Nincs valakinek egy képe a 3 as cséplőszíj védőburkolatáról?
Mostmár csak szeretném megcsinálni, hogy ha kikapcsolom ne rángassa a dobot.
Olyan kép kellene ahol jól látszik milyen messze van a burkolat a tárcsától.
Válasz csoppika #3565. hozzászólásáraA hőcserélő a legalsó pont!A motorblokk az indító felett!Ennyi.Meg még utána kicsit hajtasd meg,mert a vízpumpában maradhat,ha eldugul a blokk felé a vékony lyuk!
Srácok. 512-ből a vizet hol lehet leengedni? A motor mögött lent az adagoló alatt, talán a ?hőcserélőn? ... (ami ezen külön levőnek látszik) látok csapot...azon kívül? Ami a "padlóba" megy vízcső az hova megy?
Fagyállóval nem merem felönteni, bár 3hónapja tartja a vizet...
Tegnap este be akartam röffenteni, de nem állt kötélnek...igaz az önindító is elfutkos...no meg elfelejtettem felpumpálni...viszont az akksik jók(voltak)...
Válasz gabika82 #3550. hozzászólására Ez sok mindentől függ pl mekkora a szalma a kalászosban,mennyire gazos, kukiban hány mázsás a kuki 8 vagy 130 szerintem nem mindegy, meg a víz sem mindegy, a szárazabb kukit könnyebben viszi. mennyit vonulsz, fél hektáros darabok vannak egymástól 6 kilométere vagy egyben egy 15 hektáros tábla. Akkor ebből találd ki. szerintem 10-és 25 liter között hektáronként.
Válasz medikus #3539. hozzászólásáraIgen, kívülről is ugyan ez a szituáció. Indító kulcsot is cseréltem. Ott ugyan az a helyzet mint az áramtalanítónál. Leveszem a szálat akkor kiadja.
Válasz hig86 #3536. hozzászólásáraKösd le az indítóról a vékony,működtető szálat.Kívülről próbáld indítani,akkor mit csinál?Ha akkor is megmarad a probléma,indító baj van!
Válasz medikus #3532. hozzászólásáraFelújított ifa. Már kettő leégett. Nyáron minden jó volt. Szotyiban kezdte ezt a hülyeséget. Most egy pajzs cserés 6os ifa van rajt.
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan problémával,hogy elinditja a motort de az öninditó továbbra is hajt? Nem beragad hanem folyamatosan indít. Áramtalanitó ki-be kapcsolással kiugrik. Utána működik rendesen.
4927 hozzászólás
másik kérdésem pedig az lenne , hogy a gabonaasztalt nagyon lassan emeli fel a gép , mi lehet annak az oka ?
Válasz medikus #3575. hozzászólásáramagyarul akkor nem nagyon viszi el

Válasz lovasnorbi #3569. hozzászólásáraPersze!Csak a farára akassz egy 5q súlyt!
Válasz csoppika #3568. hozzászólásáraGondolta hogy van másfél méteres kezed!
Válasz lovasnorbi #3571. hozzászólásáraNekem egy fél sima asztalom van
Válasz Hogel #3567. hozzászólására2-3mm!
Válasz csoppika #3570. hozzászólásáraneked zúzós asztalod van ?
Válasz lovasnorbi #3569. hozzászólásáraRemélem...mert akkor a seggén is viszi a zúzót...
Sziasztok !
Szerintetek az 512-es elviszi a szárzúzós kukorica asztalt ?
Válasz medikus #3566. hozzászólásáraNem tudom Hanzi hogy gondolta a hőcserélő csapot a tartály fele tenni
Nincs valakinek egy képe a 3 as cséplőszíj védőburkolatáról?
Mostmár csak szeretném megcsinálni, hogy ha kikapcsolom ne rángassa a dobot.
Olyan kép kellene ahol jól látszik milyen messze van a burkolat a tárcsától.
Válasz csoppika #3565. hozzászólásáraA hőcserélő a legalsó pont!A motorblokk az indító felett!Ennyi.Meg még utána kicsit hajtasd meg,mert a vízpumpában maradhat,ha eldugul a blokk felé a vékony lyuk!
Srácok. 512-ből a vizet hol lehet leengedni? A motor mögött lent az adagoló alatt, talán a ?hőcserélőn? ... (ami ezen külön levőnek látszik) látok csapot...azon kívül? Ami a "padlóba" megy vízcső az hova megy?
Fagyállóval nem merem felönteni, bár 3hónapja tartja a vizet...
Tegnap este be akartam röffenteni, de nem állt kötélnek...igaz az önindító is elfutkos...no meg elfelejtettem felpumpálni...viszont az akksik jók(voltak)...
Válasz medikus #3563. hozzászólásáraÉss az volt a baj meghuztuk 2 esbe simán megy és a fogyasztás is beált 10-15 liter közé köszönöm szépen

Válasz medikus #3562. hozzászólásáraA rajta levő rugó hossza bekapcsolva 150mm!!
Válasz gabika82 #3561. hozzászólásáraHa eredeti a bekapcsoló kar,annak van beállítási értéke!Nem szokott az megcsúszni,pedig a kert szinte ledobom!
Válasz medikus #3560. hozzászólásáraAmi a motorol hajt 3 mas szi megcsuszik medig lehet asz huzni?
Válasz hig86 #3559. hozzászólásáraAz első indító leégése után meg kellett volna nézni!!!!
Válasz medikus #3547. hozzászólásáraMegvan! Relé már nincs benne, de a kábelek egymásba olvadtak. Ezért indított állandóan.
Válasz gabika82 #3557. hozzászólásáraMiért? Nem bírja a 2. ban?Akkor nem csoda!
Válasz medikus #3556. hozzászólására1
Válasz gabika82 #3554. hozzászólásáraMelyik sebesség?
Válasz gabika82 #3550. hozzászólására Ez sok mindentől függ pl mekkora a szalma a kalászosban,mennyire gazos, kukiban hány mázsás a kuki 8 vagy 130 szerintem nem mindegy, meg a víz sem mindegy, a szárazabb kukit könnyebben viszi. mennyit vonulsz, fél hektáros darabok vannak egymástól 6 kilométere vagy egyben egy 15 hektáros tábla. Akkor ebből találd ki. szerintem 10-és 25 liter között hektáronként.
Válasz medikus #3553. hozzászólásáraAdagolo baj lehet?n
Válasz gabika82 #3552. hozzászólásáraAz szép!!Felével be kellene érje!
Hát 20 liter körül
Válasz gabika82 #3550. hozzászólásáraMiért? A tied mennyit?
üdv kolégák páran leirhatnátok hogy mennyit eszik a kombájnotok gaboaaratáskor és kukoricában egyaránt válaszokat köszi!!
Az irányjelző relén kívűl mást nem találtam. Azt már kiszedhették belőle? Merre találom?
Válasz hig86 #3544. hozzászólásárainditó relét is nézzétek meg
Válasz hig86 #3546. hozzászólásáraMire jutottál?
Előre is köszönöm!
Válasz hig86 #3544. hozzászólásáraAkkor mint írták,indító relé,vagy egér is szóba jöhet!
Válasz medikus #3543. hozzászólásáraOké! Persze! Holnap próba. És ha akkor jó? Akkor mi a gond?
Válasz hig86 #3540. hozzászólásáraVedd le a szálat,és csak úgy próbáld!Kintről!
Miért adhatja neki folyamatosan az indító áramot?
Válasz Claaastra #3537. hozzászólásáraahha
Válasz medikus #3539. hozzászólásáraIgen, kívülről is ugyan ez a szituáció. Indító kulcsot is cseréltem. Ott ugyan az a helyzet mint az áramtalanítónál. Leveszem a szálat akkor kiadja.
Válasz hig86 #3536. hozzászólásáraKösd le az indítóról a vékony,működtető szálat.Kívülről próbáld indítani,akkor mit csinál?Ha akkor is megmarad a probléma,indító baj van!
Válasz hig86 #3536. hozzászólásárainditó kapcsoló,indító relé?
Válasz hig86 #3536. hozzászólásárainditó kapcsoló,indító relé?
Válasz medikus #3532. hozzászólásáraFelújított ifa. Már kettő leégett. Nyáron minden jó volt. Szotyiban kezdte ezt a hülyeséget. Most egy pajzs cserés 6os ifa van rajt.
Válasz Claaastra #3534. hozzászólásárahogy hogy nincs
Válasz kori01 #3533. hozzászólásáraolyan talán nincs rajta
Válasz hig86 #3531. hozzászólásárabehuzómágnes lehet
Válasz hig86 #3531. hozzászólásáraMilyen az indító?
Sziasztok! Valaki találkozott már olyan problémával,hogy elinditja a motort de az öninditó továbbra is hajt? Nem beragad hanem folyamatosan indít. Áramtalanitó ki-be kapcsolással kiugrik. Utána működik rendesen.
Válasz medikus #3529. hozzászólásárapárhuzamosság a lényeg!(lemaradt)
Válasz Szabolcsi #3525. hozzászólásáraNem-Nem!!Csak az 5 .ricni igaz!Könyv szerint!De hogy 4vagy 5.ricni,az mindegy,a távolság,és párhuzamosság a
Válasz Szabolcsi #3525. hozzászólásáraa kereszt léc a verőléc ? és honnan számolod ?