Akkor tudnák dönteni ha mennék egy kört a krumpliföldemen..Sajna ilyen szedő nincs a környéken..Nem láttam még hogy dolgozik..Ilyen egysoros szalagos rázós van,de az nagyon kényes a gazakra hantokra..Meg aztán nem akarok még egy "ócskavasat ide az udvarba"vettem már olyan dolgokat most meg ott áll..A sigma dobot is megvettem most meg ott áll mert tömlőt ke rajta cserélnem..
Azért ne feledd, hogy a pálca is része a láncnak, tehát az is kopik, méghozzá rendesen.Mi évente ki szoktunk venni 2 pálcát, mert kopik ill nyúlik az egész, spanolni meg nem tudsz
Nehezen szánod rá magad a vételre, mert lehet hogy nem igazán tetszik, mikor meglátod a gépet ami bejön akkor már nem alkudsz, sokan vagyunk így!Meg az eladó is látja olyankor, ez meg lehet hogy majd hív.
No tessék...Oszt láncszemet is kaphatnál hozzá..Ha láncklopásról van szó és venned ke,én lehet hogy tudok segíteni..Van egy mókus aki gyárt ilyeneket és bnagyon jó minőségben..Meg szerintem az ár sem rossz..Bár nem tudom mennyi de jóval az ár alatt van állitólag..
Haverok, buli fanta az eredeti sorrend.............
Viszont azt nemtudom, lehet e venni a pálcákat összekötő láncszemeket, amik leginkább elkopnak, majd megkérdezem
6400egy görgő???Az lehetetlen...83 darab van a felhordó szalagon..Ha a két szalagon cserélem vehetek rajta egy új gépet..
Nem veszem meg ..Mondtam mentse el a számom,én 400ropit adok érte többet nem..Aszondta azé nem adja..
ez fullextrabrutál hehehhehehe
ezek csak zabálnak meg vedelnek!
tönkremennék 1 ilyen brigáddal ........ az 1. napon!!!!
meg a krumpli se RECORDos.....
lehet már az 1. nap FELÉNÉL tönkremennék.......
nem vlm. hegyitótok????
nekem van videóm
de csak családi élvezkedésre használjuk a házi videókat
netre nem tereget heccmester
homokon mint az állat olyan állat a munkakvaliti
hantosban meg megszívja a szedőőőőő-nőőőő
de hát írtam mán mútkor is..........
ilyet kell venned olcsón
de olyat amire ne kelljen költeni jóóóóóóóóóóóóóóóóó ideig
9498 hozzászólás
Válasz #3796. hozzászólásra

mé a Te földedbe hogyan szedné????????
Válasz #3797. hozzászólásra
De avval a részével nem volt gondom..Mindenki panaszkodik rá,de az ment eddig tök jó..
Válasz #3794. hozzászólásra

Akkor az pont a kőkorszak utáni, a kőkorszaki a tiszta vizhajtású volt....
Válasz #3793. hozzászólásra
Tudok mindent...De amig nem látom hogy az én földemben hogy szedi az én krumplim addig nem tudom milyen..
Válasz #3792. hozzászólásra
Kevés???több nem megy..
Válasz #3791. hozzászólásra
Víz hajtja a turbinát ami meghajtja az olajszivattyút..
Válasz #3784. hozzászólásra

mit nem tudsz még?????
elolvasod miket írok 1általán?
mermá asszem mindent leírtam......
Válasz #3790. hozzászólásra

Naponta fél hekit? mennyiiit?
Válasz #3789. hozzászólásra
Az pontosan 67 mm-es, nekem elhiheted.Vizmeghajtású vagy már olajos?
Válasz #3788. hozzászólásra
Ha jól megy minden fél heki..
Válasz #3787. hozzászólásra
Ja csövet....Az van aminek le ke venni a kerekét..No annak hányas a csöve??de nem 90es az tuti...
Válasz #3786. hozzászólásra

Azzal mennyit tudsz kiszedni naponta?Nekem is van, de a 15 ár terület az megfogja
Válasz #3784. hozzászólásra

A Sigmán minő tömlőt? Talán csövet? milyen Sigmád van? 67-es?75-ös?Talán 90-es?
Válasz #3782. hozzászólásra
Ezen a pálcákat nem láttam kopotnak..Igen a nyúlás az természetes...Van egy mókuskerekes szedőm,azon is mindig ke kivenni a pálcákból..
Válasz #3783. hozzászólásra

Na az szerencsére nem nálam volt................
Válasz #3781. hozzászólásra
Akkor tudnák dönteni ha mennék egy kört a krumpliföldemen..Sajna ilyen szedő nincs a környéken..Nem láttam még hogy dolgozik..Ilyen egysoros szalagos rázós van,de az nagyon kényes a gazakra hantokra..Meg aztán nem akarok még egy "ócskavasat ide az udvarba"vettem már olyan dolgokat most meg ott áll..A sigma dobot is megvettem most meg ott áll mert tömlőt ke rajta cserélnem..
Válasz #3782. hozzászólásra

A 3756 hsz láttam a vidit, az felétek van, jó kis csapat munka, tetszett!
Válasz #3780. hozzászólásra

Azért ne feledd, hogy a pálca is része a láncnak, tehát az is kopik, méghozzá rendesen.Mi évente ki szoktunk venni 2 pálcát, mert kopik ill nyúlik az egész, spanolni meg nem tudsz
Válasz #3768. hozzászólásra

Nehezen szánod rá magad a vételre, mert lehet hogy nem igazán tetszik, mikor meglátod a gépet ami bejön akkor már nem alkudsz, sokan vagyunk így!Meg az eladó is látja olyankor, ez meg lehet hogy majd hív.
Válasz #3779. hozzászólásra
No tessék...Oszt láncszemet is kaphatnál hozzá..Ha láncklopásról van szó és venned ke,én lehet hogy tudok segíteni..Van egy mókus aki gyárt ilyeneket és bnagyon jó minőségben..Meg szerintem az ár sem rossz..Bár nem tudom mennyi de jóval az ár alatt van állitólag..
Válasz #3778. hozzászólásra

Ha hecci mondta, akkó az biztosan úgyvan, esetleg rákérdezek, mert van már 2 szalagom leselejtezve a láncszemkopás miatt.
Válasz #3777. hozzászólásra
Picába mindig azokon jár az eszem a haverokat meg efelejtem..Hecc mondta hogy 500forint darabja..Nemtom honnan szedte..
Ja nem csajok????
Válasz #3776. hozzászólásra

Haverok, buli fanta az eredeti sorrend.............
Viszont azt nemtudom, lehet e venni a pálcákat összekötő láncszemeket, amik leginkább elkopnak, majd megkérdezem
Válasz #3774. hozzászólásra

De én még nagyon fiatal vaok!!!!Még elöttem az élet???Csajok ,buli ,fanta
Válasz #3773. hozzászólásra
Igen amin fut a szalag..Azokat nem láttam gázosnak..
Válasz #3772. hozzászólásra

A láncszemek Téged is túlélnek
Válasz #3771. hozzászólásra
Pontosan, a lánckerék, meg kell rajta lennie görgőknek is, nem is kevésnek, hanem 6 db-nak
Válasz #3770. hozzászólásra
De ezen a láncszem van csak elkopva..
Válasz #3770. hozzászólásra
És mi a görgő???Az a fogaskerék ami hajtja a láncot???Az lehet 6400forint..

Várjál, én görgőről beszélek, vagyis irkafirkálok, Te meg láncszemre gondolsz, a kettő nemugyanaz
83nem lehet...Csak párosan...Heccci mondta mennyi van de má nem toom..
Válasz #3767. hozzászólásra

6400egy görgő???Az lehetetlen...83 darab van a felhordó szalagon..Ha a két szalagon cserélem vehetek rajta egy új gépet..
Nem veszem meg ..Mondtam mentse el a számom,én 400ropit adok érte többet nem..Aszondta azé nem adja..
Válasz #3765. hozzászólásra

Jancsika, az a görgö ezek szerint 6400 Ft, nem 500 mint irtad.
Milyen döntés született? veszed?
Válasz #3760. hozzászólásra
Hívtam ma az embert..450 a legvége..És ő aszondta még nem csinált semmit a szedővel amióta nála van..2éves volt mikor megvette..
Válasz #3759. hozzászólásra
Azt írtad Lánckerekes görgö 22,5euro Az mit is jelent???Ez biztos nem egy görgő ára..
Válasz #3762. hozzászólásra
Jó van de fizetést biztos nem kaptak...
Válasz #3760. hozzászólásra
Igen ezt a vidit má kiveséztük..
Az első vidi meg tuti!!!Ha ennyi ember taposná a fődem hama meglenne a kumpim szedése..
Válasz #3756. hozzászólásra

ez fullextrabrutál hehehhehehe
ezek csak zabálnak meg vedelnek!
tönkremennék 1 ilyen brigáddal ........ az 1. napon!!!!
meg a krumpli se RECORDos.....
lehet már az 1. nap FELÉNÉL tönkremennék.......
nem vlm. hegyitótok????
Válasz #3758. hozzászólásra
Csak ez az egy fél milliós van,de ebből nemis merek alkudni..Ha aszondom neki 350eküd a picába..
Válasz #3757. hozzászólásra
Jancsika, itt a várvavárt vidi, csemegézz
Válasz #3757. hozzászólásra

Dehogynem,glifoszát szenzitiv a krumpli
Válasz #3754. hozzászólásra
nemtok
nem sasolom őket
mindet elpuskáztad?
há semmi se vót jó more???
Válasz #3753. hozzászólásra
Vegyszerrel gondoltam hogy nem lehet kiszedni..
Itt a vidi

ki kell keleszteni apám még idén------------
Válasz #3752. hozzászólásra
Dobjá linket eladóról ami ocsó és jó!!!!!!!!!!!4
Válasz #3751. hozzászólásra
Ja csak utálom az árvakrumplit..Nem lehet kiszedni sok helyről..Zöldség répa hagyma stb..
Válasz #3748. hozzászólásra
nekem van videóm
de csak családi élvezkedésre használjuk a házi videókat
netre nem tereget heccmester
homokon mint az állat olyan állat a munkakvaliti
hantosban meg megszívja a szedőőőőő-nőőőő
de hát írtam mán mútkor is..........
ilyet kell venned olcsón
de olyat amire ne kelljen költeni jóóóóóóóóóóóóóóóóó ideig
Válasz #3750. hozzászólásra

Nem jellemző, asszem 2,5 cm a pálcaosztás, ami ott kihull, az pont a szántóföldre való
Válasz #3749. hozzászólásra
A láncok közé nem szokott beszorulni???Elég nagy a hézag a pálcák közt..