Akkor meg mi a f...sznak reklámozod itt a pótkocsidat?????????????Normálisan kérdezte amúgy meg mbp ügyben meg másba se adj tanácsot senkinek mert SÜKET vagy hozzá
Ha nincs tulaj és törzskönyv akkor rendszám alapján csak üzembetartó lesz ha megy vizsgára,és ha jön a tulaj elhuzza,inkább nézzd a hirdetéseket és találsz jó minöségü pótkocsit!
AGRÁRKERESÖ,
AGROSAT
AGROINFORM
APRÓD
JÓFOGÁS
EXPESSZ
HASZNÁLTAT!
Lehet találni ami neked kell 500-1,5millásig ami neked kell csak olyat aminek van tulaja törzsköny rendszám,és rendbe van és müszaki!
Csak olyat vegyél aminek van tulaja és forgalmija,mert ha kiadsz 1 millát és ha te üzembetartója vagy,és jön a tulaja akkor elhuzza oda a pótkocsi és a pénz!
Van ami 1-1.5milláért felujitottat ami van tulaja és törzskönyve teszek fel énis vettem egy pótot!
Van egy 6,5-es amit meg akarok venni,de nincs meg a forgalmija,meg a rendszáma se.Alváz szám alapján az okmányirodában nem találták meg a nyilvántartásban.Valószínű az egyik ismerős tudja mi volt a rendszáma.
Ez alapján el lehet-e indulni,forgalomba lehet-e helyezni?
Oké elötte kihuzom és egy saszeget teszek bele mert akkor visszamenne,annyira erös a rugó,és nem akarok ujat venni ,!
Mikor billentek elötte kihuzom és lerögzitem és mehet a billentés,és vissza és kihuzom és minden oké!
Azt ényém is nem jó a rugó rajta a billentéskor!
Én 2db saszeget teszek bele hogy nem menjen vissza mikor billenteni akarok,igy jó és ha már nem billentek akkor kihuzom a saszeget!
igaz 4db pótkocsi billentö , nem olcsó men is tudom hirtelen miaz,de nem akarok költeni rá!
Elvileg nem kellene neki elmozdulni,ha meg rászánod magad az oldalgyártásra 60*40 zártszelvényből +1.5 lemezből kb egy százasba fog fájni az anyagköltséged de legalább ez új lesz ja és ebben benne van a 60 cm magas oldal +50 cm magasasító
Válasz #416. hozzászólásra
amerre nem billentesz kiveszed a másik ketőt pedig a rugó helyére csövet teszel és úgy fetudod fikszálnibár ha rajta a rugó akkor ki nem szokott csúszni
Nézegettem már a keletagronál az oldalakat egy szép napon amikor nem kell a kocsi rászánom az időt és megcsinálom magam olcsóbban kijövök.
A rögzítőkengyelt hogy tudom rögzíteni, hogy ne mozduljon el?
Mert hiába akasztom be a földes úton a rázkódástól vagy visszamegy vagy kihúzódik. Volt már hogy mindkét oldalon kijött és elcsúszott az oldal eleje.
De az is előfordult, hogy berántotta és emelés közben elgörbőlt a kengyel azért szeretném kicserélni és valami más rögzitést kitalálni rá.
Szia, mennyél el Debrecenbe ott van jó minöségü anyag egy barátom most csinálta meg a pótkocsiját,azt nem tudom hogy 1vagy 2mm vastag vagy többés hogy adják m2 vagy csak 100ft/táblája!
De ha kell megkérdezem töle,tudok adni telószámot!
Jobban jársz ha megcsinálod magadnak az oldalakat ahogy gjoni is mondta,ami használtakat árulnak azok leharcoltak,a többit meg tudod venni pl kelet agro
MBP-6,5 pótkocsihoz keresek oldalalak elfogadható árban nem rozsdás normális állapotban ill. komplett rögzítőkengyelt amivel tudom állítani hogy bal vagy jobb oldalra borítson.
6.5t pótkocsi mi a betegségei a munkahengernek?
Leet e karvantyuzni és meddig fog müködni vagy inkább uj munkahengert kell lenni?
karvantyuzás 10eft két hengerbe és egy uj pedig 150eft 2 uj munkahenger!
Kérdezném mi van akkor amikor billentek felemeli és nem folyik az olaj de ha visszaemelem és akkor már folyik az olaj?
Meg volt karvantyuzva a mbp -6.5t pót!
elöre is kösz!
Nézz meg gabonás kamiont közelről vagy a pótkocsiját.
De ha pótkocsi hirdetések között bogarászol, találni fogsz képet róla hogy is néz ki az az alul nyílós oldalfal. Ha így akarod megcsinálni, akkor a felső zárakat is alakítani kell.
Sok mbp magyar pótkocsinak nincs papirja vagy tsz tagja volt vagy valami olyan helyen volt ahol nem kell papir hozzá,és csak nem lehetsz tulaj csak üzembe tartó ,ha jön a tulaja akkor elhuzza és oda a pótkocsi és a lóvé is!
olyat vegyetek akinek van tulaja,de a HW német pótkocsi azzal nincs ilyen gond mert azoknak van tulaj mindegyiknek mint az MBP-6.5t
és lehet beszélgetni miért, ez a kpmes baszta el nincs nyilvántartva mikor régen háromszögü remdszám volt,és egy pótkocsinak lehet sok tulaja mint a trakinak csak 2 vagy 3 tulaj,ésigy nincs papirja!
Faterom is vett egy MBP pótot ami 1978 évjáratu de van tulaja és fel van ujitva! kép nincs róla! Ja és a libapénböl vette mert eladta sok volt!
Válasz #401. hozzászólásra
Nem azt mondják hogy a kpm nem adja ki a papirt akin a tulaj van mert már régi a potkocsi,a régen a háromszögü rendszám volt nem volt nyilván tartva a tulaj és ezért
Jó napot !Sanyi bá!
Nyír-Agromasin Kft., Baktalórántháza Naményi utca 5.
Irányítószám: 4561
Település: Baktalórántháza
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon: 06 (42) 352-105
Fax: 06 (42) 352-105
Ők gyártják az Mbp pótkocsit (ha még működnek)
kb 2 év vettem tőlük gyári felni takarót akkor még dolgoztak.
Sziasztok,érdekel,egy 6.5t pótkocsi tulajdonostól jó állapotban megegyezés szerint ,jó gumikkal,magasitóval 5 év!
érdeklödni nálam!
gabor800929@freemail.hu
A platónak az alja 3-as vagy 4-es lemezből legyen legalább,oldalának meg még a 1,5-es is elég lehet,főleg a magosítójának...
A platókeretet viszont inkább U profilból csinálnám de ha mindenképp ragaszkodsz a zárszelvényhez akkor is a vastagabb falúakból kell választani...
MBP 6.5 Hódgép RTM és az MBP 6.5 Mezőgép között mi a különbség?
van nálunk egy MBP 6.5 Hódgép RTM,de a plató nagyon ramaty,cserés.
középen a két hosszú plató gerenda zártszelvény a 2 szélső U profilból van,
szerintetek ,ha uj platót csináluk és mondjuk a plato keretet egységesen zártszelvényből csinálnánk akkor milyen anyag keresztmetszetű és vastagságú zártszelvény kellene és milyen vastag lemez rá?
a plató oldalra 2mm-s zártszelvényre gondoltam 2mm-s lemezzel de az alja inkább kérdés nekem
1282 hozzászólás
Válasz #431. hozzászólásra

Akkor meg mi a f...sznak reklámozod itt a pótkocsidat?????????????Normálisan kérdezte amúgy meg mbp ügyben meg másba se adj tanácsot senkinek mert SÜKET vagy hozzá
Válasz #430. hozzászólásra
Sok + áfa!
Jobban tudod te hogy milyen árban megy,a 6.5t pótkocsi!
Válasz #428. hozzászólásra
ezt mennyiért vetted?
Válasz #426. hozzászólásra
Ha nincs tulaj és törzskönyv akkor rendszám alapján csak üzembetartó lesz ha megy vizsgára,és ha jön a tulaj elhuzza,inkább nézzd a hirdetéseket és találsz jó minöségü pótkocsit!
AGRÁRKERESÖ,
AGROSAT
AGROINFORM
APRÓD
JÓFOGÁS
EXPESSZ
HASZNÁLTAT!
Lehet találni ami neked kell 500-1,5millásig ami neked kell csak olyat aminek van tulaja törzsköny rendszám,és rendbe van és müszaki!

nekem ilyen van!
Csak olyat vegyél aminek van tulaja és forgalmija,mert ha kiadsz 1 millát és ha te üzembetartója vagy,és jön a tulaja akkor elhuzza oda a pótkocsi és a pénz!
Van ami 1-1.5milláért felujitottat ami van tulaja és törzskönyve teszek fel énis vettem egy pótot!
Van egy 6,5-es amit meg akarok venni,de nincs meg a forgalmija,meg a rendszáma se.Alváz szám alapján az okmányirodában nem találták meg a nyilvántartásban.Valószínű az egyik ismerős tudja mi volt a rendszáma.
Ez alapján el lehet-e indulni,forgalomba lehet-e helyezni?
Válasz #422. hozzászólásra

Ez egy útválasztó,ezzel lehet állítani,hogy a pótkocsit akarod billenteni,vagy a pót után lévő másik pótot.
Válasz #423. hozzászólásra
Oké elötte kihuzom és egy saszeget teszek bele mert akkor visszamenne,annyira erös a rugó,és nem akarok ujat venni ,!
Mikor billentek elötte kihuzom és lerögzitem és mehet a billentés,és vissza és kihuzom és minden oké!
Válasz #422. hozzászólásra

Mondom neked emel vagy nem , biztosítás gyengébbeknek ne nyomják szét a platót mikor benn van a stift el ne felejtsd kihúzgálni
6.5t pótkocsit van egy kar mire való és jól van e beállitva?

Ki akarom szedni a rögzitőkengyelet valami ötlet az első kettöt hogy birnam kiszedni?
Válasz #419. hozzászólásra
Azt ényém is nem jó a rugó rajta a billentéskor!
Én 2db saszeget teszek bele hogy nem menjen vissza mikor billenteni akarok,igy jó és ha már nem billentek akkor kihuzom a saszeget!
igaz 4db pótkocsi billentö , nem olcsó men is tudom hirtelen miaz,de nem akarok költeni rá!
Válasz #417. hozzászólásra
Erre már én is gondoltam, hogy lefikszálom, de van amikor másik irányba kell boritanom szóval jó ha tudom állítani hogy bal vagy jobb oldal.
Arra gondoltam, hogy átfurom és egy kis csapszeget teszek bele azt nem tudja visszahúzni és amikor bent van akkor meg a másik oldalán ugyanezt.
És kicserélem a rugokat mind a négynél azért nem mai gyerekek már.
Elvileg nem kellene neki elmozdulni,ha meg rászánod magad az oldalgyártásra 60*40 zártszelvényből +1.5 lemezből kb egy százasba fog fájni az anyagköltséged de legalább ez új lesz ja és ebben benne van a 60 cm magas oldal +50 cm magasasító
amerre nem billentesz kiveszed a másik ketőt pedig a rugó helyére csövet teszel és úgy fetudod fikszálnibár ha rajta a rugó akkor ki nem szokott csúszni
Nézegettem már a keletagronál az oldalakat egy szép napon amikor nem kell a kocsi rászánom az időt és megcsinálom magam olcsóbban kijövök.
A rögzítőkengyelt hogy tudom rögzíteni, hogy ne mozduljon el?
Mert hiába akasztom be a földes úton a rázkódástól vagy visszamegy vagy kihúzódik. Volt már hogy mindkét oldalon kijött és elcsúszott az oldal eleje.
De az is előfordult, hogy berántotta és emelés közben elgörbőlt a kengyel azért szeretném kicserélni és valami más rögzitést kitalálni rá.
Válasz #411. hozzászólásra
És igen kelet-agró sok minden van hozzá
Oldalfal 2mm a plató 3mm ,hogy sokáig bírja
Szia, mennyél el Debrecenbe ott van jó minöségü anyag egy barátom most csinálta meg a pótkocsiját,azt nem tudom hogy 1vagy 2mm vastag vagy többés hogy adják m2 vagy csak 100ft/táblája!
De ha kell megkérdezem töle,tudok adni telószámot!
Jobban jársz ha megcsinálod magadnak az oldalakat ahogy gjoni is mondta,ami használtakat árulnak azok leharcoltak,a többit meg tudod venni pl kelet agro
Nehéz ügy jobban jársz ,ha megcsináltatod magadnak!
Sziasztok!
MBP-6,5 pótkocsihoz keresek oldalalak elfogadható árban nem rozsdás normális állapotban ill. komplett rögzítőkengyelt amivel tudom állítani hogy bal vagy jobb oldalra borítson.
6.5t pótkocsi mi a betegségei a munkahengernek?
Leet e karvantyuzni és meddig fog müködni vagy inkább uj munkahengert kell lenni?
karvantyuzás 10eft két hengerbe és egy uj pedig 150eft 2 uj munkahenger!
Válasz #408. hozzászólásra
Sajna Jutából teljesen kifogytam, jelenleg már rendelni sem tudok,annyira hiánycikké vált a Juta, már csak agrotexeset tudok adni:( ha az jó
telefonszámom meg van?
Válasz #407. hozzászólásra
helló! nem ide tartozik, de most elkaptalak. Elfogyott a madzag amit vettünk tőled. Az 1000 Jutát mennyiért adod?
Gumiabroncs akció!!! 8,25x20 orosz gumigarnitúra bruttó 55.500.-
Részletekért érdeklődjetek privátban!
Köszönöm!
Kérdezném mi van akkor amikor billentek felemeli és nem folyik az olaj de ha visszaemelem és akkor már folyik az olaj?
Meg volt karvantyuzva a mbp -6.5t pót!
elöre is kösz!
Válasz #404. hozzászólásra
Nézz meg gabonás kamiont közelről vagy a pótkocsiját.
De ha pótkocsi hirdetések között bogarászol, találni fogsz képet róla hogy is néz ki az az alul nyílós oldalfal. Ha így akarod megcsinálni, akkor a felső zárakat is alakítani kell.
Helló!
Valaki alakította már át az MBP oldalait alul nyílósra???
Ha igen megosztaná a megoldást?
Esetleg ha lehet akkor képekkel??
Köszi!!
Sok mbp magyar pótkocsinak nincs papirja vagy tsz tagja volt vagy valami olyan helyen volt ahol nem kell papir hozzá,és csak nem lehetsz tulaj csak üzembe tartó ,ha jön a tulaja akkor elhuzza és oda a pótkocsi és a lóvé is!
olyat vegyetek akinek van tulaja,de a HW német pótkocsi azzal nincs ilyen gond mert azoknak van tulaj mindegyiknek mint az MBP-6.5t
és lehet beszélgetni miért, ez a kpmes baszta el nincs nyilvántartva mikor régen háromszögü remdszám volt,és egy pótkocsinak lehet sok tulaja mint a trakinak csak 2 vagy 3 tulaj,ésigy nincs papirja!
Faterom is vett egy MBP pótot ami 1978 évjáratu de van tulaja és fel van ujitva! kép nincs róla! Ja és a libapénböl vette mert eladta sok volt!
Válasz #401. hozzászólásra
Nem azt mondják hogy a kpm nem adja ki a papirt akin a tulaj van mert már régi a potkocsi,a régen a háromszögü rendszám volt nem volt nyilván tartva a tulaj és ezért
Válasz #400. hozzászólásra
elég sok papir nélküli MBP-t olvastam az utobbi időben.
ennek mi lehet az oka ?felhasználták vmire a papirt ?pl?
http://zetoroldal.mindenkilapja.hu/html/22216961/render/hw-60-11 megleltem 4.5mx2,35x1m 10,6m3
mbp meg csak 9.5-10m3!
Mbp magyar 1970töl gyártotték HW német és 85-90 évektöl kezték gyártani!
MBP-6.5t pótkocsi miért gyengébb mint egy Hw- 6011
Német pótkocst vagy a Román RM-7 ?
mbp-6,5t mérete 4.3mx2,2mx1,1m !
Oldal,és papír nélküli kocsit mennyiért lehetne megvenni?
Szerkezetileg jó állapotban van.
Szeretném megkérdezni hogy ki ismeri a Hódgép KBP-5 5t pótkocsit?
nem tudjátok milyen a mérete?
elöre is kösz!http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Billenos_potkocsi_elado_10480496.htm
Válasz #395. hozzászólásra

Köszönöm.!
Válasz #394. hozzászólásra
Ezt lapozd
Válasz #393. hozzászólásra

Köszönöm szépen!
Válasz #389. hozzászólásra
Jó napot !Sanyi bá!
Nyír-Agromasin Kft., Baktalórántháza Naményi utca 5.
Irányítószám: 4561
Település: Baktalórántháza
Megye: Szabolcs-Szatmár-Bereg
Telefon: 06 (42) 352-105
Fax: 06 (42) 352-105
Ők gyártják az Mbp pótkocsit (ha még működnek)
kb 2 év vettem tőlük gyári felni takarót akkor még dolgoztak.
Válasz #391. hozzászólásra

ebben a hónapban épp akciós
Válasz #390. hozzászólásra
Köszönöm!
Válasz #389. hozzászólásra
Az axiálnál van:
Fuhrmann profilos kivitelű oldal garnitúra bruttó 260 eFt
magasító bruttó 195 eFt, a plató meg 305 eFt
Válasz #388. hozzászólásra
Érdekelne 4 új a gyári nyomású lemezzel.
Szoktak ezekhez új oldalak lenni, nem tudja Valaki kb mennyiért?
Moderálta: Czanik Sanyi (1178) 2013-06-04 20:55:47
Sziasztok,érdekel,egy 6.5t pótkocsi tulajdonostól jó állapotban megegyezés szerint ,jó gumikkal,magasitóval 5 év!
érdeklödni nálam!
gabor800929@freemail.hu
Válasz #385. hozzászólásra
A platónak az alja 3-as vagy 4-es lemezből legyen legalább,oldalának meg még a 1,5-es is elég lehet,főleg a magosítójának...
A platókeretet viszont inkább U profilból csinálnám de ha mindenképp ragaszkodsz a zárszelvényhez akkor is a vastagabb falúakból kell választani...
MBP 6.5 Hódgép RTM és az MBP 6.5 Mezőgép között mi a különbség?

van nálunk egy MBP 6.5 Hódgép RTM,de a plató nagyon ramaty,cserés.
középen a két hosszú plató gerenda zártszelvény a 2 szélső U profilból van,
szerintetek ,ha uj platót csináluk és mondjuk a plato keretet egységesen zártszelvényből csinálnánk akkor milyen anyag keresztmetszetű és vastagságú zártszelvény kellene és milyen vastag lemez rá?
a plató oldalra 2mm-s zártszelvényre gondoltam 2mm-s lemezzel de az alja inkább kérdés nekem
Válasz #377. hozzászólásra
8.25 és a 9.00 is jó csak utóbbinál, ha jól meg van rakva és alácsuklajtod a rudat akkor beleérhet a gumi az elsőlámpa tartójába!
Jó napot forumozók.
Kérdésem lenne hozzátok valaki nem tudja e az MBP-6,5 pótkocsi tehermentesítő gumirugójának a méreteit a hossza és átmérő kellene.
Előre is köszönöm.