jó ez az intezív technológia, mennyiségre sokat tud, viszont epernél még nem találkoztam olyan technológiával, ahol a zamata is megmarad. Finom intenzív epret még nem ettem. Én maradok a talajos termesztésnél agroszövet bakhát takarással.
Válasz #53. hozzászólásra
Szerinted beszédesek?
Én nem úgy ismerem őket!
Szoktál velük eszmét cserélni?
A S.udvarhelyiek nem voltak valami barátságosak...és még finoman fejeztem ki magam!
Engem leginkább a beleforgatott összeg érdekelne!!!
Most már vevőm is van rá
Mi is idén próbáljuk ki először.Tőled nem messze van Berzence ott van egy nagy epres aki már így csinálja.Ő jobban tudja mit hogyan merre.Én a nyáron találtam rá erre a termesztés módra.Ha sikerül akkor beszámolok róla meg ha nem akkor is milyen.Én Kaposvár környéki vagyok.
#1. hozzászólás, hasutas küldte be 2012-11-13 13:09:55-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok!
Szeretném megtudni ki,hogy áll az eperrel,illetve vannak olyanok akik foglalkoznak vele!
Személy szerint minden érdekel!
Ültetés:ki ,milyen technológiát alkalmaz
Növényvédelem:ki,milyet használ,mire
Szedés: ki,hogy oldja meg
Ápolás:mit,miért hogyan
Esetleg fólia alatt ,ki milyen tapasztalatokkal bír!!
Hozzászólásaitokat előre is köszönöm.smile cowboy
Koresz na 30 amazon facsarja a rudidat , írjál már valamit ne csak tavasszal , ilyen lesz ? Vagy olyasmi amilyen képeket raktam ? http://www.youtube.com/watch?v=lZYdu4X_iCI
Ne ess túlzásba. Az eper ültetvényem mérete: 4x3 m max.
A májusi termés nagyon ízletes és bőséges. De a nyári és az őszi már nem annyira. Víz ízűnek mondanám. A múlthéten még ettem belőle. A szaporítása ugyan olyan olyan mint normál eperé.
Ludastóról vettem 35 ft-ért de nagy palánták! marad is ki 700 db csak nem kellett senkinek aztán meguntam nem akartam,hogy tönkre menjen és besűritettem!
üdv! megéri ha tudsz vele foglalkozni! venned kell a kert szélességével megegyező kpe csövet vastagságot te döntöd el! csepegtetőcsövet rá csapokat vagy csatlakozót (olyat amin kék csík van) sík fóliát is, bár én azt nem vettem a futtatás miatt! a fóliát nem számítva ez eddig durván 50000! talajt le kell fertőtleníteni, na és a palánta 2000m2 ha ikersorba akarod akkor 12 000 db palánta kb, ha pedig nem úgy akkor a fele! ennek az ára változó most láttam 40 ft-ért is tápkockásat de átlagosan 35 ft az 420 000! meg majd a permetezések , műtrágya!
Üdv! én most vágtam bele a szamócába! kicsibe akarom kezdeni és úgy szépen fokozatsan növelni a területet! 3000db-ot ültettem,dárszelek meg honey! a fóliát kihagytam meg az ikersort is mivel szeretném magamnak előállítani majd a palántot.
nincs elérhetőségem, és nem vagyok egész nap gép előtt, csak pihenés képpen leülök 10-20 percet. Foglald össze a kérdéseidet és írd ide a fórumba. LEgalább másnak is hasznára válik.
19356 hozzászólás

jó ez az intezív technológia, mennyiségre sokat tud, viszont epernél még nem találkoztam olyan technológiával, ahol a zamata is megmarad. Finom intenzív epret még nem ettem. Én maradok a talajos termesztésnél agroszövet bakhát takarással.
Válasz #54. hozzászólásra
Ja még annyit elmehetnék hozzád ezt megnézni!!!
Mondom engem nagyon érdekel!
Szerinted beszédesek?
Én nem úgy ismerem őket!
Szoktál velük eszmét cserélni?
A S.udvarhelyiek nem voltak valami barátságosak...és még finoman fejeztem ki magam!
Engem leginkább a beleforgatott összeg érdekelne!!!
Most már vevőm is van rá
Válasz #51. hozzászólásra
Szia Hasutas
Mi is idén próbáljuk ki először.Tőled nem messze van Berzence ott van egy nagy epres aki már így csinálja.Ő jobban tudja mit hogyan merre.Én a nyáron találtam rá erre a termesztés módra.Ha sikerül akkor beszámolok róla meg ha nem akkor is milyen.Én Kaposvár környéki vagyok.
Válasz #50. hozzászólásra
Nem, Tolna. Dombóvár mellett.
Válasz #39. hozzászólásra
Koresz!
Ez a fajta technológia érdekelne a legjobban!
Tudnál ebben segíteni???
Válasz #49. hozzászólásra
Zsolti!
Somogyi vagy?
Válasz #32. hozzászólásra
Nekem van, épp ma szüreteltem róla egy kis tállal, tavaszra szaporítok 1000db-ot és kaspóban fogom árulni... :)
Az a neve, hogy Himalája, közepes termésű, nagyon intenzív ízű, könnyen szaporítható indáról.
Válasz #47. hozzászólásra
Kb: 2 oldalt tudnék írni ha érdekel...sok mindent itt nem tudsz meg!
Válasz #46. hozzászólásra
#2. hozzászólás, novenyszerviz küldte be 2012-11-13 17:50:07-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Engem is érdekelne a lent említettekből sok minden! Profik szóljatok hozzá!!!!!!smile huh
#1. hozzászólás, hasutas küldte be 2012-11-13 13:09:55-kor | [TÖRÖL] | Felhasználó kitiltása: egy napra | egy hétre | egy hónapra
Sziasztok!
Szeretném megtudni ki,hogy áll az eperrel,illetve vannak olyanok akik foglalkoznak vele!
Személy szerint minden érdekel!
Ültetés:ki ,milyen technológiát alkalmaz
Növényvédelem:ki,milyet használ,mire
Szedés: ki,hogy oldja meg
Ápolás:mit,miért hogyan
Esetleg fólia alatt ,ki milyen tapasztalatokkal bír!!
Hozzászólásaitokat előre is köszönöm.smile cowboy
ki volt a modi

Válasz #43. hozzászólásra
nem rossz! bár én így szabadon ne merném kitenni,valami nagyobb vihar és oda mindennek!
Nekem valahogy a forgó tornyos piszkálja az orromat
http://www.youtube.com/watch?v=fZmW1hc-YhU&feature=related
Válasz #41. hozzászólásra

Válasz #40. hozzászólásra
Legolcsóbb változat.Fa oszlop sor és régi bádog csatornával lesz a tömlő alatt tőzeggel töltve.
Válasz #39. hozzászólásra
Ahá köszke hálás a haza , jól néz ki 4 sor egymás felett , félbe vágott lejtős földes pvc cső , vagy ilyen kavicsos hydros micsoda ?
Válasz #38. hozzászólásra

Válasz #18. hozzászólásra
Koresz na 30 amazon facsarja a rudidat , írjál már valamit ne csak tavasszal , ilyen lesz ? Vagy olyasmi amilyen képeket raktam ?
http://www.youtube.com/watch?v=lZYdu4X_iCI
Válasz #36. hozzászólásra
szaporítható http://www.aruhaz.zoldstudio.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_lite_pdf.tpl&product_id=2122&category_id=68&option=com_virtuemart&Itemid=47&vmcchk=1&Itemid=47
Csak egy pindurit . Tehát akkor kapufa azért köszi, hálás a haza ,majd megpróbálom ezt ami csak magról
Válasz #35. hozzászólásra
Ne ess túlzásba. Az eper ültetvényem mérete: 4x3 m max.
A májusi termés nagyon ízletes és bőséges. De a nyári és az őszi már nem annyira. Víz ízűnek mondanám. A múlthéten még ettem belőle. A szaporítása ugyan olyan olyan mint normál eperé.
Áhh és milyen , ízre , termésre , meddig terem , szaporítása ?? hirtelen csak ennyi , de ne nyugodj meg keresni foglak

Nekem.
Nekem.
Van valakinek folyton termő epre ?
Válasz #30. hozzászólásra
akkor kapálok én is inkább!
köszönöm segítséged
ebből arra következtetek h nem sok mindent ér
Válasz #29. hozzászólásra
Mi nem fújjuk semmivel.Mi tisztán tartjuk.Havi 2x sorközmüveljük és 1x kapáljuk.
Válasz #28. hozzászólásra
Mivel szoktad fújni és mikor?
Válasz #27. hozzászólásra
Nálunk csak két fajta van.Clery meg Alba.Az alba érzékeny mindenféle gyomirtóra.
Válasz #26. hozzászólásra
Nekem dárszelek meg honey van!
Válasz #25. hozzászólásra
egyszikű ajánlott.De néhány fajta nagyon érzékeny a gyomirtókra ezért kell vigyázni velük.
szamócába ér valamit a gyomirtó? mert már mondák, hogy nagyon jó meg azt is,hogy semmit nem ér

Válasz #22. hozzászólásra

ó nagyon köszönöm!
Válasz #22. hozzászólásra
Akit érdekel az még keresgessen.
http://www.e-kertmester.hu/index.php?categoryID=139
Válasz #21. hozzászólásra
A google a barátod , de egye kutya itt van.
http://www.argep.hu/trend/AGRO/Agroszoevet.html
Válasz #17. hozzászólásra

erről az agro szövetről még nem hallottam! menyi métere? jövőre ha terjeszkedek kipróbálom!

Nahhhh olyan ízé vagy
Zsákos teraszos ?
Vagy tornyos ?
Vagy sima cserepes ?
egyszer próbáltam virágládába. poénnak jó volt. 
ládákba raktátok?
Válasz #17. hozzászólásra
mi most egy új technológiát próbálunk ki.Még nem fogok válaszolni semmire.Majd tavasszal ha jó lesz akkor hozok róla képet is.
Válasz #15. hozzászólásra
agroszövet. átengedi a csapadékot, és tartósabb. próbáltam fóliába, de nem sokat bír. 2 szezont ritkán..
Válasz #15. hozzászólásra
Geotextilre rakod?
Válasz #12. hozzászólásra
Zsolti fólia vagy agroszövetre rakod?
Válasz #13. hozzászólásra

Ha ide beírtad volna, megvettem volna.
Válasz #12. hozzászólásra
Ludastóról vettem 35 ft-ért de nagy palánták! marad is ki 700 db csak nem kellett senkinek aztán meguntam nem akartam,hogy tönkre menjen és besűritettem!
Válasz #11. hozzászólásra
én a szaporítóanyagnak valót is agroszövetbe raktam, csak alacsonyabb a bakhát és szimpla sor, hogy a bajszok le tudjanak futni az oldalán.
Hol vetted a palántát? Kellene nekem szabadgyökerű palánta 10Ft körül, tud valaki?
Válasz #10. hozzászólásra
üdv! megéri ha tudsz vele foglalkozni! venned kell a kert szélességével megegyező kpe csövet vastagságot te döntöd el! csepegtetőcsövet rá csapokat vagy csatlakozót (olyat amin kék csík van) sík fóliát is, bár én azt nem vettem a futtatás miatt! a fóliát nem számítva ez eddig durván 50000! talajt le kell fertőtleníteni, na és a palánta 2000m2 ha ikersorba akarod akkor 12 000 db palánta kb, ha pedig nem úgy akkor a fele! ennek az ára változó most láttam 40 ft-ért is tápkockásat de átlagosan 35 ft az 420 000! meg majd a permetezések , műtrágya!
sziasztok, lenne egykb 2000 m2-es kertem ha az egészet beultetem eperrel megérné? Mekkora a kezdeti költség furt kut van a viz nem gond.
Üdv! én most vágtam bele a szamócába! kicsibe akarom kezdeni és úgy szépen fokozatsan növelni a területet! 3000db-ot ültettem,dárszelek meg honey! a fóliát kihagytam meg az ikersort is mivel szeretném magamnak előállítani majd a palántot.
Válasz #7. hozzászólásra

nincs elérhetőségem, és nem vagyok egész nap gép előtt, csak pihenés képpen leülök 10-20 percet. Foglald össze a kérdéseidet és írd ide a fórumba. LEgalább másnak is hasznára válik.
lenne több kérdésem azt nem akaromide mindet beirogatni.