Te amúgy hány éves vagy? Mert a hülyeségekből meg az írástudásodból amit ide szarsz nekünk, nem soknak tűnsz.
Legalább olvasnád végig mit akarsz elküldeni, mielőtt rákattintassz az elküldés szóra.
Én amúgy a Fortschrittal egy nap két éjszaka kiszántottam a 20hektárt. Szerintem téged szántáskor közelébe se engednek a traktornak.
Az a helyzet hogy van aki okosan hülyéskedik és van aki hülyén okoskodik.. Ezzel nem lehet mit kezdeni lehet hogy én egy kiválasztott különleges faszagyerek vagyok és meg tudom mondani hogy mien oknál fogva nem forgatja le az eke a szármaradványt de lehet hogy mégsem igy van... az meg a másik része a dolognak hogy ovodás szìnvonalon fujja mindenki a faszságait ami lehet hogy nem is igaz de akkor is ebböl nem egy szakmai vita alakul ki hanem csak veszekedés.... Nem hiszem hogy ez a forum erre valo.....
Az a helyzet hogy van aki okosan hülyéskedik és van aki hülyén okoskodik.. Ezzel nem lehet mit kezdeni lehet hogy én egy kiválasztott különleges faszagyerek vagyok és meg tudom mondani hogy mien oknál fogva nem forgatja le az eke a szármaradványt de lehet hogy mégsem igy van... az meg a másik része a dolognak hogy ovodás szìnvonalon fujja mindenki a faszságait ami lehet hogy nem is igaz de akkor is ebböl nem egy szakmai vita alakul ki hanem csak veszekedés.... Nem hiszem hogy ez a forum erre valo.....
Hát én már leszántottam ,mindent már hántottam 5mázsa tengerit,csak basztak érte jönni,de ha elvinnák már hántanám a következö 5-10 mázsát,miért ilyen bunkók az emberek,hogy megigérik és nem jönnek a tengeriért nem adom drágán,van vagy 3 góréval akinek sok van az még ittis szánt,mi kiszántottuk hamar mert ketten foltunk a faterral!
Versenyt ? Mikor a környéken még a mullt héten állt neki 2 cég a kuk aratásnak. Cakk pakk még kint van nekik 2000 heki. Januárban én már a fórumon szeretnék vigyorogni. Nem szántogatni.
Jó éccakát kulákok,megyek aludni szegény paraszt azt is szokot ,holnap nem jövök,de még egy hétig se ,látom nem kivánatos vendég vagyok,de ez meg fog hallni császtok jó munkát jó fórumozást,azért nem kell pezsgöt bontani,mint a Ész venturába
Válasz #4193. hozzászólásra
Ha lenne 20 hektár földem 20 napalat kiszántanaám ezzel szürke lóval,szépen nem ölném meg a gépet és magam se.de ha nagyobb gépem és ekém lenne már elég lenne 1 hét is de én szeretek nyugodtan dolgozni,és nem megölnia a gépet :-)
Válasz #4189. hozzászólásra gaby én csiplek amugy de ne legyél már sokszor ilyen hülye gyerek.
na viselkedj he nem kell mindig szántani,
menjél csajozni.
Fiuk,lehet hogy hülye öklet de csinálhatnánk egy fórumozóknak egy géptalálkozót ,mindenki eljön valahov a géppel vidizünk és szántunk versenyen,ezt kéne csinálni az Agroinformnak csak ez nem lesz pedig jó lenne
na én is vagyok mán csak csavarogtam a városban.
gabyt ki kéne kötni egy hétre az ekéhez,vagy leszántani vagy 20centire ahogy ő szokott.
gaby neked annyi eszed van mint egy szúnyognak kb.
Elég baj,hogy a ruszkik igy csinálták meg a gépeket 4db motorról tudok!
D-244 ami 57lovas 1700 pörög mtz-550 mtz-552 volt szerelve
D-242 62lovas 1800 pörög ez mentek Németbe és Svédbe szürke kék,barna gépbe !
D-241 72 lovas 1950 pörög ezek is Svédbe és németbe mentek szürke ,kék barna
D-240 80lovas 2200pörög ezek magyarországon minden szinü gépbe!
Miért nem ugy csinálták
mtz-550-552
D-244-60lovas 1800pörög suly nélkül
Mivel ez nem előkamrás motor, hanem a közvetlen befecskendezésű blokk, sokan azt hiszik hogy 80-as, 50-es vagyis butított adagolóval.
De az értelmesebbje tudja, hogy a főtengely sem ugyanolyan, mivel ezeknek visszavan véve a fordulatszáma. De ez már erősen off.
A szárat nem hosszabbítottad meg?
Gondolkoztunk mi is most a B200-asnak, hogy lejjebb tenni és megtoldani. Mert ha valamit fogni fog félek, hogy Nemcsak a két körmös csavar lesz a gYengepont.
Ha hátra tennéd az eke akkor laposvas is kéne na meg a kormány lemez is kéne 35 vagy 40es mert egy 25-30 az már tul nagy lenne a távolság!
30cm 75-85cm fejosztás
35cm széleség 85-95cm fejosztás
25cm széeséghez 55-70cm fejosztás remélem jól irtam
Válasz #4160. hozzászólásra
Üdv Gjoni mester!
Nézted a két linket amit betettem? Úgy látom Gaby hozza szokásos formáját a sok süket mellé beszélt dumája nem is azt kérdezik amit válaszol!
Zoltán, egy a baj,hogy a 70cm fejtávolság az kevés a lomok leforditására,és a gerenda magasága is nincs 65cm !
Általában egy normális eke,75-80cm gerendamagasság,de már váltósnál 100cm fejtávolság 95cm váltósnál 100-120cm fejek 30tól 45cm visz függ a loerötöl is !
Mihez kéne milyen MTZ?
8296 hozzászólás
Válasz #4196. hozzászólásra
Te amúgy hány éves vagy? Mert a hülyeségekből meg az írástudásodból amit ide szarsz nekünk, nem soknak tűnsz.
Legalább olvasnád végig mit akarsz elküldeni, mielőtt rákattintassz az elküldés szóra.
Én amúgy a Fortschrittal egy nap két éjszaka kiszántottam a 20hektárt. Szerintem téged szántáskor közelébe se engednek a traktornak.
Válasz #4202. hozzászólásra
Hát én már leszántottam ,mindent már hántottam 5mázsa tengerit,csak basztak érte jönni,de ha elvinnák már hántanám a következö 5-10 mázsát,miért ilyen bunkók az emberek,hogy megigérik és nem jönnek a tengeriért nem adom drágán,van vagy 3 góréval akinek sok van az még ittis szánt,mi kiszántottuk hamar mert ketten foltunk a faterral!
Válasz #4194. hozzászólásra
Versenyt ? Mikor a környéken még a mullt héten állt neki 2 cég a kuk aratásnak. Cakk pakk még kint van nekik 2000 heki. Januárban én már a fórumon szeretnék vigyorogni. Nem szántogatni.
Jó éccakát kulákok,megyek aludni szegény paraszt azt is szokot ,holnap nem jövök,de még egy hétig se ,látom nem kivánatos vendég vagyok,de ez meg fog hallni császtok jó munkát jó fórumozást,azért nem kell pezsgöt bontani,mint a Ész venturába

Válasz #4196. hozzászólásra én ezt nem kérdeztem gaby már megint mellé beszélsz.
mi van veled rottyon vagy?
No ha a héten megered a Vince kezdjük bontani hátulról lefelé az ekét .....
Válasz #4191. hozzászólásra

Nem biztos hogy jót tenne az egészségednek ha fórumozókkal találkoznál
Válasz #4194. hozzászólásra te gaby!
mán megint hülyeséget beszélsz mert van fórum tali.
Válasz #4193. hozzászólásra

Ha lenne 20 hektár földem 20 napalat kiszántanaám ezzel szürke lóval,szépen nem ölném meg a gépet és magam se.de ha nagyobb gépem és ekém lenne már elég lenne 1 hét is de én szeretek nyugodtan dolgozni,és nem megölnia a gépet :-)

pakold trélerre a vasakot jöhecc ide a szarrágyúrt réti csuttarétifődre egyhelyben kaparni

Agroinform csinálhatna egy fóruntalálkozót a gazdák közt,minden nagyobb városban és egy szántó versenyt záhonytól-sopronig csak egy nincs rá kesh
na én megyek felszántom neked azt a 10hold mitudoménhánynégyzetmétert.
40centire.
te meg jössz ide kiszegelni az mtz-ét.
Válasz #4189. hozzászólásra gaby én csiplek amugy de ne legyél már sokszor ilyen hülye gyerek.
na viselkedj he nem kell mindig szántani,
menjél csajozni.
Fiuk,lehet hogy hülye öklet de csinálhatnánk egy fórumozóknak egy géptalálkozót ,mindenki eljön valahov a géppel vidizünk és szántunk versenyen,ezt kéne csinálni az Agroinformnak csak ez nem lesz pedig jó lenne
Válasz #4188. hozzászólásra
holnap csinálok mert ugy is megyek szántani
Válasz #4187. hozzászólásra

Mégis több esze van a szunyognak,mert az a emberek vérit szivja
Válasz #4187. hozzászólásra
Még mindíg nem lőttél képet a vasról!
na én is vagyok mán csak csavarogtam a városban.
gabyt ki kéne kötni egy hétre az ekéhez,vagy leszántani vagy 20centire ahogy ő szokott.
gaby neked annyi eszed van mint egy szúnyognak kb.
Válasz #4185. hozzászólásra
jegelés áááááááááá láncolás, eltemetés
Válasz #4184. hozzászólásra

Gabcsilejegelés?
ÉN már kérnék egy moderátort, hogy tegye rendbe a dolgokat.
Elég baj,hogy a ruszkik igy csinálták meg a gépeket 4db motorról tudok!
D-244 ami 57lovas 1700 pörög mtz-550 mtz-552 volt szerelve
D-242 62lovas 1800 pörög ez mentek Németbe és Svédbe szürke kék,barna gépbe !
D-241 72 lovas 1950 pörög ezek is Svédbe és németbe mentek szürke ,kék barna
D-240 80lovas 2200pörög ezek magyarországon minden szinü gépbe!
Miért nem ugy csinálták
mtz-550-552
D-244-60lovas 1800pörög suly nélkül
D-242 70lovas 570-572-590-592 2000pörögne sulyozva
D-240 80lovas 2200 pörögne sulyozva
ennyi adagoló is más más lenne hogy ne tudják hamisitani de ez csak a hülye Szemi mondja
Köszi az infót!
Válasz #4177. hozzászólásra

Azt nem mert így pont jó a haveré olyan ,mint a tied a beforgató lemezt rakta lejjebb
Válasz #4175. hozzászólásra
Mivel ez nem előkamrás motor, hanem a közvetlen befecskendezésű blokk, sokan azt hiszik hogy 80-as, 50-es vagyis butított adagolóval.
De az értelmesebbje tudja, hogy a főtengely sem ugyanolyan, mivel ezeknek visszavan véve a fordulatszáma. De ez már erősen off.
Válasz #4178. hozzászólásra
Tudom
62 lovas 1800 forog!
Van fötengelyen suly?
D-242 motor,egyébként ugyanaz mint a 80-as csak le van véve a fordulata.
Válasz #4149. hozzászólásra
A szárat nem hosszabbítottad meg?
Gondolkoztunk mi is most a B200-asnak, hogy lejjebb tenni és megtoldani. Mert ha valamit fogni fog félek, hogy Nemcsak a két körmös csavar lesz a gYengepont.
Válasz #4172. hozzászólásra
Patent

Válasz #4172. hozzászólásra
Milyen motor van benne?
D-244 vagy csak D-50?
mit jelent a butitot motor?
Válasz #4167. hozzászólásra
Mi az 550e-vel 2fejes lajtát húztunk ih fejekkel. Mifelénk sajnos elég gyatrák a földek, de bírta vígan az MTZ.
Válasz #4163. hozzászólásra
Te ezeket az értékeket honnan szeded?
Az a baj, hogy aki nem ért hozzá nagyon félre fogod vezetni.
Miaz, itt a péntek este vége az iskolának.
MTZ-550E 92-évjárat.80-as butított motor.
Válasz #4167. hozzászólásra
Mihez kéne milyen trakid van?
Válasz #4165. hozzászólásra

Dühöngő őrült
Válasz #4162. hozzászólásra
dilis megint sok a gyógyszer.
Hali reggel megnézem .Telón nem tudom.
MTZ 550E-akkor milyen eke illene hozzá amit erőlködés nélkül vinne?
Válasz #4164. hozzászólásra

Majd OKOS M.ZOLI majd elmodja
Válasz #4162. hozzászólásra
Ahhor szijon le a vákum vazze ha én hülye vagyok ,látom te észkombájn vagy!
Válasz #4159. hozzászólásra

Bolond Gaby ne higgy neki
Válasz #4157. hozzászólásra
Ha hátra tennéd az eke akkor laposvas is kéne na meg a kormány lemez is kéne 35 vagy 40es mert egy 25-30 az már tul nagy lenne a távolság!
30cm 75-85cm fejosztás
35cm széleség 85-95cm fejosztás
25cm széeséghez 55-70cm fejosztás remélem jól irtam
Válasz #4160. hozzászólásra
Üdv Gjoni mester!
Nézted a két linket amit betettem? Úgy látom Gaby hozza szokásos formáját a sok süket mellé beszélt dumája nem is azt kérdezik amit válaszol!
Válasz #4154. hozzászólásra
Zoltán, egy a baj,hogy a 70cm fejtávolság az kevés a lomok leforditására,és a gerenda magasága is nincs 65cm !
Általában egy normális eke,75-80cm gerendamagasság,de már váltósnál 100cm fejtávolság 95cm váltósnál 100-120cm fejek 30tól 45cm visz függ a loerötöl is !
Mihez kéne milyen MTZ?
Válasz #4155. hozzászólásra

Tegyél fel szárterelőt ,mert behúllik a mocsok a kormánylemez mögé és így hamar betorlik
eke
Esetleg a gerenda hosszabítása nem jelentene megoldást kb.20cm hátrébb kerülne a hátsófej?