Válasz J.D. Borda #3446. hozzászólásáraKolléga barátom, nem messze gazdálkodnak. Annak idején együtt jártunk kollégiumban meg motoroztunk meg ezernyi sztori.
Már nemtudom hányadik tárcsát cserélik mert mindig valamiért nem teccik nekik az épen aktuális(igaz Öcsike!?!?!?!!!!!)
pedig ez a Joker kb egy új eszköz, ráadásul buknak rajta egy csomót ha eladják, meg jobbat úgysem tudnak venni mert nincs is...
Válasz J.D. Borda #3443. hozzászólásáraVannak akik hobbiból minden évben két-három tárcsát vesznek eladnak, persze mindegyiken buknak egy párszázat vagy millát
Válasz szanberg #3436. hozzászólásáraátvétel nem gond ahol bérbe csináljuk ott van átvétel várni sem kell, a saját meg megint nem mert... szóval nem kell. 2 leci alól idén kb 6 pót kellett.10 km max ahová visszük. szerencsére felénk az audi miatt most elég sok utat leaszfaltoztak így lehet veretni...
Politikát pedig gyűlölöm dö..ne meg az összes tetves...de a mostanit utálom a legjobban!!! Ezt mindenki tudja rólam...
Válasz szanberg #3435. hozzászólásáraÉn közgazdászként dolgoztam vagy 16 évet mellette építgettem fel a gazdaságot..mindent azért itt nem ír le az ember... :)
Válasz J.D. Borda #3433. hozzászólásáraTerményt hová viszitek? Vannak átvevő helyek? Mert itt nálunk ebből kevés van, 25km-re a legközelebbi, oda két kombájn alól nem bírod elhordani traktorral az anyagot, földek nagyrészére meg kamion nem tud kijönni.
Válasz J.D. Borda #3412. hozzászólásárarosszul fogalmaztam. én is horsch jokert vennék, de kicsi a keret rá. viszont most fogok hozni külföldről egy 3,5 fx-et, már csináltatom az útlevelet
Válasz Sz.Gyula #3414. hozzászólásáraAz első vágókéses szériával is voltak gondok...aztan megjavitották...remelem mar minden jó... majd kiderül mikor hullik atomjaira:)
Válasz Mézga #3410. hozzászólásáraNem győzött meg a vader a jokerrel szemben... pedig vader L.t neztem. Szóval ez vagyon...bednárral erölködtek meg de azt el sem hoztam az van itt kettő hullanak atomjaikra...meg hat axis vagyokbelégberősen a kapsolat jó arban is jókat kapok már... ahhoz kepest mintha alig vettem volna stb... komplex dolog ez. Ez olyan mint a kulti... nekem a terrano 4fx tök jó elég pedig van brutálabb is a horschnak.. mindenkinek a maga földjein és művelésén kell jónak lenni a többi nem számít... trakimál ugyan ez... fendt jd mf stb... mindenkinek magának kell eldönteni...
Válasz J.D. Borda #3409. hozzászólásáraén amikor vettem egy áron voltak, a jokerbe
az jobban tetszett hogy középen van a kerekei de viszont a szeletelő felfogatása gyenge volt.
Válasz Sz.Gyula #3407. hozzászólásáraVadert és jokert neztem... mindegyiket teszteltem és nalam a veder nem vegzett jobb munkát igy lett a joker. Pedig vaderhez huzott a szivem először... mondjuk 5msnel 10ezer eurral drágabb a vader kb.
Válasz szanberg #3404. hozzászólására1 gep az nem gep egyszerre kell több helyen menni egy traki kevés es nem lesz mindig ilyen ráerős idő....jövőre mar lehet a mostani helyett 900 bermunka lesz... én megtanultam aratasnál is mindrnki egyszerre akar egy gép nem gép...
6397 hozzászólás
Válasz J.D. Borda #3446. hozzászólásáraKolléga barátom, nem messze gazdálkodnak. Annak idején együtt jártunk kollégiumban meg motoroztunk meg ezernyi sztori.
Már nemtudom hányadik tárcsát cserélik mert mindig valamiért nem teccik nekik az épen aktuális(igaz Öcsike!?!?!?!!!!!)
pedig ez a Joker kb egy új eszköz, ráadásul buknak rajta egy csomót ha eladják, meg jobbat úgysem tudnak venni mert nincs is...
Válasz szanberg #3445. hozzászólásáraÉS azt miért tennék nem értem...?
Válasz J.D. Borda #3443. hozzászólásáraVannak akik hobbiból minden évben két-három tárcsát vesznek eladnak, persze mindegyiken buknak egy párszázat vagy millát
Válasz J.D. Borda #3443. hozzászólásáraCsak a sok variálás...

Válasz szanberg #3442. hozzászólásáramost ezzel mi a bajod?
Válasz force450 #3441. hozzászólásáraMár megint a hülyeség...
http://www.agrarkereso.hu/ad/?ad=275567&kref=44276259
Válasz Berkó_ #3439. hozzászólásáraaratással rossz termésnél lehet jól keresni
Válasz szanberg #3435. hozzászólásáraAmióta nem esik arra az eső!

Válasz szanberg #3436. hozzászólásáraátvétel nem gond ahol bérbe csináljuk ott van átvétel várni sem kell, a saját meg megint nem mert... szóval nem kell. 2 leci alól idén kb 6 pót kellett.10 km max ahová visszük. szerencsére felénk az audi miatt most elég sok utat leaszfaltoztak így lehet veretni...
Politikát pedig gyűlölöm dö..ne meg az összes tetves...de a mostanit utálom a legjobban!!! Ezt mindenki tudja rólam...
Válasz szanberg #3435. hozzászólásáraÉn közgazdászként dolgoztam vagy 16 évet mellette építgettem fel a gazdaságot..mindent azért itt nem ír le az ember... :)
Válasz J.D. Borda #3433. hozzászólásáraTerményt hová viszitek? Vannak átvevő helyek? Mert itt nálunk ebből kevés van, 25km-re a legközelebbi, oda két kombájn alól nem bírod elhordani traktorral az anyagot, földek nagyrészére meg kamion nem tud kijönni.
Válasz J.D. Borda #3434. hozzászólásáraNemrégen még a gyárban dolgoztál kisebb terület művelése mellett, mikor ugrott meg így a limit???

(ez szerintem politika hahahahaha)
Válasz J.D. Borda #3433. hozzászólására660 na.
Válasz szanberg #3432. hozzászólásáraJa két 650. Két állandó meg 1-2 beugro ha kell...szállitani pl.
Válasz J.D. Borda #3405. hozzászólásáraKombájnból is van kettő?
Embered mennyi van?
Válasz csoppika #3429. hozzászólásáraInkább a zasszonytól kell írásos engedély, hosszú eltávra .
Válasz csoppika #3429. hozzászólásáramegvallom férfiasan, hogy az elmúlt 20 évben, mikor elhagytam kicsiny országunkat, akkor ESTA kellett
Válasz Dns8 #3426. hozzászólásáraPsszt!!! (a ruszkikkal üzletel)

Válasz Dns8 #3426. hozzászólásáraVizum ez jó... vazze eu belül ugyan az mintha a szomszéd faluba mennel...
Válasz Dns8 #3426. hozzászólására

Válasz Mézga #3424. hozzászólásáraMikor kellett utoljára az eun belül vízum?
Válasz J.D. Borda #3418. hozzászólásáraköszi, neked is
Válasz Dns8 #3420. hozzászólásáravízum se kell?
Válasz Dns8 #3421. hozzászólásáraFaluba van egy magnum elegedettek vele jo gep szerintem.
Válasz Dns8 #3421. hozzászólásáraJa jó már van benne 6500 és jó erős dög...magnumot nem veszek agro bekes invest nem szerviz...
Válasz J.D. Borda #3419. hozzászólásáraA puma jó gép? Magnumot nem próbáltad ha igen mi volt a baja?
Válasz Mézga #3416. hozzászólásáraHa Eu bol hozod elég a személyi.
Válasz Sz.Gyula #3417. hozzászólásáraEppen aki majd ráér vagy a cvx225 vagy a jd.
Válasz Mézga #3416. hozzászólásáraGratula sok hibamentes hekit vele
Válasz J.D. Borda #3415. hozzászólásáraa 6méterest mennyi pacival húzod?
Válasz J.D. Borda #3412. hozzászólásárarosszul fogalmaztam. én is horsch jokert vennék, de kicsi a keret rá. viszont most fogok hozni külföldről egy 3,5 fx-et, már csináltatom az útlevelet
Válasz Sz.Gyula #3414. hozzászólásáraAz első vágókéses szériával is voltak gondok...aztan megjavitották...remelem mar minden jó... majd kiderül mikor hullik atomjaira:)
Válasz J.D. Borda #3413. hozzászólásáraLehet hogy változtattak rajt akkor még csak demoba volt nekik
Válasz Sz.Gyula #3411. hozzászólásáraÉn a mostani jokeren ezt nem vettem észre és nem tapasztaltam...
Válasz Mézga #3410. hozzászólásáraNem győzött meg a vader a jokerrel szemben... pedig vader L.t neztem. Szóval ez vagyon...bednárral erölködtek meg de azt el sem hoztam az van itt kettő hullanak atomjaikra...meg hat axis vagyokbelégberősen a kapsolat jó arban is jókat kapok már... ahhoz kepest mintha alig vettem volna stb... komplex dolog ez. Ez olyan mint a kulti... nekem a terrano 4fx tök jó elég pedig van brutálabb is a horschnak.. mindenkinek a maga földjein és művelésén kell jónak lenni a többi nem számít... trakimál ugyan ez... fendt jd mf stb... mindenkinek magának kell eldönteni...
Válasz J.D. Borda #3409. hozzászólásáraén amikor vettem egy áron voltak, a jokerbe
az jobban tetszett hogy középen van a kerekei de viszont a szeletelő felfogatása gyenge volt.
Válasz J.D. Borda #3409. hozzászólásáraén azt vennék ha 4,5-nél több pénzem lenne az 5 méteresre
Válasz Sz.Gyula #3407. hozzászólásáraVadert és jokert neztem... mindegyiket teszteltem és nalam a veder nem vegzett jobb munkát igy lett a joker. Pedig vaderhez huzott a szivem először... mondjuk 5msnel 10ezer eurral drágabb a vader kb.
Válasz Mézga #3406. hozzászólásáraJaja ma foglalóztak le...
Válasz J.D. Borda #3403. hozzászólásáramás tipusokat is néztél, ha igen mi döntött a joker mellett
Válasz J.D. Borda #3405. hozzászólásáraeke, henger elkelt?
Válasz szanberg #3404. hozzászólására1 gep az nem gep egyszerre kell több helyen menni egy traki kevés es nem lesz mindig ilyen ráerős idő....jövőre mar lehet a mostani helyett 900 bermunka lesz... én megtanultam aratasnál is mindrnki egyszerre akar egy gép nem gép...
Válasz J.D. Borda #3403. hozzászólásárade minek veszel kettőt?
Inkább vettél volna egy 8 méterest a 370 után...
Hány hektárt is művelsz?
Válasz szanberg #3402. hozzászólásáraEgy 6 és egy 5
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólására6méteres lesz?
Válasz gergő07 #3400. hozzászólásáraJaja
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólásáraRT?
Válasz Mézga #3398. hozzászólásáraHát az idei év draga jézuska...
Válasz J.D. Borda #3397. hozzászólásáradrága jézuskád van