Az egy más tészta !
Ezért írtam valahol, hogy itt minden vasból kell, hogy legyen az udvaron(sajnos), hogy alkalmazkodni lehessen az adott évhez, időjáráshoz, talajhoz, stb...
Válasz #140. hozzászólásra
Ez igy igaz sokszor már az IH tárcsa sem akar már menni öszel nem hogy a lazitó!! Ezek a módszerek nagyrészt oda valók ahol probálgatják öket az országba ök se buták!!! Nekünk ez csak egy irány mutatás...
Van eléggé kötött, mély fekvésű részek, területek amiknek csak az eke és a téli fagy a barátjuk. Egyszerűen a kuki szármaradványát csak az eke tünteti el. Ezeken a talajokon ősszel már nem lehetne kultizni és lazítani, ha csak nincs egy kibaxot nagy aszály.
Hát, én nem szántok repce alá. Igaz tavaly még egy táblát szántottam, de csak azért, mert a lazító nagyon elfoglalt volt, és ez a tábla amúgy is homokos. Próbálom a Birkás Márta irányvonalat követni.
Nyári szántás, szinte esőben, majd kiszáradt, mint a szikla, elvitték a cerrierem, mert Én meg sem tudtam rajta mozdítani, majd a rolex, és a rapid, de szörnyű volt a talaj még így is ! Kikelt és remek termésük lett (a cégnek még nem volt ekkora sosem) Azóta Én vetek. :-))
Válasz #129. hozzászólásra
Nálunk is ki van probálva !! a csutka földbe vetet buza kb ugy néz ki utána mintha egy ih vetet volna .. Na most akkor mi van ha nem a rapid veti??? ezért más gép szoba sem jön!!!
1630 hozzászólás
Válasz #179. hozzászólásra
2008 szeptember.
Válasz #178. hozzászólásra
2008 augusztus.
Válasz #177. hozzászólásra
2008 június.
Válasz #176. hozzászólásra
2008 május.
Válasz #175. hozzászólásra
2008 április RAPID A 800 C
Válasz #168. hozzászólásra
2008 március RAPID 4.
Válasz #173. hozzászólásra
Kösz.
Válasz #172. hozzászólásra
Dehogy is!
Gyakorold
Válasz #170. hozzászólásra
Sokat kérsz.
Válasz #169. hozzászólásra
Azt nem kérdeztem el felejtetem.
Válasz #168. hozzászólásra
WOOOWWWW!
de gyorsan, hogy egymás után legyenek!
Válasz #167. hozzászólásra
köszi imi és a parával miujság?19 és kész ?
Válasz #153. hozzászólásra
Tessék 2008 február.
Válasz #150. hozzászólásra
Szevasztok a válasz,szántó 316ft/négyzetméter.Erdőt nem halottam.
Válasz #165. hozzászólásra
Csak fél óra volt, míg 13-5ig elszámoltam
Válasz #163. hozzászólásra
Sokáig tartott kitalálni. :-)))))))))
Válasz #162. hozzászólásra
Szívesen!
Válasz #160. hozzászólásra
ez egy nagyon hideg augusztus ezért inkább az ősz felé húz.
Válasz #159. hozzászólásra
Köszönöm a puskát.
Válasz #157. hozzászólásra
Na jó itt van 2008 január ízelítönek majd a többit szép sorjába 2010 januárjával be zárólag,hát gyönyörű egy kép.
Válasz #159. hozzászólásra
Erről inkább ne lessen!
Válasz #157. hozzászólásra
Majd én nyomok 1 puskát.
I, II, III, IV, V, VI, VII,IIX,IX,X,XI,XII
Válasz #155. hozzászólásra
Azé aztat nem mondtam.
Válasz #155. hozzászólásra
De a sorrendet csak vágod.
Szépen mindent a helyére tudod.
Válasz #154. hozzászólásra
Passz ez is majd holnap.
Válasz #153. hozzászólásra
Jó azért én se vagyok ISTEN.
Válasz #149. hozzászólásra
a paradicsomra fog járni idén a feldolgozo ipari támogatás.? mert 19 ft nem bizt hogy nyerő lesz
Válasz #151. hozzászólásra
Kezd a januárnál, és sorba....
Válasz #151. hozzászólásra
ne felejtsd el ,köszi előre is.
Válasz #150. hozzászólásra
Majd holnap.
Válasz #149. hozzászólásra
pontosabban? erdő árat nem halotál?
csak azért érdeklödöm mert nekem is belesik
Válasz #148. hozzászólásra
Az akkori föld árak három szorosát.
Válasz #147. hozzászólásra
menyit fizetek az m3 ba eső földekét arra ?erdőért?
Válasz #146. hozzászólásra
jó.
Válasz #145. hozzászólásra
rakd fel az egész year-t!
Válasz #144. hozzászólásra
Egy pár kép.
Válasz #142. hozzászólásra
Az egy más tészta !
Ezért írtam valahol, hogy itt minden vasból kell, hogy legyen az udvaron(sajnos), hogy alkalmazkodni lehessen az adott évhez, időjáráshoz, talajhoz, stb...
ÉS nyári betakarítású növény után?
Ez igy igaz sokszor már az IH tárcsa sem akar már menni öszel nem hogy a lazitó!! Ezek a módszerek nagyrészt oda valók ahol probálgatják öket az országba ök se buták!!! Nekünk ez csak egy irány mutatás...
Válasz #139. hozzászólásra
Van eléggé kötött, mély fekvésű részek, területek amiknek csak az eke és a téli fagy a barátjuk. Egyszerűen a kuki szármaradványát csak az eke tünteti el. Ezeken a talajokon ősszel már nem lehetne kultizni és lazítani, ha csak nincs egy kibaxot nagy aszály.
Válasz #137. hozzászólásra
Miért kell szántani ott?
Válasz #134. hozzászólásra
Én azt mondtam hogy nem volt tökéletes de a Használhato gépek közzül a leg jobb:...
Válasz #135. hozzászólásra
Amúgy Birkást csípem Én is. Odafigyelek a részletekre.
Válasz #135. hozzászólásra
Nálunk a jó néhány területünkön egyszerűen elképzelhetetlen a szántás nélküli talajművelés !
Itt minden vasból kell, hogy legyen az udvarban, sajnos !
Válasz #133. hozzászólásra
Hát, én nem szántok repce alá. Igaz tavaly még egy táblát szántottam, de csak azért, mert a lazító nagyon elfoglalt volt, és ez a tábla amúgy is homokos. Próbálom a Birkás Márta irányvonalat követni.
Válasz #132. hozzászólásra
Én még nem találkoztam olyan kemény talajjal, hogy ne tudta volna beletenni ! Föld mindig volt a magon !
Ezt így hidd el !!!
Nyári szántás, szinte esőben, majd kiszáradt, mint a szikla, elvitték a cerrierem, mert Én meg sem tudtam rajta mozdítani, majd a rolex, és a rapid, de szörnyű volt a talaj még így is ! Kikelt és remek termésük lett (a cégnek még nem volt ekkora sosem) Azóta Én vetek. :-))
Nálunk is ki van probálva !! a csutka földbe vetet buza kb ugy néz ki utána mintha egy ih vetet volna .. Na most akkor mi van ha nem a rapid veti??? ezért más gép szoba sem jön!!!
Válasz #130. hozzászólásra
Saab, vaderstad, vaderstad, saab. Erre mégid Rabe?:-)))