Válasz #29. hozzászólásra
Vegyél MXU 100-ast. Kicsivel drágább, mint a JXU, de az osztrákoknál csinálják. A kategória alja, biztos nincs csúcson járatva, mint a JXU 110
Hát meg elvileg a New Holland T5050-es szériával is ugyanannak kell lennie mert CNH = Case New Holland vagy mi fene :O
Csak most az lesz a kettő között a döntő hogy melyik lesz felszereltebb ugyanabba az árba meg hát melyikkel járok jobban.Az fog jönni a házhoz :)
Válasz #17. hozzászólásra
Rossz üzletet csináltál.Ha most vetted volna,akkor tizedannyiért tudtad volna megvenni,mert a haszonvas ára 20ft/kg-ra esett.:o))
Válasz #7. hozzászólásra
Ez is igaz lehet.Még az is lehet,hogy ilyen emberrel hozott össze a sors,de ha egy gépet igénytelenül kezel,tart,akkor a többit is.Ha pedig így van,akkor a másik gépéről is ezt kellett volna mondania.Bánja a fene.Én sokallok minden gépért ennyi pénzt.Még az MTZ-k árát is sokallom,nemhogy ezeket a 10 millió bruttó körüli gépek árát.Én nem veszek fel hitelt és úgy számolok,hogy ha veszek egy olcsóbbat,vagy használt ültetvénytraktort (fiatalt kevés órával),akkor a két összeg különbözetét be tudom fektetni másba,ahol normálisn dolgozik a pénz,nem egy rohadt vasdarabban áll.
Aki hitelt vesz fel,annál más ,mert ott apránként jön a költség.
Voltam Claas tanfolyamon, ahol sok tulajjal, használóval találkoztam. Volt aki az Axionját szidta, mint a bokrot. Aztán az előadó mérnök sráccal sorra kiveséztük a problémáikat. Khm-khm... hát nem a traktor a hülye. Persze voltak valós észrevételek is, de összességében semmi komoly. És ezek a "szakik" meg osztják az észt, és aki nem ismeri a részleteket, az elhiszi, hogy ekkora trágyadomb ez a gép.
Na, azt nem állítom, hogy te is ilyen emberrel beszéltél, de egy vélemény nem elég az ítélethez.
Válasz #5. hozzászólásra
Már nem emlékszem,vagy két hónapja volt,amikor a kukoricát aratták és a leadáson találkoztam az illetővel.Ott volt a gépje is.Több dolgot is említett.Mellette volt egy léghűtéses -de már ezt is írtam- Same 6000 órával és a gazdája azt hiszem,az olajcserén kívűl nem igen említett semmit,hát meg a kötelező dolgok.
Válasz #3. hozzászólásra
Olyannal beszéltem ,akinek van és meg is nézhettem a gépét.Kézzel -lábbal magyarázta,hogy csak CASE-t ne vegyek.Van neki másfajta is,volt mihez viszonyítania.
Erről lemaradtam. Olyanok beszéltek le, akiknek van, vagy megint csak az "ez szar, az meg jó" típusú fikázás volt, mint pl. legutóbb a Claas Rangerrel?
34 hozzászólás
Válasz #33. hozzászólásra
Nem, de ez más traktoroknál is így van. (Na persze a Valtranal és az MTZ-né nem) :)
Válasz #31. hozzászólásra
De hogy van ez hogy a Case-en belül több helyen csinálják a traktorokat? :O ezt nem értem nem mind egy helyen egy országba egy gyárba készül? :O
Válasz #30. hozzászólásra
Hát én tudom hogy egyikkel se járok jól az árfolyam miatt azért is hagyom a legutolsó kifizetési kérelemre hátha megy visszafelé valamennyit :O
Vegyél MXU 100-ast. Kicsivel drágább, mint a JXU, de az osztrákoknál csinálják. A kategória alja, biztos nincs csúcson járatva, mint a JXU 110
Egyikkel se jársz jól ilyen árfolyamnál.
Hát meg elvileg a New Holland T5050-es szériával is ugyanannak kell lennie mert CNH = Case New Holland vagy mi fene :O
Csak most az lesz a kettő között a döntő hogy melyik lesz felszereltebb ugyanabba az árba meg hát melyikkel járok jobban.Az fog jönni a házhoz :)
Válasz #27. hozzászólásra
A JXU 95 az ugyanaz mint a NH. Td 95 D, törökbe gyártják, nem rossz gép
Válasz #25. hozzászólásra
Az legalább hazudjon róla valamit :D
Válasz #23. hozzászólásra
Ez 1 zseniális 5let!!
Válasz #24. hozzászólásra
És aki 1-ikse??? :-)))))))
A JXU95-ről nincs valakinek valami infója?
Mondjuk jó lenne olyan akinek van is ilyen traktora de aki halott valamit róla az is írhat tőlem :)
Válasz #22. hozzászólásra
Add el a duplájáért,mint ahogy vetted és vegyél megint egy újat.A maradékot meg csajozd el.(van neked kire)
Válasz #21. hozzászólásra
Akkor nem marad más, mint dolgozni vele tovább. Úgy látszik, csak arra jó...
Válasz #20. hozzászólásra
Na akkor még annyit se ér,mert még az külön munka kiszedni,meg elhordani a szemétbe.Hát Te aztán jól befürödtél vele.:o)))
Válasz #19. hozzászólásra
Akkor ez most 140ezret ér? Bár még van benne üveg, műanyag.... de réz is!!!
Rossz üzletet csináltál.Ha most vetted volna,akkor tizedannyiért tudtad volna megvenni,mert a haszonvas ára 20ft/kg-ra esett.:o))
akkor azt nem a méh telepen vetted:) drága volt.
Válasz #16. hozzászólásra
A nyáron egy 7tonnás vas 14millába került.
-Egyebet nem mondhatok. (Sándor)
Válasz #15. hozzászólásra
figyelj mán kos!nem tudod mennyi most a vas ára?
Válasz #11. hozzászólásra
Mérgezett káposztát ettél?
Válasz #13. hozzászólásra
jóvan na! meg ne sértögyj mán!
Válasz #12. hozzászólásra
Nem éppen.
Válasz #11. hozzászólásra
az asszony kiszitta az enerdzsájzert?
Válasz #10. hozzászólásra
Mi?! Már vissza is feküdtem, mer szrul vok:((
Válasz #9. hozzászólásra
szeva hee!felkeltél mán?
Válasz #1. hozzászólásra
Főnök!
Várd meg, hogy nyilatkozzon róla 1 olyan is, akinek van köze a traktorokhoz!
Válasz #7. hozzászólásra
Ez is igaz lehet.Még az is lehet,hogy ilyen emberrel hozott össze a sors,de ha egy gépet igénytelenül kezel,tart,akkor a többit is.Ha pedig így van,akkor a másik gépéről is ezt kellett volna mondania.Bánja a fene.Én sokallok minden gépért ennyi pénzt.Még az MTZ-k árát is sokallom,nemhogy ezeket a 10 millió bruttó körüli gépek árát.Én nem veszek fel hitelt és úgy számolok,hogy ha veszek egy olcsóbbat,vagy használt ültetvénytraktort (fiatalt kevés órával),akkor a két összeg különbözetét be tudom fektetni másba,ahol normálisn dolgozik a pénz,nem egy rohadt vasdarabban áll.
Aki hitelt vesz fel,annál más ,mert ott apránként jön a költség.
Válasz #6. hozzászólásra
Voltam Claas tanfolyamon, ahol sok tulajjal, használóval találkoztam. Volt aki az Axionját szidta, mint a bokrot. Aztán az előadó mérnök sráccal sorra kiveséztük a problémáikat. Khm-khm... hát nem a traktor a hülye. Persze voltak valós észrevételek is, de összességében semmi komoly. És ezek a "szakik" meg osztják az észt, és aki nem ismeri a részleteket, az elhiszi, hogy ekkora trágyadomb ez a gép.
Na, azt nem állítom, hogy te is ilyen emberrel beszéltél, de egy vélemény nem elég az ítélethez.
Válasz #5. hozzászólásra
Már nem emlékszem,vagy két hónapja volt,amikor a kukoricát aratták és a leadáson találkoztam az illetővel.Ott volt a gépje is.Több dolgot is említett.Mellette volt egy léghűtéses -de már ezt is írtam- Same 6000 órával és a gazdája azt hiszem,az olajcserén kívűl nem igen említett semmit,hát meg a kötelező dolgok.
Válasz #4. hozzászólásra
És mit szidott rajta? (Tudom, vissza kéne olvasnom, de hová?)
Válasz #3. hozzászólásra
Olyannal beszéltem ,akinek van és meg is nézhettem a gépét.Kézzel -lábbal magyarázta,hogy csak CASE-t ne vegyek.Van neki másfajta is,volt mihez viszonyítania.
Válasz #2. hozzászólásra
Erről lemaradtam. Olyanok beszéltek le, akiknek van, vagy megint csak az "ez szar, az meg jó" típusú fikázás volt, mint pl. legutóbb a Claas Rangerrel?
Válasz #1. hozzászólásra
Venni az Invest KFT-től érdemes.
Engem lebeszéltek róla a minősége miatt.
vélemények,tapasztalatok,holérdemesveni