sajna, de 3pont felfüggesztésre nem készitettek hasonló eszközt, mivel az erőgép áll munka közben és a gém mozgásának segitségével tépi ki a földből a tuskókat, maradványokat
bizonyára te magad is észrevetted, h lazitó segitségével történő tuskótlanitás folyamatában sokszor megforognak a kerekek, megcsúsznak, megsérülhetnek, nagy mértékben kophatnak
szerintem, meg szerinted sem poénos az a viselkedés, hogy az egész napjukat azzal töltik, hogy emberekbe belekötnek oly módon amely kimeriti a zaklatás tényét
Ja néha eláltam kereszbe, meg az erdei uton a seggével megcsúsztam egy tuskon, pont 2 fa közé ért a másik oldali féltengely, de kis gázzal szépen kidöntöttem és mentem tovább.
szinte teljesen ua. mint a sárga, kicsit csalós a piros fotója, mert a mellette álló hölgy nem magasabb 160cm-nél, a sárga mellett meg nincs viszonyítási alap
megmondom őszintén a szántóföldi talajművelőgépekből a lazitókat, ekéket, tárcsákat, kombi-kompaktor, grubberek, rugóztatot rövid tárcsák, hengerek, erdészeti talajművelőgépek a mániáim :-)))
meg még ki tudja, h milen eszközök ???? :-))))
4997 hozzászólás
Válasz #45. hozzászólásra
sajna, de 3pont felfüggesztésre nem készitettek hasonló eszközt, mivel az erőgép áll munka közben és a gém mozgásának segitségével tépi ki a földből a tuskókat, maradványokat
bizonyára te magad is észrevetted, h lazitó segitségével történő tuskótlanitás folyamatában sokszor megforognak a kerekek, megcsúsznak, megsérülhetnek, nagy mértékben kophatnak
Válasz #37. hozzászólásra
szerintem, meg szerinted sem poénos az a viselkedés, hogy az egész napjukat azzal töltik, hogy emberekbe belekötnek oly módon amely kimeriti a zaklatás tényét
Válasz #44. hozzászólásra
Jó cumó, ezt a gépet tudnám most hasznosítani.
Válasz #34. hozzászólásra
a Savannah lapján igaz markolókanál helyére szerelt kivitelben láttam lazitó késeket, meg tárcsa leveleket
Bandicoot névre hallgat
Válasz #40. hozzászólásra
Igen a közösség érdekében ez volna a leg célravezetőbb, csahát inkább az egymásra mutogatást választották.
Válasz #37. hozzászólásra
Vili értem mire gondolsz.
elmentem 20 percre
császtok
Válasz #38. hozzászólásra
akkor kerüljék 1-mást és kész
csak ne fáraszák a népet:)))
Válasz #35. hozzászólásra
Ja.
Válasz #33. hozzászólásra
Janix és K.Pisti és Josey is jó gyerek, csak valamiért egymást nem szeretik(van azért alapja a dolgoknak)
Válasz #36. hozzászólásra
csak hát hol a határ??
a sértegetés és a poén között?? érted josy
mondjuk lehett azt látni:))
Válasz #32. hozzászólásra
igazad van, de vannak olyan fórumok ahol ilyet megejtenének pillanatokon belül az első ilyen beirásuk után az utcán találnák magukat
Válasz #34. hozzászólásra
aha értem akkor jó sokk ayag meg van mentve a tuskokal igy
akkor van mit tornázni:))
Válasz #31. hozzászólásra
Nagyokat egyben huzigálom ki, a kicsiket tőben vágom le és 1 késes lazítóval szaggatom ki, aztán a gyökereket az 5 késessel szedem ki a végén.
Válasz #32. hozzászólásra
teljes mértékben igazad van!
ha pöcenünk mindenre akkor ök vannak nyeregben
én már elmegyek sokszor ilyen megjegyzések mellett
megkimélem magam :))
Válasz #27. hozzászólásra
Nem kéne felvenni mindig a kesztyűt, és egy idő után nem is lenne semmi, mert megunnák.
Válasz #29. hozzászólásra
értelek
akác??
tuskofurást meg mindent ti csináltok?
Válasz #28. hozzászólásra
jó téli sport:)))
Válasz #25. hozzászólásra
5 ha meg most termelünk le 3 ha-t ami szántó, tavasszal vetni szeretnék bele, kell a támogatás arra is :-)
Válasz #24. hozzászólásra
Ja néha eláltam kereszbe, meg az erdei uton a seggével megcsúsztam egy tuskon, pont 2 fa közé ért a másik oldali féltengely, de kis gázzal szépen kidöntöttem és mentem tovább.
Válasz #26. hozzászólásra
de ök kezték a balhét !!
én igy érzékeltem
Válasz #19. hozzászólásra
Ezért te sem voltál szent! Sőt Janix feltételezett adatait te írtad be ami miatt töröltek.
Válasz #23. hozzászólásra
sok erdötök van??
Válasz #23. hozzászólásra
:DDDDDDDDDDD
az jó:)))
1 kis dagonya!!
Válasz #20. hozzászólásra
Nemsok, az egyikkel voltam kint tegnap, fákat huzigáltam ki meg az öregt az UAZzal.
Válasz #19. hozzászólásra
mindet???
ne már!!
igy nem fog müködni a dolog
elpártolnak az eberkék inenn
én már kacsingatok 1 másik fórum felle ott kulturáltabb a klima:)))
Válasz #18. hozzászólásra
Igen elég lett volna az utolsó 100 hszt törölni.
Válasz #17. hozzászólásra
miz újság a jd vonalon?:)))
Válasz #18. hozzászólásra
JaniX és KPisti áldásos tevékenységének köszönhetően minden topicot törölnek
Válasz #17. hozzászólásra
szeva:))
hát az nagy kár(((
Válasz #16. hozzászólásra
Szevasz!
ja az előző ment sűllyesztőbe.
Válasz #1. hozzászólásra
hova lett az elöző lazitós topik??
törölték ??
az a sok infó!!!!!!!!!!!:(((
Válasz #9. hozzászólásra
Csak próbál eladni, burkolt formában.
Válasz #2. hozzászólásra
Ja!
Én is unom, ezt a gerilla marketinget.
Válasz #12. hozzászólásra
elfogult vagyok))))))))))))))))
Válasz #8. hozzászólásra
szinte teljesen ua. mint a sárga, kicsit csalós a piros fotója, mert a mellette álló hölgy nem magasabb 160cm-nél, a sárga mellett meg nincs viszonyítási alap
Válasz #9. hozzászólásra
megmondom őszintén a szántóföldi talajművelőgépekből a lazitókat, ekéket, tárcsákat, kombi-kompaktor, grubberek, rugóztatot rövid tárcsák, hengerek, erdészeti talajművelőgépek a mániáim :-)))
meg még ki tudja, h milen eszközök ???? :-))))
Vakond IS 3 késes lazitó tüskés rögtörővel
JoseyT Te lazító mániás vagy????:)
Válasz #5. hozzászólásra
piros a tuti
Vakond 2 késes lazító rögtörővel
Omikron Powertill 3 középmély lazító
VN Terra Grip RIP
ALPEGO super CRAKER
Válasz #2. hozzászólásra
miért? mi a gond az altalajműveléssel?
alapművelési téma
ne már,
megint??????
Újrainditom a témát, de kérem, h csak az ezzel kapcsolatos dolgokról beszéljünk benne.
Hiányzik....már mint a topic :-)))
Köszönöttel: JOSEY