Válasz Viktor 12045 #13213. hozzászólásáraKitakarta a szél egy részen. Tolja nálam is. Vitt le bőven a keddi fagy, de azért így is rengeteg virag lesz... A fóliás mar pirosodik.
Válasz Vpeti #13221. hozzászólásáraScalan nálam még csak bimbó van max 1-2 virág . Erőteljes növény. Holnap kitakarom és ha kiegyenesedett akkor csinalok képet. Az asiahoz képest másfél héttel később lesz minimum.
Válasz ZZ #13218. hozzászólásáraSzia
Az a baja hogy még életben van!!!
Ez már szenvedés szerencsétlen növénynek.
Már bocs...
Ennek egyébként minden baja van, tápanyag hiány, gyomirtó stb.
Válasz kezdő eper 1 #13214. hozzászólásáraCsabán adtam annyiért.De nem bent voltam padon. Kint a virágosok között. Mivel az a fő profilom. Ma teríteték a gyulai piacot külföldivel 2000 ért és magyarnak árulják azt mondta a kereskedő hogy szegedről hozta és nagyon finom magyar eper.
Válasz gigazo #13208. hozzászólására3200 adtam el szerdán is. Meg ma is annyiért szeretném. Nagybanin 2400 ről hallottam, itt békés megyében. 30 kg szedtem
Jövöhéten már szép mennyiség lesz.
A daroyal egy kicsit később kezd érni mint a clary, viszont sokkal lédusabb és finomabb.
Válasz L. M. #13206. hozzászólásáraTavaly kb 6 méteren keresztül be tele volt atkával, az ősszel meg fújtam vele, tavasszal mikor elindult ismétteltem azóta hetente egyszer fújom és se lisztecske se atka
Válasz dmaria #13205. hozzászólásáramókás történet... főleg annak fényében, hogy az atkák ellen önmagában annyit ér, mintha vízzel fújnád. De A Hortiservicenek is meg kell élnie valamiből
Válasz Topsin #13203. hozzászólásáraHunter boundery mocsok drága de azzal lehet bio készítmény és jó, be akkarták vonnatni mert nem fogyott a vertimec, de most ujra lehet kapni. Ha érdekel le irom hogy használd.
Válasz dmaria #13197. hozzászólásáraHát a master 20 20 20 nem biztos hogy jó végig.... A többi meg csak a "ház teteje". Ha az alapok nem jók, lehet akármilyen tetőd.....
A hunter boundery trainer kombináció ki üti a rovarőlö szereket nem kell semmilyen vegyeszert használni. Tavaly küzdötünk a lisztecskével meg az atkával.
Válasz clanki #13194. hozzászólásáraIgen meg adtam neki egy kis szalonát viccet félre téve, hunter boundery trainer kombo, megafol, mc cream, amargerol kombo. Meg master 20 20 20 ezt kapja
Válasz dmaria #13192. hozzászólásáraEzt tápozhatod, lombtrágyázhatod akár mivel is, de az első, két-három szedés után már nem leszel ilyen véleménnyel róla. Rengeteg bogyó fog egyszerre érni, egyszerűen nem győzi a növényed mindet. De lekvárnak tuti lesz
Válasz elekpeti #13190. hozzászólásáraHát kiváncsi leszek, tavaly gyönyörű volt. Most rengeteg kaját kap, bizakodom hátha közepes szemekre kineveli. Lombtrágyázva is rendszeresen van.
Válasz lacka4600 #13189. hozzászólásáraElég nagy kontraszt alakulhat ki kelet-nyugat között a következő héten. Felétek szivárgó hűvösebb levegővel,nagyjából 15-18 fokokkal, viszont az éjszakák neccesek lehetnek, mivel nagyon alacsony a páratartalom, ezért talajmenti fagyok jövőhét keddig lehetnek a Tiszántúlon.
Szia! Én 2 éve foglalkozom vele hobbiszinten házikertben. A 2 évesen nekem is rengeteg a virág, bár vannak hatalmas virágok, de valószínűleg a nagyobb része apróbb lesz. Az egy évesen azért lesznek hatalmas szemek ahogy tavaly is.
Válasz Viktor 12045 #13185. hozzászólásáraSzinte az összes oldal 5-6fokokat mutat. Az idokép meg bedobott 0, 1 fokokat a következő 3-4 éjszakára. Megijjedtem és inkább betakartam.
Kb 6 éve foglalkozom epertermelésel, az lenne a kérdésem hogy szerintek a képen látható tő ezt a rengeteg bekötött epret kineveli? Mert ennyit egy tövön nem tapasztaltam még.Daroyal a fajta fóliában második éves
Válasz L. M. #13183. hozzászólásáraÁllandó takarásról a következő emlékem van:
Talán 3 éve is van, hogy így takartam. Délben ebéd, csörög a telefon. Egy ismerős hív a másik utcából, hogy nagyon gyorsan menjek mert baj van. Mondom mi a baj?
Először azt hitték, hogy ufó szállt le a legelőre, de közelebb érve látták, hogy az én fátylam szállt oda . Azt mondja olyan 20-30 méteren látták először, hogy kavarog valami, aztán meredeken ereszkedett, megijedtek . Kb 200 métert repült, valószínűleg egy porördög volt a tettes. A 100 méter hosszú talán 15 méter széles fátylat, ketté szakította, és vitte magával. Azóta nem próbálkoztam vele .
Válasz lacka4600 #13180. hozzászólásárakét fátyollal jobb eséllyel marad épen az a virág, ami az első réteghez hozzáér. Leginkább ennyi a különbség. Személyes tapasztalatom ugyan nincs a 23g-os fátyollal, de többek egybehangzó véleménye szerint többet véd, mint 2 réteg 19g-os... Állandó takarásra viszont nem igazán alkalmas, mert nem szellőzik eléggé.
Válasz lacka4600 #13180. hozzászólásáraMeg is untam, meg én úgy értékelem, hogy vége a jégkorszaknak. Jövőhéten már közelítünk a nyári időjáráshoz. 2 éve takartam 2 fátyollal, és bevállt, jóval kevesebb fagyott virág volt, mint egy alatt.
Válasz hasutas1 #13177. hozzászólásáraMeguntad vagy már betakartad? Egyébként érdekelne hogy bevált-e a dupla takarás? Valamelyik éven mintha írtad volna, hogy próbáltad.
19370 hozzászólás
Válasz ZZ #13217. hozzászólásáraTalaj és öntözővíz ph jó?
Válasz Viktor 12045 #13213. hozzászólásáraKitakarta a szél egy részen. Tolja nálam is. Vitt le bőven a keddi fagy, de azért így is rengeteg virag lesz... A fóliás mar pirosodik.

Válasz Vpeti #13221. hozzászólásáraScalan nálam még csak bimbó van max 1-2 virág . Erőteljes növény. Holnap kitakarom és ha kiegyenesedett akkor csinalok képet. Az asiahoz képest másfél héttel később lesz minimum.
Sziasztok!
Mi a helyzet az "új" fajtákkal? Fóliában a Quicky vagy Amy, szabadföldön a scala, hogy teljesítenek?
Válasz zelnikpeti #13219. hozzászólásáraTavaly trágyás bakhátba ültettek.. gyomirtót nem látott, semmilyen más vegyszert. Csak vizet kap
Válasz ZZ #13218. hozzászólásáraSzia
Az a baja hogy még életben van!!!
Ez már szenvedés szerencsétlen növénynek.
Már bocs...
Ennek egyébként minden baja van, tápanyag hiány, gyomirtó stb.
Válasz ZZ #13217. hozzászólásáraCsepegtető szalaggal kap vizet, mást soha semmit. 2 èves
Ennek mi baja lehet.?? Sok ilyen van benne..

Válasz kezdő eper 1 #13214. hozzászólásáraCsabán adtam annyiért.De nem bent voltam padon. Kint a virágosok között. Mivel az a fő profilom. Ma teríteték a gyulai piacot külföldivel 2000 ért és magyarnak árulják
azt mondta a kereskedő hogy szegedről hozta és nagyon finom magyar eper.
Válasz dmaria #13212. hozzászólásáraKöszi.
Válasz dmaria #13212. hozzászólásáraNem tudom, hogy melyik békés megyei piacon, mert 2500 Ft volt
Egyre bátrabban virágzik a szabados.

Fóliások húzzatok bele, mire nekem lesz, nektek ne legyen mert az égen csináltok házat, ott is félre
Válasz gigazo #13208. hozzászólására3200 adtam el szerdán is. Meg ma is annyiért szeretném. Nagybanin 2400 ről hallottam, itt békés megyében. 30 kg szedtem
Jövöhéten már szép mennyiség lesz.
A daroyal egy kicsit később kezd érni mint a clary, viszont sokkal lédusabb és finomabb.
Válasz Cs.P. #13209. hozzászólására
Orgevit
Mi hiányzik neki? Milyen lombtrágyával lehet ezt javítani, helyrehozni? Szabados, síkművelésű. Kérlek, segítsetek!...köszönöm!!!

Válasz dmaria #13200. hozzászólásáramelyik csirke kaka granulátumot használod?
Válasz dmaria #13201. hozzászólásáraMi most a kispiaci ár?
Válasz L. M. #13206. hozzászólásáraTavaly kb 6 méteren keresztül be tele volt atkával, az ősszel meg fújtam vele, tavasszal mikor elindult ismétteltem azóta hetente egyszer fújom és se lisztecske se atka
Válasz dmaria #13205. hozzászólásáramókás történet... főleg annak fényében, hogy az atkák ellen önmagában annyit ér, mintha vízzel fújnád. De A Hortiservicenek is meg kell élnie valamiből
Válasz Topsin #13203. hozzászólásáraHunter boundery mocsok drága de azzal lehet bio készítmény és jó, be akkarták vonnatni mert nem fogyott a vertimec, de most ujra lehet kapni. Ha érdekel le irom hogy használd.
Válasz Topsin #13203. hozzászólásáraHát nem!!
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Virágzásban lehet nissorun-al permetezni atka ellen?
Válasz hasutas1 #13193. hozzászólásáraA fóliást nem szokták lekvárnak vinni
Hála az égnek nagybaniznom nem kell mert eladom kis piacon.
Válasz hasutas1 #13193. hozzászólásáraA fóliást nem szokták lekvárnak vinni
Hála az égnek nagybaniznom nem kell mert eladom kis piacon.
Válasz lacka4600 #13199. hozzászólásáraEddig be vált. Fe, B, is szokott kapni, mikramiddel, meg természetesen volt alaptrágyázás is csirke kaka granulátum.

Válasz dmaria #13197. hozzászólásáraHát a master 20 20 20 nem biztos hogy jó végig.... A többi meg csak a "ház teteje". Ha az alapok nem jók, lehet akármilyen tetőd.....
A hunter boundery trainer kombináció ki üti a rovarőlö szereket nem kell semmilyen vegyeszert használni. Tavaly küzdötünk a lisztecskével meg az atkával.
Válasz clanki #13194. hozzászólásáraIgen meg adtam neki egy kis szalonát
viccet félre téve, hunter boundery trainer kombo, megafol, mc cream, amargerol kombo. Meg master 20 20 20 ezt kapja
Válasz dmaria #13192. hozzászólásáraSzia! Én is kiváncsi lennék, hogy mik a tápok?
Válasz hasutas1 #13184. hozzászólására

Válasz dmaria #13192. hozzászólásáraMivel eteted? Füstőtkóbássza?
Válasz dmaria #13192. hozzászólásáraEzt tápozhatod, lombtrágyázhatod akár mivel is, de az első, két-három szedés után már nem leszel ilyen véleménnyel róla. Rengeteg bogyó fog egyszerre érni, egyszerűen nem győzi a növényed mindet. De lekvárnak tuti lesz
Válasz elekpeti #13190. hozzászólásáraHát kiváncsi leszek, tavaly gyönyörű volt. Most rengeteg kaját kap, bizakodom hátha közepes szemekre kineveli. Lombtrágyázva is rendszeresen van.
Válasz lacka4600 #13189. hozzászólásáraElég nagy kontraszt alakulhat ki kelet-nyugat között a következő héten. Felétek szivárgó hűvösebb levegővel,nagyjából 15-18 fokokkal, viszont az éjszakák neccesek lehetnek, mivel nagyon alacsony a páratartalom, ezért talajmenti fagyok jövőhét keddig lehetnek a Tiszántúlon.
Szia! Én 2 éve foglalkozom vele hobbiszinten házikertben. A 2 évesen nekem is rengeteg a virág, bár vannak hatalmas virágok, de valószínűleg a nagyobb része apróbb lesz. Az egy évesen azért lesznek hatalmas szemek ahogy tavaly is.

Válasz Viktor 12045 #13185. hozzászólásáraSzinte az összes oldal 5-6fokokat mutat. Az idokép meg bedobott 0, 1 fokokat a következő 3-4 éjszakára. Megijjedtem és inkább betakartam.
Válasz hasutas1 #13187. hozzászólásáraEttől féltem
Válasz dmaria #13186. hozzászólásáraSok lesz, de nagy nem.
Sziasztok!

Kb 6 éve foglalkozom epertermelésel, az lenne a kérdésem hogy szerintek a képen látható tő ezt a rengeteg bekötött epret kineveli? Mert ennyit egy tövön nem tapasztaltam még.Daroyal a fajta fóliában második éves
Válasz lacka4600 #13176. hozzászólásáraNa én biztos nem takargatok.

Válasz L. M. #13183. hozzászólásáraÁllandó takarásról a következő emlékem van:
. Azt mondja olyan 20-30 méteren látták először, hogy kavarog valami, aztán meredeken ereszkedett, megijedtek
. Kb 200 métert repült, valószínűleg egy porördög volt a tettes. A 100 méter hosszú talán 15 méter széles fátylat, ketté szakította, és vitte magával. Azóta nem próbálkoztam vele
.
Talán 3 éve is van, hogy így takartam. Délben ebéd, csörög a telefon. Egy ismerős hív a másik utcából, hogy nagyon gyorsan menjek mert baj van. Mondom mi a baj?
Először azt hitték, hogy ufó szállt le a legelőre, de közelebb érve látták, hogy az én fátylam szállt oda
Válasz lacka4600 #13180. hozzászólásárakét fátyollal jobb eséllyel marad épen az a virág, ami az első réteghez hozzáér. Leginkább ennyi a különbség. Személyes tapasztalatom ugyan nincs a 23g-os fátyollal, de többek egybehangzó véleménye szerint többet véd, mint 2 réteg 19g-os... Állandó takarásra viszont nem igazán alkalmas, mert nem szellőzik eléggé.
Válasz lacka4600 #13180. hozzászólásáraMeg is untam, meg én úgy értékelem, hogy vége a jégkorszaknak
. Jövőhéten már közelítünk a nyári időjáráshoz. 2 éve takartam 2 fátyollal, és bevállt, jóval kevesebb fagyott virág volt, mint egy alatt.
Válasz urbanszki13 #13179. hozzászólásáraKB 18 cm
Válasz hasutas1 #13177. hozzászólásáraMeguntad vagy már betakartad? Egyébként érdekelne hogy bevált-e a dupla takarás? Valamelyik éven mintha írtad volna, hogy próbáltad.
Válasz zelnikpeti #13174. hozzászólásáraTe milyen mélyre tetted le?
Válasz zelnikpeti #13175. hozzászólásáraAz tényleg jó akkor
Válasz lacka4600 #13176. hozzászólásáraÉn befejeztem a takargatást.
Úgy látom Észak-keleten lehet megint takarni...
Válasz zelnikpeti #13174. hozzászólásáraMa 80 vett fel