nekünk is 4,2-essel szaladgál a nagy MF, mert az van
bár itt a henger szinte mindig utána van kötve.
Laposon 6,2-es is jó neki, de mivel vannak nagy partok is, így egy 5,2-re elcserélném!
valaki???
Válasz #2502. hozzászólásra
A faluban van lovas soros ültető,alternáló kasza,meg rendsoró egy fickónak, DE tárcsája még nincs,nyilván szólok neki!
Bár csak 2 lova van!
Válasz #2489. hozzászólásra
Meg még lehet,hogy még attól is később.Nekik mi aratunk mindent,meg ők járnak nekünk szállítani,oda való a magnum,bár tegnap már mindenki jött hordani,aki csak tudott.
Válasz #2488. hozzászólásra
Igazad van!!Ez a baj a bérmunkával..Mert amikor elválalod akor még jó üzletnek tünik..És amikor jön egy be nem tervezett 120mm és már változik is a szitu..És a végén már csak becsületböl csinálja az ember meg azért mert ha darabba van a meló akor nem is szeretik kifizetni mig kész nincs..
Kétsoprony-ba mentünk aludni a tsz-be nagymajorból,én mentem elől,hát,felüdülés volt,mikor leállítottam a vasat a tsz udvarán....Igen,jött erősítés,mert még mindíg lenne belőle,és megint esett!
Tán harapósak vagytok, hogy 0:50-nél az az ember úgy visszarettent az ajtótól mikor meglátott?
Fasza lesz a detk! Ha rászáll egy légy biztos leszánkázik az oldalán!
Válasz #2424. hozzászólásra
A Claas nagyon szeret Magyarországon tesztelni. Szinte minden tesztgép megfordul itt.A földek (átlagban) kétszer durvábbak mint kint, és hát üzemóra is háromszor több megy bele itt ugyanannyi idő alatt mint a nyugati gazdáknál. Ez az oka.
A kedvenc szántásos videóm. A talaj is hasonló ahhoz, ami nálunk nedvesen szokott lenni. A talajt majdnem 180°-ban megfordítja. Ez tavaszra asztal lesz. Nem kell a hantokon bucskázni.
Én is akarok mosmán ilyen promóciós videjót!
Csak az a kár, hogy én nem szolgálhatok se zöld, se sárga, csak piros színű géppel.
.
.
.
.
És az se Case!
Aki a Jumzzal hengerez, meg az éjszaki őszi árpás felvételen is neki készült a vetemény.
De fényképezted már régebben egy másik komámat is, még tavaly, aki mtz 820.2 vel meg krone körbálázóval volt. Persze sok ismerős arc van a képeken, főleg a Nagylaposi, Csejti, meg Balai részről.
9084 hozzászólás
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy szerintetek 110 LE-s Steyr traktor után nem kicsi-e a 4 m-es rugóskapás kombi?
Válasz #2507. hozzászólásra

6.2 van csak
Válasz #2506. hozzászólásra

Most mutattam a lyányomnak,mondam neki veszek egy ilyen király ganyészórót,és jöhet melózni
Válasz #2495. hozzászólásra

nekünk is 4,2-essel szaladgál a nagy MF, mert az van
bár itt a henger szinte mindig utána van kötve.
Laposon 6,2-es is jó neki, de mivel vannak nagy partok is, így egy 5,2-re elcserélném!
valaki???
Válasz #2504. hozzászólásra
És trágyaszóró?Az se semmi.
Válasz #2504. hozzászólásra

a tárcsa pótsúlyozása is briliáns
Válasz #2502. hozzászólásra

A faluban van lovas soros ültető,alternáló kasza,meg rendsoró egy fickónak, DE tárcsája még nincs,nyilván szólok neki!
Bár csak 2 lova van!
Hányszor kell még rádöbbennem, ho mi mindent nem láttam még!

Válasz #2493. hozzászólásra
Még felénk is inkább 5.2m tárcsa van
210 lovashoz nem nagyobb dukálna?
Válasz #2495. hozzászólásra
Szerintem sem..Mindig nagyobat szokott azért ettöl kapni..
Válasz #2494. hozzászólásra

Hát nem mindenütt lehet látni egy 8100ast egy 4,2essel "szaladgálni"
Válasz #2493. hozzászólásra
Sajnos ez a képen is látszik hogy menyire nehéz megfelelö munkagépet választani a 8100 után!!
No,akkor itt a tegnapi termés estig! Tudom forítva kellett volna a sorrendet,de ezt elsőkörben nemsikerült feltölteni.
Válasz #2485. hozzászólásra
Csak nem szeretnek mutatkozni. Köszönöm hogy tetszik. Tedej 2001.
Válasz #2489. hozzászólásra
Meg még lehet,hogy még attól is később.Nekik mi aratunk mindent,meg ők járnak nekünk szállítani,oda való a magnum,bár tegnap már mindenki jött hordani,aki csak tudott.
Válasz #2488. hozzászólásra
Igazad van!!Ez a baj a bérmunkával..Mert amikor elválalod akor még jó üzletnek tünik..És amikor jön egy be nem tervezett 120mm és már változik is a szitu..És a végén már csak becsületböl csinálja az ember meg azért mert ha darabba van a meló akor nem is szeretik kifizetni mig kész nincs..
Kétsoprony-ba mentünk aludni a tsz-be nagymajorból,én mentem elől,hát,felüdülés volt,mikor leállítottam a vasat a tsz udvarán....Igen,jött erősítés,mert még mindíg lenne belőle,és megint esett!
Válasz #2484. hozzászólásra
Nem gyözted hogy még egy MEGa is segitet?!
Válasz #2484. hozzászólásra
nem tévedtettek el a ködbe?
Válasz #2483. hozzászólásra

Tán harapósak vagytok, hogy 0:50-nél az az ember úgy visszarettent az ajtótól mikor meglátott?
Fasza lesz a detk! Ha rászáll egy légy biztos leszánkázik az oldalán!
Válasz #2475. hozzászólásra

Szevasz 22.15-kor ürítettük az utsókat!
De így is ma az utolsó 6 hekit szakadó esőbe vágtuk.
Válasz #2482. hozzászólásra
Na ez más.
Válasz #2479. hozzászólásra
Csináljuk hisz mi mást csinálnák ilyen időben.
Válasz #2480. hozzászólásra

A rakétavetőn olyat röhögtem!
Nagyon kész!
Komoly mi?
Válasz #2472. hozzászólásra

Nagyon zsír lesz az adapter
Enyémet is kéne lassan..
Válasz #2469. hozzászólásra
Azt már hallottam, hogy itt mutatják be az új gépeket már sok éve, de hogy itt is tesztelnek azt még nem.
Válasz #2476. hozzászólásra
Hali!
Az enyémbe csak 6000 heki van!
Még bejáratós!!!
Válasz #2474. hozzászólásra
Ezel én is igy vagyok...Ha tehetném venék belöle egy vadi ujat sokáig megtené..
Válasz #2470. hozzászólásra
szevasztok meddig vágtátok,este 10-kor még láttam menni a szállitokat
Jó kis vas a Z-s!!!

Le a kalappal!
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-03-14 15:47:20

Nagyon fasza lett, csak így tovább!
Tegnap este belehúztunk az éccakába,meg a ma délelőtt!
Válasz #2424. hozzászólásra
A Claas nagyon szeret Magyarországon tesztelni. Szinte minden tesztgép megfordul itt.A földek (átlagban) kétszer durvábbak mint kint, és hát üzemóra is háromszor több megy bele itt ugyanannyi idő alatt mint a nyugati gazdáknál. Ez az oka.
Válasz #2422. hozzászólásra
De volt. Két helyen is tesztelték az országban :-)
A kedvenc szántásos videóm. A talaj is hasonló ahhoz, ami nálunk nedvesen szokott lenni. A talajt majdnem 180°-ban megfordítja. Ez tavaszra asztal lesz. Nem kell a hantokon bucskázni.
Válasz #2465. hozzászólásra

Megbeszélhetjük..
Válasz #2459. hozzászólásra

Én is akarok mosmán ilyen promóciós videjót!
Csak az a kár, hogy én nem szolgálhatok se zöld, se sárga, csak piros színű géppel.
.
.
.
.
És az se Case!
Válasz #2460. hozzászólásra
A dzsipó mellé az ilyen üzletfelfogás dukál. És akinek dzsipója van, annak a 99%-a ilyen is.
Válasz #2459. hozzászólásra

Megelőztél vazze! Tán te is ismered azt a mandrót?
Válasz #2460. hozzászólásra

A profi dzsipósok kp-ra veszik a dzsipót, nem ....kőcsönre! Így nem tudja elvinni a bank!
Akik tartoznak, azoknak ajánlom a haveromat. Eddig mindíg meglett a pénz....
Moderálta: (3932) 2013-10-29 13:29:14
Válasz #2458. hozzászólásra
Aki a Jumzzal hengerez, meg az éjszaki őszi árpás felvételen is neki készült a vetemény.
De fényképezted már régebben egy másik komámat is, még tavaly, aki mtz 820.2 vel meg krone körbálázóval volt. Persze sok ismerős arc van a képeken, főleg a Nagylaposi, Csejti, meg Balai részről.