Nekem is addig van.Milyen kupak van rajta?Nekem az eredeti, azt nem lőtte még ki. A levegönek meg kell benne szuszogni a változó mennyiségű olaj miatt.
Emiatt lelőheti a kupakot ,meg a fordító munkahenger melyik?Mert nekem ott is engedi az olajat ahol alfordul, a tartály felett,és csavarok fogják le ,máshogy nem tudom elmagyarázni.
Válasz #87. hozzászólásra
Amúgy te mire akarod használni és mennyit ,mert attól is függ milyent veszel mert énnekem 20 pótkocsi ganéj megrakására felesleges a 750-es ,mert ezzel is ki lehetne vinni 2 délelőtt ha jól működne.
Remélem csak ilyen baja lesz ,mert egy új vezértömb 40+ áfa lett volna ,hát akkor még a fordítóvezértömb ,de az a szerencse van hozzá bontott cucc ,csak arra meg nincs gari.
Kínál: Rakodó | feladva: 2008-08-24 19:47:47
UNHZ-750 rakodó kiváló állapotban zárt kanállal , valamint trágyavillával eladó.Érd: 06 30 349-8133 Farkas Gyula .Irányár550 000Ft
Feladó adatai:
Név: Farkas Gyula
E-mail: farkasagro@gmail.com
Telefonszám: 06303498133
Helység: Békéscsaba
Itt egy 750-es de szerintem drága ,mert ennyiért markolót veszel amihez nem kell traktor ,de viszont a közelbe van.
Lehet azért csinál két műveletet,mert alapból elfordul a gém nem tudom mert még másik gépen nem dolgoztam,de épp ma néztem,hogy ha felemelem a villát kézzel el tudom mozgatni jobbra -balra 2m-t utánna akad meg szóval a fordítóval lesz valami ,csak nem tudom mi.
Az egyik ismerősömnek van 500-sa, ő teljesen fel is újította de nem merem megadni a számát.
A talajjavítónál ismersz valakit? Keresd ott, mert ott dolgozik.
Válasz #83. hozzászólásra
Ez magától két műveletet csinál ,mert ha emelem a gémet már fordul is,magától ezért kell a kezemnek rajta lenni a másik karon és korrigálni ,mert az a baj visszafelé fordul ,de amúgy kipróbáltam a régivel is emelt és fordult ,de nem mindig ezzel meg mindig ,úgyhogy két műveletet tud.
Nem tudom sajnos nem értek hozzá,de a közelbe senki sem ,még egy öreg érteget hozzá mert 20 évig nyomta a tsz-be vele,ő mondta hogy mi baja lehet,de nem vállal szerelést mert már 82 éves.Amúgy én nem látok rajta semilyen állítási lehetőséget ,de lehet.
A vezértömb megoldódott vettem rá egy bontottat 8-ért ,mostmár azt csinálja amit kell ,meg normálisan is emel ,csak annyi még a baja hogy a gém elfordul,magától ,már akkor is ha a kanalat leemelem a vázról,meg ha rakodok sem áll meg hanem elkezd vissza mozogni kb 1-2 métert utánna áll meg ,azt mondják valami szelep miatt csinálja ,de erre még nem jöttem rá ,de úgy rakodok vele ,hogy továbbviszem a pótkocsitól 2métert ,és mire engedem ki a kanalat a pótkocsi felett áll meg,még ezt kéne rajta megcsinálni meg a talpaló munkahenger kellene karmantyúzni és jó lenne,mert nem jó az eo se mert kb 50 cm trutyi veszi körül és elakadne rakás közbe.
Éppen ez az hogy amikor elkezdem a rakást kb 10 percig dög lassú utánna beáll valamivel gyorsabra,de még ez nem is lenne vészes hogy lassan emel ,csak az hogy nem áll meg a gém hanem továbbfordul ha nem is érek semmihez akkor is ,meg szinte irányíthatatlan mert egyik kar csinálja a másikét feladatát is és veszélyes.
Na igen ha van egy kis rutinod,de én már lebombáztam 1-2 hullámpalát vele ,meg összerakásnál majdnem az mtz-t ezért is haragudtam meg rá,ezért akarok inkább egy eo-t venni trágya rakásra.
Nekem is továbbfordul (fordító munkahengert karmantyúzni kell) de nem gond, mert a forítást csak megindítom, utána emelhetek, vagy kanalazhatok.
Így már majdnem két művelet:))))
Akkor,nem tud egyszerre például emelni és fordulni ezek szerint.És neked megáll egyből a gém ha megálítod a kart vagy továbbfordul,meg miért lövi ki az olajat a beöntőnyíláson ez is vezértömb?
306 hozzászólás
Válasz #105. hozzászólásra
Szerintem ez is eredeti,de a kupaknál ami van lemez rövid,és nem szorítja lerendesen.
Válasz #104. hozzászólásra
Nekem is addig van.Milyen kupak van rajta?Nekem az eredeti, azt nem lőtte még ki. A levegönek meg kell benne szuszogni a változó mennyiségű olaj miatt.
Válasz #103. hozzászólásra
Mert meddig kellene lenni az olajnak?Én addig öntöttem míg van egy vas kiállás benne kb 10 cm-től atetejétől.
Válasz #102. hozzászólásra
Nincs túlságosan feltöltve olajjal?
Válasz #101. hozzászólásra
Emiatt lelőheti a kupakot ,meg a fordító munkahenger melyik?Mert nekem ott is engedi az olajat ahol alfordul, a tartály felett,és csavarok fogják le ,máshogy nem tudom elmagyarázni.
Válasz #100. hozzászólásra
Mert amerre többet fordul az az oldali karmantyú kopottabb.Elengedi az olajat, be a tartályba...
Válasz #96. hozzászólásra
Balra többet jobbra csak egy kevest mert?
Válasz #94. hozzászólásra
Azt régóta hirdeti, és szerintem nagyon drágán.
Már 300-350-ért lehet kapni jó állapotút.
Amúgy te mire akarod használni és mennyit ,mert attól is függ milyent veszel mert énnekem 20 pótkocsi ganéj megrakására felesleges a 750-es ,mert ezzel is ki lehetne vinni 2 délelőtt ha jól működne.
Válasz #93. hozzászólásra
Aki nekünk dolgozik az emel+fordít is együtt, és nagyon jó állapotú.
Válasz #95. hozzászólásra
Mindkét irányba fordul magától?
Válasz #91. hozzászólásra
Remélem csak ilyen baja lesz ,mert egy új vezértömb 40+ áfa lett volna ,hát akkor még a fordítóvezértömb ,de az a szerencse van hozzá bontott cucc ,csak arra meg nincs gari.
Kínál: Rakodó | feladva: 2008-08-24 19:47:47
UNHZ-750 rakodó kiváló állapotban zárt kanállal , valamint trágyavillával eladó.Érd: 06 30 349-8133 Farkas Gyula .Irányár550 000Ft
Feladó adatai:
Név: Farkas Gyula
E-mail: farkasagro@gmail.com
Telefonszám: 06303498133
Helység: Békéscsaba
Itt egy 750-es de szerintem drága ,mert ennyiért markolót veszel amihez nem kell traktor ,de viszont a közelbe van.
Válasz #92. hozzászólásra
Minden 500-as 1 műveletes.Én már régóta dolgozom vele.
Válasz #88. hozzászólásra
Lehet azért csinál két műveletet,mert alapból elfordul a gém nem tudom mert még másik gépen nem dolgoztam,de épp ma néztem,hogy ha felemelem a villát kézzel el tudom mozgatni jobbra -balra 2m-t utánna akad meg szóval a fordítóval lesz valami ,csak nem tudom mi.
Válasz #86. hozzászólásra
Karmantyúzd meg a fordítómunkahengereket, és nem fog magától fordulni a gém
Igen ismerek,de amúgy kiskőrösről igérkeztek nekem ,de csak október körül,addig meg így eldolgozgatok vele.
Elírtam, nem TUDOM megadni a számát.
Válasz #86. hozzászólásra
A 750-es csak azért tud két műveletet, mert két szivattyúja van. Az 500-asnál egy szivattyúra két művelet sok lenne. Legyengülne, lelassulna a gép.
Válasz #84. hozzászólásra
Az egyik ismerősömnek van 500-sa, ő teljesen fel is újította de nem merem megadni a számát.
A talajjavítónál ismersz valakit? Keresd ott, mert ott dolgozik.
Válasz #83. hozzászólásra
Ez magától két műveletet csinál ,mert ha emelem a gémet már fordul is,magától ezért kell a kezemnek rajta lenni a másik karon és korrigálni ,mert az a baj visszafelé fordul ,de amúgy kipróbáltam a régivel is emelt és fordult ,de nem mindig ezzel meg mindig ,úgyhogy két műveletet tud.
Válasz #82. hozzászólásra
Nem sajnos ,de amúgy kb 2x annyiba kerül egy 750-es mint egy 500-as.
Válasz #80. hozzászólásra
Nem tudom sajnos nem értek hozzá,de a közelbe senki sem ,még egy öreg érteget hozzá mert 20 évig nyomta a tsz-be vele,ő mondta hogy mi baja lehet,de nem vállal szerelést mert már 82 éves.Amúgy én nem látok rajta semilyen állítási lehetőséget ,de lehet.
Válasz #77. hozzászólásra
A másik tömbbel is csak 1 műveletet tud?
Válasz #78. hozzászólásra
Nem tudsz esetleg jó állapotú eladó 750-t a környéken?
Válasz #78. hozzászólásra
Igen, mi is ezért nézegetünk 750-t.
Ha minden igaz, akkor azon van valami fék, hogy ne forogjon össze-vissza. Nem lehet, hogy azon kellene állítani?
Ja még annyi ,hogy hiába van rajta kupak azt is lelövi az olaj meg kifolyik a tetején ,lehet ez is a szelep miatt van hogy nagy a nyomás.
Válasz #75. hozzászólásra
amúgy azt mondják sokban egyeznek ,csak a 750-es 2 szivatyúja van így gyorsabb meg erősebb.
Válasz #76. hozzászólásra
A vezértömb megoldódott vettem rá egy bontottat 8-ért ,mostmár azt csinálja amit kell ,meg normálisan is emel ,csak annyi még a baja hogy a gém elfordul,magától ,már akkor is ha a kanalat leemelem a vázról,meg ha rakodok sem áll meg hanem elkezd vissza mozogni kb 1-2 métert utánna áll meg ,azt mondják valami szelep miatt csinálja ,de erre még nem jöttem rá ,de úgy rakodok vele ,hogy továbbviszem a pótkocsitól 2métert ,és mire engedem ki a kanalat a pótkocsi felett áll meg,még ezt kéne rajta megcsinálni meg a talpaló munkahenger kellene karmantyúzni és jó lenne,mert nem jó az eo se mert kb 50 cm trutyi veszi körül és elakadne rakás közbe.
Válasz #74. hozzászólásra
Sikerült megoldani a problémát?
Az 500-as és 750-es unhz ,vezérlése megegyezik ,ugyanaz a kar ugyanazt a funkciót csínálja?
Válasz #70. hozzászólásra
Éppen ez az hogy amikor elkezdem a rakást kb 10 percig dög lassú utánna beáll valamivel gyorsabra,de még ez nem is lenne vészes hogy lassan emel ,csak az hogy nem áll meg a gém hanem továbbfordul ha nem is érek semmihez akkor is ,meg szinte irányíthatatlan mert egyik kar csinálja a másikét feladatát is és veszélyes.
Válasz #72. hozzászólásra
Az ugrálás a zuhanásgátló szelep miatt van. A tömbbe tényleg csak O-gyűrűk kellenek.
Válasz #68. hozzászólásra
amikor engedem le akkor ugrálok az ülésen ez normális,meg a vezértömbe csak gumigyűrűk kellenek nem?
Válasz #69. hozzászólásra
Ha van sok helyed forogni a trakival akkor jó is az...
Válasz #66. hozzászólásra
Hideg olajnál is lassan emel, mert ha csak melegnél az természetes. Akkor rakjál rá egy olajhűtőt+1 ventilátort.
Válasz #65. hozzászólásra
Na igen ha van egy kis rutinod,de én már lebombáztam 1-2 hullámpalát vele ,meg összerakásnál majdnem az mtz-t ezért is haragudtam meg rá,ezért akarok inkább egy eo-t venni trágya rakásra.
Válasz #66. hozzászólásra
Az emelés a zuhanásgátló szelep miatt lassú. Ki kell takarítani, vagy csere.
Válasz #64. hozzászólásra
A vezérműtömböt inkább újítsd fel. Van hozzá minden és nem is drága.
Válasz #64. hozzászólásra
Meg nektek is elég lassan emel?Mondjuk fordulni fordul gyorsan.
Válasz #61. hozzászólásra
Nekem is továbbfordul (fordító munkahengert karmantyúzni kell) de nem gond, mert a forítást csak megindítom, utána emelhetek, vagy kanalazhatok.
Így már majdnem két művelet:))))
Meg még egy kérdés szerintetek mennyibe kerülhet egy vezértömb?Mert már eléggé felbosszantott ,és már ott járok hogy eladom.
Tegyél rá kupakot és nem lövi ki az olajat :)
Válasz #60. hozzászólásra
Akkor amikel én dolgoztam az mind rossz volt:)
Merthogy mindegyi csak 1 műveletet tudott....
Válasz #57. hozzászólásra
Akkor,nem tud egyszerre például emelni és fordulni ezek szerint.És neked megáll egyből a gém ha megálítod a kart vagy továbbfordul,meg miért lövi ki az olajat a beöntőnyíláson ez is vezértömb?
Az tény, hogy a 750-es sokkal gyorsabb, de az 500 is tud fordulni+emelni.
Tud többet csinálni mert nekünk is a suliban tudott fordulni és emelni egyszerre .
Válasz #55. hozzászólásra
Szerintem igen de mondom én nem értek az unhzhoz de laikus fejjel az lehet a baj .
Sziasztok!
Az a gép csak egy műveletes. A 750-es tud egyszerre két műveletet.