- Perkins motorok - tapasztalatok és vélemények új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Kukorica várhatóan........! új
- Szántóföld árak Magyarországon új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Műhelyfelszerelés, szerszám, berendezés, kellékek, gépek új
- Aszály új
Cikkajánló
_fill_540x300_0.jpg)
175 hozzászólás
Válasz #23. hozzászólásra
Na most megy a kép.

Válasz #11. hozzászólásra

Azt mondják hogy talán az axiálnál rendelére és még kunszentmártonban van egy MB képviselet ahol a régi közismert mb trakot javitják nagy praxisal!! A Gép jó de ugy mint bármi másra vigyázni kell rá!!
Ige 75!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Az unimohttp://www.agroinform.com/forum.php?act=addAddon&tid=1930#anchorgot lazán elhagytam.Vannak 40-es váltóval is.Ök a DRÁGÁIM!!!!

Válasz #21. hozzászólásra

az jó lenne néha napján
Válasz #5. hozzászólásra

75????????
Válasz #18. hozzászólásra

én a luxról
amugy endrödre való csak most tatán él!
a váltója kompatibilis vmelyik mercivel? Mondjuk Unimog???
Válasz #15. hozzászólásra
honnan ismered? Én az agroline-ról.
Válasz #13. hozzászólásra

ne is
Mi is húzattunk vele 4-es VáltvaOrditós Gassner ekét,és vitte mint a rongyot. Húzott még 3 m-es lazitós forgóboronát kapcsolt vetőgéppel.Ez már egy kicsit köhögösebb volt a lazitó miatt,
de ezzel is elboldogult hiba nélkül.
Válasz #14. hozzászólásra

igy van
Válasz #12. hozzászólásra
ezt Adika fényképezte!!!
Válasz #3. hozzászólásra
Egyelőre nem érkezik a házhoz.
és hol lehet hozzá új alkatrészt venni? Ikerkerekezni szokták?
Válasz #9. hozzászólásra

tudom
Válasz #7. hozzászólásra
Hunyán van,üzemszerűen(2 műszak) húzza a 4-es kondort.
Válasz #6. hozzászólásra

Szasz! Ment egy Émil.
IGEN AHOGY SATYESZ IS IRJA A MOTOR RENDKIVÜL STABIL TARTÓS VOLT!! NÁLUNK AZ EGYIK tsz KAPOTT 1 DARABOT ASZISZEM 87ES VOLT .1 GAZDÁS VOLT !!23000 NÉL KELLETT FÖFELUJITANI. AMUGY EGY GOND VOLT VELE!!a 4 fejes ágyekével nem tudot szántani tartósan mert a sebváltó olaja melegedett!én ennyi negativumot tudok de ez se biztos hogy általános hiba mert más Mb töl sehol se hallotam ilyet !
Válasz #1. hozzászólásra

{::}
Egy csodálatos gép ara amire alkoták annó Én is szeretem volna veni már ki is volt nézve egy..!Csak amikor odaértünk a telephejre akor ojan dolog fogadott amitöl tartotam.. Ép a hátsó hid- bolygó mü volt ép ripityára szedve..És az már nem is eredeti volt hanem az utodja a dopstadt!! Preciz motor és kialakitás..Csak az a baj hogy itt M. on nem ara használták amire való ez a gép után is egy kib nagy 4 eke volt téve..Tényleg nagyon jó fogyasztásrol beszélnek hisz nem véletlenül MB! De sajnos öregek..És ki tudja mit kapot elöte..De ha van kedved-pénzed idöd- energiád kijavitani egy igazi bika gépet épithetsz magadnak amiröl tudok az az hogy 18-19 E üÓ futotak a motorok felujitás nélkül.. de a váltó és a difi az fájós!! A Piaci ár még mindig magas!!Amit néha megér és néha nem de elakarják neked sózni MB árfolyamon..Hát kb enyi de kérdezz!
Válasz #1. hozzászólásra
Hali.Én dolgoztam vele kint No.-ban.Az 1500-as volt.Szerettem mert nagyon gyors,a müszer szerint 75 km/h val mentem 2 póttal,amin volt össz. 35 t búza.Van rajta direkt összkerék ami hatalmasat fog.Állandóan azzal húztuk a JD 6930-at.
Válasz #1. hozzászólásra
Régen engem is foglalkoztatott ez a MB-trak gondolat,de azóta áttáncoltam a JCBFastrak irányába!
Egyszer teszteltem1-t Qva jó eszköz!LÁSD:Mikó és társa hirdetései!
Válasz #1. hozzászólásra

ráadásul egy john-tól egyenesen árúlásnak számit
Válasz #1. hozzászólásra

felesd el gyorsan komi
Mindenféle véleményt és tapasztalatot kérnék az MB Tracokról, pl megbízhatóság, alkatrészellátás, szerelhetőség, fogyasztás, stb!