Fórum
- S.O.S. új
- Minden ami aprítóhenger. új
- Milyen silózót vegyek? új
- Milyen pótkocsit vegyek? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Talajközpontú művelés új
- Kiskocka bálázók betegségei új
- Búza termény felvásárlási árak új
Cikkajánló

Milliárdos haszon a háború árnyékában – kié lesz Ukrajna földje?
A földek a globális tőkepiacokon cserélnek gazdát.
389 hozzászólás
okés
addig rendbe vágoma telom mert szart a kijelzö 25lenne bele:@
nem látom kihiv
Válasz #185. hozzászólásra

el vant mentve a teloszámod HA ott leszek felhivlak
Valaki nem tud belinkelni vmi programnaptárt mi lesz!
Válasz #185. hozzászólásra
Amgy meliyk nap a jobb?Én is megyek valszínű,még nem voltam soha,de én is valószínű vasárnap mert szombaton egy kis tárcsázást ,meg lucibálázást tervezek aztán majd az idő eldönti mi lessz.
Válasz #184. hozzászólásra
mi is inkább akkor mennénk ha összejönne. ha megtudjuk bezsélni találkozhatnánk..
Válasz #182. hozzászólásra
útolso napra gondoltam..........
Én is nagyon elmennék. De kicsit messze van
Válasz #176. hozzászólásra
te mind 2 nap mész?
ugy néz ki h én menni fogok de még nem tom melyik nap
Válasz #180. hozzászólásra

Pedig elhietitek nekem hogy az meló közben csak a roszat kapta!!!
{::}
Az elöbi témához anyit hogy nem tul rég beszéltem az egyik gépkezelövel akinek a Jd 8100 ában 23000 üó van!! És nagyon el kelet gondolkodnia hogy nagyob hibákrol be tudjon számolni...
Válasz #179. hozzászólásra

nézd én nem vitatkozom ezen mindenesetre sok tényezötöl függ 1 gép élettartama de tudom hogy a kötött békési földeken is birták 14-16 ezer óráig .
azt gondolom hogy azok a hibák amikröl irtál a 4630 hibái voltak de 4650 kardán suport törése egyértelmüen traktoros brutalitás és agronómus diletanizmus okai voltak mindig!!!!!no comment
Válasz #142. hozzászólásra

komám!
itt is voltak 4630-4650-esek egykettő az állami gazdaságban annakidején. Tsz-hez csak T150jutott rába is csak később, no meg crystal!!!
Szóval hagy ne mondjam,hogy a lakatosom a johnikon dolgozott annakidején és csak tangóharmonikának nevezték őket...
MERT MINDEN ÉVBEN SZÉTKELLETT HÚZNI A FARÁT!!! tányérkerekek törtek leginkább, de egyéb váltó kardán szupport hiba is volt. ja igen újkorában 2évig mentek baj nélkül nagyjából...
Itt a kötött nagy partokat nem bírták és 10ezer óra előtt már motort is kaptak újat
no comment...
Sajnos vége a délutáni sziesztának....mennem kell ... még dumálunk .. a legjobbakat
hali
volt olyan hangja mint egy nagyágyúnak
de erő is volt benne bőven
csak magyar

aki elöre láthatólag tud jönni jelezze megismerkedhetnénk egyesekkel !!!

Válasz #173. hozzászólásra

XD abbol a tartályból is ott folyt a víz ahol nem szégyellte

Válasz #169. hozzászólásra
énelem.............
már csak tört
pedig milyen sok embernek munkát adott ...főleg ha több ága is volt!!!!
aha az a baj h régi
de még üzemel
itt fehértón már nagyon rég felszámolták
Válasz #165. hozzászólásra
tavaly tavaszon volt eladó egy 4650 johni a békében!eladták már ??
Válasz #165. hozzászólásra
aha értelek én csak azt ismerem bösziben !!régi hires TSZ volt ----
nem hiszem hogy a békébe van mert én ott vagyok gyakorlaton és eddig nem sűrven láttam!!
Válasz #162. hozzászólásra

nem mondom fogott a muszka rendesen!!!!!
Válasz #160. hozzászólásra
sok sikert hozzá!!!a Békéböl gondolom:D a sorközmüvelö eredeti vagy nagyüzemi alkotás ::::????
áá ez nagyon bika volt ... erről nekem is van képem valahol!! ha nem lett letörölve
de amúgy most vettünk böszörményből 1 fortschrittot .... az is TSZ-be dolgozott.. meg ilyenek de elég jó állapotban van!!
10 kerékkel vettük van hozzá dupla kerék sorközművelő, országuti meg őszimunkai garnitúra:) 
Válasz #156. hozzászólásra

Válasz #155. hozzászólásra

óhh tényleg már rémlik!!
én megnézek bármilyen gépet csak ne MTZ legyen mert az rühellem
Újfehértó!!!!
Válasz #150. hozzászólásra

és ti merre gazdálkodtók???
ha valaki megkérne tegyek fotókat a Fend-öl vagy a Class-ól azt mondanám nincsenek mert nem szeretem öket nem fotóztam öket.......................

Válasz #150. hozzászólásra
H . szobi
hova valósi vagy ?? már bocsi h így megkérdem
Válasz #147. hozzászólásra

igen mesélte a fodor gyuri hajdúdorogi 300 Rábás!!
na ezért nem ér az egész 1 kalap xart se sajna ............de fecó is tudna mesélni..........
igen Pisti biznicelne a Johnikal közben
igen az ismerős is húzott tavaly Molnár Ferenc!!! bocznak a gépével
ha nemis húzták végig de legalább odaálltak tisztességgel csalás nélkül!!! meg valamelyik évebe a rábának lefékezték a súlygépet nehogy hazavágja a fendtet!!! azért elég nagy szemétség volt!!!
Válasz #144. hozzászólásra
amugy a 4955 nek a pótsúlyok hiánya okozta a bukását!!ha a hátsó keréken meglettek volna ami már ezeknél a xériáknál nem tettek fel otomatikusan már a TSZben sem ez meg egyébként is kinti JD a fotón akkór csodákra lettek volna képesek
nem tagadóm a fokozat mentes váltók ilyenkor verhetetlenek .......
Válasz #143. hozzászólásra

elismerésem
hát a mi zetorunk már 32 éves .. és nem mondom hogy nem volt még baja, de azért még a 4 fejes ekét viszi meg amit kell megcsinál
Válasz #141. hozzászólásra

akármelyiktöl jobb!!!!!!!!!!!majd ha lenyomnak 25000 órát olyan körülmények között ami a TSZ-ben mentek megnézném mindet mi még az eredeti bennük!!!!!!
a 936 fend is varia hibás lett 2 szezon után...........No comment ...................
Válasz #136. hozzászólásra

hagyjad már magad !!