Aha--látom....Bár ez a gép is elbírna egy hármast.
Akkor kb ez lehetne:? http://www.jofogas.hu/vi/7114228.htm?g=hdqapkwz-1ua5fap2hdf-05fg81w&gp=0
Üdv: Rönó
Válasz #689. hozzászólásra
Na akkor neked lengyel eke kell tudok is egyet neked Kótajban ,de máshol is nézhetsz olcsó és jó,ha a T25 két fejeset húz akkor az ötvenesnek meg se kottyan a hármas Nézzél a neten Akpil eke Én csak jót akarok neked tapasztalat nekem is volt két fejes hosszú évekik
Sziasztok!
Az a helyzet hogy 50-es mtz után kellene egy eke. Lehetne 3 fejes is mert homokos talajra kellene nagyrészt. Kisebb részt pedig szikes félig-meddig fekete földbe de ott gondolom le kell szedni egy fejet. A lényeg az hogy szépen dolgozzon. Egyébként visszább olvastam hogy némelyik ember szerint a szovjet-orosz ekéknek nagyobb a húzóerő és ezáltal az üzemanyag igénye, egységnyi területet tekintve más eketípusokkal szemben.
Válasz #683. hozzászólásra
Köszi ,lehet ott az orosz ekével is szépen dolgozni beállítás kérdése,Szabolcsban sok embernek van olyan ,ahogy mondod meg van emelve szeretik ,mert olcsó.A Lajtához meg egy áron van az alkatrész a Kühnével mivel ugye ugyanaz az se túl drága és van minden hozzá nem kell várni hetekig az alkatrészre!Csak akinek nagy terület van ,ugye jobb nekik a váltva forgós nekik az már jobban megéri
Válasz #680. hozzászólásra
Az bizony orosz ,nem bántom én csak tapasztalat a lajta nem sokkal drágább ,de hidd el nem fogsz benne csalódni,a harminc ötös is lejjebb van rakva a száron egy lukkal és takarít Ez a kert vastagon volt csutkával azért jól leforgatta.
Szia ez nem lajta eke, ez egy orosz PLN eke nekem is ilyen van , nem egy vogel meg nem egy lajat de lehet vele dolgozni akárki akármit mond + olcsó hozzá minden a kolléga a csutkázást szerintem arra értette hogy mikor kukorica szárt szántasz vele mindig össze húzza lehet orvosolni ezt a fajta problémát pl úgy hogy az eke fejet lejeb teszed egy lukkal én is ezt tetem és a porobléma meg szűnt mivel négy csavar fogja fel az eke fejet most hárommal van rögzítve és gond nélkül dolgozik
Meg ne vedd ,mert elájulsz mikor mindig csutkázni fog volt nekem ilyen rögtön elküldtem a háztól isten ments tőle ,ehhez képest a lengyel eke is egy álom .
Válasz #675. hozzászólásra
Nem mondtam ,hogy cserélj more,de még a helti ekék is jók azon olyan fej van ,mint a tiedenElhiszem ,hogy elviszi ,de amikor megvettem ezt az ekét megijedtem tőle tréler hozta nem ,is utánfutó brutális vasdarab
Wazze, ekevasat akarok venni nem ekét.
Amugy ezt az eket 5-ben kényelmesen 1500-s fordulattal elviszi a pupos 80-s három fejjel 30+ mélyen.És a trágyázott kukitarlót tárcsázás nélkül szépen leforgatja. Ugyhogy abszolut nem gondolkodom a cserében.
IH fejes csolyospálosi.
Igazábol az érdekelne, hogy melyiket érdemes megvenni?
Mert van belöle többféle, orrbetétes, sima, kovácsolt, élfelrakott,16', 18' stb.
8296 hozzászólás
Válasz #694. hozzászólásra
Igen, kukoricaszárat leforgatni is kellene!
Válasz #693. hozzászólásra

Ez se jó látom rajta nem elég magas a köldök be torlaszja a csutkát,akkor már voogel az meg drága.
Válasz #693. hozzászólásra
Egy fontos kérdés kukorica szárat szoktál-e vele le szántani ?
Válasz #691. hozzászólásra
Aha--látom....Bár ez a gép is elbírna egy hármast.
Akkor kb ez lehetne:? http://www.jofogas.hu/vi/7114228.htm?g=hdqapkwz-1ua5fap2hdf-05fg81w&gp=0
Így dolgoztam vele gondolom megfelelő
És megjegyzem tényleg lengyel eke
ilyet csak hármast
Nézzél a neten Akpil eke
Én csak jót akarok neked tapasztalat nekem is volt két fejes hosszú évekik
Na akkor neked lengyel eke kell tudok is egyet neked Kótajban ,de máshol is nézhetsz olcsó és jó,ha a T25 két fejeset húz akkor az ötvenesnek meg se kottyan a hármas
Válasz #681. hozzászólásra
Sziasztok!
Az a helyzet hogy 50-es mtz után kellene egy eke. Lehetne 3 fejes is mert homokos talajra kellene nagyrészt. Kisebb részt pedig szikes félig-meddig fekete földbe de ott gondolom le kell szedni egy fejet. A lényeg az hogy szépen dolgozzon. Egyébként visszább olvastam hogy némelyik ember szerint a szovjet-orosz ekéknek nagyobb a húzóerő és ezáltal az üzemanyag igénye, egységnyi területet tekintve más eketípusokkal szemben.
Válasz #673. hozzászólásra
Könnyebb húzni az Ih ekét mint a lajtát de nem mond meg senkinek
Válasz #686. hozzászólásra
zizi, most akkor kühne kell vagy ih?:)
Válasz #685. hozzászólásra
Ez nagyon jó vas harap vele mennyibe kóstál most ez M40-s ekén van négy csavarral fogatódik fel
Válasz #672. hozzászólásra
olyat amilyen a 673as képen van élheggesztettet, van olyanom is nagyon jó áron!
ih ekénél mélyszántó, vagy középmélyszántó, azt kellene tudnom
Válasz #683. hozzászólásra
Köszi ,lehet ott az orosz ekével is szépen dolgozni beállítás kérdése,Szabolcsban sok embernek van olyan ,ahogy mondod meg van emelve szeretik ,mert olcsó.A Lajtához meg egy áron van az alkatrész a Kühnével mivel ugye ugyanaz az se túl drága és van minden hozzá nem kell várni hetekig az alkatrészre!Csak akinek nagy terület van ,ugye jobb nekik a váltva forgós nekik az már jobban megéri
Válasz #680. hozzászólásra

Ez a kert vastagon volt csutkával azért jól leforgatta.
Az bizony orosz ,nem bántom én csak tapasztalat a lajta nem sokkal drágább ,de hidd el nem fogsz benne csalódni,a harminc ötös is lejjebb van rakva a száron egy lukkal és takarít
Szia ez nem lajta eke, ez egy orosz PLN eke nekem is ilyen van , nem egy vogel meg nem egy lajat de lehet vele dolgozni akárki akármit mond + olcsó hozzá minden a kolléga a csutkázást szerintem arra értette hogy mikor kukorica szárt szántasz vele mindig össze húzza lehet orvosolni ezt a fajta problémát pl úgy hogy az eke fejet lejeb teszed egy lukkal én is ezt tetem és a porobléma meg szűnt mivel négy csavar fogja fel az eke fejet most hárommal van rögzítve és gond nélkül dolgozik
Válasz #679. hozzászólásra
Szóval feljtős.....Köszi! Amúgy mit jelent az hogy "csutkázni fog"?
Válasz #678. hozzászólásra

Meg ne vedd ,mert elájulsz mikor mindig csutkázni fog volt nekem ilyen rögtön elküldtem a háztól isten ments tőle ,ehhez képest a lengyel eke is egy álom .
Válasz #677. hozzászólásra
Bocs a link lemaradt... http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3375172/Eke-3-fejes-alkalmi-aron-elado.html#
Szóvak Ő lenne az....
Sziasztok!
Ezzel az ekével szemezek...! Így ránézésre mi a véleményetek róla?
Válasz #675. hozzászólásra
Elhiszem ,hogy elviszi ,de amikor megvettem ezt az ekét megijedtem tőle tréler hozta nem ,is utánfutó brutális vasdarab
Nem mondtam ,hogy cserélj more,de még a helti ekék is jók azon olyan fej van ,mint a tieden
Válasz #674. hozzászólásra
Wazze, ekevasat akarok venni nem ekét.
Amugy ezt az eket 5-ben kényelmesen 1500-s fordulattal elviszi a pupos 80-s három fejjel 30+ mélyen.És a trágyázott kukitarlót tárcsázás nélkül szépen leforgatja. Ugyhogy abszolut nem gondolkodom a cserében.
volt

Nézd csak ,meg trágyázva ,és kukorica föld

A foci labda a háttérben 30cm magas

IH nehéz húzású,Lajta nézd ez mekkora és viszi a 82 ,mint a taknyot
Válasz #671. hozzászólásra

IH fejes csolyospálosi.
Igazábol az érdekelne, hogy melyiket érdemes megvenni?
Mert van belöle többféle, orrbetétes, sima, kovácsolt, élfelrakott,16', 18' stb.
Válasz #670. hozzászólásra
milyen ekéd van?típusa?ma este leszek arra tudok mondani valamit
A 633-ra valami info?
Válasz #668. hozzászólásra
oké, küldj egy emailt légyszi a szantokitty@gmail.com címre, s azon folytassuk a beszélgetést, köszi!
Válasz #667. hozzászólásra

Ár érték kérdése.Ha lenne használt jo áron megfelelne,de inkább uj felé hajazok.
Válasz #666. hozzászólásra
újba gondolkodsz vagy használtat szeretnél?
Válasz #665. hozzászólásra
MTZ-892-esre menne 1t-ás min.Kellene hozzá big emelö,raklap villa,bála tüske,gabona kanál,trágya villa.Minden megoldás érdekel.
Válasz #662. hozzászólásra
milyen típusú gépre gondolsz, elképzelés?lízingre, hitelre, vagy kp-ra vennéd?
Válasz #661. hozzászólásra

Durva árak vannak kéne egy 4 gumi a 820-ra,egy 23x26 kombájnra meg 12.5x20 hátra kettö,meg 195r14c az expertre 4.Meg sok lé hozzá.
Válasz #661. hozzászólásra

hát igen
Válasz #660. hozzászólásra

Homlok rakodot milyet árultok??????Privátba árajánlat jöhetne.Köszi elöre is.
Válasz #658. hozzászólásra

Annyi most felgumizni egy gépet, hogy egy fasza ötvenes mtz-t lehet belőle venni
a 16,9-38 as mérte, az orosz garnitúrába bruttó 205.000.-
van egy olcsóbb is, garnitúrába 10PR-es Bruttó: 158.700 Ft.
Válasz #658. hozzászólásra

13,6-20 as méret, az orosz garnitúrába bruttó 82.400.-/db
Válasz #657. hozzászólásra

13.6x20 elsö 820-ra mit kostál??????16.9x38 mennyibe kerül nálad??????
Válasz #655. hozzászólásra
postával van szerződésem, a lent írt árak a postaköltséget NEM tartalmazzák!!!de egyébként mivel szerződésem van velük, viszonylag tűrhető árat kérnek
Válasz #652. hozzászólásra
minél nagyobb a Pr, annál terhelhetőbb a gumi
Válasz #650. hozzászólásra
Postán vagy futárral való küldés megoldható?
Válasz #653. hozzászólásra
Köszi!
Válasz #652. hozzászólásra
8X vászon...
Válasz #650. hozzászólásra
Lehet butaságot kérdezek,de a 8Prs mit jelnt?
Válasz #645. hozzászólásra
158 az elég jó
Válasz #649. hozzászólásra

hali!
a 630-asra, a 638-as a válaszom
Válasz #648. hozzászólásra
Szevasz agro-szaki!A630-as hozzászólásnál írt méretet keresem.
Válasz #643. hozzászólásra

az orosz garnitúrába, Bruttó: 119.200 Ft
Válasz #640. hozzászólásra
ezt holnap este tudom megírni, pontosan, hogy mennyi!