Van a Krukowiaknak egy rázós ásója, ami felhozza az anyagot egy kvázi válogatóasztalra, az eredeti, amiről másolták meg a Samo vagy Samro, de még utánnanézek
Agrokid! Szerintem kombájn nem igazán-túl sok utat tezs meg. Szerintem újat maximum egy, egyszerű szalagossal. Akpil vagy valami hasonlóval. szerintem. de hat tud valaki jobbat írjon.
Van itt a tanya világban, egy 2 ha terület bekerítve, kiakartam bérelni, gondoltam megpróbálom a krumplit, de csak a tarlót... A gazda azt mondja szerezzem be a növ áll-tól az engedélyt hogy én krumlizni akarok, mert csak úgy adja, meg még mondott mást is, hány m2 után szükséges ez. Mondtam neki járjon utánna azért kérdeztem ki mit tud.
Milyen feltételei vannak nálunk a termesztésnek 1-2 ha. Gondolok itt arra csak fémzárolt, vagy ut2 is lehet vetni, milyen ellenőrzések, bejelentések a hivatalok felé. Sok kósza hírt hallottam.
?
én azt hittem amit a románok megkaptak az mind Erdély.
de majd megkérdezem nagybátyám mert Ő Lövétén nőtt fel. bár lehet leordítja a kobakom hogy ilyeneket nem tudok.
egy alkalommal 10q-körül tud elvinni aztán gondolom a forgalomtól függene.
de ha adsz egy telszámot megadom a sógorának Ők itt élnek.
email címet a nevemre kattintva megtalálod
Ez az...Lesz itt majd nagy cumi!!!Meg meglepetés..Itt előre semmit nem lehet tudni..mi van ha a 300heki krumplinak a fele megy a kukába???Az eledhatatlanság miatt..Volt már rá példa,meg lesz is..
9498 hozzászólás
Válasz #4398. hozzászólásra

Van a Krukowiaknak egy rázós ásója, ami felhozza az anyagot egy kvázi válogatóasztalra, az eredeti, amiről másolták meg a Samo vagy Samro, de még utánnanézek
Válasz #4397. hozzászólásra
Nos igen, ezt már néztem én is de az egy kicsit nagy számomra, mármint a trakimhoz! Azért köszönöm!
Válasz #4395. hozzászólásra
Grimme LK 650
Agrokid! Szerintem kombájn nem igazán-túl sok utat tezs meg. Szerintem újat maximum egy, egyszerű szalagossal. Akpil vagy valami hasonlóval. szerintem. de hat tud valaki jobbat írjon.
Létezik olyan burgonyakombájn amivel új burgonyát lehet szedni??????
Válasz #4392. hozzászólásra
Pákh Tibor Tiszanagyfalu Euro-Plant kft 200ft+áfa a kékcimkés.
Ez milyen fajta lehet:
http://img40.imageshack.us/i/krumplik.jpg/
Kb. olyan fél kilósak és sárga húsúak.
Válasz #4389. hozzászólásra
Ezt a Bellarosat környéken(szabolcs)hol lehet beszerezni?
Nem nagy tétel, kb negyed hektár, ismerkedés képpen.
Válasz #4385. hozzászólásra

Van itt a tanya világban, egy 2 ha terület bekerítve, kiakartam bérelni, gondoltam megpróbálom a krumplit, de csak a tarlót... A gazda azt mondja szerezzem be a növ áll-tól az engedélyt hogy én krumlizni akarok, mert csak úgy adja, meg még mondott mást is, hány m2 után szükséges ez. Mondtam neki járjon utánna azért kérdeztem ki mit tud.
29.50 Ft/ négyzetméter
Az arosa neméppen korai,amarosa az felejtős a redscarlet talajfüggö.Ha környékbeli vagy /ugysejtem/ akkor csak a bellarosa.
Most hogy mozog a fátyol ára?
Cleopatra, Red Scarlet? Bár mostanában elég nehéz összeszedni egy-egy raklapot is.
Válasz #4384. hozzászólásra
Ja tényleg, küldözgetnek ám ezt azt. De minek vizsgálódnak.
Válasz #4383. hozzászólásra
esetleg tudsz vmi konkrét fajtát, fátylas korainak, piroshéjut?
Sanyi te mire gondolsz ? milyen bejelentésre?
Milyen feltételei vannak nálunk a termesztésnek 1-2 ha. Gondolok itt arra csak fémzárolt, vagy ut2 is lehet vetni, milyen ellenőrzések, bejelentések a hivatalok felé. Sok kósza hírt hallottam.
Válasz #4382. hozzászólásra

Az Arosát nem ismerem, tehát nemsokat tudok róla, az Amorosával meg Te ne ismerkedj meg, mert trutyi krumpli
Válasz #4381. hozzászólásra

na mégegyszer
Arosa és Amorosa fajtákról valamit irhatnátok, és a fátylas termesztés technológiájáról esetleg
Válasz #4379. hozzászólásra
???
Válasz #4377. hozzászólásra

1-2 tulajdonságáról lehet valamit tudni?
100kg fémzároltat kipróbálnék belőle idén,valahol hallottam hogy ez a fajta lesz a cleopatra helyet.
Válasz #4377. hozzászólásra
Dalolj 1 szimfóniát milyen ez a Moz-Art.......
Válasz #4376. hozzászólásra

Mondjuk, hogy igen
Üdv!
Valaki ismer valami mozárt féle krumpli fajtát?
Íme amit nekünk szánnak a ........................ huhúúú

1 kis minőségi zöld-ség
Válasz #4373. hozzászólásra
ok,kösz,csak nem jött át!
csak valami tót szöveg.
Szevasz .Szabi., ment a fotó MMS-ben, ültető még R.Scarlet és Desire van, meg persze az étkezési, szerintem rendben van
Válasz #4369. hozzászólásra
Azt a részt Bánságnak becézik de szerintem azért erdély része valamilyen szinten. Szóval nem olyan nagy a tévedés.
Sziasztok!
Tudnátok javasolni 2-3 fajtát amit kötött talajon ki lehetne próbálni?
Előre is köszi
Válasz #4369. hozzászólásra

Válasz #4368. hozzászólásra
?
én azt hittem amit a románok megkaptak az mind Erdély.
de majd megkérdezem nagybátyám mert Ő Lövétén nőtt fel. bár lehet leordítja a kobakom hogy ilyeneket nem tudok.
Válasz #4367. hozzászólásra

az jó messze van erdélytől.
Válasz #4361. hozzászólásra
Arad mellől jönnének.
Sziasztok!
Tudnátok javasolni 2-3 fajtát ami kötött talajon jó lehet?
Válasz #4364. hozzászólásra
hirdetéseknél
Válasz #4363. hozzászólásra
egy alkalommal 10q-körül tud elvinni aztán gondolom a forgalomtól függene.
de ha adsz egy telszámot megadom a sógorának Ők itt élnek.
email címet a nevemre kattintva megtalálod
Válasz #4362. hozzászólásra
Mekkora tétel?
Válasz #4361. hozzászólásra
jó kérdés majd este megkérdezem
mennyi lenne milyen és mi lenne az induló ár?
Válasz #4360. hozzászólásra
Melyik átkelőn jönnek át?
van vkinek román határ közelében(vagy nem túl messze) eladó burgonyája?
erdélyi ismerősöket érdekelné
köszi
Válasz #4358. hozzászólásra

Amit a franciák az Atlanti Óceán mellett, már márciusban szedik azt mikor vethetik? A fajtája/ kibic vagyok/ de kíváncsi,hatalmas és sárga....
Válasz #4356. hozzászólásra
Bizony..egyiptomról én is hallottam hogy iszonyatos mennyiségű krumplit raktak amit márciusban szednek..
Románia,oroszország nagyobb felvevőpiac mint mi.Szerintem meg nepper a srác.Nyár óta fent van a hirdetése.
Válasz #4355. hozzászólásra
A jó árhoz ennyit................
Fél Marokkó,Tunézia és Egyiptom teli van nyomva krumplival és ez ide van szánva hozzánk
Válasz #4354. hozzászólásra
Ez az...Lesz itt majd nagy cumi!!!Meg meglepetés..Itt előre semmit nem lehet tudni..mi van ha a 300heki krumplinak a fele megy a kukába???Az eledhatatlanság miatt..Volt már rá példa,meg lesz is..
Válasz #4353. hozzászólásra

Nehogy meglepődjetek azzal a magas árral
Válasz #4351. hozzászólásra

szerintünk is nagy árral indul a szezon kérdés augusztusra hova alakul
Hunter01
habár lehet ennyit nemfog hozni a jövőbeli 300ha:
Hagymánk nincsen idénre gondolkodunk rajta.
200hekink volt jövőre 300at tervezünk:
Válasz #4350. hozzászólásra
Szerintem biztosan jó ára lesz az idén a hagymának illetve a burgonyának is.
Válasz #4349. hozzászólásra
nekünk őszi van 3 heki