Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak589 FtBenzin árak584 FtEUR402.09 FtUSD366.84 FtCHF426.62 FtGBP479.62 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Április 27-i vetés. Valami martonvasarhelyi júli a fajta. Meg nem volt ilyenem
Szerintetek az mitől lehet hogy kb a térdemig ér (180 magas vagyok) es mar hozza a címert? 4 naponta kap vizet, eddig yara mila vétkesnel, 40 kg MIKRAMID es wuxal lombtragyat kapott.
Nem vagyok vele megelégedve :( a többi olyan derékig ér.
Válasz ures #791. hozzászólásáraCsongrádban már fogja a fénycsapda a kukorica molyt. A DuPont evalio oldalon nézheted a fogasi adatokat is. A nagyok Coragent nyomnak.
Válasz ures #797. hozzászólásáraErre a kérdésre azért nehéz válaszolni mert szerintem minden termelő máshogy válogat.
Nálam az I es cső az amin a szemek végig beborítják a csövet azaz nincs a végén "csutka" és ez mellett a mérete,súlya is megüt egy bizonyos mércét.
Aminek a végén már 2-3 cm csutka van az már csak II-o attól függetlenül,hogy mekkora.
Ez egy I-es cső,ígaz,hogy még nem teljesen érett
Tegnapi fotó.
Adok neki majd cink és nitrogén lombtrágyát.
Április 10-i vetés.
SPC-vel magról vetve.
Sweet Wonder (72-75napos)és Sunrise(68).
Semmiféle trágyát és startert nem kapott.
Tavaly előtt még legelő volt, tavaly volt sütőtök benne, itt 400mázást termett/ha.
Tudna valaki képet küldeni aki április közepén magrol vetett
(nem palántázott) ,hogy kb mekkora neki
(a kukorica) desert 70-es ha van :)
Köszönöm.
Én nem merek mert április 14-i vetés 34cm :)
Válasz ures #780. hozzászólásáratavaly öntöztem sokat,idén a vizet engedem le róla annyi esik.
Arasznyi volt a fatty szedtem le kb 3 szor kellet.
Április 14 vetettem és azóta vetem 5naponta.
a rengeteg eső miatt sajnos nekem semmire sem megy. eslő vetés kb40cm. tavaly már a duplája volt.
ma 40mm esőnél tartunk és csak szakad.már megint.5napja folyamatossan.
Válasz ures #774. hozzászólásáraSzia.
Én tavaly Desert78-80 vetettem 2 sort nem fattyaztam a többit 40 igen.
lényeges volt a termés különbség a fattyazotnál.
Tehát ajánlott.
Válasz *** HM *** #775. hozzászólásáraAzert kerdem mi h mi tapasztalat, neked van ilyen tapasztalatod? Olyat is olvastam h nem jo kitorni mert csak artok vele!
Dessert fajtánál a fattyazással kell foglakozni?
Nekem elégé sok növényen 3 fatty is van de kettő majdnem mindenhol.
Jó ez így van valakinek tapasztalat?
Válasz Feritz #770. hozzászólásáraPiacra fog menni.
Megérte tavaly másodvetéssel is foglalkozni.
Nemsokára egy hét múlva be lesz takarítva az áttelelő hagyma, oda megy majd a másodvetés.
Válasz kissviktor #768. hozzászólásáraEzekről még nem is halottam, eddig a dessert fajtákról tudtam többet olvasni, azokat dicsérik! Konzervgyárnak megy el vagy piacra szánod? Másodvetés megéri még?
No hát nem tudom,remélem nem ilyen terjedős betegség! Gyomirtva tavaly ápr. Volt duallal,de akkor nem kuki volt benne! Kiss viktor: nekem is ilyen , momdjuk az orsósarok meg a nagyobb tarack a sorba kiheveri de mást szépen kifehéritett. Ez milyen fajta meg mikori vetés? Szép darab!
1364 hozzászólás
Válasz Mrbizgentyu #812. hozzászólásáraAmpligo
Válasz Mrbizgentyu #812. hozzászólásáraSteward
Lepkére kukacra meg tetűre milyen szereket használhatok? Juli 25 fele törni lehet
Válasz Mrbizgentyu #810. hozzászólásáraA kép lemaradt
Április 27-i vetés. Valami martonvasarhelyi júli a fajta. Meg nem volt ilyenem
Szerintetek az mitől lehet hogy kb a térdemig ér (180 magas vagyok) es mar hozza a címert? 4 naponta kap vizet, eddig yara mila vétkesnel, 40 kg MIKRAMID es wuxal lombtragyat kapott.
Nem vagyok vele megelégedve :( a többi olyan derékig ér.
Válasz laca113 #808. hozzászólásáraMás is árul?
Mennyit vittél?
Válasz ures #806. hozzászólásáraMost itt ülök a szegedi nagybanin.
Az I-es:80_90ft a II-es meg nem kell senkinek.
A fonyódi SP@R-ban 299Ft volt pénteken.
Piaci árat tud valaki?
Dràgasàgaim! ☺
Válasz ures #803. hozzászólására6-7 naponta.
Tápanyag folyamatosan ment v ciklikusan 3-4 öntözés uán?
Válasz ures #801. hozzászólásáraEz D70-es.
Nálam átlagosan 1cső/tő.
Ebben a melegben 2-3 naponta locsolok csepegtetővel.
Válasz laca113 #798. hozzászólásáraD78-as? Hány csövet nevelt?
Mennyi vizet adtál neki hetente?
Válasz ures #791. hozzászólásáraCsongrádban már fogja a fénycsapda a kukorica molyt. A DuPont evalio oldalon nézheted a fogasi adatokat is. A nagyok Coragent nyomnak.
Nagyon szép cső! Milyen fajta?
Válasz ures #797. hozzászólásáraErre a kérdésre azért nehéz válaszolni mert szerintem minden termelő máshogy válogat.
Nálam az I es cső az amin a szemek végig beborítják a csövet azaz nincs a végén "csutka" és ez mellett a mérete,súlya is megüt egy bizonyos mércét.
Aminek a végén már 2-3 cm csutka van az már csak II-o attól függetlenül,hogy mekkora.
Ez egy I-es cső,ígaz,hogy még nem teljesen érett
Mi alapján döntitek el h m az első o. és mitől másod o. ?
Válasz szandaadri #795. hozzászólásáraSzia.
Mi az első o.ból 25 darabot a másodosból 30 darabot szoktunk egy zsákba rakni.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mennyi csövet kell piacra a zsákba csomagolni?
Nekünk idén van először!
Válasz ures #793. hozzászólásáraköszi!:)
Válasz Mrbizgentyu #792. hozzászólásáraLehet, 1 hét mire elkezd sárgulni a gyom.
6-7 leveles csemegekukoricát lehet még gyomírtózni? laudissal menne ha lehet még.
Ez kukorica molylepke? Hetfőn lesz permetezve zeonnal, most kb 3-4 et lehet lstni ha megyek a kukoricaban. Remelem ez nem sok.[kep1]
Ez kukorica molylepke? Hetfőn lesz permetezve zeonnal, most kb 3-4 et lehet lstni ha megyek a kukoricaban. Remelem ez nem sok.
Fogalmam sincs,hogy sikerült egyszerre ennyi képet feltölteni de többször nem próbálkozok mobilról.Elnézést!
Valaki felismeri,hogy milyen fajta a kèpen látható kukorica?
Dessert 78 nak mondták de gyanítom,hogy nem az.
Válasz ures #785. hozzászólásáraÉn is hasonló árat hallottam.Kíváncsi lennék,hogy mi az ára a pesti nagybanin.
Most jelentették hogy Szegeden 150 Ft kukorica.
140 ért eladták.
Tegnapi fotó.
Adok neki majd cink és nitrogén lombtrágyát.
Április 10-i vetés.
SPC-vel magról vetve.
Sweet Wonder (72-75napos)és Sunrise(68).
Semmiféle trágyát és startert nem kapott.
Tavaly előtt még legelő volt, tavaly volt sütőtök benne, itt 400mázást termett/ha.
Tudna valaki képet küldeni aki április közepén magrol vetett
(nem palántázott) ,hogy kb mekkora neki
(a kukorica) desert 70-es ha van :)
Köszönöm.
Én nem merek mert április 14-i vetés 34cm :)
Válasz ures #776. hozzászólásáraLeköll fattyazni többször ne gondolkozz sehova.
Válasz ures #780. hozzászólásáratavaly öntöztem sokat,idén a vizet engedem le róla annyi esik.
Arasznyi volt a fatty szedtem le kb 3 szor kellet.
Április 14 vetettem és azóta vetem 5naponta.
a rengeteg eső miatt sajnos nekem semmire sem megy. eslő vetés kb40cm. tavaly már a duplája volt.
ma 40mm esőnél tartunk és csak szakad.már megint.5napja folyamatossan.
Válasz halacska80 #779. hozzászólásáraÖntözted végig a kukoricát?
Mikor ajánlott fattyazni?
Nekem most kb térdig ér...
Válasz ures #774. hozzászólásáraSzia.
Én tavaly Desert78-80 vetettem 2 sort nem fattyaztam a többit 40 igen.
lényeges volt a termés különbség a fattyazotnál.
Tehát ajánlott.
Telorol nem tudtam beilleszteni ☺
www.agraroldal.hu/fattyazas-kifejezes.html
Válasz *** HM *** #775. hozzászólásáraEzt talaltam
fattyazas link
Válasz *** HM *** #775. hozzászólásáraAzert kerdem mi h mi tapasztalat, neked van ilyen tapasztalatod? Olyat is olvastam h nem jo kitorni mert csak artok vele!
Válasz ures #774. hozzászólásáraAki nem foglalkozik vele az azért nem mert lusta dög
És nincsenek bikinisei akik megoldják
Dessert fajtánál a fattyazással kell foglakozni?
Nekem elégé sok növényen 3 fatty is van de kettő majdnem mindenhol.
Jó ez így van valakinek tapasztalat?
Válasz kissviktor #769. hozzászólásáraMi van ha nem nedves megöntözöd oszt csaó
Válasz kissviktor #771. hozzászólásáraJa értem, ezzel is okosabb lettem.
Válasz Feritz #770. hozzászólásáraPiacra fog menni.
Megérte tavaly másodvetéssel is foglalkozni.
Nemsokára egy hét múlva be lesz takarítva az áttelelő hagyma, oda megy majd a másodvetés.
Válasz kissviktor #768. hozzászólásáraEzekről még nem is halottam, eddig a dessert fajtákról tudtam többet olvasni, azokat dicsérik! Konzervgyárnak megy el vagy piacra szánod? Másodvetés megéri még?
Válasz Feritz #767. hozzászólásáraÁprilis 10-i vetés. Rizikóztunk a korai vetéssel, de még nedves talajba ment.
Válasz Feritz #767. hozzászólásáraSweet Wonder (72-75napos)és Sunrise(68).
Másodvetésű is lesz, Overland fog szerintem lenni, az kifejezetten jól teljesített másodvetésben tavaly, jó aszálytűrő is(82-85 napos).
No hát nem tudom,remélem nem ilyen terjedős betegség! Gyomirtva tavaly ápr. Volt duallal,de akkor nem kuki volt benne! Kiss viktor: nekem is ilyen , momdjuk az orsósarok meg a nagyobb tarack a sorba kiheveri de mást szépen kifehéritett. Ez milyen fajta meg mikori vetés? Szép darab!
Nálam így néz ki Laudis után 2 héttel
Válasz Feritz #762. hozzászólásáraLaudis is csinál ilyet meg a lumax is 1 2 növény ilyen aztán a szomszédosok meg nem.......