valaki tudna majd segíteni hogyha kell mütrágyás zsákokat kellene pakolni 5 mázsást de nem egyszer kéne ez hanem sokszor söt ha valaki akar akkor jöhet a saját trakijával pár év mulva dolgozni somogy megyébe
Az a kérdés hogy hol annyi? Dunántúl, Tiszántúl vagy esetleg Szentmártonkáta, Szászberek, Nádudvar? Ha más cégnél ennyiért vagy esetleg olcsóbban telephelyre szállítják, akkor miért menjek én érte, és nem beszélve még az ADR- vizsga is kellene akkor-NEM? Egyébbként nekem a jászságba kellene.
Ezzel nem kötekedni akarok, de ha ennyiért helybe hozzák...
Én meg az előrre utalástól, már régebben "megégettem a számat", igaz nem velük és nem műtrágya ügyben, de azóta csak úgy vásárolok, ha látom az árút és adom a pénzt.
Ki ismeri a Bige Holding Genezis kft-t?
Vásárolt már valaki műtrágyát tőlük?
Beszéltem egy úrral és azt mondta, hogy a megrendelt műtrágya pénzbeli értékét előrre át kell utalni és a pénz beérkezését követően kb. 5 nap múlva küldik a műtrágyát.Létezik ilyen? A mai világban lehet még ennyire bízni-akár milyen nagy cégben is- cégekben? Tanács vagy tapasztalat ez ügyben? Ha tud valaki olyan céget, aki házhoz szállítana 12 t műtrágyát-baráti áron- átvételkori kp.-es fizetésre, kérem írjon ide!
Válasz #306. hozzászólásra
SZia Beki Bácsi
Sajnos ez elég kis tétel de ha lesz ott a környéken behozatal akkor jelzem feltétlenül vagy ha kisvuknak összejön az egy kamion egyeztetünk
Válasz #309. hozzászólásra
Akkor ez lehet,hogy nem is volna jó tengeribe?Elvileg a kénsavas káli se bántja...Tapasztalat tengerivel?Vetőgép szórójával szórnánk csak a tövéhez vetéskor.
Válasz #305. hozzászólásra
Nyírbátorban vagyok.Nekem csak 1-2-3 mázsa kell kertészetbe.Azért kérdezem,hogy hol fogtok esetleg majd lepakolni,hogy érdemes -e ennyiért érte menni-
24% kéntartalmú ( szulfát)
Egyelőre még egyeztetek a pontos árról.
Beki bácsi- a mennyiségtől függ de jó lenne több kamiont vagy minimum egyet összeszedni
Inkább az északi rész a jobb tehát plSzabolcsban bárhol
Mától teljes kapacitással termel a Nitrogénművek Zrt. péti gyára, amely tavaly októberben finanszírozási okokból állt le.
„A starthoz szükséges 10 milliárd forintos MFB-hitel feltételeit teljesítettük, és az állam által megjelölt elvárásoknak is eleget tettünk” – mondta a Világgazdaságnak Bige László, a gyárat is ellenőrző Bige Holding Zrt. többségi tulajdonosa. A 600 fős cég további mintegy 100 főt is felvett logisztikai tevékenységéhez, s további 30 külsős alkalmazottat is foglalkoztat.
3x15-ös komplex műtrágya 109000 ft/t+áfa áron eladó. Az árba benne van a zsákolás illetve bigbagelés költsége valamint a fuvardíj is, bárhová az országban. 15 tonnától van kiszállítás. érdeklődni: szabopress@freemail.hu
kicsit távolabb vagyunk de volna benne fantázia.kaptunk ilyen műtrágyát (lengyel) a miénk prémium minőségű volt.mi sokat adunk el.nagyon sokat.www.agroyal.hu-regisztrálj hogy felvehessük a kapcsolatot.
Tisztelt Garai Úr
Szabolcsban Mándokon lakom és érdkelne hogy kellene 15T AN és Komlex műtrágya csak számlaképes!
Tudna nekem a sajtosjo@freeamil.hu email címre küldeni információt mennyiért adja a műtrágyát és házhoz mennyiér tszállít??
Előre is köszönöm!
Nagyon jó minőségű AN 34%, Pétisó, Mész-Ammonium-Salétrom, Ammonium Szulfát és egyéb műtrágyák elsősorban észak magyarországi ( BAZ megye, Szabolcs Szatmár B. megye )és pest megyei házhozszállítással Lengyelországból!
Csak kamionos mennyiségben!
Kiváló árakon!
AN 34% : 80.000 HUF / tonna!
Érdeklődés esetén várom jelentkezéseteket!Forduljatok hozzám bizalommal!
Előre is bocsánat, hogy ma nem telefonáltam, de kb. úgy 1 órája, hogy megraktam a mai utolsó kamiont és még csak most értem haza. Eléggé elhúzódott, nyomták neki a fiúk, mert holnap uszályozniuk kellene, de még így sem tudtuk befejezni. De holnap már délutánra felszabadulok.
14184 hozzászólás
Válasz #333. hozzászólásra
Tán kényszermunka(málenkíj robot)!
Válasz #331. hozzászólásra
Mi az, h. : saját trakijával pár év mulva dolgozni somogy megyébe ???????????????????
ja mégvalami legyen elsö akodo vagy hátso valami rakodo
valaki tudna majd segíteni hogyha kell mütrágyás zsákokat kellene pakolni 5 mázsást de nem egyszer kéne ez hanem sokszor söt ha valaki akar akkor jöhet a saját trakijával pár év mulva dolgozni somogy megyébe
Válasz #329. hozzászólásra
kicsit nem sok?
Import MAS, 73000 ft/t+áfa áron ha bárkit érdekel irjon, Csongrád és Békés megyébe van belőle.
Hajdúban,vagy Szabolcsban keresek Lubofos műtrágyát.
Válasz #326. hozzászólásra
Ez Hódmezővásárhelyen,de szerintem az összes alközpontban ennyiért kapsz.Hívd a legközelebbi alközpontot,és kérdezz rá.
Válasz #325. hozzászólásra
Az a kérdés hogy hol annyi? Dunántúl, Tiszántúl vagy esetleg Szentmártonkáta, Szászberek, Nádudvar? Ha más cégnél ennyiért vagy esetleg olcsóbban telephelyre szállítják, akkor miért menjek én érte, és nem beszélve még az ADR- vizsga is kellene akkor-NEM? Egyébbként nekem a jászságba kellene.
Ezzel nem kötekedni akarok, de ha ennyiért helybe hozzák...
Válasz #324. hozzászólásra
Zsákos,román .Mért kell telephelyre szállítani?Nincs egy trakid?12 tonna az nem nagy mennyiség.
Válasz #323. hozzászólásra
Milyen kiszerelés, Magyar? Telephelyre szálliják-e?
Válasz #320. hozzászólásra
Mennyi neked a baráti ár?KITE-nél 8300ft/mázsa
Válasz #321. hozzászólásra
Üdv.!
Én meg az előrre utalástól, már régebben "megégettem a számat", igaz nem velük és nem műtrágya ügyben, de azóta csak úgy vásárolok, ha látom az árút és adom a pénzt.
Válasz #320. hozzászólásra
Ők meg gondolom az utólagos utalástól tartanak...: )
Udv. mindenkinek!
Ki ismeri a Bige Holding Genezis kft-t?
Vásárolt már valaki műtrágyát tőlük?
Beszéltem egy úrral és azt mondta, hogy a megrendelt műtrágya pénzbeli értékét előrre át kell utalni és a pénz beérkezését követően kb. 5 nap múlva küldik a műtrágyát.Létezik ilyen? A mai világban lehet még ennyire bízni-akár milyen nagy cégben is- cégekben? Tanács vagy tapasztalat ez ügyben? Ha tud valaki olyan céget, aki házhoz szállítana 12 t műtrágyát-baráti áron- átvételkori kp.-es fizetésre, kérem írjon ide!
Válasz #318. hozzászólásra
Megpróbálok összeszedni annyit,ha tudod az árat meg az elérhetőségedet küld már el nekem az imike0517@freemail.hu-ra.Előre is köszönöm.
Válasz #308. hozzászólásra
Szia Kisvuk
Igen akkor működne szerintem, árat várom hétfőre, ha tudsz nézz utána összejön e az 1 nagy kamion
Válasz #306. hozzászólásra
SZia Beki Bácsi
Sajnos ez elég kis tétel de ha lesz ott a környéken behozatal akkor jelzem feltétlenül vagy ha kisvuknak összejön az egy kamion egyeztetünk
Válasz #311. hozzászólásra
Tavasszal??
Válasz #311. hozzászólásra
Tavaly sima Pétisót szórtunk és nagy termés lett,de előző évben kapott sok káliumot,stb a káposzta.
Válasz #313. hozzászólásra
a lumax syngenta szer ők havi árasok néhány nap és láthatod
Válasz #312. hozzászólásra
a lumax árát csak én nem látom?
2009-es növszerárak : www.agroyal.hu
Válasz #310. hozzászólásra
Nem tudom én még nem szórtam kénest kuki alá,inkébb a 3*15 komplexet ajánlanám.
Válasz #309. hozzászólásra
Akkor ez lehet,hogy nem is volna jó tengeribe?Elvileg a kénsavas káli se bántja...Tapasztalat tengerivel?Vetőgép szórójával szórnánk csak a tövéhez vetéskor.
Válasz #307. hozzászólásra
Repce nagyon kénigényes.
Ha 24t össze tudok szedni működne ez a dolog? Kiszerelése milyen, esetleg számla több névre megoldható?Tiszavasváriba kellene.
Mi alá szoktak -a krumplin kívűl-ilyen nagyb kéntartalmút tenni?Kukoricát nem bántja?
Nyírbátorban vagyok.Nekem csak 1-2-3 mázsa kell kertészetbe.Azért kérdezem,hogy hol fogtok esetleg majd lepakolni,hogy érdemes -e ennyiért érte menni-
Válasz #303. hozzászólásra
24% kéntartalmú ( szulfát)
Egyelőre még egyeztetek a pontos árról.
Beki bácsi- a mennyiségtől függ de jó lenne több kamiont vagy minimum egyet összeszedni
Inkább az északi rész a jobb tehát plSzabolcsban bárhol
Válasz #302. hozzászólásra
Ez nettó,vagy bruttó ár?
Szabolcsban hova?
Válasz #302. hozzászólásra
Leht tudok össszeszedni még vevőket hogy legyen egy kamionnal de nem biztos.Szabolcsba kellene ha összejön,mennyi a kéntartalma annak amit írtál?
Válasz #299. hozzászólásra
Ammonium szulfát, N 21% kb 56-57 ezer körül
Legalábbis nagykamionos mennyiségben ennyiért lehetne hoznom. Függ attól is hogy hova kéne
Jaa, az elérhetőség:
Mór-Chem Kft
Mór, Velegi u.3.
30/718-5360
morchem@morchem.t-online.hu
Sziasztok!
Az alábbi árakat kaptam a Mór-Chem Kft-től:
AN34% big-bag 83e (péti+import)
AN34% 50kg 85e (péti+import)
MAS27% big-bag 69e (péti)
MAS27% 50kg 71e (péti)
NPK 3x15 big-bag, 50kg 120e (import)
NPK 5-9-18+mikro big-bag 110e (import)
NPK 3,5-7-25+mikro 50kg 140e (import)
NPK 4-12-12+mikro big-bag 110e (import)
Ezek telephelyi árak, +száll. ktg!
Fejér megye környékieknek nincs messze!
Remélem segítettem!
Válasz #298. hozzászólásra
Hello olvastam a korábbi hozzászólásodat de nekem max 2 t kellene,de az árrról ha tudnál mondani valamit azt megköszönném.
Válasz #297. hozzászólásra
szia. keress meg emailben
Üdv
Zsolt
Kénes műtrágya árárol tud valaki?
Pét mától teljes gőzzel termel
2009.03.03., 09:14
Mától teljes kapacitással termel a Nitrogénművek Zrt. péti gyára, amely tavaly októberben finanszírozási okokból állt le.
„A starthoz szükséges 10 milliárd forintos MFB-hitel feltételeit teljesítettük, és az állam által megjelölt elvárásoknak is eleget tettünk” – mondta a Világgazdaságnak Bige László, a gyárat is ellenőrző Bige Holding Zrt. többségi tulajdonosa. A 600 fős cég további mintegy 100 főt is felvett logisztikai tevékenységéhez, s további 30 külsős alkalmazottat is foglalkoztat.
Forrás: MTI
Pétisó 27% BIG BAG zsákos hol a legolcsóbb Szabolcsban?
3x15-ös komplex műtrágya 109000 ft/t+áfa áron eladó. Az árba benne van a zsákolás illetve bigbagelés költsége valamint a fuvardíj is, bárhová az országban. 15 tonnától van kiszállítás. érdeklődni: szabopress@freemail.hu
Válasz #290. hozzászólásra
kicsit távolabb vagyunk de volna benne fantázia.kaptunk ilyen műtrágyát (lengyel) a miénk prémium minőségű volt.mi sokat adunk el.nagyon sokat.www.agroyal.hu-regisztrálj hogy felvehessük a kapcsolatot.
Tisztelt Garai Úr
Szabolcsban Mándokon lakom és érdkelne hogy kellene 15T AN és Komlex műtrágya csak számlaképes!
Tudna nekem a sajtosjo@freeamil.hu email címre küldeni információt mennyiért adja a műtrágyát és házhoz mennyiér tszállít??
Előre is köszönöm!
A Garai Úrnak üzenem írjon ajánlatot NPK műtrágyára 3×15 vagy egyébb arányokban.
lulul@freemail.hu
Sziasztok!
Nagyon jó minőségű AN 34%, Pétisó, Mész-Ammonium-Salétrom, Ammonium Szulfát és egyéb műtrágyák elsősorban észak magyarországi ( BAZ megye, Szabolcs Szatmár B. megye )és pest megyei házhozszállítással Lengyelországból!
Csak kamionos mennyiségben!
Kiváló árakon!
AN 34% : 80.000 HUF / tonna!
Érdeklődés esetén várom jelentkezéseteket!Forduljatok hozzám bizalommal!
Üdv: Zsolt
Válasz #288. hozzászólásra
(Meg sem merek szólalni)
Sziasztok4
Tud valaki friss árat mondani AN34%-os NPK és Pétisó érdekelne!
Előre is köszi.
agroyal !
Előre is bocsánat, hogy ma nem telefonáltam, de kb. úgy 1 órája, hogy megraktam a mai utolsó kamiont és még csak most értem haza. Eléggé elhúzódott, nyomták neki a fiúk, mert holnap uszályozniuk kellene, de még így sem tudtuk befejezni. De holnap már délutánra felszabadulok.
Válasz #285. hozzászólásra
ne töröljetek ki semmit ha lehet
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-02-25 17:41:40