Gyula ritkán van itt de akkor is kimutatja hogy milyen ember.
Elhiszem Gyula hogy nyűgös vagy amiért rádrohad néhány Mtz, de hidd el nem a parasztok a hibásak azért amiért Te örök vesztesnek születtél.
az egyik kolegám az ősszel szórt gabona alá,majd később tudok nyilatkozni,de szerintem,ha a baktériumnak megvannak az életfeltételei,akkor biztos hatásos.
Lappiramisról hallott már valaki?Nekem van,2004 ben használtam,mák vetőmagot kezeltem vele,és a faluban a legszebb mákom volt,mindenki szóvá tette.Több éve az AGRÁRÁGAZAT újság foglalkozott vele.Ez úgy működik,hogy a magban lévő nedvesség PH-ját módosítja.
Szeretném kipróbálni a baktérium trágyát,csak nem tudom hogy tényleg van olyan gyakorlati hatása mint amit irnak.Ha valakinek van tapasztalata kérem irjon.
865 hozzászólás
Válasz #13. hozzászólásra
:-))
Válasz #13. hozzászólásra
pitta te is gyűtöd a cimbiket:-)
Gyula ritkán van itt de akkor is kimutatja hogy milyen ember.
Elhiszem Gyula hogy nyűgös vagy amiért rádrohad néhány Mtz, de hidd el nem a parasztok a hibásak azért amiért Te örök vesztesnek születtél.
Válasz #9. hozzászólásra
állatok ivóvizét is kezelik,kevesebb az elhullás,és üzemanyagcsökkentő hatása is van.
Válasz #8. hozzászólásra
a jelenlegi helyzetben oda kell figyelni a költségekre. a baktériumtrágyát valaki dicséri valaki nem. felezd meg az egyik tábládat és próbáld ki
Válasz #8. hozzászólásra
az egyik kolegám az ősszel szórt gabona alá,majd később tudok nyilatkozni,de szerintem,ha a baktériumnak megvannak az életfeltételei,akkor biztos hatásos.
Lappiramisról hallott már valaki?Nekem van,2004 ben használtam,mák vetőmagot kezeltem vele,és a faluban a legszebb mákom volt,mindenki szóvá tette.Több éve az AGRÁRÁGAZAT újság foglalkozott vele.Ez úgy működik,hogy a magban lévő nedvesség PH-ját módosítja.
Na ugy látom töletek sem leszek okosabb.
Válasz #5. hozzászólásra
Biztos túl tiszta anyagot szívott! :))
Válasz #4. hozzászólásra
10 milla
Válasz #2. hozzászólásra
Most ezt rám érted,vagy arra aki kitalálta ezeket a szereket.
Válasz #2. hozzászólásra
Mi a baj Gyula?
Ugye nem az amire gondolok?
Mérhető eredményt még nem hallottam.Sőt láttam már Phylazonittal kezelt területben gyengébb búzát KITE rendezvényen.
Nagy az Isten állat kertje!
Szeretném kipróbálni a baktérium trágyát,csak nem tudom hogy tényleg van olyan gyakorlati hatása mint amit irnak.Ha valakinek van tapasztalata kérem irjon.