Be kell szorozni a nafta árát 1 szimpatikus maximális számmal amit még hajlandó neked megfizetni a kiszemelt áldozatod........
Na lecsaptál vlmire így tavasszal??????
Átlagban olyan 10liter körül eszik óránként,60-65%os terhelés mellett. De mindez nagyban függ attól is,hogy mit vágsz,meg mekkorát.Lentebb van szárzúzás ár is.
Válasz #2094. hozzászólásra
szerintem meg tajegyseg fuggo. nem lehet osszehasonlitani azzal a videkkel, ahol atlag 30q buza, 50-60q kukorica terem. az ilyen teruleteken a lenti arakat nezve, nem igen lenne ember, aki kitermelne a koltsegeket. akkor inkabb pihentetni a teruletet, es felvenni a tamogatast.
Élelmiszer árrobbanást vizionálnak sokan,de szerintem nem kell hozzá sok emelés. Tavaly ilyenkor egy százassal volt olcsóbb a gázolaj. Őrület hogy az üzemanyagköltség fogja kitenni a megtermelt árú árának nagy százalékát,ellenben jópár éve még a növényvédőszer,vetőmag,műtrágya tette ki a nagyobb részt.
Most egy mázsa tavaszi árpa vetőmag 13ezer Ft
Növényvédőszerek forgalmazói is emelésre készülnek,aki most megveszi,leköti a vegyszereit,annak még odaadják sokan tavalyi áron.
Azért az bődület,hogy egy MTZ-t ma 40ezerből tankol meg az ember alig öt éve meg 20ezerből.
Motorolaj literje ma 1500,öt éve ugyanebből 900ba került egy liter.
ezt nem hiszem az le is húzhatja a rolót nálunk is vannak ilyen mezei örültek kpm hozza a gázolajat és az olajokat neki de most apad a készlete már nem nagyon bérmunkázik szerintem is ezek elfogadható árak lennének
Válasz #2090. hozzászólásra
Ezekről az árakról csak álmodunk... Még ezeknél a magas üzemanyag áraknál is... Sajn mindig lesz egy -két megszorult barom aki potom áron meg fog egy melót csinálni...
7042 hozzászólás
Válasz #2140. hozzászólásra

jó,de gondolom nettóban beszéltek,tehát-25%
még 300 sincs vazze!
Válasz #2135. hozzászólásra
Ahogy érzitek
Válasz #2138. hozzászólásra

Jó persze igazad van.. De mire vetni kell igazán tuti anyilesz az ára!!!
Válasz #2138. hozzászólásra

nem sok hija már
Válasz #2135. hozzászólásra

ki a fasz jár 400 ft-ossal?
ha a gázolajat ingyen adnák se érdekelne!vesse mindenki úgy ahogy akarja magának
Válasz #2134. hozzászólásra

messe habbal
Válasz #2134. hozzászólásra

TI a vizböl veszitek ki a zoxigént??? Mert tuti nem 400 gázolajal jártok!!!!!

Válasz #2133. hozzászólásra
Ha nagy darab földek, jó talajjal én 4.000-ért megcsinálnám műtrágyával.
ki mennyiért vállalna 200hektár kukorica vetést monosem vetőgéppel mtz traktorral műtrágyával vagy anélkül?
a válaszokat előre is köszi
Ti mennyiért tárcsáztok 1 hektár szántást 2x MTZ+vontatott tárcsával?
Aprómag vetés hogy megy mostanában?
Válasz #2129. hozzászólásra

találjak fuvart is?
Válasz #2129. hozzászólásra

most h. megvitattuk itt
csirájában el van fojtva.....
Válasz #2128. hozzászólásra

A jómúltkor mondta a hartai ismerősöm, hogy odaát olcsóóó a glifó, lehet benne fantázia, ha sikerül kihozni
Válasz #2127. hozzászólásra

és ez a szerb a legjobb izű
ezért vettünk 600litert.......
Válasz #2125. hozzászólásra

hiába vámos úr.... naon szerettyük a picsi drinket......
Válasz #2123. hozzászólásra
itt bajmok-bácsalmáson nemvészes
Válasz #2124. hozzászólásra

Arra hogy Icetotal - peach flavour szerinted rábukvak???
Válasz #2123. hozzászólásra

de a jeges teába 1 se nyal bele..........................
Válasz #2121. hozzászólásra
Vannak é arra V-Ámosok? Kocsit nézegetik e kivül-belül átlépéskor?
Válasz #2120. hozzászólásra

elközösen ülted
fiuügy fiukám.......
Válasz #2118. hozzászólásra
hát azt nektek kéne tudni a határcsempészetet de sztem igen.....és igen glitotal néven forgalmazzák...
Válasz #2117. hozzászólásra

Neked meg kénytelen leszek alkalomadtán abszenciát irni, mert valahogy kimaradozol, csaknem NŐÜGY???
Válasz #2117. hozzászólásra

az nem kifjezés h olcsó
Válasz #2116. hozzászólásra

akarodmondani 1200 Ft litere, mondjuk a Dominak vagy a Glyfónak, hmm nem lenni rossz ár,
Átcsempészkedni kell é ám vele a határon?
Válasz #2115. hozzászólásra

jól mondják
rabszolga elég olcsó délen
és mindent kiirt ha jól idomitod
Válasz #2115. hozzászólásra
nyáron vettem.....400 dinár körül volt literje(20 literes csomagolásbanx3FT)
Válasz #2113. hozzászólásra

Wykimiki, nézz már utánna, mennyi Nálatok a totális gyomirtó, aszondják, hogy minél délebre veszi az ember, annál olcsóbb
Válasz #2112. hozzászólásra
ja párdón....1KH=0.58HA
Válasz #2112. hozzászólásra
x3FT
Válasz #2111. hozzászólásra

majd ezt transzformáld át valami tanult ember által is érthető törtre apa
Válasz #2109. hozzászólásra
1000 dinár/KH
Válasz #2109. hozzászólásra
Én 2800-ért szórtam utoljára big-bag rakodással.
műtr mennyiért szórtok?
Válasz #2107. hozzászólásra
helyes akkor dicsekedj majd.....
Válasz #2106. hozzászólásra
Lecsaptunk egy grúberra.
Válasz #2105. hozzászólásra

Be kell szorozni a nafta árát 1 szimpatikus maximális számmal amit még hajlandó neked megfizetni a kiszemelt áldozatod........
Na lecsaptál vlmire így tavasszal??????
Grúberozásnak mi lehet a tarifája?160LE,3 méteres.
Válasz #2103. hozzászólásra
nekem 5500-ért szórták 1-1.5km-re hordták
agyig rakták a T-088-at.
Hali. Érdeklődnék trágyaszórás ügyben, ki menyiért szór 1 fuvart rakodással. Előre is kösz
Válasz #2101. hozzászólásra
Átlagban olyan 10liter körül eszik óránként,60-65%os terhelés mellett. De mindez nagyban függ attól is,hogy mit vágsz,meg mekkorát.Lentebb van szárzúzás ár is.
Vizszintes tengelyű szárzúzóval mennyiért vágtok 1hektárt? Mennyi gázolaj fogyasztással lehet számolni pl egy 1,75-2méteres zúzóval +MTZ?
Válasz #2094. hozzászólásra
szerintem meg tajegyseg fuggo. nem lehet osszehasonlitani azzal a videkkel, ahol atlag 30q buza, 50-60q kukorica terem. az ilyen teruleteken a lenti arakat nezve, nem igen lenne ember, aki kitermelne a koltsegeket. akkor inkabb pihentetni a teruletet, es felvenni a tamogatast.
Válasz #2098. hozzászólásra
de azt se feledd, hogy 5 éve kevés volt az a 2500. igaz, most meg sok a 8000
Válasz #2097. hozzászólásra

azt se feledjük el , hogy 5 éve 2500 ft volt 1 q búza most meg 8000
Élelmiszer árrobbanást vizionálnak sokan,de szerintem nem kell hozzá sok emelés. Tavaly ilyenkor egy százassal volt olcsóbb a gázolaj. Őrület hogy az üzemanyagköltség fogja kitenni a megtermelt árú árának nagy százalékát,ellenben jópár éve még a növényvédőszer,vetőmag,műtrágya tette ki a nagyobb részt.

Most egy mázsa tavaszi árpa vetőmag 13ezer Ft
Növényvédőszerek forgalmazói is emelésre készülnek,aki most megveszi,leköti a vegyszereit,annak még odaadják sokan tavalyi áron.
Azért az bődület,hogy egy MTZ-t ma 40ezerből tankol meg az ember alig öt éve meg 20ezerből.
Motorolaj literje ma 1500,öt éve ugyanebből 900ba került egy liter.
Válasz #2095. hozzászólásra

azt a k.rva
Tavaly is 24+áfáért szántottam 30cm mélyen.

Válasz #2093. hozzászólásra
ezt nem hiszem az le is húzhatja a rolót nálunk is vannak ilyen mezei örültek kpm hozza a gázolajat és az olajokat neki de most apad a készlete már nem nagyon bérmunkázik szerintem is ezek elfogadható árak lennének
Válasz #2090. hozzászólásra

Sajn mindig lesz egy -két megszorult barom aki potom áron meg fog egy melót csinálni...

Ezekről az árakról csak álmodunk... Még ezeknél a magas üzemanyag áraknál is...