Paladin a neve, szelektív egyszikű gyomirtó csak a nád ra jó bármikor ki lehet fujni a borsora de a nád az minimum 30 centis fejletségű legyen, a többi gazra meg rakunk pulsart
fater intézi a szereket ő mondta de nekem már az is jó ha aratásig tisztán tartja aztán már ugyis mindegy meg nem sok van benne mert 2 éve totális kivitte mindet csak most már a szomszédról megint oda kúszott a gyökere
dehogynem majd amikor szorjuk megmondom a nevét ahhoz rakjuk majd a pulsart vagy külön azt még nem tudom egy növényvédős telepen kísérletezgetős emberke ajánlja meg adja is mert csak 1 vagy 2 liter kell csak meg kell várni míg kihajt teljesen most még csak kezd
Válasz #243. hozzászólásra
Ha pulsart használsz akkor a gyomokat nézd ne a borsót,a nád az marad,az acatot megfogja de kinövi.
Borsóban 1 l-t engedélyez,parlagfü ha van akkor annak 2-4 leveles állapotában permetezd le.
akkor meddig lehet permetezni a borsót?? mert ma kimentem megnézni és a nádtól kezdve minden jön felfele benne még aszat is volt és már 3 levélbe van még! és mivel a pulsart azt halottam de azt meddig ?? lehet? viszi e a nádat meg az aszatot?? és mennyi dózissal
már rá is nyomtam a műtrágyát a borsóra mikor mentem már szemerkélt az esső és még 3 napig mondja ugyhogy jól bemossa aztán már csak várni kell meg talán gyomirtani de eddig egy szálgaz sincs benne !!
borsó hogy áll??? mikor adjam neki a nitrogént most elég borongós még most is gondolkozok rajta de lehet még hamar van!!! de csak az elején van rá szüksége végül is!!!
ma mi is megvettük holnap vetem el!!! ez zöld szemű de nagy
szerinted ugy ésszerű a műtrágyát rakni alá hogy most kombinátorozás előtt rászórom beledolgozom és elvetem !! vagy majd mikor ki kelt akkor adjam??? meg buza sortávara veted vagy duplára???
már csak magot kellene szereznem múltkor zöldborsóra fogták hogy takarmány borsó de elég kis szemű lett konzervbe való, most nagy szeműt keresek sárgát!
az baj vagy jó a 35-40 AK?? ez ingyen földbe lesz vetve szóval csak azért kérdezem mert multkor jol elvetettem márc15 ig aztán azon tul vagyunk kérdéses jo lesze ezután bár láttam már később vetettet is!!!
Persze , h van de Te döntesz -Én is akartam takiborsót , de lebeszéltek ,mert ez is olyan 35-40 ak-s föld , de az 1ik sarka kicsit csucsogott még 1.5 hete .Ughogy legalábbis Én - vetek az idén.Inkább napra ill. kuki lex a menő aminek most látom vmi kis értelmét is!
400 hozzászólás
Paladin a neve, szelektív egyszikű gyomirtó csak a nád ra jó bármikor ki lehet fujni a borsora de a nád az minimum 30 centis fejletségű legyen, a többi gazra meg rakunk pulsart
Válasz #248. hozzászólásra
fater intézi a szereket ő mondta de nekem már az is jó ha aratásig tisztán tartja aztán már ugyis mindegy meg nem sok van benne mert 2 éve totális kivitte mindet csak most már a szomszédról megint oda kúszott a gyökere
Válasz #247. hozzászólásra
Szerintem illúzió,de kicsit kíváncsi is vok.
Válasz #246. hozzászólásra
dehogynem majd amikor szorjuk megmondom a nevét ahhoz rakjuk majd a pulsart vagy külön azt még nem tudom egy növényvédős telepen kísérletezgetős emberke ajánlja meg adja is mert csak 1 vagy 2 liter kell csak meg kell várni míg kihajt teljesen most még csak kezd
Válasz #245. hozzászólásra

remélem nem hittétek el , hogy ki is viszi
Válasz #244. hozzászólásra
akkor a pulsarnak nem számít a borsó nagysága???
faternak most olyat ajánlottak amit 10 centis korába kell kijuttatni viszi a nádat is
Válasz #243. hozzászólásra
Ha pulsart használsz akkor a gyomokat nézd ne a borsót,a nád az marad,az acatot megfogja de kinövi.
Borsóban 1 l-t engedélyez,parlagfü ha van akkor annak 2-4 leveles állapotában permetezd le.
akkor meddig lehet permetezni a borsót?? mert ma kimentem megnézni és a nádtól kezdve minden jön felfele benne még aszat is volt és már 3 levélbe van még! és mivel a pulsart azt halottam de azt meddig ?? lehet? viszi e a nádat meg az aszatot?? és mennyi dózissal
Válasz #241. hozzászólásra

Equus
Válasz #239. hozzászólásra
mi fogja bekebelezni a borsódat?
Válasz #239. hozzászólásra

bealudtunk az esőbe
nem négykézláboltunk eleget benne a héten
Válasz #238. hozzászólásra

Kint kelett volna ülnöd egész éjjel a ágyás szélén, hátha elkapod a borsóleválrágcsáló manót
Válasz #233. hozzászólásra

figyeled adókirály
ezt már megharapdálták
Válasz #236. hozzászólásra

ágyásokba van h. beférjenek az ágyasok kistalicskával.........
Válasz #235. hozzászólásra

azt látom
Válasz #234. hozzászólásra

jó nagy
Válasz #233. hozzászólásra
mennyi a sortávolság?
Válasz #230. hozzászólásra

OK, már figyelek.......
Válasz #228. hozzászólásra

készülj mert jön a piszum
csak még van dógom......
Válasz #228. hozzászólásra

nem szoktam hazudni .....annyit
csak lóditani h. mentsem a bőröm......
14.én
majd szerzek képet
habár ha nem olyan nagy akkor még várok vele....
Válasz #223. hozzászólásra

Mikor lett elvetve? De nekem ne hazudj...........
Válasz #226. hozzászólásra

ok, állok elébe
Válasz #225. hozzászólásra
háhá nem fogsz röhögni ha csinálok 1 közelit rúla háhá
Válasz #221. hozzászólásra

mindezt 9 cm mélységben mérted?
Válasz #223. hozzászólásra

Válasz #222. hozzászólásra

hama kell vetni h. gyorsan betudjam vele teriteni a városi fiatalasszonyokat.........
Válasz #221. hozzászólásra

mert hamar elvetetted! amit én tettem be az még csak 9 napos ma már 10
Válasz #215. hozzászólásra
Nekem má lehet olyan 8 centis....... a borsóm persze.....
Válasz #219. hozzászólásra

mert jó földre került most a borsó!!
27 es ment és 1mázsa
Válasz #218. hozzászólásra
mit és mennyit löktél rá ?
Válasz #217. hozzászólásra
már rá is nyomtam a műtrágyát a borsóra mikor mentem már szemerkélt az esső és még 3 napig mondja ugyhogy jól bemossa aztán már csak várni kell meg talán gyomirtani de eddig egy szálgaz sincs benne !!
Válasz #216. hozzászólásra
lehet csal a kép, nem dupla sor
Válasz #215. hozzászólásra
dupla sorra lett vetve?? mert tavaly nekem dupla soron ritka lett most kipróbálom milyen 12.5 cm en lehet sűrű lesz nagyon!
Válasz #214. hozzászólásra
itt ilyen
Válasz #213. hozzászólásra
akkor minél előbb!!
hát most már ez van
Válasz #212. hozzászólásra
vetés előtt bedolgozva kellett volna
borsó hogy áll??? mikor adjam neki a nitrogént most elég borongós még most is gondolkozok rajta de lehet még hamar van!!! de csak az elején van rá szüksége végül is!!!

Válasz #210. hozzászólásra
Összetett műkakait alá szórnám bedolgozva,kikelés után kis nitrogént.
Válasz #209. hozzászólásra
ma mi is megvettük holnap vetem el!!! ez zöld szemű de nagy
szerinted ugy ésszerű a műtrágyát rakni alá hogy most kombinátorozás előtt rászórom beledolgozom és elvetem !! vagy majd mikor ki kelt akkor adjam??? meg buza sortávara veted vagy duplára???
Válasz #208. hozzászólásra
Sárga tak. borsót vetek,lehet,hogy lessz eladó is.
Válasz #207. hozzászólásra
egy kicsit
már csak magot kellene szereznem múltkor zöldborsóra fogták hogy takarmány borsó de elég kis szemű lett konzervbe való, most nagy szeműt keresek sárgát!
te milyet vetsz?
Válasz #204. hozzászólásra
A választ nem tudom,de ha megnyugtat én holnap után vetem.
Válasz #205. hozzászólásra
az baj vagy jó a 35-40 AK?? ez ingyen földbe lesz vetve szóval csak azért kérdezem mert multkor jol elvetettem márc15 ig aztán azon tul vagyunk kérdéses jo lesze ezután bár láttam már később vetettet is!!!
Válasz #204. hozzászólásra

Persze , h van de Te döntesz -Én is akartam takiborsót , de lebeszéltek ,mert ez is olyan 35-40 ak-s föld , de az 1ik sarka kicsit csucsogott még 1.5 hete .Ughogy legalábbis Én - vetek az idén.Inkább napra ill. kuki lex a menő aminek most látom vmi kis értelmét is!
szerintetek még van értelme elvetni takarmány borsót vagy már késő?????
Válasz #202. hozzászólásra
Ok!Kössz!
Válasz #201. hozzászólásra
Én nem termelek borsót,de akik itt termelik,pulsar-ozzák.
Válasz #200. hozzászólásra
Azom van mert CL-es naprám van,de ott azt irja hogy elöfordulhat fitotoxicitás egy-két fajtánál.Nektek ilyen gond nem volt még?