Válasz #1074. hozzászólásra
Ugye-ugye.7végén már írtam a jön az eső topicba , h az ismerőséknek is a dobokat átkellett nézni , mert ha 3-4 napig nem esik (semmi jele) , akkor sajna locsolhatnak oda-vissza 8-10 mm-el!:))
Valaki meg tudná mondani, hogy hol csinálnak ilyen dugókat: http://kepfeltoltes.hu/110120/01__3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez a Tisza szórófej helyére megy, ha azt akarjuk, hogy egyel feljebb menjen a víz.
Volt bronzból is, csak azt az aranyos ....gyerekek szeretik.
Válasz #1023. hozzászólásra
mondjuk a kpe cső a gerincvezeték ,valamiért kilyukad megfurod teszel bele egy csapos inditót elzárod és már nem fog folyni.ez 12-14 mm-ig megoldás nagyob lyuknál már nem.egyébként csepegtető öntözésnél használjuk.
Na amire kiértem már elállt..Ma délelött esett kevés..De az édeskevés mert már egy hónapja nem volt semmi..Hogy nálam miért nem esik???a szomszédasszony szétlövi a felhőket,mert ha esik nem megyek át hozzá..
ha olvasod, és érdekel az érdemi válasz, nem nagy durranás. én is raktam rá motort, ha jó a hidromechanikus részed akkor elég egy 230-250w-os villanymotorral összerakni a szivattyút, és faszán bekullog. de az fontos, hogy a turbinát dobd le! én még azt is megfogom oldani, hogy védelme legyen a villanymotornak, és ha beér egy kis mikrokapcsoló leállítsa a villanymotort. de ha tudjátok idő szint mikor ér be akkor raktok időkapcsolót, bár annyira nem biztos megoldás az azért.
4835 hozzászólás
Válasz #1084. hozzászólásra

100 km nagy úr ám !!!!!
Válasz #1083. hozzászólásra
Bepiálunk aztán regge visszaindulsz..
Nekem jó...
Válasz #1082. hozzászólásra

Most van időm reggelig........ha gondoljátok.....
Válasz #1081. hozzászólásra

Bocikat nem jössz megnézni???
Válasz #1080. hozzászólásra

Hoztak........
Válasz #1079. hozzászólásra
Kedden hívom is őket..Kombájnügyben van valami???
Köszi....Ezt kerestem.Ennek a linknek most nagyon örülök.
Válasz #1078. hozzászólásra
Asszem Matkópuszta
valaki írta egyszer hol lehet dobra csövet venni...Akár egyedi méretben is..Kecskeméten ha jól emléxem.De elérhetőség is kellene.
Válasz #1076. hozzászólásra

Faxa komám, faxa !!!!!

Sajnos én is beéllitottam őket!

Ugye-ugye.7végén már írtam a jön az eső topicba , h az ismerőséknek is a dobokat átkellett nézni , mert ha 3-4 napig nem esik (semmi jele) , akkor sajna locsolhatnak oda-vissza 8-10 mm-el!:))
a nagykőrösi határban ma már több helyen öntözték a borsót
Válasz #1072. hozzászólásra
No nem csak a szaksszoló, hanem a többit iss tudod. Nem hiszem, hogy véletlenül drágább. Küldhetnél emilben linket.
Válasz #1071. hozzászólásra
A szakaszoló legyen a legkevesebb...Három kis golyóscsappal helyetesíthető..De a forrás ugyanabban a kategóriában 60%al drágább..
Válasz #1070. hozzászólásra

Ismerem a Forrás FÉM permetezőszakaszolóját és a Maulpe műanyagját. Nekem ennyi elég.
Válasz #1069. hozzászólásra
Senki nem tud semmi véleményt mondani egyikről sem???
A malupe és a forrás 63as dobok között van e nagy különbség???
Válasz #1067. hozzászólásra
Eggyet nem lehet lecsavarni vagy pluszba nincsen egy db valamikor én igy csináltattam tökéletes lett.
Válasz #1065. hozzászólásra
Nem jó, mert fixen van rögzítve a menetre a szórófej "felfogató".
Válasz #1064. hozzászólásra
Aluönőtőbe viszel mintát ahol pl.szallagfürészkereket is öntenek utánna esztergályos kiszedi
Válasz #1064. hozzászólásra
Hagyd a dugót a fenébe,a colos menetre esztergáltas müanyag dugót!
Válasz #1063. hozzászólásra
Tudom egyáltalán nem aktuális, csak ma sikerült belebotlanom és gondoltam teszek fel képet. Amúgy már 1,5 éve, nem találom meg, ki gyártja.
Válasz #1062. hozzászólásra

Csaknem az öntözésen töröd a BUKSIT
Valaki meg tudná mondani, hogy hol csinálnak ilyen dugókat:
http://kepfeltoltes.hu/110120/01__3__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez a Tisza szórófej helyére megy, ha azt akarjuk, hogy egyel feljebb menjen a víz.
Volt bronzból is, csak azt az aranyos ....gyerekek szeretik.
Moderálta: (3932) 2013-10-25 16:21:26
Fogalmam sincs mennyi a cső rá..De több lesz mint amannyiért vettem a gépet..
Válasz #1059. hozzászólásra

kb 8-9 órás behúzás ugylátom
Sziasztok!
Valaki tudna írni olyan céget aki foglalkozik mikroszórófejes rendszerrel és mellette még reális áron is dolgozik.
Kép (Valami hasonló)
Válasz #1023. hozzászólásra
mondjuk a kpe cső a gerincvezeték ,valamiért kilyukad megfurod teszel bele egy csapos inditót elzárod és már nem fog folyni.ez 12-14 mm-ig megoldás nagyob lyuknál már nem.egyébként csepegtető öntözésnél használjuk.
Válasz #1055. hozzászólásra
De oda már nem járok sok a gyerek..

Az a másik...Húúbakker az már januárban elment...Lehet haza sem jön???
Válasz #1054. hozzászólásra

A múltkor még külföldön dolgozott,vagy az a másik?
Válasz #1052. hozzászólásra

Ha esik a férje mindig otthon ül..Traktoros..
Válasz #1051. hozzászólásra
No itt a sütő!!Megtaláltam a képet!!!Bár elég kicsi a kép..Ott azok a szürkék a fejek..Azokat ke cserélni..
Válasz #1050. hozzászólásra

Miért nem, esőben mit csinálsz, "nem esik jól"?
Válasz #1050. hozzászólásra
ezért én most nagyon irigyellek
Válasz #1046. hozzászólásra
Na amire kiértem már elállt..Ma délelött esett kevés..De az édeskevés mert már egy hónapja nem volt semmi..Hogy nálam miért nem esik???a szomszédasszony szétlövi a felhőket,mert ha esik nem megyek át hozzá..
Válasz #1047. hozzászólásra
végig ,a csősütés után kutatva
Válasz #1047. hozzászólásra
persze ittvan évek óta.....
Válasz #1045. hozzászólásra

Végig olvastad a topikot?
Válasz #1044. hozzászólásra
Könyörgök ne ,nem kell az esö, hogy lehetséges Te mindig kimaradsz?
Válasz #123. hozzászólásra
ha olvasod, és érdekel az érdemi válasz, nem nagy durranás. én is raktam rá motort, ha jó a hidromechanikus részed akkor elég egy 230-250w-os villanymotorral összerakni a szivattyút, és faszán bekullog. de az fontos, hogy a turbinát dobd le! én még azt is megfogom oldani, hogy védelme legyen a villanymotornak, és ha beér egy kis mikrokapcsoló leállítsa a villanymotort. de ha tudjátok idő szint mikor ér be akkor raktok időkapcsolót, bár annyira nem biztos megoldás az azért.
Válasz #1043. hozzászólásra
Remélem hoz azt is magával...Hűű hecci képzeld elkezdett most esni..Na megyők járok egy esőtáncot..
Válasz #1040. hozzászólásra
1 rúd cső elég.
Csak legyenek mellé akik vonaglanak rajta.....
Válasz #1038. hozzászólásra

Dobjaid összesároztad már???Ha nem bírná el a szivattyúd,szívesen kölcsönadom az enyémet..
Válasz #1036. hozzászólásra

Hát ez kurvajó mondat nemgyőzök röhögni........
Válasz #1039. hozzászólásra

Hozzám csak egy tekercs csővel jöhet!!!
Holnaptól gazdag vagy, van 1 000 000 ft-t zsebben Feribácsi......
Van 1000 ragasztanivaló----hehheehe
Válasz #1037. hozzászólásra

Okosan kell kiképezni a kupos bilincseket!
De arra kell bilincs is ami soxor útban van..
Válasz #1031. hozzászólásra

1000ft-s esztergályosmelóval+gázpörkölővel bemutatom nektek hjogy kell örökössé tenni a szigma csövet!