Egy jó tanács. Ha mail cimet irtok be a neten soha ne tegyetek @-ot hanem irjátok ki, hogy kukac mert a spam küldő programok a @-jelt figzelik és ezért van annyi szemét az inboxban.
Na ez jó nálunk ezt én még nem hallottam!!
A képeket tedd fel a képmegosztóra ha akarod, hogy mindenki lássa milyen szép hely ahol laksz!! Vagy adok emailt és oda!!
Képem van de hova tegyem fel? Ez a hitel nálunk is volt de nem volt érdemes felvenni mert volt termelési hitel kamattámogatással. A felvett tőke 15 %-át visszaadta az állam és mi kaptunk 14 %-ért hitelt.
Nálunk 42-43000 lej az kb 280-290 Ft de most látom, hogy az előbb 140 régi lej/forint árfolyamon számoltam a támogatásoknál és most a forint 150 régi lej.
Ezeket az összegeket ki is fizették már. A területalapu támogatásnál vannak lemaradások. Egy része a vidékfejlesztési alapokból lessz kifizetve(hegyvidék és agrárkörnyezetvédelmi támogatás) és az még nem jött meg. Én meg Csikszeredából vagyok a másik Szabi van Szatmárból.
na ezt én is kérdezem!! Ezt ti valójában meg is kapjátok akik ilyenekre igényt tartanak jogossan???
Ne úgy mind mi, hogy írnak ökörségeket és fele sem igaz annak amit a mi kis kormányunk megígér nekünk!!!!
Ugyanazok mint nálatok. És ezekre rájönnek még a nemzeti támogatások. Ilyen az állatokra járó támogatás:
2500 Tt/juh
35000 Ft/tehén
Van még valami gázolaj ártámogatás. 117 Ft/l de ere kvóta van, hogy mennyire adják. Támogatják a minőségi tejet is vagy 21 forintal lterjét.
És nálunk van még két pályázati kiirás ami nektek noncs. Az egyik a kisgazdaságok támogatása évi 1500 euróval. A másik meg a termelői szövetkezetek támogatása a forgalmazott termék értékének visszatéritik az 5 % -át. Ezek a támogatások 5 évig igényelhetőek.
Nálatok nincs valamilyen jól meghatározott pontrendszer? Mert nálunk az alapján már előre sejeteni lehet, hogy kinek van esélye.
Pl. hegyvidék 10 pont
allatenyésztés 30 p
novénytermesztés 20 p
és még annyit mondtak,hogy akinek az üzleti tervében egy valós jól működő gazdaság látszik,azok jó eséllyel vannak.amelyikből játékgazdaság vagy pénzkijátszás látszódik,azok kiesnek.
feleségem unokatesőja a balatonparton beadták a pályázatot,és most telefonáltak,hogy még határozatot nem kaptak,de a polgármester felhivta és mondta nekik,hogy nyertek.bpesten a biopiacon találkoztak a bizottság tagjával,az mondta,hogy azok előnybe részesülnek akiknek már van valami az induláskor.és akik nyernek azoknak lesz valami megbeszélés,értesités után.
A fiatal gazdálkodók támogatása tud szerint most csak szep végére várható!! Én ezt teg tudtam meg!!
Ag végére kellett be adni a hiny pótlásokat kinek kellett!!
Nincs befogadó nyílatkozat csak annyit kaptok nyertél vagy elútasítva vagy!!!
13488 hozzászólás
Válasz #135. hozzászólásra
Egy jó tanács. Ha mail cimet irtok be a neten soha ne tegyetek @-ot hanem irjátok ki, hogy kukac mert a spam küldő programok a @-jelt figzelik és ezért van annyi szemét az inboxban.
Válasz #136. hozzászólásra
Köszi,télen szeretnénk elmenni felétek
Válasz #135. hozzászólásra
Jó küldök
Válasz #134. hozzászólásra
Küldj nekem is horvathgabor1@gmail.com
Válasz #132. hozzászólásra
Adj egy mail cimet
Válasz #130. hozzászólásra
a fiatal gazdákról beszélsz???
Válasz #129. hozzászólásra
Na ez jó nálunk ezt én még nem hallottam!!
A képeket tedd fel a képmegosztóra ha akarod, hogy mindenki lássa milyen szép hely ahol laksz!! Vagy adok emailt és oda!!
Válasz #130. hozzászólásra
nem fog minden pályázat nyerni az biztos ha így lenne nem kéne pályáztatni bírálni stb.
Helloka. Én is megpályáztam és tülkön ülve várom mi lesz. nekem azt mondták hogy minden kit megprobálnak kifizetni.
Válasz #128. hozzászólásra
Képem van de hova tegyem fel? Ez a hitel nálunk is volt de nem volt érdemes felvenni mert volt termelési hitel kamattámogatással. A felvett tőke 15 %-át visszaadta az állam és mi kaptunk 14 %-ért hitelt.
Válasz #127. hozzászólásra
Nincs képed amit kértem?? A 2008 tán nálunk is dec lesz fizetve az első adag!! De aki akarta már fel vehette hitelbe!! Nálatok is működik így??
Válasz #124. hozzászólásra
Hát nekem tetszik ez a környék. A támogatások fizetése nem megy éppen olyan könnyen. A 2008-as még sehol sincs csak a kérések vannak leadva.
Válasz #125. hozzászólásra
Csak a 2007-es.
Válasz #121. hozzászólásra
2007 -re járót vagy már 2008 -ra járó összeg is zsebbe van?
Szép környék lehet hol te leksz!! Nincs egypár képed onnand?? Nálunk is mehetne ilyen könnyen a tám fizetés!!
Válasz #115. hozzászólásra
Nálunk 42-43000 lej az kb 280-290 Ft de most látom, hogy az előbb 140 régi lej/forint árfolyamon számoltam a támogatásoknál és most a forint 150 régi lej.
Tényleg bocs mindig keverlek benneteket! :) Szép hely már jártam arra!
Válasz #117. hozzászólásra
Ezeket az összegeket ki is fizették már. A területalapu támogatásnál vannak lemaradások. Egy része a vidékfejlesztési alapokból lessz kifizetve(hegyvidék és agrárkörnyezetvédelmi támogatás) és az még nem jött meg. Én meg Csikszeredából vagyok a másik Szabi van Szatmárból.
Válasz #119. hozzászólásra
Szatmárnémeti
Válasz #118. hozzászólásra
szaibi hová való te tudod ugye??
Válasz #115. hozzászólásra
kb annyi mint nálunk vagy egy kicsivel több!
Válasz #114. hozzászólásra
na ezt én is kérdezem!! Ezt ti valójában meg is kapjátok akik ilyenekre igényt tartanak jogossan???
Ne úgy mind mi, hogy írnak ökörségeket és fele sem igaz annak amit a mi kis kormányunk megígér nekünk!!!!
és ki is fizetik?
Akkor nálatok a gázolaj tám. több. Mennyi most 1 liter diesel ott?
Válasz #107. hozzászólásra
Ugyanazok mint nálatok. És ezekre rájönnek még a nemzeti támogatások. Ilyen az állatokra járó támogatás:
2500 Tt/juh
35000 Ft/tehén
Van még valami gázolaj ártámogatás. 117 Ft/l de ere kvóta van, hogy mennyire adják. Támogatják a minőségi tejet is vagy 21 forintal lterjét.
Válasz #112. hozzászólásra
Vetőgép topikban folyt oké!!
Válasz #111. hozzászólásra
Köszi! valami elérhetőséget tudsz adni ezekről?
Válasz #110. hozzászólásra
Bocsánat most olv! Akkor te hazai vagy felénk!!! A csőveket mi a Bedeneknél szok venni vagy Dunaföldváron a Hankinél!!
Válasz #109. hozzászólásra
Tolna megye,Dombóvár-Tamási között
a vetőgép miatt kérdeztem viszairtamneked tegnap nem olvastad?
Válasz #108. hozzászólásra
Szia!! Somogy dél ny!! És Te??
Válasz #107. hozzászólásra
Szia Kriszta te merre gazdálkodsz?
Válasz #102. hozzászólásra
Szabi nálatok a gazdáknak milyen tám lehetőségek vannak még??? Ha létezik még nálatok ilyesmi!!!
Válasz #105. hozzászólásra
Mióta az eu csatlakozásról szó van, azóta mondják, hogy a mezőgazdaságnak milyen jó lesz. Na most olyan jó....Ne tud meg!:))
Válasz #104. hozzászólásra
Nem
Válasz #102. hozzászólásra
....és Ti csau cseszku után még hisztek a politikusoknak:)???
Válasz #101. hozzászólásra
Most, hogy mondod talán még a magyar kérés nyomtatványt is láttam a kis gazdaságok számára.
Válasz #101. hozzászólásra
Pedig nekünk a miniszter mondta, hogy ez a kettő csak romániának és bulgáriának van.
Válasz #100. hozzászólásra
a másik is van .
Válasz #98. hozzászólásra
Tévedsz mert ter szöv tám itt is van, a másikat tényleg nem tudom!!
Válasz #97. hozzászólásra
Jól a francot csak egy csomó papir meg cirkusz.
Válasz #96. hozzászólásra
És nálunk van még két pályázati kiirás ami nektek noncs. Az egyik a kisgazdaságok támogatása évi 1500 euróval. A másik meg a termelői szövetkezetek támogatása a forgalmazott termék értékének visszatéritik az 5 % -át. Ezek a támogatások 5 évig igényelhetőek.
Válasz #96. hozzászólásra
nálunk ez már tavasz óta megy!! Csak herce hurca az egész!! Nálatok jól szok elsűlni az ilyen dolog????
Válasz #95. hozzászólásra
Ja bocs a fiatal gazdákra.
Válasz #94. hozzászólásra
na most melyikre gondolsz???
Válasz #93. hozzászólásra
Nálunk ez a pályázat még el sem indult pedig álitólag egy hajóban evezünk veletek.
Válasz #92. hozzászólásra
a fiatal gazdák támogatása nem pont rendszerre ment!! Csak a gép támogatásnál van így nálunk ha jól tudom!!
Válasz #91. hozzászólásra
Nálatok nincs valamilyen jól meghatározott pontrendszer? Mert nálunk az alapján már előre sejeteni lehet, hogy kinek van esélye.
Pl. hegyvidék 10 pont
allatenyésztés 30 p
novénytermesztés 20 p
Szóval valami ilyesmi
Válasz #90. hozzászólásra
és még annyit mondtak,hogy akinek az üzleti tervében egy valós jól működő gazdaság látszik,azok jó eséllyel vannak.amelyikből játékgazdaság vagy pénzkijátszás látszódik,azok kiesnek.
feleségem unokatesőja a balatonparton beadták a pályázatot,és most telefonáltak,hogy még határozatot nem kaptak,de a polgármester felhivta és mondta nekik,hogy nyertek.bpesten a biopiacon találkoztak a bizottság tagjával,az mondta,hogy azok előnybe részesülnek akiknek már van valami az induláskor.és akik nyernek azoknak lesz valami megbeszélés,értesités után.
A fiatal gazdálkodók támogatása tud szerint most csak szep végére várható!! Én ezt teg tudtam meg!!
Ag végére kellett be adni a hiny pótlásokat kinek kellett!!
Nincs befogadó nyílatkozat csak annyit kaptok nyertél vagy elútasítva vagy!!!