Nekem is van repcére, meg szotyira a másik "naggyal" aláírva, most minusz 5%levonásnál tartunk mindenféle magyarázkodások mellet. Egyébként a Te partneredre azt hallottam, hogy Ők nem kötötték tovább az árfolyamon így ha mindenkint rendeznek akkor a tavalyi több milliárdos hasznott az ideji pont elvinné. Mi is szoktunk így járni vagy még rosszabbul.
Nekem van szerződésem a kitével 125000ft-on 1t/ha-t kötöttem le.Kiváncsi leszek mivel akarnak majd megszívatni.Egyenlőre ott tartunk,hogy a szerződést mi aláírtuk a kités üzletkötő elvitte,állítólag aláírták ők is,csak én még nem kaptam belőle.Na ebből mi sül ki,kiváncsi leszek.
addig nincs is olyan nagy gond mig van nyereség de egy bizonyos szint után már minuszba játszunk az meg elég fájó dolog pláne ha tele van valaki hitelekkel mert azt hitte hogy mostmár 60 alatt nem lessz kuki meg 120 alatt napra és úgy vett fel hitelt és most vakarja a fejét hogy miböl fizeti vissza
Heló Géza!
Legalább te maradj csendesen!El tudod képzelni hogy valakinek kifizetik a februári 125 ruggós szerzödési árat,mástól pedig féláron veszik a naprát!Az első részt nem teljesítik,mert tönkre mennek! A szabad részt pedig piacra kell dobni ,de mekünk kell diktálni!
5577 hozzászólás
esett 1000ft/mázsa
Válasz #75. hozzászólásra
A fene se tudja merre fog menni,de sanszosabb lefele.Megszívatnak minket minden terménnyel.
?
essett a tőzsdén 500-at!!!!!!!!
Válasz #72. hozzászólásra
kuki Trigo Fix-nél 28000ft.
1tonna/ha lekötöttem a kiténél 78000+ba.siralmas a helyzet,azt mondták akkor megy feljebb,ha erősödik a forint.
Válasz #70. hozzászólásra
Ezek a rohadékok egyszer odaszoknak és csak a sörét tétiti észhez /csak a madár buzik meg ne halják!!!!
Válasz #69. hozzászólásra
nálunk eddig a varjúval nincs gond,még nem szoktak rá
Válasz #68. hozzászólásra
Nálunk az egyik faszi riasztota a varjakat ,de utána megtudta hogy engedéj nélkül azt se lehet!!!
Válasz #67. hozzászólásra
Vetés után rendesen kiritkították néhol az örvösgalambok.Most még nincs,de már látok galambokat gyülekezni,de most ráfaragnak mert reglonozunk.
Válasz #66. hozzászólásra
Medárkár van felétek???
Válasz #63. hozzászólásra
A tőtáv nem pontos,elég sokat duplázott is.De lehet a vákummal is gond volt.
Mostmár jól néz ki,örülök,hogy sürűbb lett,így kisebbek a fejek legalább.
Válasz #64. hozzászólásra
Igy igy
Válasz #62. hozzászólásra
én nem tenném
sok fele járok és sok naprát látok, elég betegek
fel megy még 100 fölé
Válasz #61. hozzászólásra
Milyen lett nagy fejü
Válasz #59. hozzászólásra
holnap beszélek a kitéssel.ha 80 fölött köt ,lekötöm.
Válasz #60. hozzászólásra
nem voltam megelégedve,de megrendeltem a promax tárcsákat jövőre
Laci milyen lett a jd vetés???
Válasz #57. hozzászólásra
jól látod,én néztem el
szerintem kizárt,hogy 71-ért kötött volna a kite
Válasz #57. hozzászólásra
Repülj csak repülj naprácska
Válasz #49. hozzászólásra
ha jól néztem,700-al ment följebb.legfrissebb adat.
Válasz #55. hozzászólásra
Minek ilyen az új is
Válasz #53. hozzászólásra
Adaptert nem vettél újat?
Válasz #49. hozzászólásra
Nem tudom miért nem jó.A bét.hu -n nézd az árupiacot
Nálunk is a betonplacunk meg van teritve a nas adapterek alkatrészekel lipityra szedtük !!!! 1000ha naprát kell aratnunk,de hová teszük????
Nálunk is a betonplacunk meg van teritve a nas adapterek alkatrészekel lipityra szedtük !!!! 1000ha naprát kell aratnunk,de hová teszük????
Válasz #50. hozzászólásra
Ha be tudjuk takarítani.Felénk akkora fejek vannak,ha felázik a talaj ki fog dőlni.Aug 25-én reglonozzuk,ma beszéltuk meg a hidaspermetezővel.
Válasz #46. hozzászólásra
rekord lesz 30 fölött
Válasz #47. hozzászólásra
http://www.bet.hu/topmenu/kereskedesi_adatok/arupiac/hataridos_gabonatermek
Válasz #44. hozzászólásra
melyik táblát nézik?E82-es?gumósfejű termésátlagát?ad vagy 15 mázsát.
Válasz #41. hozzászólásra
hol nézted?én lefele látom.
Géza,felétek milyenek a naprák?
Ez egy hülyeség! Egyáltalán nem számít nekik, hogy éhendöglesz-e vagy sem.
Válasz #43. hozzászólásra
ki van számolva, hogy mennyibe van egy ha és megbecsülik a termésátlagot és kiszámolják, hogy annyi maradjon a zsebedben, hogy éhen ne dögöljél
Válasz #42. hozzászólásra
miből gondolod?
Válasz #39. hozzászólásra
60-ig
Nem tévedés?
Mert a tőzsdén 500ft-ot fölment.
Ma , 2008. 08.07. a kite 7100-ért köt !
Válasz #38. hozzászólásra
meddig megy lefele szerintetek?
Válasz #37. hozzászólásra
Kötöttem megint a Kitével 81 000ft/t -án.Lefele megy keményen.
Válasz #36. hozzászólásra
Nekem is van repcére, meg szotyira a másik "naggyal" aláírva, most minusz 5%levonásnál tartunk mindenféle magyarázkodások mellet. Egyébként a Te partneredre azt hallottam, hogy Ők nem kötötték tovább az árfolyamon így ha mindenkint rendeznek akkor a tavalyi több milliárdos hasznott az ideji pont elvinné. Mi is szoktunk így járni vagy még rosszabbul.
Nekem van szerződésem a kitével 125000ft-on 1t/ha-t kötöttem le.Kiváncsi leszek mivel akarnak majd megszívatni.Egyenlőre ott tartunk,hogy a szerződést mi aláírtuk a kités üzletkötő elvitte,állítólag aláírták ők is,csak én még nem kaptam belőle.Na ebből mi sül ki,kiváncsi leszek.
Válasz #34. hozzászólásra
addig nincs is olyan nagy gond mig van nyereség de egy bizonyos szint után már minuszba játszunk az meg elég fájó dolog pláne ha tele van valaki hitelekkel mert azt hitte hogy mostmár 60 alatt nem lessz kuki meg 120 alatt napra és úgy vett fel hitelt és most vakarja a fejét hogy miböl fizeti vissza
Válasz #33. hozzászólásra
ez így van szerintem is a hektáronkénti nyereség nem nő csak több pénz magy a számlánkon keresztül a bank jól jár
Válasz #32. hozzászólásra
az a baj hogy mindenki (kereskedők) ki tudja számolni mennyibe van egy ha. kuki vagy napra és hogy meddig lehet lemenni az árakkal ha nagy a termés
Válasz #30. hozzászólásra
A nekünk kell diktálni..... szerintem túl sokan vagyunk és nincs összefogás ezt kihasználják maximálisan!!!!!!!
Válasz #30. hozzászólásra
és, hogy tudjuk érvényt szerezni az akaratunkkal?
szerintem meg a 60000-el kompenzálják a tavaszi drága kötéseket
Válasz #29. hozzászólásra
Heló Géza!
Legalább te maradj csendesen!El tudod képzelni hogy valakinek kifizetik a februári 125 ruggós szerzödési árat,mástól pedig féláron veszik a naprát!Az első részt nem teljesítik,mert tönkre mennek! A szabad részt pedig piacra kell dobni ,de mekünk kell diktálni!
Válasz #20. hozzászólásra
azt hallottam 60000-ig meg se áll!
pánik van a piacon
Válasz #25. hozzászólásra
Olyan mint a valutánk: csak erősödik,erősödik erősödik..............