Fórum
- Napraforgó ára új
- Mi lesz veled mezőgazdaság! új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Autók, kocsik, verdák ... paraszti harci szekerek! új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Epertermelés új
- Paradicsom termesztés új
- Poénok új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
Cikkajánló

Több mint 85 ezer gyermek kap meleg ételt a nyári szünetben
A program 1938 településen érhető el, a legtöbb helyen helyben fogyasztással, de...
586 hozzászólás
http://www.tempel.hu/akcio.htm
Ezt a kaszát említettem tegnap. Ér ez 450 et? több mint 100 al több mint a tied féle.
Egyébként vasváriba áfa nélkül adja?
Válasz #382. hozzászólásra
Nekem claas markant 60 van. Szabolcs megyében lakom.
Válasz #374. hozzászólásra

Jah és azóta már csak sík területen kaszálunk de nagyipari módra és 100x annyi szénánk van

Ne menjél te töltésre :) 2000 be így jártunk azóta se voltunk töltésen :)
Válasz #381. hozzászólásra
szerintem 6-7 körül biuztos,amúgy milyen kiskockabálázód van?Helyileg hol is vagy te pontosan?
mennyi lehet ennek az új ára?
http://www.centa.pl/index.php?l=88837231493984&j=2&i=41&o=1881
képek róla
http://www.youtube.com/watch?v=eMno2z1HDzA
na és ezzel az mtz típussal mi a helyzet amugy? láttátok már ezt az új pronart?
igazából 210cm-t szerettem volna csak az 6-700 körül mozog egy új. volt egy 2007 es samasz kardánnal 400valamennyi volt az faxa volt csak elvitték már szerintem
nekem is bepászolt volna az. újba meg nincs annyi lovi most rá per pill. meg még mást is kéne venni.
oké jo8 holnap este jövök megint
majd itt ütközünk.
aha van 185ös is 30al drágább kb,ott meg úgy is lassan tudtok kaszálni,szerintem ne nagyon gondolkozz rajta,mondom nekem bevált,nah léptem tényleg kérdezz nyugodtan majd válaszolok rá.
meg persze folyamatosan bővül az állomány és nem 1-2 évre venném
hát 100barinak kaszálok meg néhány marhának. hektárba nem sokat kaszállunk hanem töltésre mennék már inkább. sok takarmány lejön róla éves szinten és a 165el nem érek fel sem pedig le nyúlni nem tudok vele kellően.
+turbó az lemaradt
Válasz #369. hozzászólásra
amúgy hány hekire kéne?
550 80 as motorral nagyfülkés.
na léptem mert megyek holnap sodrani meg bálázni remélem jó idő lesz amúőgy neked milyne trakid van?
nem merek én elindulni ismerős nélkül
nincs is olyan aki kijárna. mert hát azért 100 pipi csak 100pipi.
Válasz #365. hozzászólásra
hát hallani halottam ,de nem tudok rólasokat nekem ez vált be,meg itt van egy pár mrá a környéken,amúgy ha jól emlékszem idefelé vagy északra ha kimész lengyelbe 200 körül megkapod annyi hogy nincs rá gari,és az idén akarok vennei ősszel egy 50est,és tavasszal kimegyek veszek mégegyet 200ért.
8 al én is kentem vele a lóherét
csak sepertem. talaj függő ez a sebesség dolog meg persze ha nincs ledőlve. mondjuk idén a luci produkált olyat h rátekeredett a dobra és megállította a kaszát.
Válasz #362. hozzászólásra
jah,szerintem biztos itt vett az egyik faszi újat,class az már amúgy nem rk,de neki is csúszótányér lejött meg szimeringes volt burkolat lejött az sem a régi minőség már
SAMASZ kaszákról hallottál már? tempel kft hirdet olyat az egy 100asal többe kerül mint a tied. a burkolat tetszett meg h fasza erős ami nem egyh átrány gyümölcsösnél. mer valahogy gyengének nézem azt a lemezt rajta.
Válasz #357. hozzászólásra
amúgy én is féltem először tőle,de volt egy ismerős aki ilyet vet,és mondom ha neki bírja nekem is,mindent 87.al kaszál csak úgy ugrál utána a kasza ,annyi baja volt vele az egyik késtartó meghajlott neki.
mer az új RK 850+áfa a szijas meg 300
Válasz #360. hozzászólásra

3db-ot értettem
Válasz #359. hozzászólásra
sima mert be van építve a racsni
Válasz #357. hozzászólásra
hogy 3 szíjast??? a z-119es ha olyat veszel,az lapból 4 szíjas
Válasz #356. hozzászólásra
neked kardántengely milyen van hozzá? sima vagy kuplungos kell?
Válasz #354. hozzászólásra
attól függ hamyadikkal kaszáls én mtzvel 6.al szoktam lucit néha 7.el,hanygazsombikokon átugrik,meg határkövön is,ilyet aztrem nem csinált,nekem a váza szűz mondom nem csináltam semmit rajta,20 heki kaszálóm van meg 2 heki luci,eddig az idén levágtam vele a 20 hekiből mával együtt 19et,meg 2 x 2 heki lucit ,meg ,uhart olxan 5 hekit,tavaly ,meg sarjút is kaszáltam szóval 100 heki körül van benne.
Válasz #356. hozzászólásra
azért 3 szijast veszek az már csak bírja addig nem?
aha értem. hát remélem nem fogom megbánni h olyat veszek de hát az új rk rohadtúl drága. 185 ös 850+áfa. Ér egy kasza annyit?
Válasz #352. hozzászólásra
lekopogom jól szuperál,nem tudom mennyi hozzá a cucc ,két éves a kasza,eddig semmi gond nem volt vele,csak késcsere,megcsúszás nem volt mikor először kaszáltam akkor ráspanoltam azóta nem kellett hozzá nyúlnom ,pedig ma is mtz orráig érő muhart kaszáltam vele,4 szíj van rajta amúgy.
Válasz #353. hozzászólásra
végül is ha az új mtz is kap egy rádiós magnót meg egy klímát akkor szerintem annyira nem gáz. az elektromos szarok nem feltétlenül hiányoznak belőle sőt
egynetlen tlaajt jól bírja? valajhol olvastam h a lengyel hasza nem bírta és a váza is elrepedt mondjuk ilyen RK val sose fordult elő még..azért tartok még tőle
Válasz #350. hozzászólásra

ez igaz a többi nyugati gépre is,az alkatrészellátotság nem inkább ez hogy nem tduja megfizetni a paraszt,ezért áll a gép ismerek ilyeneket is,de az mtz alaktrész ár az biztos verhetetlen.ha nincs is olyan tartós akkor is,de szerintem zha abból indulok ki hogy egy mtz motort általába 5-6000 óra után kell felújítani,ha olajcserék be vannak tartva ,egy johniét15-180003x annyit bír ki,de 10x annyiba kerül a cucc,az mtznek egy pipa megint,de ez úgy van minden más nyugatoinál is.
Válasz #351. hozzászólásra
a kaszáddal mi újság? úgy döntöttem megválok az öregtől és veszek egy nagyobb szijjast vasváriba ahol mondtad. tiedre mennyi egy csúszó tányér ? szij hány db van rajta? megcsúszás volt már?
helyt adok
Válasz #347. hozzászólásra
mondom az mtz meg a landini között egy a különbség ,ha az mtzbe tönkre megy vmi az max 100.000ft de már sokat mondtam,a landinibe 400.000ft,amit a kis gazdaságok nem biztos ki tudnak termelni ,vagy fizetni ezért az mtz még mindig az "úr"
az mtz mellett az szól h alkatrész van hozzá mindenütt és viszonylag olcsón. az YTO hoz hónapok is kellenek ha úgy adódik a többi gépbe meg a szűrő szett kerül annyiba mint az mtz-hez egy váltó

Válasz #347. hozzászólásra
több százezer azért az túlzás,300ból fel lehet újítani egy mtz-t teljesen bár ha szervíz csinálja igazd van,ez épp olyan emberbe is van akienk soha semmi baja,van akinek mindig van,itt a környéken is van 2 db 820.2 ,meg 2db 920.3 az egyik 920.3szét volt húzva két évesen 9.fogaskereke kiment,de a többivel semmi gond,és az egyik 820.2 már 6 éves 4000 óra körül,talán kuplungos volt ha jól tudom.
de viszont egy falval arrébb 5 mtz jük is van kb és 820.2 re esküsznek az a jó gép mer ütik vágják és gond még nem volt vele.
hát nemtom de azért gondolkozok rajta h új mtz 820.2 vagy egy használt 2-3 ezer üzemórás Landini. az új mtz kel is vanazért gond. itt falumba vettek egyet és 6 hónaposan váltó hiba anyaghibás fogaskerekek gariba cserélték őket aztán difi problémák azt is javították azóta már megint gondja van. és mivan ha nem garanciába javítják? az is több 100ezerbe került volna a gazdának.
Válasz #325. hozzászólásra
jah és akkor nem említettem az egyens hidat 24 colos kerekekkel,a 24vos indítást,hátsó szélesebb gumikat,de amúgy hozzáteszem nem vagyok új mtz párti,nekem a 820.2ig tetzsik az mtz,de a szar zetor adagolóval alb.... mert nem tetszik a hangja ,meg le is van véve a teljesítmény rendesen.
Válasz #301. hozzászólásra
,hát mindennnek annyi az ára annyit ér amennyiért eladod hirdetheted te 2 milláért is,amúgy az 56-11re visszatérve hívtál már te fel olyat?én igen egyből úgy kezdi 600ra van kitéve ,de 500 ért odaadom,ennyi,mindeki próbálja minél többért hirdetni a gépét ,hátha bedől valaki ,de azért a paraszt sem hülye ,általában a kupecok nagyon pofátlanok és azok hirdetik jóval ár felett a gépet ,mert hülyének nézi a parasztot.
Hát énúgy vagyok vele ha van egy jó gépem attól nem válnék meg soha pláne ilyen miatt hogy nem férek el benne mikor magad írod alig használod,no komment,én a 82esemet semmi pénzért nem adnám oda,nah jó oda de az nem lenne kevés
Válasz #325. hozzászólásra
Látom nem ültél még új mtzbe,először is elektromos dolog isten ments mtzbe,az oroszok sosem volt erről híres ,meg az mtz.nak ez az előnye nem tilt le semmi nem kell hazavontatni,kérdem én,ami5.5 millás mtz az a 920.3,abba van turbó ,intercoler 90 lovas,és általában ha jóindulatú az eladó ad bele klímát is,hol volt ez régi mtz-be,amúgy meg 4 milláért lehet venni új mtz-tannyiért csak kitaposot fostalicska nyugati gépet veszel ,amire ráköltöd a gazdaság fele bevételét ha nem az egészet.
Válasz #340. hozzászólásra
helyes
jövőre piszkosul megtollasodunk
Válasz #339. hozzászólásra
az nembaj, csak nehogy éhesen véletlen lenyaljátok.....
nem álmodozni köll HANEM DÓÓÓÓGOZNIIIIII!!!!!!!
aztán lehet virítani ki mire is veri el meg bele....... hehehehehe
Válasz #333. hozzászólásra
Amúgy halkan megsúgom olcsóbb jelen pillanatban az yto alapmodelje mint az mtz-é,de nem ragozom hogy milyen olvass vissza az yto fórumba.
még csak használt Landinire meg Jhonira futja újra még nem! na de majd jövőre
Válasz #338. hozzászólásra

hehe
bilibe lóg a kezünk lehet
Válasz #316. hozzászólásra

Szar a forintod öcsém.
Már rég euróban kéne tárolnod.
akkormeg vegyél Ytooot.... hahahahahaa
Haggyátok már ezt a dumát ....
Ez olyan mikor a koldusok beszélgetnek a ferrariról aztán kint a valaguk....
Csinálj pénzt aztán vedd meg életed első új traktorát....
És tedd föl má végre ide a fórumra majd......
Nyugati traktor nikkkkkkk NE RÖHÖGTESS MÁÁÁÁÁÁ.....
A régi neved tedd vissza inkább.......
http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/traktor/hirdetes-21755294/
példál egy ilyen