Kimentem most egy telefonnal ,világítottam de nem jól látni.Nagyon aprók a betűk,9000kg felsösor alatta 2000kg van még két sor szám a traktor súlyát pontosan még nem tudom a forgalmit a héten küldik,amúgy valtra t160-as ha van rálátásod.Holnap bemásolom pontosan.
A "D" érték és a vontató jármű össztömegének ismeretében a vonóhoroggal vontatható max. tömeg az alábbi képlet alapján számítható:
Wuf = D*1000*Wgk
g*Wgk - D*1000
ahol:
* Wuf: a vontatott jármű max. tömege (kg)
* Wgk: a vontató jármű max. tömege (kg)
* g: nehézségi gyorsulás (9,81 m/s2)
* D: vonóhoroggyártó által szavatolt érték (kN)
válasz #11958 hozzászólásra ťA beöntő cső vasból van és becsatlakozik a vázba,de előtte ott van egy nagy műanyag tank még nemtudtam megállapitani hol van össze kötve.
A tied még a régebbi kis póttankos lehet,a hasában van a nagytank,az mindbe 170 literes,és az ujabbik 160 literes műanyag póttankos és abban műanyag a beöntöcső
Egy tank van,de az jó nagy tankoltam 220l-ert éppen látom a naftát.Még férne bele,de valahogy leakarom vakarni a rozsdát,gondoltam lenyomok egy rongyot a cső aljáig és felette kitakarítom,de lehet hogy beljebb is rozsdás.
Azt,hogy tudom megállapitani én mint laikus.Eddig csak MTZ+RÁBA semmi nyugati technika.Elektromosságnál pedig arra gondoltam,hogy a huzamos állás miatt esetleg elszennyezödött az érintkezök de gondolom ez a próbán kiderül.
Azt mondják az ötméteres merev önindító biztonságosabb
Szépen is néznénk ki,ha egy finn gyártmány nem akarna akár minusz húsz fokban is elindulni
Ez kb olyan,mintha a jó öreg belorusz,nem működne vodkával,meg zsíroskenyérrel!
Üdv mindenkinek:Volna egy kérdésem ,van Kecskeméten az Odisys cégnél egy zöld T-160-as Valtra 2800üo 10,5mill korrekt-e ez az ár? Mit nézzek meg rajta mi a típus hiba ha van neki?Előre is köszönöm írjatok jót rosszat még gép vásárlás előtt vagyok.
15934 hozzászólás
Válasz #11983. hozzászólásra
ok.
Válasz #11982. hozzászólásra
Kimentem most egy telefonnal ,világítottam de nem jól látni.Nagyon aprók a betűk,9000kg felsösor alatta 2000kg van még két sor szám a traktor súlyát pontosan még nem tudom a forgalmit a héten küldik,amúgy valtra t160-as ha van rálátásod.Holnap bemásolom pontosan.
Válasz #11981. hozzászólásra
mit nem értessz,kell a D érték a húzóról és a traki max tömege,írd be,majd kiszámolom neked.
Válasz #11980. hozzászólásra
Nekem ez nagyon csehül van,akkor húzok vele egy 24t pótot és megvárom amig valami okos KPM-es kiszámolja nekem.Remélem nem lesz drága a tudása.
Válasz #11979. hozzászólásra
http://www.vonohorog.hu/Index/vontathatosagiSzabalyok
eltorzítja a képletet,itt a link:
Válasz #11978. hozzászólásra
D*1000*Wgk
WUF=---------------
g*Wgk - D*1000
Válasz #11977. hozzászólásra

A "D" érték és a vontató jármű össztömegének ismeretében a vonóhoroggal vontatható max. tömeg az alábbi képlet alapján számítható:
Wuf = D*1000*Wgk
g*Wgk - D*1000
ahol:
* Wuf: a vontatott jármű max. tömege (kg)
* Wgk: a vontató jármű max. tömege (kg)
* g: nehézségi gyorsulás (9,81 m/s2)
* D: vonóhoroggyártó által szavatolt érték (kN)
Válasz #11976. hozzászólásra
Van rajta több szám is de ez a legnagyobb,a traktor 30t vontathat,mi az a képlet. Próbáld meg ide leírni vagy számold ki ha megkérhetlek.
Válasz #11975. hozzászólásra

abból a számból egy képlet segítségével számítható ki a vonófej terhelhetősége.
Válasz #11971. hozzászólásra
Üdv:A vonórész kerül 5-6száz pízbe?Egy kis problémám azért van vele mert nemlátok rajta nagyobb számot 9000kg-nál,ez akkor csak ennyit vontathat?
Sziasztok!
Válasz #11972. hozzászólásra

Jó éjt
Válasz #11971. hozzászólásra

Válasz #11969. hozzászólásra

az is 5-600000 píz
Válasz #11967. hozzászólásra

Az titok
Válasz #11967. hozzászólásra
Szóvá tettem, megtalálták.
Válasz #11965. hozzászólásra
Ma is tanultam valami okosságot így már nyugodtan mehetek aludni.Mindenkinek jó éjszakát...
Válasz #11966. hozzászólásra
a leszedett potk vonóra mit mondtak?
Válasz #11963. hozzászólásra
Akkor vissza küldöm a fiut Debrecenbe.
Válasz #11964. hozzászólásra

Válasz #11963. hozzászólásra
Proba
Válasz #11962. hozzászólásra
a zöld hozzászólásszámra kattints először
Már megint mit másoltam be.
válasz #11958 hozzászólásra ťMég kezdő vagyok de tanulékony.Héten haza jön a fiam ö programozó majd befesti zőldre.
Válasz #11959. hozzászólásra
Nyomjál a zöldre, ne úgy írogassad be.........
válasz #11958 hozzászólásra ťA beöntő cső vasból van és becsatlakozik a vázba,de előtte ott van egy nagy műanyag tank még nemtudtam megállapitani hol van össze kötve.
Válasz #11957. hozzászólásra
A tied még a régebbi kis póttankos lehet,a hasában van a nagytank,az mindbe 170 literes,és az ujabbik 160 literes műanyag póttankos és abban műanyag a beöntöcső
Válasz #11950. hozzászólásra Van egy csávonak a faluban egy ugyancsak 160-as Valtrája ő azt mondta,hogy 300l-es.
Válasz #11954. hozzászólásra
Szerintem a 125 ló nem sok 4,4 literes motortól, és a sisudiesel jó motor.
Válasz #11954. hozzászólásra

http://www.rapidmotors.hu/aloldal.php?menu=2&dis=4
Válasz #11952. hozzászólásra
valahol utána lehet nézni, hogy melyik sisut motort lehet csippelni?
egy 4400 ccm négyhengeresnek nem sok a 125 paci?
Kösz szépen a jó kívánságot ,remélem jól fog szolgálni.
Válasz #11950. hozzászólásra
Akkor az is póttankos ,alapban csak 170 lityós
Válasz #11950. hozzászólásra
kacsingattam arra a gépre én is. sok sikert hozzá
Egy tank van,de az jó nagy tankoltam 220l-ert éppen látom a naftát.Még férne bele,de valahogy leakarom vakarni a rozsdát,gondoltam lenyomok egy rongyot a cső aljáig és felette kitakarítom,de lehet hogy beljebb is rozsdás.
Válasz #11948. hozzászólásra
Akkor tényleg sokat álhatott,van póttank rajta?
Leltem rajta egy bosszantó dolgot konkrétan nagyon rozsdás a gázolaj beöntő cső belseje,hogy tudom én ezt elháritani.
Válasz #11946. hozzászólásra

Hali reméljük jó barátok lesztek
Üdv:Ma reggel megérkezett a Valtra,már mentem vele 1üó-rát,kezdünk össze barátkozni.
Válasz #11944. hozzászólásra
Hivj fel,mondok pár dolgot
Azt,hogy tudom megállapitani én mint laikus.Eddig csak MTZ+RÁBA semmi nyugati technika.Elektromosságnál pedig arra gondoltam,hogy a huzamos állás miatt esetleg elszennyezödött az érintkezök de gondolom ez a próbán kiderül.
Válasz #11942. hozzászólásra
Miért lenne gond,de nézd meg jól, tényleg stimmel-e az üzemóra
Az nemprobléma,hogy áll már talán egy éve,nem lesz elektromossággal prücök?
Válasz #11938. hozzászólásra
Jól nézd át,igazán nincs tipushiba,királycsap lógás esetleg
Válasz #11939. hozzászólásra

Azt mondják az ötméteres merev önindító biztonságosabb
Szépen is néznénk ki,ha egy finn gyártmány nem akarna akár minusz húsz fokban is elindulni
Ez kb olyan,mintha a jó öreg belorusz,nem működne vodkával,meg zsíroskenyérrel!
Na jó éjt mindenkinek
Válasz #11936. hozzászólásra

3méteres öninditó volt rajta
Üdv mindenkinek:Volna egy kérdésem ,van Kecskeméten az Odisys cégnél egy zöld T-160-as Valtra 2800üo 10,5mill korrekt-e ez az ár? Mit nézzek meg rajta mi a típus hiba ha van neki?Előre is köszönöm írjatok jót rosszat még gép vásárlás előtt vagyok.
Válasz #11935. hozzászólásra

Azistállóját -4,azmá az Alacsony Tátra!!!
Válasz #11935. hozzászólásra

Mekkora traktorral húztad őket?
Válasz #11934. hozzászólásra

Ma elindult 2 is pedig -4fok volt