Az attól függ hol veszed és milyen fajtát. Cserepes, tápkockás, tépett. A tépett a legolcsóbb, de a leggyengébb minőség is. Ezt megkapod 10Ft-tól. Én a cserepeset ajánlom, szerintem azt 30Ft-tól kapsz, fajtától függően. Én 40 Ft-ért adom a cserepest Júliusban.
én úgy tudom hogy a jelenlegi ára 1200 és 1500 forint közt van kilója sajnos ilyenkor nekem nincs de tavaly a legrosszabb ár 800 forint volt a idei szüretnél én számítok egy 1000 forintos kilónkénti árra akinek adom az 900 mondott de majd meglátom az idei piacot tavaly semmi nem maradt rám pedig lekvárt akartunk csinálni meg azt mondták finom a pálinkája 1000 tövem volt tavaly
én úgy tudom hogy a jelenlegi ára 1200 és 1500 forint közt van kilója sajnos ilyenkor nekem nincs de tavaly a legrosszabb ár 800 forint volt a idei szüretnél én számítok egy 1000 forintos kilónkénti árra akinek adom az 900 mondott de majd meglátom az idei piacot tavaly semmi nem maradt rám pedig lekvárt akartunk csinálni meg azt mondták finom a pálinkája 1000 tövem volt tavaly
Válasz #257. hozzászólásra
Mennyiért megy az eper?Legalább Te áruld el, mert itt senki nem tudja,vagy nem akarja megmondani...!
Én idén akarok neki állni,és szeretnék tisztába lenni ezzel a dologgal,mert elvileg nekem is van már vevőm
Ígéret van rá,és nem is olyan rossz árban venné át,igaz ez csak ígéret!
békés megyében vagyok egyébként az idei évben bízok tavaly a befektetésem térült meg
hál istennek idén még nem is termett semmi de már most sikerült eladnom a idei termés kb. 80%-át
Sziasztok érdekelne hogy indítóműtrágyát mit ajánlanátok nem régóta foglalkozok eperrel de nekem nagyon tetszik a dolog tavaly volldüngert használtam nem volt rossz de idén kipróbálnék mást is és a hangyák ellen mit tanácsoltok előre is köszi a válaszokat
Milyen fajtákat ültetnétek magatoknak ti saját felhasználásra? Mert a tavasszal akarok pár palántát ülteni saját felhasználásra és ilyen szállíthatoság stb nem érdekel, de finom legyen.
Nincs értelme gyomirtóra költeni mert néha nagyobb a kár mint a haszon.Mi egy eper állomány végeztük ki így.Nem mindegyik fajta viseli meg de valamelyiket nagyon meg tudja viselni a gyomirtó.
Köszönöm a segítséget! igen első éves és piacra fog kerülni remélem sikerül már npk-val megszórtam február elején még majd 1 kis starter meg nitrogén kellesz neki!
A beporzás nem szokott probléma lenni,viszont én még nem ültettem márciusban epret.Mi mindig augusztusban ültettük fekete fóliába lyukakba,most már agroszövetet használnék.Pár éve nem termesztek epret mert alacsonyan van nekem.Inkább a megfelelő tápoldatozás és a növényvédelem az ami problémás lehet pl, a fóliasátorban a botritis megjelenése,amit érréskor nem egyszerű megfogni.Sok sikert a termeléshez egyébként.
Sziasztok!
Had kérdezzek meg valaki hozzáértőt hogy fóliába ha epret ültetek mondjuk márciusba ha már a 10 fokot eléri a talajhőmérséklet akkor a beporzás hogyan történik mert akkor még méhek nem nagyon vannak :)
Nem szoktam egyáltalán. Van, aki pledge-t szór rá, de csak akkor, ha betakarította a termést, és hozott indákat is. Ekkor terelőlemezzel ellátott szórófejjel lefújják a sorközt, kiviszi a gazt, meg a kacsokat is.
Attól függ mikor ültetted!? Egyéves állományt nem tudod gyomirtózni, mert a gaz mellett az epret is kiviszi. 2-3 éves állományt már tudod gyomirtózni, azt nem bántja. Persze ha piacra termelsz, gondolom nem 3 éves.
üdv mindenkinek! már lehet kérdeztem korábban de most kérdem inkább mikor közeledik a szezonja. Szokta valaki gyomirtózni a szamócát, ha igen mivel és mikor?nekem most van először és jól jönne 1 kis segítség! előre is köszi a választ!
Anélkül, hogy tippelgetni szeretnék clank barátunk eprét illetően a fényképek szerint- amennyire én jól látom- valamilyen angol- holland málna vonal lenne. Nem dél-európai. Világosabb színű és a nyugati vásárlók tőlünk eltérően a világosabbra buknak. Ugyanez a helyzet a málnánál is. A mi málnánk nekik túl sötét és puha.
városi csávó amisokhoz megy
-már pitymalatkol keltem megfejtem a tehenüket bár nem volt egyszerű, iszik a tejből , csurog az arcán
-de nekünk csak bikánk van
19366 hozzászólás
Szóval akkor azokra a szemét hangyákra mi is ajánlotok ???
Válasz #264. hozzászólásra
ha tavasszal haszonnal zárok lehet fog érdekelni!
Válasz #263. hozzászólásra

Az attól függ hol veszed és milyen fajtát. Cserepes, tápkockás, tépett. A tépett a legolcsóbb, de a leggyengébb minőség is. Ezt megkapod 10Ft-tól. Én a cserepeset ajánlom, szerintem azt 30Ft-tól kapsz, fajtától függően. Én 40 Ft-ért adom a cserepest Júliusban.
Milyen fajtákat termeltek? Meg mennyi mostanság egy nem frigó palánta?
Válasz #261. hozzászólásra
azt nem írtam a hogy idén nekem is több mint 8000 tő lesz ennyit hozott az 1000 tő kb mert még mindig van ami nincs kiültetve majd ha jön a jó idő
Válasz #260. hozzászólásra
Én 10000 db palántával szeretnék foglalkozni,majd meglátjuk mit hoz az idei év...
én úgy tudom hogy a jelenlegi ára 1200 és 1500 forint közt van kilója sajnos ilyenkor nekem nincs
de tavaly a legrosszabb ár 800 forint volt a idei szüretnél én számítok egy 1000 forintos kilónkénti árra akinek adom az 900 mondott de majd meglátom az idei piacot tavaly semmi nem maradt rám pedig lekvárt akartunk csinálni meg azt mondták finom a pálinkája 1000 tövem volt tavaly
én úgy tudom hogy a jelenlegi ára 1200 és 1500 forint közt van kilója sajnos ilyenkor nekem nincs
de tavaly a legrosszabb ár 800 forint volt a idei szüretnél én számítok egy 1000 forintos kilónkénti árra akinek adom az 900 mondott de majd meglátom az idei piacot tavaly semmi nem maradt rám pedig lekvárt akartunk csinálni meg azt mondták finom a pálinkája 1000 tövem volt tavaly
Válasz #257. hozzászólásra

Mennyiért megy az eper?Legalább Te áruld el, mert itt senki nem tudja,vagy nem akarja megmondani...!
Én idén akarok neki állni,és szeretnék tisztába lenni ezzel a dologgal,mert elvileg nekem is van már vevőm
Ígéret van rá,és nem is olyan rossz árban venné át,igaz ez csak ígéret!
Válasz #254. hozzászólásra

békés megyében vagyok egyébként az idei évben bízok tavaly a befektetésem térült meg
hál istennek idén még nem is termett semmi de már most sikerült eladnom a idei termés kb. 80%-át
Válasz #253. hozzászólásra
csöpögtetőn keresztül szerettem volna tavaly granulátumot használtam de nem nagy eredménnyel a fólia alatt rengeteg van és lezabálták a virágokat
Válasz #252. hozzászólásra
yaramila 16-27-7! starternak tökéletes! én is ilyet fogok rászórni!
Te merre vagy kb, hogy olyan jól bejött?
Valamilyen foszfor túlsúlyos, kiszórni akarod, vagy csepegtető szalaggal öntözöl?
Írtatok többen nekem innen a fórumról, de akinek freemailes címe van, a májler démon vissza dobja a leveleimet..
Sziasztok érdekelne hogy indítóműtrágyát mit ajánlanátok nem régóta foglalkozok eperrel de nekem nagyon tetszik a dolog tavaly volldüngert használtam nem volt rossz de idén kipróbálnék mást is és a hangyák ellen mit tanácsoltok előre is köszi a válaszokat
Válasz #250. hozzászólásra

Nekem van tápkockás, szép erős tövek, már virágzik némelyik.
Dombóvár mellett lakom, illetve járok Pécsen is. Privátban írj, ha esetleg érdekel.
én is vennék kb 50-100 tő epret, ha van eladó valakinek olyan, ami tavasszal már teremni is fog. Nekem sem lényeg a piacosság, csak finim édes legyen
Válasz #246. hozzászólásra

Thutop.
Sziasztok
Milyen fajtákat ültetnétek magatoknak ti saját felhasználásra? Mert a tavasszal akarok pár palántát ülteni saját felhasználásra és ilyen szállíthatoság stb nem érdekel, de finom legyen.
Tisztelettel
colizoli
Hasutas gyere fel faszbukra.
Válasz #241. hozzászólásra

Figyi, poszméh...
(Ne haragudj, de anno nyelvtanár szakra jártam)
A posztméh az, amelyik ide is tud írni.
Válasz #242. hozzászólásra
Mi már szedtük április elején is.
Válasz #236. hozzászólásra

Április 20. tájékán szedheted.
Az eper önporzó! Bár fóliában posztméhekkel szebb termés szüretelhető.
Válasz #238. hozzászólásra
Szia
Nincs értelme gyomirtóra költeni mert néha nagyobb a kár mint a haszon.Mi egy eper állomány végeztük ki így.Nem mindegyik fajta viseli meg de valamelyiket nagyon meg tudja viselni a gyomirtó.
Válasz #233. hozzászólásra

Köszönöm neked is a segítséget! az oldalhajtásoknak el látom a baját rotációval!
Válasz #232. hozzászólásra
remélem sikerül már npk-val megszórtam február elején még majd 1 kis starter meg nitrogén kellesz neki!
Köszönöm a segítséget! igen első éves és piacra fog kerülni
Válasz #234. hozzászólásra

Én most is szedegetem a folytontermő epret fólia alatt, pedig egy méhecskét se láttam a télen.
Jelenetem a fólia sátrakba beindult az eper.Hajt.
Hydro

A beporzás nem szokott probléma lenni,viszont én még nem ültettem márciusban epret.Mi mindig augusztusban ültettük fekete fóliába lyukakba,most már agroszövetet használnék.Pár éve nem termesztek epret mert alacsonyan van nekem.Inkább a megfelelő tápoldatozás és a növényvédelem az ami problémás lehet pl, a fóliasátorban a botritis megjelenése,amit érréskor nem egyszerű megfogni.Sok sikert a termeléshez egyébként.
Sziasztok!
Had kérdezzek meg valaki hozzáértőt hogy fóliába ha epret ültetek mondjuk márciusba ha már a 10 fokot eléri a talajhőmérséklet akkor a beporzás hogyan történik mert akkor még méhek nem nagyon vannak :)
Válasz #231. hozzászólásra
Nem szoktam egyáltalán. Van, aki pledge-t szór rá, de csak akkor, ha betakarította a termést, és hozott indákat is. Ekkor terelőlemezzel ellátott szórófejjel lefújják a sorközt, kiviszi a gazt, meg a kacsokat is.
Válasz #231. hozzászólásra
Attól függ mikor ültetted!? Egyéves állományt nem tudod gyomirtózni, mert a gaz mellett az epret is kiviszi. 2-3 éves állományt már tudod gyomirtózni, azt nem bántja. Persze ha piacra termelsz, gondolom nem 3 éves.
üdv mindenkinek! már lehet kérdeztem korábban de most kérdem inkább mikor közeledik a szezonja. Szokta valaki gyomirtózni a szamócát, ha igen mivel és mikor?
nekem most van először és jól jönne 1 kis segítség!
előre is köszi a választ! 
Sziasztok folyton termő eperpalántám van eladó akit érdekel hívjon vagy külgyön e-mailt
Válasz #228. hozzászólásra
Köszi szépen, ez jól hangzik, ezeket tudom használni a többi növényen is.
Válasz #227. hozzászólásra
Teldor-Tiuram-Kaptán combó emelt dózisban. Legalább 4-szer virágzás kezdetekor 7-8 naponta...
botritisz ellen mit használtok?
Válasz #225. hozzászólásra

Észak Koreai nemesítés...
Anélkül, hogy tippelgetni szeretnék clank barátunk eprét illetően a fényképek szerint- amennyire én jól látom- valamilyen angol- holland málna vonal lenne. Nem dél-európai. Világosabb színű és a nyugati vásárlók tőlünk eltérően a világosabbra buknak. Ugyanez a helyzet a málnánál is. A mi málnánk nekik túl sötét és puha.
Válasz #223. hozzászólásra

-magának is szánt valamit az úr , találja ki mi az gömbölyű lyukas és három ujjunk fér bele
-Rebekának ehhez nincs semmi köze
Válasz #219. hozzászólásra
városi csávó amisokhoz megy
-már pitymalatkol keltem megfejtem a tehenüket bár nem volt egyszerű, iszik a tejből , csurog az arcán
-de nekünk csak bikánk van
Sziasztok...
Válasz #219. hozzászólásra

Füstölgő ászok...
Válasz #212. hozzászólásra

Olvass fel valamit légyszi a filmből...
Bírja még az esőztetést is.. na nem nagyon csak négyzetméterenként egy hektó..

JAJ ne most kutassatok utána...