Biztos hogy nem természetes ez az egész!
200-300 év alatt nem változott ennyit magától az időjárás, mint az elmúlt 4-5 évben.
A teljes Európa-Ázsia légiforgalom 2022 óta felettünk megy és ez sem egészséges.
Érdekes dolgok történnek világszerte. Persze Én alusapkás összeesküvés elmélet hívő vagyok.
De most felpörgették a történéseket, hogy 2030 ra meglegyen a Nagy Reset.
Ott volt a török földrengés. A szultánjuk Oroszország felé kacsingatott, SZ 400 at vett az amcsi Patriot helyett, majd sorban jöttek a nagy török földrengések.
Oroszország Kamcsatka most, a legnagyobb orosz atomarzenál kikötői is megsérültek, lehet, hogy a tengeralattjárók is.
A alusapkások szerint a HAARP nem csak az időjárást tudja befolyásolni, hanem földrengéseket is tud produkálni. A fene sem tudja mi az igazság, de "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél"
Válasz apuci #12800. hozzászólásáraEz az ár normális felvásárlónál a takarmány ára..
Nem szabad ennyiért odaadni pofátlan lehúzás.
Ha meg van 100 tonnád keres más felvásárlót 8 ezret tuti megkapod érte most is.
Válasz Koczka József #12789. hozzászólásáraA gyümölcs is addig olcsó míg van még a fán! Hűtőből már más az ár! Amíg kombájn jár a határban addig kaki az ár, tárolóból mindig jobb. Tudod lassan kiderül, hogy nincs a tényleges mennyiség országosan a becslés közelében sem...
Most hallottam délelőtt, hogy a "virágos hölgyék" 8.000 Ft + kompért el is adták.
Amiről múltkor írtál, hogy elapadtak/elapadnak a kutak az a Mamánál is igaz, sőt többen is mondták ma a temetésen, hogy szenvednek a vízzel, pedig még a belga nem is indult el.
Válasz Koczka József #12789. hozzászólásáraBékésben aratáskor a malmi árak 7100 körül voltak,több ismerőssel tartom a kapcsolatot és ők azt mondták 7600-7700 -ért adták el egy két hete.
Ezek+komp árak.
Válasz Georgosz #12788. hozzászólásáraÉrtem én hogy azt írta de itt többüknek is 7200ft és 7400ft-ot kínált érte aratáskor vagyis július 5.én. Ezért furcsállom a nettó 7800 át.
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraMagyarországon nagyobb vízfelület hiányában a széljárás határozza meg a csapadékot arra meg ugye ezek a dolgok nem hatnak...
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraAzért a mesterséges intelligenciát még ne vedd túl komolyan. /Minden információját a szerves intelligenciától kapja./
Ha 20as fölötti a nedvesség zsíros földeken mikor megy ez le a komának ?
Lassan nem engedik be a parasztot a búzával nemtom miafaxt akarnak állnak át napraforgóra?
Válasz envagyok2 #12757. hozzászólásáraA mesterseges inteligencia szerint is aszályt okozhat amennyiben nem megfelelően használják. És ez nem állítás. Na csillogtasd a "nagy tudásod " gumicsizma.
12809 hozzászólás
Válasz Sam88 #12808. hozzászólásáraÜdv!
Biztos hogy nem természetes ez az egész!
200-300 év alatt nem változott ennyit magától az időjárás, mint az elmúlt 4-5 évben.
A teljes Európa-Ázsia légiforgalom 2022 óta felettünk megy és ez sem egészséges.
Érdekes dolgok történnek világszerte. Persze Én alusapkás összeesküvés elmélet hívő vagyok.
De most felpörgették a történéseket, hogy 2030 ra meglegyen a Nagy Reset.
Ott volt a török földrengés. A szultánjuk Oroszország felé kacsingatott, SZ 400 at vett az amcsi Patriot helyett, majd sorban jöttek a nagy török földrengések.
Oroszország Kamcsatka most, a legnagyobb orosz atomarzenál kikötői is megsérültek, lehet, hogy a tengeralattjárók is.
A alusapkások szerint a HAARP nem csak az időjárást tudja befolyásolni, hanem földrengéseket is tud produkálni. A fene sem tudja mi az igazság, de "nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél"
Ugye senki nem hiszi el hogy ez az évek ota zajlo folyamat természetes.
Válasz apuci #12805. hozzászólásáraA trigot hagyjuk.. a másik nem biztos hogy az a szegedi cég akire én gondolok hogy innen Békésből is viszi.
Válasz barazdabetyar. #12803. hozzászólásáraFelmész itt a piactérre, felhívod őket és ha ugyanazt az árat mondják mint itt ismerősöknek akkor parton vagy..
Válasz Nagy Péter 40 #12801. hozzászólásáraSzűken van 100 tonna,az agrimill már elég nagy cég,meg a tigó is!
Válasz Gumóka #12802. hozzászólásáraKöszönöm enyém a malomnál van kinn egyenlőre tárolás
Válasz Nagy Péter 40 #12801. hozzászólásáraÍrj egy normálist.Van 100 tonna.
Válasz mjj #12799. hozzászólására7200 nettóért a cargill vitte, 7400-es ár meg a Mezőváron keresztül került eladásra.
Válasz apuci #12800. hozzászólásáraEz az ár normális felvásárlónál a takarmány ára..
Nem szabad ennyiért odaadni pofátlan lehúzás.
Ha meg van 100 tonnád keres más felvásárlót 8 ezret tuti megkapod érte most is.
Ma a javítóra 7550 Ft ajánlatot kaptam.
Válasz Gumóka #12798. hozzászólásáraHová sikerült leadni és mennyiért ha megkérdezhetem?
Nekem két helyen lett most betárolva egyéb okok miatt, az egyik fele ennyiért ment, a másikra már jött +200 forint.

Válasz Koczka József #12784. hozzászólásáraNem bruttó,ár+kompenzáció.
Válasz Georgosz #12793. hozzászólásáraVagy nem!
Akinek sürgősen hirtelen kellett, már megvan, mostmár lehet dúrkálni.
Térjünk vissza a témára később
Válasz Koczka József #12794. hozzászólásáraNa az 10-12ezer/q között megy felénk kis tételben. Sz-Sz-B VÁRMEGYE...
Válasz Georgosz #12793. hozzászólásáraSzia csak nem volt hely tárolni, még ott van a tavalyi kukorica.
Válasz Koczka József #12789. hozzászólásáraA gyümölcs is addig olcsó míg van még a fán! Hűtőből már más az ár! Amíg kombájn jár a határban addig kaki az ár, tárolóból mindig jobb. Tudod lassan kiderül, hogy nincs a tényleges mennyiség országosan a becslés közelében sem...
Válasz Ohaza63 #12791. hozzászólásáraIgen ezt én is tudom,ők a barátaim!
De nekik a battonyaiaknál volt a búza és az agri mill -nek adták el!
Válasz apuci #12790. hozzászólásáraÜdv Apuci!
Most hallottam délelőtt, hogy a "virágos hölgyék" 8.000 Ft + kompért el is adták.
Amiről múltkor írtál, hogy elapadtak/elapadnak a kutak az a Mamánál is igaz, sőt többen is mondták ma a temetésen, hogy szenvednek a vízzel, pedig még a belga nem is indult el.
Válasz Koczka József #12789. hozzászólásáraBékésben aratáskor a malmi árak 7100 körül voltak,több ismerőssel tartom a kapcsolatot és ők azt mondták 7600-7700 -ért adták el egy két hete.
Ezek+komp árak.
Válasz Georgosz #12788. hozzászólásáraÉrtem én hogy azt írta de itt többüknek is 7200ft és 7400ft-ot kínált érte aratáskor vagyis július 5.én. Ezért furcsállom a nettó 7800 át.
Válasz Koczka József #12786. hozzászólására7800+komp. Eléggé egyértelmü. Áfásnak ez 7800/q, őstermelőnek 8736/q.
Üdv.Eurós búza ára mennyi most?.Duna mellett.
Válasz lakatos gabesz #12785. hozzászólásáraBiztos?
Válasz Koczka József #12784. hozzászólásáraEz nettó ár volt náluk plusz komp
Válasz Igazi Földönfutó #12781. hozzászólásáraJa,de ird oda hogy ez bruttó.
Válasz mjj #12782. hozzászólásáraBászna Gabona szabolcs
Válasz Igazi Földönfutó #12781. hozzászólásáraHelyileg hol vagy? Melyik felvásárlónál?
Válasz Ohaza63 #12769. hozzászólásáraNálunk két hete 7800+komp volt a takarmánybúza,8100 a malmi.Azóta nem tudom változott-e.
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraMagyarországon nagyobb vízfelület hiányában a széljárás határozza meg a csapadékot arra meg ugye ezek a dolgok nem hatnak...
Válasz Georgosz #12777. hozzászólásáraSzerintem ezt írtam!
Válasz Sam88 #12771. hozzászólásáraAzért a mesterséges intelligenciát még ne vedd túl komolyan. /Minden információját a szerves intelligenciától kapja./
Válasz apuci #12765. hozzászólásáraAz áfásnak fordított áfás, tehát nettó, nem áfásnak +12% kompenzációs felár!
Válasz $HMP$ #12774. hozzászólására2-3 nap szeles napos idő!
Válasz Kanegér88 #12773. hozzászólásáraHogyne fizetné bele van építve az árba
jó mélyen de szerényen
Ha 20as fölötti a nedvesség zsíros földeken mikor megy ez le a komának ?
Lassan nem engedik be a parasztot a búzával nemtom miafaxt akarnak állnak át napraforgóra?
ha terményt 20km viszem a cég kifizetheti a beszállítási díjat és mennyit?
Válasz apuci #12770. hozzászólására
Köszi!
Válasz envagyok2 #12757. hozzászólásáraA mesterseges inteligencia szerint is aszályt okozhat amennyiben nem megfelelően használják. És ez nem állítás. Na csillogtasd a "nagy tudásod " gumicsizma.
Válasz Ohaza63 #12769. hozzászólásáraFogadjátok részvétem.
Pedig még a mult héten találkoztam vele!
Az nem az ő áruk nekik 76 a javító!
Válasz apuci #12767. hozzászólásáraÜdv apuci!

Ez jó= 3go.
17.-én még csak 7.300+komp volt a javító búza 3gonál, most meg 8.200 + komp????
Tegnap este a Tata örökre elment a Mennyei Öcsi boltba!
Válasz apuci #12767. hozzászólására

Válasz FERGA 5455 #12761. hozzászólásáraJa most látom te is azt kérdezted
Válasz FERGA 5455 #12761. hozzászólásáraEzt nem neked akartam!
Válasz Agrárkopó #12763. hozzászólásáraAnnak bruttó aki áfa körös!
Válasz FERGA 5455 #12761. hozzászólásáraJavító
Ez biztos bruttó lehet....
Válasz apuci #12760. hozzászólásáraMinőség?
Válasz apuci #12760. hozzászólására Hali..Ez milyen minőségre vonatkozik??
Békés megye 3gó telep76000ft,de halottam 80-82is, nekem volt a cégnél egy kisebb tétel az elment 82-ért,ott nem volt semmi költség!