Akkor ne engedd neki eladni őket mert sok baj van főleg alkatrész beszerzéskor pár ismerős szívott eleget az MTZ alkatrészekkel mert vagy nincs olyan vagy selejtes . ezekre sem kell jobban figyelni mint az mtz-re .
Sárospatakon lakom. De az eladás még nem százas. Én nem szeretném eladni, csak az öregem nincs kibékülve vele, mert nem olyan mint az MTZ-oda kell rá figyelni és nem tudja rendesen kezelni. A 16045-is el akarja adni. A kettő helyett meg egy használt kb 8éves MTZ 1025 vagy 1221-est akar venni. Szerintem azzal is meglenne a gond, sőt!!! Ha alkatrész kellene az után is járni kellene nem úgy mint annó a 80-ashoz hogy a sarki kisboltban is megvettél röktön mindent.
Eelmélettileg semmi gondot nem kellene hogy okozzon az hogy nem feszíthetök a karok. Nagy John Deerenak sem lehet feszíteni öket mégis lehet vele szántani. De ha jól emlékszek 16145-ön sem láttam lakatokat... de ez nem tuti.
Valaki le tudna fényképezni egy Krisztál(12045) hátulját, mert vettem egyet és érdekesen néz ki ennek a hátulja. A függesztőkarokat oldalra gyárilag nem lehet megfeszíteni, vagy csak ezen van "átalakítva"? Így elég érdekes egy ekét utánakötni.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy van nekem egy 8245-öm amit el szeretnék adni. A gép elég ritka és több helyen nkeresgéltem és nem nagyon találok ilyet ezért nehéz belőni a korrekt árat. A gép 2 éve totál át lett festve, vezetékelve, kárpitozva. Télen kormánymű csere, hidraulika szivatyú, motor átcsapágyazva, kompresszor felújítva, új kipufogó, kuplunk és fék munkahengerek cserélve, plusz a réz csöveik és most a hűtőt is ki fogom még cserélni mert "hálistennek kijukadt" Ja és a gumik még 50%-osak. Szerény személyem 2,5 alatt semmi képpen nem gondolkodtam.
Válasz #3569. hozzászólásra
Nekem a levegő tartály és a légszűrő visszajelzője ég folyamatosan de majd megnézem mire gondolsz de ha nem gond szólj rám telón mert elfelejtem a dolgokat
most pontosan nem tudom de holnap megnézem de ami alandoan vilagitt az a levego lesz nincs nyomas. nekem is vilagitt de ha bekapcsolom a kompreszort es van kb 0,5-1bar akkor elalszik. Vagy lehet még a fekfolyadék keves a tartalyba.
Hus Futár.Te vágod a Zetort.162-45 ös müszerfalon a felső sor alatt baloldalt is van három visszajelző.Nálam a középsö vörös,hát az ikonját nemtudom msgfejteni,állandoan világit.Az ikon mintha munkahengerre,vagy hidraulikára hasonlitana.Nemtudom.A váltoban az olajszint jo.Köszi.
Válasz #3556. hozzászólásra
akkor jobb oldalon van egy kis ablak a kuplung házon azt leveszed és alatta ott a szivattyú két 8-as csavar fogja fel azokat kitekered és kitudod venni a szivattyút és utána így vissza is tudod tenni az újat . Az irányítókar ha mozog próbáljatok húzni rajta .
Válasz #3553. hozzászólásra
Lehet persze . Nem tudom Csongrádban ki foglalkozik vele de a szivattyút te magad is ki tudod cserélni nem is kell szét húzni a gépet .
Üdvözlet.
Nekem is van egy 5611-es Zetorom.A kormánymű elkoszolódott,ezért kimosták.Azóta viszont nem működik rendesen.
Tudja esetleg valaki a szelepek beállításának mértékét,vagy van valakinek gépkönyve?
Köszönettel!
Kiss Attila
11636 hozzászólás
Válasz #3586. hozzászólásra
Ja értem
Akkor ne engedd neki eladni őket mert sok baj van főleg alkatrész beszerzéskor pár ismerős szívott eleget az MTZ alkatrészekkel mert vagy nincs olyan vagy selejtes . ezekre sem kell jobban figyelni mint az mtz-re .
Válasz #3582. hozzászólásra
Szia!
Sárospatakon lakom. De az eladás még nem százas. Én nem szeretném eladni, csak az öregem nincs kibékülve vele, mert nem olyan mint az MTZ-oda kell rá figyelni és nem tudja rendesen kezelni. A 16045-is el akarja adni. A kettő helyett meg egy használt kb 8éves MTZ 1025 vagy 1221-est akar venni. Szerintem azzal is meglenne a gond, sőt!!! Ha alkatrész kellene az után is járni kellene nem úgy mint annó a 80-ashoz hogy a sarki kisboltban is megvettél röktön mindent.
Válasz #3584. hozzászólásra

Bocsi a helyes írásért, csak telefonról nehézkes így reggel.
Válasz #3583. hozzászólásra
Eelmélettileg semmi gondot nem kellene hogy okozzon az hogy nem feszíthetök a karok. Nagy John Deerenak sem lehet feszíteni öket mégis lehet vele szántani. De ha jól emlékszek 16145-ön sem láttam lakatokat... de ez nem tuti.
Valaki le tudna fényképezni egy Krisztál(12045) hátulját, mert vettem egyet és érdekesen néz ki ennek a hátulja. A függesztőkarokat oldalra gyárilag nem lehet megfeszíteni, vagy csak ezen van "átalakítva"? Így elég érdekes egy ekét utánakötni.
Válasz #3576. hozzászólásra
Hova valósi vagy ? Lehet érdekel a trakid
Válasz #3575. hozzászólásra
Akkor nézz ki szlovákiába ott biztos kapsz hozzá bármit
forterra 135 van é valakinek?mik a tapasztalatok?
Válasz #3576. hozzászólásra
újkorától csak nálad van?
Sziasztok!
" Ja és a gumik még 50%-osak. Szerény személyem 2,5 alatt semmi képpen nem gondolkodtam.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok hogy van nekem egy 8245-öm amit el szeretnék adni. A gép elég ritka és több helyen nkeresgéltem és nem nagyon találok ilyet ezért nehéz belőni a korrekt árat. A gép 2 éve totál át lett festve, vezetékelve, kárpitozva. Télen kormánymű csere, hidraulika szivatyú, motor átcsapágyazva, kompresszor felújítva, új kipufogó, kuplunk és fék munkahengerek cserélve, plusz a réz csöveik és most a hűtőt is ki fogom még cserélni mert "hálistennek kijukadt
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv!
Válasz #3574. hozzászólásra
Sajnos nem, de kössz.
Válasz #3570. hozzászólásra
Ha jól tévedek a 120-asoké s jó lehet
Nekem a levegő tartály és a légszűrő visszajelzője ég folyamatosan de majd megnézem mire gondolsz de ha nem gond szólj rám telón mert elfelejtem a dolgokat
Üdv.:a Hús Futár
most pontosan nem tudom de holnap megnézem de ami alandoan vilagitt az a levego lesz nincs nyomas. nekem is vilagitt de ha bekapcsolom a kompreszort es van kb 0,5-1bar akkor elalszik. Vagy lehet még a fekfolyadék keves a tartalyba.
világít nekunk is folyamatosan a 16245-n
Zetor 8011 bal hátsó féltengelyt keresek aki tud hivjon! 30/2152340
Hus Futár.Te vágod a Zetort.162-45 ös müszerfalon a felső sor alatt baloldalt is van három visszajelző.Nálam a középsö vörös,hát az ikonját nemtudom msgfejteni,állandoan világit.Az ikon mintha munkahengerre,vagy hidraulikára hasonlitana.Nemtudom.A váltoban az olajszint jo.Köszi.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2012-10-02 16:37:25
Válasz #3566. hozzászólásra
remélem megoldódik a baj sok szerencsét
Válasz #3565. hozzászólásra
Köszi megvan már leis írtam a nevet és a számot.Kösz mégegyszer.
Válasz #3564. hozzászólásra
nézd meg a linket ott a név és a telefon szám
Válasz #3563. hozzászólásra
De hogy tudom meg hogy ki ő kisteleken??
Válasz #3562. hozzászólásra
És Nincs nálatok aki zetort javít pedig van nálatok pár krisztál .
Kisteleken lehet vállal javítást ha nem akkor biztos tud kit ajánlani de alkatrészt lesz nála biztos .
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1014035/adagolo.html
Vele beszélj
Válasz #3561. hozzászólásra
Szeged mellől Zákányszék.
Válasz #3560. hozzászólásra
Le burkolat a súlyok légszűrő hűtő le kormány rúd meg az olajcsövek és a gömbcsuklók és ki lehet csavarozni a helyéről
Honnan vagy ?
Válasz #3559. hozzászólásra
Hasonlókat jósolt egy mtz-és szerelő is de azt is mondta hogy a fél elejét le kell bontani érte és ezt inkább egy zetor szerelőnek meghagyná.
Válasz #3558. hozzászólásra
akkor az cumi ott akkor le kell venni a kormány művet és azt a tengelyt cserélni kell .
Válasz #3557. hozzászólásra
Az a baj hogy próbáltuk már de tovább nem megy csak lóg rajta.
Válasz #3556. hozzászólásra
akkor jobb oldalon van egy kis ablak a kuplung házon azt leveszed és alatta ott a szivattyú két 8-as csavar fogja fel azokat kitekered és kitudod venni a szivattyút és utána így vissza is tudod tenni az újat . Az irányítókar ha mozog próbáljatok húzni rajta .
Válasz #3555. hozzászólásra
Nincs rajta a póttank.
Lehet persze . Nem tudom Csongrádban ki foglalkozik vele de a szivattyút te magad is ki tudod cserélni nem is kell szét húzni a gépet .
Pót tank van a gépen ?
Ja és azt nem mondtam hogy 16145-ös
Válasz #3552. hozzászólásra
Lehet magát szivattyút is cserélni??Nem kell komplett az egészet egyben?És tudsz valakit aki ezzel foglalkozik???
Válasz #3550. hozzászólásra
Szerintem inkább szivattyú baj lesz
Válasz #3550. hozzászólásra
Milyen gép ?
Válasz #3549. hozzászólásra
Ha bemelegszik kegyetlen nehéz kormányozni.Körülbelöl kormánymű cserés.Meg az az irányító kar ami felvan rakva rá lóg és nagyon pacsizik az úton.
Válasz #3548. hozzászólásra
Mi a baja gépnek ?
Sziasztok!Tudna valaki ajánlani nekem csongrád megyében olyan szerelőt aki krisztán szereléssel foglalkozik??
Üdvözlet.
Nekem is van egy 5611-es Zetorom.A kormánymű elkoszolódott,ezért kimosták.Azóta viszont nem működik rendesen.
Tudja esetleg valaki a szelepek beállításának mértékét,vagy van valakinek gépkönyve?
Köszönettel!
Kiss Attila
zetor használt alkatrészekben mindenkinek tudok segíteni tel 00421905515443
Válasz #3544. hozzászólásra
AgroBiró Dunaszerdahely ha új kellene.Bontottat hát nem tudom van-e rá esély???
Tudna valaki mondani egy helyet, ahol Zetor krisztálhoz lehet szerezni hashúzót?
Válasz #3542. hozzászólásra
Most akkor küldtem erre a címre,ha nem ment el katt a nevemre és lessz elérhetöség a hirdetésben.
Válasz #3541. hozzászólásra
Elnézést kérek. De valami van ezzel a címemmel. Itt a másik. francescofruct@vipmail.hu Remélem itt eljön. Köszönöm.
Válasz #3540. hozzászólásra

Küldtem +1-szer.
Válasz #3538. hozzászólásra
Még ma ránézek, ha nem jön meg adok egy másik címet.
Még nem kaptam meg.
Válasz #3537. hozzászólásra

Kamu.
Más oldalakon is hirdeti magát ez a jóképű.
A 2. fotón Ferga műszerfal látható.
Balekokra utazik.
Válasz #3537. hozzászólásra
Ezekkel a kamu hirdetésekkel van tele az összes hirdető oldal foglalkoztak is már vele valamelyik topikban.Amugy e-mail ment megkapta?