A He-Va hengerek egy menetben egyengetik, porhanyítják és visszatömörítik a talajt. Mindehhez a He-VA a hagyományos gyűrűtípusok és a simítólemezek tulajdonságait optimalizálja egy gépben. A széles hengerprofil választék lehetővé teszi a gépek szántás vagy vetés utáni használatát is a talaj és a növény védelmének maximális megtartása mellett. A tökéletes elegyengetéshez javasoljuk kiegészítésként a Spring Board simítólemezt, ami sima, lazító késes vagy összekötött változatban a talaj további rögtörését és elsimítását végzi.

A legegyszerűbb vontatott változat a VIP ROLLER henger (3,3-7,3 m munkaszélességben), ami elsősorban a tavaszi munkákban a könnyű talajok és a vetés művelésére alkalmas.

Az egyszerű és kompakt konstrukciójának köszönhetően egy könnyen manőverezhető, kis vonóerő igényű, de korlátozott felhasználású gépet tudunk biztosítani. A henger család leguniverzálisabb tagja a TIP ROLLER henger (4,5-10,2 m munkaszélességben), ami a széles opciós lehetőségeknek köszönhetően minden talajjal megbirkózik illetve az egy menetben történő zöldtrágya kijuttatást is megoldott.

A SWING ROLLER az egyenetlen talajfelszínek nagy munkaszélességű hengere (10,2-12,2 méter), amit az 5 elemből álló hengersor tökéletes talajkövetése biztosít. A hengerek robosztus tengelye és a dupla csapágyazása hosszú élettartamot és nagy üzembiztonságot eredményez.

Minden hengertag egymástól független elmozdulásra képes, így küszöbölve ki az oldaltagok felfekvését és az egyenlőtlen súlyeloszlást.