Szia! Szerintem kérdezd meg szabitol. Ö nemrég vásárolt egy méretes példányt.... De amit énis megerösithetek az az hogy a szomszédos cégnél nagyon megvanak vele elégedve!! Söt ha lehet akor inkább csak azokat használják!!!
Borsodi dombság Szanberg szomszédsága.
Sokan itt a forumozók között tisztelet a kivételnek elfelejtik, ebben a kicsiny országunkban vannak olyen helyek ahol végikcsinálsz minden müveletet akkor sem biztos az aratás.
Mert vannak azért olyan helyek is ahol akkor nem arat az ember ha elfelejt vetni
MT665B van 5-ös regent titán ekéket huznak .mint általában ezek a gépek könnyűek kerekeik fel lett töltve folyadékkal.
Kb 3000 üó -ak ,egy hónapja lett mind kettőben porlasztók cserélve,mert alapjáraton becsörgött a motor,vizes gázolaj volt a bűnös állítólag.
Hát a szervizűk /huntrac/ nem áll ahelyzet magaslatán a traktorokkal kapcsolatban, részben megértem nincs tapasztalat. földgéphez vannak szokva,de drágák is
Nem próbáltam,és nem dicsértem. van egy kis MF 2008 és 3400 üó val nem kellett ez idáig hozzá nyulnom.
ezek a tények megvagyok vele elégedve.
Valojában két fajta traktor van ,ami megy +ami nem
én sem értem miért kell őket egyszerre cserélni, de pl. a szomszéd is egyszerre mind a kettőt a Challenger-en.
Amúgy nekem nagyon tetszik, és háromszor szívesebben választanám, mint az IH-t. De akkor már inkább a John Deere 8435 RT, amiben pl. rugózott a segédváz felfüggesztése, 40-et megy, és akár 4 méteres nyomtávja és lehet. (ettől függ egyébként, hogy mennyire csúszkál, minél nagyobb, annál stabilabb a nyomtartása)
1232 hozzászólás
Válasz #79. hozzászólásra
Motorórát.
Válasz #80. hozzászólásra
"Volt röhögni !!!!!????????????"
Válasz #79. hozzászólásra

Válasz #78. hozzászólásra

Micsodát ???
Válasz #77. hozzászólásra
Szabi mennyi mo-t pergettél eddig rá?
Válasz #76. hozzászólásra

MT665B. Egyenlőre tetszik de korai róla bármit is mondanom, mert alig tudtam használni a vizes területek miatt.
Mi a terved ????
Válasz #70. hozzászólásra
Szabi mondj valami biztatót, milyen trakit vettél és mik a tapasztalatok?
Válasz #74. hozzászólásra

Szia! Szerintem kérdezd meg szabitol. Ö nemrég vásárolt egy méretes példányt.... De amit énis megerösithetek az az hogy a szomszédos cégnél nagyon megvanak vele elégedve!! Söt ha lehet akor inkább csak azokat használják!!!
Challenger gumikerekes trakiról érdeklődnék, személyes tapasztalat érdekelne. Valóban annyira kedvezőek a fogyasztás adatok?

hehe, ez valami kőkori eszköz lehet, még nem találták fel a kereket
Válasz #69. hozzászólásra

valójában nem a két gép közötti erődemonstrációról szólt a történet....
hanem nem volt szerszámuk amivel azt a " hosszú " láncot kettévágják
Izgalmas napi 10 órában húzkálni......
http://www.youtube.com/watch?v=yFvj4kWuDTc
Ezek elég jó videók... heheehhehee
Válasz #67. hozzászólásra

Ez nekem eléggé kínai...akarom pötyögni angol !!
http://www.gregorypoole.com/SiteCollectionDocuments/Ag/Challenger%20FieldTestData.pdf
Válasz #45. hozzászólásra
Ha már megint többen vagyunk előre hoztam.........
Akkor a 45. hsz ?????????????????
Válasz #64. hozzászólásra

Borsodi dombság Szanberg szomszédsága.
Sokan itt a forumozók között tisztelet a kivételnek elfelejtik, ebben a kicsiny országunkban vannak olyen helyek ahol végikcsinálsz minden müveletet akkor sem biztos az aratás.
Mert vannak azért olyan helyek is ahol akkor nem arat az ember ha elfelejt vetni
Válasz #63. hozzászólásra
Hol van ez a remek táj becses kis hazánkban ??????????
Válasz #62. hozzászólásra
Bármennyire is hihetetlen van olyan helyzet "pattog" a gép,vannak olyan emelkedők aholfelfelé zárni kell teljesen az ekét lefele nyitható.
Válasz #61. hozzászólásra
A 665-ös csak 5 fejes ekével ?????????????
Az a traki 300 le körüli !!!!!
Válasz #49. hozzászólásra
MT665B van 5-ös regent titán ekéket huznak .mint általában ezek a gépek könnyűek kerekeik fel lett töltve folyadékkal.
Kb 3000 üó -ak ,egy hónapja lett mind kettőben porlasztók cserélve,mert alapjáraton becsörgött a motor,vizes gázolaj volt a bűnös állítólag.
Hát a szervizűk /huntrac/ nem áll ahelyzet magaslatán a traktorokkal kapcsolatban, részben megértem nincs tapasztalat. földgéphez vannak szokva,de drágák is
Válasz #59. hozzászólásra
semi csak 52 misi
Válasz #58. hozzászólásra
Felkeltette az érdeklődésemet ezek is.
Amúgy alexik miért maradtak el ????
Válasz #57. hozzászólásra

jó azt tudom ,de láttad,is őket, én a lexikre izgultam ,de elmarad
Válasz #55. hozzászólásra

Sir Richard !!!!
Válasz #52. hozzászólásra

Nem próbáltam,és nem dicsértem. van egy kis MF 2008 és 3400 üó val nem kellett ez idáig hozzá nyulnom.
ezek a tények megvagyok vele elégedve.
Valojában két fajta traktor van ,ami megy +ami nem
Válasz #54. hozzászólásra

valami rémlett régről,árilag jónak tünik és állapotuk ,lepusztulás,traktoros szenyója benne van?
Amúgy a szanbergé nálam volt előtte, Ők vették meg utánnam.

Nem !
A szanbergé 1-el kissebb széria.
Gyakorlatilag tökre ugyan az, mint a 8400-as nagy fergik, itt a szomszédban van egy. Olyan is-is....
Válasz #49. hozzászólásra
Ezek a szanbergének a tesójai ,ő dicséri,de te is próbáltad már,nem?
Válasz #50. hozzászólásra

Valamelyiket néztem már, de bő a választék !
Válasz #48. hozzászólásra
Nézted ,állapot?
Válasz #47. hozzászólásra
Tapasztalat ?
Vélemény ?
Észrevétel ?
Mit hallottál ???????????
Milyen van ott pontosan ????????
Válasz #46. hozzászólásra
2006
14-17

A szomszédomnak van 2 db egy az egyben MF
mennyiért ez a fő kérdés
dumáljunk,szép sárga feketék
Dumáljunk már ezekről a sárga vasakról is.........főként az MT655B, MT665B-ről.
Válasz #39. hozzászólásra
Tipp:
Tengelyenként azért amit fan írt, elöl hátül meg azért, hogy ne dolgozzon folyamatosan az első-hátsó futómű közti kiegyenlítő.
Válasz #38. hozzászólásra
a gumistraktorra se teszel kisebbet vagy nagyobbat előre csak ami elő van irva
Válasz #35. hozzászólásra
Nem tudom, nem mernék rá megesküdni(lehet ez már azóta nagyobb?) de Bólyi gép volt.
talajtömörítés mint irtam,valami speckót vethetnek a földbe
Lehet olyat csinál ( a gecoo földtúrás mellett) amihez kell az ilyen....................
Válasz #36. hozzászólásra
szóval Te sem tudod a választ
( amúgy sejtettem)
esetleg valakinek valami vélemény?
(megjegyzem nekem fingom sincs mi értelme)
Válasz #34. hozzászólásra
Hátsónak vagy az elsőnek mi köze egymáshoz? Még a tengelyenként meg is értem talán , de elég hihetetlen..
én sem értem miért kell őket egyszerre cserélni, de pl. a szomszéd is egyszerre mind a kettőt a Challenger-en.
Amúgy nekem nagyon tetszik, és háromszor szívesebben választanám, mint az IH-t. De akkor már inkább a John Deere 8435 RT, amiben pl. rugózott a segédváz felfüggesztése, 40-et megy, és akár 4 méteres nyomtávja és lehet. (ettől függ egyébként, hogy mennyire csúszkál, minél nagyobb, annál stabilabb a nyomtartása)
Válasz #33. hozzászólásra
szerintem igy nincs talajtömörítés
mert hogy nézne ki kerekek nélkül:-)))))
Válasz #32. hozzászólásra
Már láttam... gondolom ennek a hevederjét láttad...
Válasz #31. hozzászólásra
ha nem egyforma hosszú tönreteszi a difit,lehajtásokat
Válasz #30. hozzászólásra
akkor vagy igazi valtrás ,ha megmondod ezek a "kerekek" mi a szarnak kellenek
VALTRA T180 ROUE CAGE
Încărcat de Raptor70045. - NASCAR, F1, tuning and drift videos.