Nem jó mondod!A műszerfal mellet jobrol van a helyzet meg a munkalámpa kapcsoló.A kormányon pedik az elsö két lámpát kapcsolod be meg ott van a hosszú is.
pfff.nálam a világítás kapcsoló a műszerfalon van a munkalámpa mellett.Fent a kormánynál van a tompi refi az alatt pedig az irányjelző és a duda.meg a gyújtáskapcsoló.
Helo!
Egy nagyon régi kérdésemhez tartozik mikor széthúlott a pozició lámpa kapcsolóm.Most vette még csak bele kapcsolót de valamilyé nem működik.Ennek 3 lába van ami meg benne volt anak meg csak 2tö.Azt mondták,hogy ez jó lessz.
Itt van a kapcsoló!!!!
Én is riasztó bodzaárakról hallottam. Valami 20 pénz/ kg vagy ilyesmi. Bízzunk benne, hogy feljebb megy..
Tövisek jól vannak, de locsolom őket keményen a jobb hangulatuk végett olyan pirkadattól-10-ig ill. amikor a kurvák kijönnek a föld mellé a határba. Majd este mikor szedik a sátorfájukat akkor megyek és kb.10ig újból nyomom. Kurvára tudom mikor kell locsolni.
Összel lesz öntözéses pályázat addigra szeretnék 1 kutat.Asszem szeretnék egy új traktort is venni, mert felfejlödtem 8 hektárra és 17 le-t picit keveslek erre a területnagyságra.
További szép vasárnapot!
A kis villát összefelé kell tekerni a rudazaton.ha leszeded a kuplungharangról azt a kerek fedelet amit 4db 8as csavar fog,látni fogod mikor ér hozzá a béka a nyomcsapágyhoz.2-4mili legyen kb a nyomcsapágy és a kiemelőkarok közti távolság...
Állíts a kuplungon.Valószínű nem emel ki rendesen...mennyi a pedálon a holtjáték?4-5 centi a jó.Ha több állíts a rudazaton.Ha azon nem tudsz akkor a kiemelőkarokon állíts...
nekem is össze akadt a válto már 2szer is.Elöször uj korában és jött a szerelö fél nap alatt megcsinálta aztán aszonta többet soha nem lesz baja...
Na nem is volt vele gond ugy 10 évig aztán egyszer igen siettünk a vetéssel mert jött az esö,még boronáltam terep4ben mondom a föld végén nagy a barázda vissza rakom 2be,ez elhibázott lépés ill.húzás volt mert ott meg is állt a föld végén kuplung benn sebváltokar megse mozdul én meg imátkozok...
Aztán ugyemléxem le tudtam engedni annyira a boronát h megemelje a hátulját picit én mozgattam a kerekeket fater meg feszegette a kart aztán egyszer csak kiugrott
Na azóta nem sietek a váltással inkább megállok
Tudom melyik az a tengely...nekem az a bordás hüvely törött el ami azt a tengelyt amit mondasz és az előtét tengelyt kapcsolja össze.De fura hogy nálad nem az a bordáshüvely törött el...Az sokkal gyengébb mint a tengely...
Válasz #1506. hozzászólásra
Így még nem jártam a váltóval mint te.
Kardánt kellett már jaftekolni,mert megerőszakolták bálázóval.
Eltört az a kb 60 cm hosszú,és 35-40 mm-er átmérőjű tengely,ami hátrajön az olajtartájig.
Interusznál vettem újat,+6bordás tengelycsonkot,azóta pöpec.
Hát akkor én vagyok csak ilen ügyes...Gyorsan akarok váltani és néha benn marad egy fokozat miközbe berakok egy másikat...Na akkor trepni ki,sebváltókar le és kikeverem....A karral még soha nem sikerült kikevernem.Csak be...:)
Válasz #1502. hozzászólásra
Ez így van.
Életem 1-ik legjobb vétele volt a Vlagyi,pedig volt aki leakart beszélni róla,mondván:"mit akarsz azzal a kis szarral!"
Pl.2 éve jártunk az ártérbe 1 szigetre kompal fát szedni vágás után.
Háztől házig 3 tonnás RCW alvázból faragott kocsival közel 3köböt elhoztam mindössze 1 liter olajjal.
Másnap meséltem a komposnak nem hitte el,azt gondolta nagyképűsködök.
Pedig nem.
Az akkor naon jó buli volt...Sokan nem hiszik hogy evvel a kis trakival mi mindent meg lehet csinálni...Aki nem tudja hogy nélam mit dolgozott ez a gép az kiröhög mikor mesélem neki.De van aki tudja mennyit megyek vele és az meghajtja a fejét elötte...
Válasz #1494. hozzászólásra
270000ft volt a kialkudott ár,3 szög rendszámmal papír nélkül.
Aztán a"kiganézás"közben előkerült a szerszámosláda aljárol az igazolólap.
Örültem mint majom a farának.
Lámpákat,prizmákat,búrákat,2 csúcsot,szűröket cseréltem,kapott 1 akksit,friss olajokat aztán ment vizsgára.
320000ft-ben volt vizsgával névreírva.
Válasz #1493. hozzászólásra
Vonószárak toldóval+vonópad+lakatok 1 éve:35000ft volt.
A gyári a függő terhelést bírta,de az oldalirányút nem.
Sokat nyüglődtem vele de ezek a szárak már erősek.
25342 hozzászólás
Válasz #1541. hozzászólásra
gondolom a feketébe van az áram az megy középre és a két szélsőre a másik kettő.úgyis próbáltad?
Lefotózom és jövök tovabb!
Válasz #1539. hozzászólásra
Igen
Válasz #1537. hozzászólásra
Nem jó mondod!A műszerfal mellet jobrol van a helyzet meg a munkalámpa kapcsoló.A kormányon pedik az elsö két lámpát kapcsolod be meg ott van a hosszú is.
Válasz #1538. hozzászólásra
pfff.nálam a világítás kapcsoló a műszerfalon van a munkalámpa mellett.Fent a kormánynál van a tompi refi az alatt pedig az irányjelző és a duda.meg a gyújtáskapcsoló.
Válasz #1535. hozzászólásra
Azzal a kapcsolóval be meg kikapcsolod
Válasz #1536. hozzászólásra
Na mostmá ne keverj tisztára össze.A kapcsoló fenn van a kormánynál igaz?
Válasz #1533. hozzászólásra
Az irányjelzö meletti lámpa.
Válasz #1534. hozzászólásra
az kétálású kapcsoló
Válasz #1532. hozzászólásra
refi tompított...rájöttem
Válasz #1532. hozzászólásra
De várjá má..kezdjük az elején...mi az a poziciólámpa?helyzetjelző?
Válasz #1531. hozzászólásra
Próbáltam úgyis de akkor se nem jó.Megmértem müszerrel a kápcsolót és az jó.
Válasz #1530. hozzászólásra
És ha úgy kötöd vissza ahogy a másikon volt akkor nem jó?a villamosághoz elég hülye vaok...
Válasz #1529. hozzászólásra
Egyik lábon volt 2tö a másikon 1.Sárga egyedül a kék,fekete meg egy helyen volt.
Válasz #1527. hozzászólásra
A régin hogy volt bekötve?Ha két lába volt a kapcsolódnak hova ment a harmadik kábel?
Itt a gépem!
.jpg)
A középsö láb az a megszakitó.Vezetékek:sárga,kék,fekete szinűek.Melyiket hova kössem be?Mert ahogy én beköttem az úgy nem volt jó.
Helo!
.jpg)
Egy nagyon régi kérdésemhez tartozik mikor széthúlott a pozició lámpa kapcsolóm.Most vette még csak bele kapcsolót de valamilyé nem működik.Ennek 3 lába van ami meg benne volt anak meg csak 2tö.Azt mondták,hogy ez jó lessz.
Itt van a kapcsoló!!!!
Na kicsit megkésve újból off,
Én is riasztó bodzaárakról hallottam. Valami 20 pénz/ kg vagy ilyesmi. Bízzunk benne, hogy feljebb megy..
Tövisek jól vannak, de locsolom őket keményen a jobb hangulatuk végett olyan pirkadattól-10-ig ill. amikor a kurvák kijönnek a föld mellé a határba. Majd este mikor szedik a sátorfájukat akkor megyek és kb.10ig újból nyomom. Kurvára tudom mikor kell locsolni.
Összel lesz öntözéses pályázat addigra szeretnék 1 kutat.Asszem szeretnék egy új traktort is venni, mert felfejlödtem 8 hektárra és 17 le-t picit keveslek erre a területnagyságra.
További szép vasárnapot!
Válasz #1523. hozzászólásra
2 már flotta:DDDDDDDDDDD
Hali hali.

Dobok pár képet a trakirol.
Válasz #1521. hozzászólásra
Kössz szépen majd megpróbálom!
Válasz #1518. hozzászólásra
A kis villát összefelé kell tekerni a rudazaton.ha leszeded a kuplungharangról azt a kerek fedelet amit 4db 8as csavar fog,látni fogod mikor ér hozzá a béka a nyomcsapágyhoz.2-4mili legyen kb a nyomcsapágy és a kiemelőkarok közti távolság...
Állíts a kuplungon.Valószínű nem emel ki rendesen...mennyi a pedálon a holtjáték?4-5 centi a jó.Ha több állíts a rudazaton.Ha azon nem tudsz akkor a kiemelőkarokon állíts...
akkor talán kuplung sztem de szerelési tapasztalatom nincs a trakirol mert még nem esett szét semmilye
Válasz #1517. hozzászólásra
Ha nagyon kicsin is van az alapjárat akkor is reccsen.
Válasz #1516. hozzászólásra
néha nekem is reccsen föleg ha magasabban marad az alapjárat
Hali!
Újbol ittvagyok.Nekem meg recseg a váltóm.Mikor váltanák elöre vagy hátramenetbe és nehezen is mén bele.Mi lehet a baja???
nekem is össze akadt a válto már 2szer is.Elöször uj korában és jött a szerelö fél nap alatt megcsinálta aztán aszonta többet soha nem lesz baja...
Na nem is volt vele gond ugy 10 évig aztán egyszer igen siettünk a vetéssel mert jött az esö,még boronáltam terep4ben mondom a föld végén nagy a barázda vissza rakom 2be,ez elhibázott lépés ill.húzás volt mert ott meg is állt a föld végén kuplung benn sebváltokar megse mozdul én meg imátkozok...
Aztán ugyemléxem le tudtam engedni annyira a boronát h megemelje a hátulját picit én mozgattam a kerekeket fater meg feszegette a kart aztán egyszer csak kiugrott
Na azóta nem sietek a váltással inkább megállok
Válasz #1508. hozzászólásra
Há táj25össül!
Válasz #1512. hozzászólásra
Csőváz jó éjszakát.
Válasz #1511. hozzászólásra
No én meg dobok egy hátast...Jóéjt...
Válasz #1510. hozzászólásra
Határtalan az emberi butaság!!!
Most ua a bálázót egy 55 lovas gép hajtja,és feszereg neki.
Válasz #1509. hozzászólásra
Tudom melyik az a tengely...nekem az a bordás hüvely törött el ami azt a tengelyt amit mondasz és az előtét tengelyt kapcsolja össze.De fura hogy nálad nem az a bordáshüvely törött el...Az sokkal gyengébb mint a tengely...
Így még nem jártam a váltóval mint te.
Kardánt kellett már jaftekolni,mert megerőszakolták bálázóval.
Eltört az a kb 60 cm hosszú,és 35-40 mm-er átmérőjű tengely,ami hátrajön az olajtartájig.
Interusznál vettem újat,+6bordás tengelycsonkot,azóta pöpec.
Válasz #1507. hozzászólásra
Milyen trakival?Az mtz vel is meg lehet csinálni állítólag...
Én ezt megcsináltam 1 kereszteződésbe keresztbe húzott lajtvetőgéppel.
Az volt az első gazdademonstráció...
Válasz #1505. hozzászólásra
Hát akkor én vagyok csak ilen ügyes...Gyorsan akarok váltani és néha benn marad egy fokozat miközbe berakok egy másikat...Na akkor trepni ki,sebváltókar le és kikeverem....A karral még soha nem sikerült kikevernem.Csak be...:)
Válasz #1503. hozzászólásra
Váltót?
Nincs gond vele.
Válasz #1502. hozzászólásra
Ez így van.
Életem 1-ik legjobb vétele volt a Vlagyi,pedig volt aki leakart beszélni róla,mondván:"mit akarsz azzal a kis szarral!"
Pl.2 éve jártunk az ártérbe 1 szigetre kompal fát szedni vágás után.
Háztől házig 3 tonnás RCW alvázból faragott kocsival közel 3köböt elhoztam mindössze 1 liter olajjal.
Másnap meséltem a komposnak nem hitte el,azt gondolta nagyképűsködök.
Pedig nem.
A váltót nem keverted még be?:))
Válasz #1501. hozzászólásra
Az akkor naon jó buli volt...Sokan nem hiszik hogy evvel a kis trakival mi mindent meg lehet csinálni...Aki nem tudja hogy nélam mit dolgozott ez a gép az kiröhög mikor mesélem neki.De van aki tudja mennyit megyek vele és az meghajtja a fejét elötte...
Válasz #1494. hozzászólásra
270000ft volt a kialkudott ár,3 szög rendszámmal papír nélkül.
Aztán a"kiganézás"közben előkerült a szerszámosláda aljárol az igazolólap.
Örültem mint majom a farának.
Lámpákat,prizmákat,búrákat,2 csúcsot,szűröket cseréltem,kapott 1 akksit,friss olajokat aztán ment vizsgára.
320000ft-ben volt vizsgával névreírva.
Válasz #1497. hozzászólásra
Jóéjt...Lefotózom...
Válasz #1498. hozzászólásra
Aha ezek is érdekeltek,de a traki árát kérdeztem leginkább...Nekem 620ért sikerűlt megvennem.
Vonószárak toldóval+vonópad+lakatok 1 éve:35000ft volt.
A gyári a függő terhelést bírta,de az oldalirányút nem.
Sokat nyüglődtem vele de ezek a szárak már erősek.
Majd holnap jelentkezem.Jó éjt!!!
Lefotóznád holnapra??
Válasz #1490. hozzászólásra
Kössz szépen