Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak619 FtEUR413.22 FtUSD390.32 FtCHF444.25 FtGBP498.26 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #26. hozzászólásra
Ezek csak általános adatok,70mázsás dőlt búzában nem volt jó bérbe aratni,mehettem még talán 3 km/h sebességel is,hogy megfeleljen a gazdának a minőség!
Gratulálok az uraknak!! Nem az volt a célom hogy bárki és bármi elöl elbujak.. Aki ismeri a sztorimat az tudja. -Aki nem az meg nem! Én a haverok miadt vagyok itt és azok miadt maradok is És hogy hogyan és miképpen az legfeljebb az én bajom.. De ha már figyelmesen olvastok akor azt is értsétek meg amiröl irok!!
Még sosem tudtuk kipróbálni, mert 10 előtt nem igazán lehetett kezdeni, késő d.u.-tán meg már fullon volt az átvevőhely.....meg hát a termés sem mindegy.....
Értem én ezeket a fogyasztási adatokat.. De azt is oda kelene irni hogy mekora a szem- szalma tömege?? Meg a menetsebeség munkaminöség meg ijenek..Mert ez igy lene csak objektiv!! Mert halotam én ám ojanrol is amikor a tritikáléban kimagasló termés mellet a BORD infó elég érdekes adatokat jelzett!! Szerintem akor már nem volt anyira kedvezö a fogyasztás..
Ez hülyeség ! Szerintem.
Nekem szokott 1 360-as conspeedel aratni és még hátul is megy a szecskázó. Én tankolóm. Le sem merem írni (mert lehurrognak a végén) a fogyasztását.
Nekünk a Medion 10-13 körül gabonában,szalmaszecskázóval.Volt,hogy kukoricában is tudta ezt,de sárban rossz körülmények között verte 20-at,és ez nem is rossz!
Lehet hogy van benne valami! De szerintem ez a 20-22 erösnek tünik.. Iletve lehet hogy évjárat függö is. Mert búza aratás és búza aratás között is van külömbség.. Pl: a triti-röl nem is beszélve.. Na de akor mi van azzal a véleményel aki azt mondja hogy az új mega is többet fogyaszt mint a régi??
Egy volt jd kombi tulaj mondta ma aki áttért a 360-as mega-ra: Jelentősen érezhető a fogyasztás csökkenés a mega javára. Konkrétan a 20-22 jd-vel szemben 12-15 a mega. Nem beszél hüléket senkinek sem, hihető ember. Felénk ez ilyen.
A szerszámos szekrényen és a bal első fényszoró környékén,meg akasztottam rá tavalyi kukorica cső mintákat.A vágóasztal kocsi pöpec maszek gyártmány,bika villanyoszlopból van RCV mütrszoró támkerékkel,világítás meg minden.A bordinformátor adatait nem töröltem ki,új kora óta vezettem,és a kezelési utasítás elejébe írtam pár dolgot a gépről.
A szerszámos szekrényen és a bal első fényszoró környékén,meg akasztottam rá tavalyi kukorica cső mintákat.A vágóasztal kocsi pöpec maszek gyártmány,bika villanyoszlopból van RCV mütrszoró támkerékkel,világítás meg minden.A bordinformátor adatait nem töröltem ki,új kora óta vezettem,és a kezelési utasítás elejébe írtam pár dolgot a gépről.
410 hozzászólás
Válasz #59. hozzászólásra
Úgy-úgy ! Csak itt már tiszta off..........
Válasz #55. hozzászólásra
Tudom.
Nálatok: jány horgya az izékkórót
Tanujj mer mekbux!!
Válasz #56. hozzászólásra
léánká a góbéknál
És a lónká-hoz mit szótok?
Válasz #54. hozzászólásra
Nálunk erősen ny-ezik.....
Válasz #51. hozzászólásra
Ján az!
Túlléptétek az offlimitet.
A MEGA olyan mint az omega???????
Válasz #49. hozzászólásra
Kár mert igy a jutalmamrol is lemaradok.. De miköze van ennek a MEGÁ -HOZ???
Válasz #50. hozzászólásra
jányt !
Válasz #48. hozzászólásra
Azé köll jánt írni, az a biztos
Válasz #47. hozzászólásra
nem láttam a nevedet a résztvevők listáján
Válasz #47. hozzászólásra
hogyan kell "lányal"-ni?
Válasz #44. hozzászólásra
Inkább már ha lehet akkor egy csinos lányal franciábol!! Már ha választanom lehet??
Válasz #44. hozzászólásra
Már csak az a kérdés melyikőtök tartaná?????????
Válasz #43. hozzászólásra
Eröl beszéltem! De ezek szerint ezzel te is tisztába vagy..Mert az hogy búza aratás az nagyon tág fogalom!!
Válasz #41. hozzászólásra
nem,de a fórumos találkozón szervezzetek gyűjtést 2266-nak különórákra magyar nyelvből!
Ezek csak általános adatok,70mázsás dőlt búzában nem volt jó bérbe aratni,mehettem még talán 3 km/h sebességel is,hogy megfeleljen a gazdának a minőség!
Srácok ez vicc!! De én értem a tréfát!!
Válasz #39. hozzászólásra
"akor" e most zavar?
Válasz #39. hozzászólásra
Válasz #37. hozzászólásra
"miadt"!
Válasz #37. hozzászólásra
Ne foglalkozz velüka lényeg az ,hogy a Claas-ok tényleg keveset fogyasztanak ,a tritikálé meg a vetésterület 2-3%-a
Gratulálok az uraknak!! Nem az volt a célom hogy bárki és bármi elöl elbujak.. Aki ismeri a sztorimat az tudja. -Aki nem az meg nem! Én a haverok miadt vagyok itt és azok miadt maradok is És hogy hogyan és miképpen az legfeljebb az én bajom.. De ha már figyelmesen olvastok akor azt is értsétek meg amiröl irok!!
Válasz #30. hozzászólásra
Nagyon fárasztó olvasni,ahogy elkezded rögtön jön az érzés:ez satyesz
Máson ,nem jöttél még rá?, akkor nem figyelsz
Válasz #32. hozzászólásra
Akkor én "fittebb" vagyok.....
Válasz #31. hozzászólásra
Még sosem tudtuk kipróbálni, mert 10 előtt nem igazán lehetett kezdeni, késő d.u.-tán meg már fullon volt az átvevőhely.....meg hát a termés sem mindegy.....
honnan tudod , h nem az vok????
amúgy nem az a gond hogy rájötttem, hanem az , hogy csak a 6. hozzászólása után
Válasz #25. hozzászólásra
És mennyi ha-t vág le vele?
Válasz #29. hozzászólásra
a helyesírással csúszott el?lehetnél detektív szezonon kívül!
Válasz #28. hozzászólásra
minden elképzelhető
Válasz #27. hozzászólásra
Ez satyesz ????
mi újság Satyesz koma ?
már azt hittem elvesztél
Válasz #24. hozzászólásra
Értem én ezeket a fogyasztási adatokat.. De azt is oda kelene irni hogy mekora a szem- szalma tömege?? Meg a menetsebeség munkaminöség meg ijenek..Mert ez igy lene csak objektiv!! Mert halotam én ám ojanrol is amikor a tritikáléban kimagasló termés mellet a BORD infó elég érdekes adatokat jelzett!! Szerintem akor már nem volt anyira kedvezö a fogyasztás..
Válasz #23. hozzászólásra
Ez hülyeség ! Szerintem.
Nekem szokott 1 360-as conspeedel aratni és még hátul is megy a szecskázó. Én tankolóm. Le sem merem írni (mert lehurrognak a végén) a fogyasztását.
Válasz #22. hozzászólásra
Nekünk a Medion 10-13 körül gabonában,szalmaszecskázóval.Volt,hogy kukoricában is tudta ezt,de sárban rossz körülmények között verte 20-at,és ez nem is rossz!
Válasz #22. hozzászólásra
Lehet hogy van benne valami! De szerintem ez a 20-22 erösnek tünik.. Iletve lehet hogy évjárat függö is. Mert búza aratás és búza aratás között is van külömbség.. Pl: a triti-röl nem is beszélve.. Na de akor mi van azzal a véleményel aki azt mondja hogy az új mega is többet fogyaszt mint a régi??
Egy volt jd kombi tulaj mondta ma aki áttért a 360-as mega-ra: Jelentősen érezhető a fogyasztás csökkenés a mega javára. Konkrétan a 20-22 jd-vel szemben 12-15 a mega. Nem beszél hüléket senkinek sem, hihető ember. Felénk ez ilyen.
Válasz #4. hozzászólásra
Ez az éhség mit jelent ha-ra,vagy napra,vagy üzemórára?
Válasz #19. hozzászólásra
Szívesen,ha megtaláltad írj!
Válasz #18. hozzászólásra
Köszi az infókat.
Válasz #15. hozzászólásra
5.10 gabona asztal,a kukorica adapter maradt a MEGA elé.
Válasz #13. hozzászólásra
Válasz #14. hozzászólásra
Mekkora gabona asztal volt hozzá, és a kukszi asztalt is elvitték??????
Válasz #10. hozzászólásra
Jövő héten megyek bajára megnézem , hol van rajta a BETA matrica, vagy valami más ismertető???????
Válasz #11. hozzászólásra
Tiszta új volt,15 m.körül.
Válasz #10. hozzászólásra
2004-ben újonnan vették ???
Mennyiért számolták be ?????