A "sok" az gyenge kifejezés. Az öregek sem emlékeznek ilyenre, az utcákon egy méteres víz tombolt. Mi kicsit magasabban vagyunk, de a földek mindenhol kaptak.
Arno fokhagyma gerezdelve még kapható határidőre házhoz szállítva!
jelenleg 6 nappal kell előre jelezni az igényt a megrendelések száma miatt!! Tel 06302961252 vagy email: tomkapal@t-email.hu
A fokhagyma fajták közt ritkaságnak számít az elefánt fokhagyma gerezd mérete nagy az XXXL kategóriába tartozik.Bár fokhagymának nevezzük, de nem a klasszikus értelemben vett fokhagyma. Ize valahol a fokhagyma és a vöröshagyma között van! Érdeklödni: Kapcsolat
Kellemes napot minden fórumozónak.Kedves Pál, engem érdekelne öszi fokhagyma vetőanyag.Idén lessz az első területem fokhagymából, 400 nm-t terveztem, és ha jól számoltam, akkor ehhez nagyjából 40 kiló kellene.De mivel nem igen van még tapasztalatom, javíts ki ha tévedek.
Előre is köszönöm: Manga Norbert (Agronómus)
"Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint hétfő reggel megdőlt a legalacsonyabb hőmérséklet rekordja. Az eddigi rekordot a tavalyi év tartotta 5,7°C-kal, melyet Zabaron regisztráltak, ezúttal viszont 4,9°C-ig csökkent a hőmérséklet, melyet szintén Zabaron mértek."
Nem lesz könnyű az ősz se szerintem korán fognak a fagyok is beköszönteni így korábban kell a munkákatokat is megkezdeni.
Válasz #2335. hozzászólásra Én nálam a Kukorica meg a birgonya az elővetemény, Jövöhéten kezdjük a kukoricát törni a burgonya 3/4 része már kint van a földböl . 46.1 mm esött kaptunk az elmult 24 órában!
Hali, szeretném megkérdezni hogy ki milyen elönövényt ültet a foki elött a frissen trágyázott földbe. Azt mondják nem minden növény alkalmas erre a célra.
Válasz #2332. hozzászólásra 3+ ból csináltam átlag 5+ fejeket! de az idén a hangsúly 70%-ban az időjáráson volt és ki mikor startoltatta az ember ősszel. Az idei startot is korábban kell majd ősszel kezdeni az Arnot tavaly ősszel szeptember 25 volt . Az elmult 4 év időjárás azt diktálja ,hogy az idén az arnot már szeptember 10 körül inditani kell.
Aki több éve termel nagyban annak gondolom nem kell elmagyarázni, hogy miért!
Tomka Pál védelmében csak annyit, hogy szerintem nem a bolti vetőmag árán fogja adni a vetőmagnak valót. És amúgy meglehet nézni a mezőgazdasági boltokban a vetőmagnak kirakott közel 1800 Ft/kg-os áron lévőket, amikben ugye benne van a közepe is. Nem sokkal különböznek az iparitól, csak megvannak pucolva, de nem tűnik válogatottnak.
3378 hozzászólás
Írnátok nekem pár felvásárlót ipari hagymára? Előre is köszi
Válasz #2376. hozzászólásra Szerdára meg már talajmenti fagyokat is mond!
Válasz #2375. hozzászólásra
A "sok" az gyenge kifejezés. Az öregek sem emlékeznek ilyenre, az utcákon egy méteres víz tombolt. Mi kicsit magasabban vagyunk, de a földek mindenhol kaptak.
Válasz #2374. hozzászólásra Láttam az Időképen felétek esett sok eső!
De jó nektek. Nálunk a föld nem alkalmas ültetésre, még szántani sem tud rámenni a traktor :(
Lehet nem lesz fokhagymám jövő évben :(
Arno fokhagyma gerezdelve még kapható határidőre házhoz szállítva!
jelenleg 6 nappal kell előre jelezni az igényt a megrendelések száma miatt!! Tel 06302961252 vagy email: tomkapal@t-email.hu
Mivel az időjárás 30 nap csúszásba van igy már akár melyék ősszi fajtát lehet ültetni!
Válasz #2370. hozzászólásra
Aug-november fajtától függően. De van amelyik augusztustól és van amelyik szeptembertől ajánlott, ezért mondjuk a fajtát jó lenne tudni.
Üdv!
A fajtáját nem tudom,úgy kaptam.
Az biztos,h őszi,és szép nagy.
Szombatra tervezem elültetni.
Vagy még korai?
Sziasztok!
Makói tavaszi árról tudtok valamit?
Én 750 és 1000FT között árultam eddig,viszik is!
Válasz #2366. hozzászólásra Szia! milyen fajtád van?
Kedves fórumozók,ki mit hallott, milyen ára van most az őszi fokhagymának ?
Válaszokat előre is köszönöm.
Űdv!
Az őszi fokhagymának mikor van az optimális vetési ideje?
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy valaki munka közben látott-e már JJBroch féle kötözős fokhagyma betakarítót?
Elefánt fokhagyma XXXL gerezdek eladók 550Ft/db áron!
A fokhagyma fajták közt ritkaságnak számít az elefánt fokhagyma gerezd mérete nagy az XXXL kategóriába tartozik.Bár fokhagymának nevezzük, de nem a klasszikus értelemben vett fokhagyma. Ize valahol a fokhagyma és a vöröshagyma között van! Érdeklödni: Kapcsolat
Új termék a fűszeres és a fokhagymás chilis olaj!

Fokhagymás chilis olaj 200ml
Válasz #2349. hozzászólásra
Szia! Írtam privátban.
Válasz #2359. hozzászólásra Mindenben szívesen segitek neked! Tel +36302961252 keress meg!
Válasz #2359. hozzászólásra Mindenben szívesen segitek neked! Tel +36302961252 keress meg!
Válasz #2357. hozzászólásra
Kellemes napot minden fórumozónak.Kedves Pál, engem érdekelne öszi fokhagyma vetőanyag.Idén lessz az első területem fokhagymából, 400 nm-t terveztem, és ha jól számoltam, akkor ehhez nagyjából 40 kiló kellene.De mivel nem igen van még tapasztalatom, javíts ki ha tévedek.
Előre is köszönöm: Manga Norbert (Agronómus)
Válasz #2356. hozzászólásra
udv! Hivj batran es beszelunk 30 7565518
Ha nem veszem fel akkor dolgozom, majd visszahivlak :)
Arno fokhagyma duggatásra még kapható : Tomka Pál - őstermelő
Válasz #2348. hozzászólásra
Kedves Geraadam!
Írtam privát üzenetet megkapta?
A vetőmag után érdeklődtem!
Köszönöm mihamarabbi válaszát
Válasz #2354. hozzászólásra

.
Na azt adom
Egészségére minden termelönek!

Minőségi fokhagymakrém közvtlen a termelőtől! Egyeztetés alapján 200gramm és 40grammos kiszerelésben rendelhető! Érd: itt Kapcsolat

Válasz #2348. hozzászólásra
Van még szűk 3 mázsa,miért hogy megy az ára ?pl6+-os?
Válasz #2349. hozzászólásra A Tavaszinak jó ára van most is mivel az idei időjárás miatt országosan nem a legjobban sikerültek!
Fokhagyma olívaolajban rendelhető!

Üdv mindenkinek.Szerintetek hogy fog alakulni a tavaszi ára. érdemes tartogatni kb. decemberig.Jó lenne megtippelni mi lesz az ár jövő év elején!!
Látom telítődött a piac, 40ft minusz/kg :/
őszit eladta mindenki már?
Arno vetőmag eladó 550/kg :)
"Az Országos Meteorológiai Szolgálat tájékoztatása szerint hétfő reggel megdőlt a legalacsonyabb hőmérséklet rekordja. Az eddigi rekordot a tavalyi év tartotta 5,7°C-kal, melyet Zabaron regisztráltak, ezúttal viszont 4,9°C-ig csökkent a hőmérséklet, melyet szintén Zabaron mértek."
Nem lesz könnyű az ősz se szerintem korán fognak a fagyok is beköszönteni így korábban kell a munkákatokat is megkezdeni.
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-08-15 13:26:27
Válasz #2342. hozzászólásra Az átutalással semmi gond . Előre utal aztán viheti a cuccot .
Az ilyen infó mindig jól jön.
Tenk ju veri macska!!
Moderálási elveink miatt törölve.
Bakayd (3932)
2014-08-15 13:27:30
Arno fokhagyma dugatásra is alkalmas akkár gerezdre bontva is! 10 Kg rendelés felett a fuvarköltségből 10%-ot átválalok! Rendelés leadás
Arno fokhagyma dugatásra is alkalmas akkár gerezdre bontva is! 10 Kg rendelés felett a fuvarköltségből 10%-ot átválalok!
Továbbra is eladó 5-7 cm arno vetomag. 550/kg
Kalászos!
Válasz #2335. hozzászólásra Én nálam a Kukorica meg a birgonya az elővetemény, Jövöhéten kezdjük a kukoricát törni a burgonya 3/4 része már kint van a földböl . 46.1 mm esött kaptunk az elmult 24 órában!
Válasz #2335. hozzászólásra

Jó: korán betakarítható őszi kalászosok, de még jobb előveteménye a szervestrágyázott paprika, paradicsom vagy uborka, dinnye.
Nem jó: hagymafélék.
Hali, szeretném megkérdezni hogy ki milyen elönövényt ültet a foki elött a frissen trágyázott földbe. Azt mondják nem minden növény alkalmas erre a célra.
Köszönöm az infót!!!
Jó minőségű Arno illetve makoi tavaszi vetőmag eladó! 5+ tól 7ig. 550/Kg érdeklődni csak telefonon. Tel.: 307565518.
Válasz #2332. hozzászólásra 3+ ból csináltam átlag 5+ fejeket! de az idén a hangsúly 70%-ban az időjáráson volt és ki mikor startoltatta az ember ősszel. Az idei startot is korábban kell majd ősszel kezdeni az Arnot tavaly ősszel szeptember 25 volt . Az elmult 4 év időjárás azt diktálja ,hogy az idén az arnot már szeptember 10 körül inditani kell.
Aki több éve termel nagyban annak gondolom nem kell elmagyarázni, hogy miért!
Jó termést csak jó vetőmagból várhatunk! És most mindenki gondoljon vissza, ki milyet rakott el kitől, és nezze meg az eredmenyt. Ugyis kiderul!
Tomka Pál védelmében csak annyit, hogy szerintem nem a bolti vetőmag árán fogja adni a vetőmagnak valót. És amúgy meglehet nézni a mezőgazdasági boltokban a vetőmagnak kirakott közel 1800 Ft/kg-os áron lévőket, amikben ugye benne van a közepe is. Nem sokkal különböznek az iparitól, csak megvannak pucolva, de nem tűnik válogatottnak.
Válasz #2329. hozzászólásra
Nem iparit adok el
Válasz #2328. hozzászólásra

ipari hagymát adsz el gerezdekre bontva vetőmag áron