Hirdetés
Fórum
- Napraforgó gyomirtás új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Lucerna telepítése, termesztése új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- AKG támogatás új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Köles új
Cikkajánló
Sajtóközlemény

Százezreknek jár most 30% tagdíjkedvezmény a NAK-tól
A Kamara a fagykárt szenvedőknek, a fiataloknak és a kis jövedelműeknek segít...
Sajtóközlemény
_fill_540x300_0.jpg)
2 hozzászólás
Válasz Csuka.bk #1. hozzászólásáraSzerinten nézd meg hogy megy e olajnyomás a lamella sorhoz , ha hozzá férhető.egyébként a valtráknál/ nekem az van/ ha leállítod bekapcsolja az elejét. tehát valószínű ha elveszed a nyomást akkor kapcsol be. tehát nézd meg hogy van -e változás levett csőnél ha kapcsolod , ki be az első hajtást. Vagy az hogy a "mágnes szelep dolgozik ", ez alatt ezt érted?? Vagy csak azt hogy ha adsz neki áramot akkor hallod a csattanást, szerintem vedd ki a dugattyút a mágnes szelepből , és nézd meg nem e szorúl. Ha igen 500 as papirral csiszold meg. Ha esetleg meg van a hiba , akkor légyszíves" homályosíts " fel minket , köszönöm.
Tiszteletem!
Segítségre lenne szükségem egy New Holland TM155 traktor 4wd meghajtásának szétkapcsolásában.
Ugyan is nem lehet kikapcsolni az összkerék hajtást. Az EMU panel ellenőrizve, a mágnes és a szelep dolgozik ahogy kell, de még sem kapcsol szét a 4wd. Hibakód nem jelez a kijelző. Hol kezdjem a hiba elhárítást?