Válasz csoppika #3314. hozzászólásáraegy két évvel ezelőtt itt az oldalon hirdettek könyveket minden féle gépekhez. mivel a neten nem találtam /akkor/ meg az általam keresett papírokat ezért csináltam egy "nagy bevásárlást". beszéltem velük telefonon és én mivel egyszer élünk megvettem. de ilyen könyv nem volt közte. ha rosszul tudom majd javítanak
Válasz Myrrdin #3313. hozzászólásáraBiztosan van...magyar-é...az kérdéses... Dojcsét se nagyon találok... asszem ebéjon van 70 juró...
Akkor marad Provásznai Úr...
Válasz csoppika #3306. hozzászólásáralétezett ehhez egyáltalán ilyen? A gépkönyvön és az alkatrész katalóguson meg a prospektusokon kívül mást nem találtam ilyen, hogy javításikönyv
Válasz medikus #3307. hozzászólásáraMost pl pdf ben sem lenne olyan jó... Gondolom nem akarod azt a 300 oldalt lemásoltatni
A múltkor kinyomtam a szuper nyomtatóval 170 oldalt egy szuszra: Azzal reagált, hogy két nap múlva a következő akció előkészületeikor bekakilt... Persze a gari 6hónapja lejárt...tervezett avulás...megy a levesbe... nyomott vagy 900-1200 oldalt összesen...
Asszem megkérdem Provásznai urat...vagy esetleg Myrrdint előtte...hátha a faszbukon van vmi
Válasz csoppika #3296. hozzászólásáraAkkor te tényleg nagy ember vagy,ha már T-150-esben sem bírsz elférni....
Gondolom az nem is érte el az ingerküszöböt,hogy a kormány jobboldalt van.
Válasz medikus #3294. hozzászólásáraMindegy...ez nem szanatórium...szerintem támla nélküli pad lesz...Lehet kiműtöm az eredetit aljat az udvaron veszteglőből... Most vmi Ifa ülés maradvány van benne...a támla értékes helyet visz el...
Lehet teszek vmi szivacspárnát a hátam mögé a lemezre...meg lehet a kormányt is ki kéne váltani vmi kisebbel... vagy leadok 40 kilót....de ez a legutolsó forgatókönyv alatt van... Ma jutott eszembe kiékelni a kuplungot...még nincs meg a helye a vasnak...letakarni is félig sikerült, mert egy b@szott nagy D10-es légszűrő van a tetőre applikálva
Válasz csoppika #3290. hozzászólásáraA fülkét nem tudom, kire tervezték(lehet egyeztettek a "púpos" mtz alkotójával), de hely nincs sok... Már értem, miért kellene bontott lehajtható mozi-széket guberálnom
Válasz csoppika #3288. hozzászólásáraOtt nem volt... Másfél heki búza,16 hesston bála.Csak hitegették a helyiek,már össze vissza sodorta,de persze senki nem szedte össze.Én vonultam érte oda vissza 40km-t.
Grúberral húztam a földeket,de volt ami ragadt,4km-el arrébb meg pattog a föld tetején a kapa,egyszerűen nem bír belekapni.
Megint szét offoljuk a topicot...
Csak azért hogy ne kössön belém senki,és témánál maradjunk...Ha majd vágod a szójád a 12-essel,szólhatnál...Megnézném.Jövőre lehet nekem is lenne egy kisebb darab.
Válasz Bandita29 #3287. hozzászólásáraSokáig nem báláztál akkor...elég hamar megeredt... Nálunk már előtte nap is esett...
Most a 2 szabadnapomon(tegnap-ma) tárcsáztam volna... Így megint marad a hajnali kelés, hogy a du műszak előtt tudjak menni... 7 végén irány Sitke(P-SZ-V)...ennyi "nyaralás" jut nekem idénre...
Válasz csoppika #3286. hozzászólásáraNem...én mint a kisgyerek csüngök a kerítésen,és ujjongok ha erre téved egy gép...
Akkor elvoltam bálázni bérbe valami szalma maradványt.
Itt volt a szomszéd faluban a kombájn évekig,de közelről nem láttam egyszer sem.Még a végén el kell ugranom hozzád megnézni!
Válasz Bandita29 #3285. hozzászólásáraMiért kellet volna látnod??? Netán egész nap kint ülsz a padon, mint az öregek???
Felétek mentünk, 10 óra körül(talán)...
Válasz medikus #3283. hozzászólásáraEsett az eső...meg amúgy is mentem aludni, éjszakásból mentem... Haver jött vele haza, mert én kihasználtam a 3/4 úttestet...a szembeforgalomnak kicsi esélye volt
Válasz Zetor6340 #3278. hozzászólásáraKöszi. Úgylátom olyan szögben(és ott) van a felfogatás, mint ahogy a 14-es seggén az U profil. Vennem kell egy olyant...az lesz a legegyszerűbb
A terelő lemezek meg egyebek helyét majd lelesem a faluban...ide hozták azt a kombinót, amiről való...(ha le nem festik addig)
Srácok! A 514 és a 516 napra tálcája ugyanolyan lehet???(516-os van raktáron...) Naprához a szalmarázót be kell lemezelni?
A többit már kihámoztam(gabona kosár, dob lemezelés nélkül, lassítóval, OK)
Gondolom nem árt, ha előtte a kaszát megreparálom...
Válasz Zetor6340 #3271. hozzászólásáraJó lenne....Bár nekem 514-re való lesz(van)... Lehet meg kellene vennem egy 514 seggéről az U-profilt... Azon rajta van az összes furat(elvileg)...
Válasz Myrrdin #3267. hozzászólásáraa gép eleje fele lehet kihúzni.ha kiveszed a kosarat könnyebben kijön,ha nem akkor a váltó tetejénél kicsit feszíteni kell,hogy ne akadjon.
Uraim, a rázóasztalt /vagy ahogy a gépkönyv írja lépcsős fenék 14-s/ hogyan lehet legegyszerűbben kivenni belőle? és melyik irányba kellene? és mi a szerelés menete?
4916 hozzászólás
Válasz csoppika #3314. hozzászólásáraegy két évvel ezelőtt itt az oldalon hirdettek könyveket minden féle gépekhez. mivel a neten nem találtam /akkor
/ meg az általam keresett papírokat ezért csináltam egy "nagy bevásárlást"
. beszéltem velük
telefonon és én mivel egyszer élünk
megvettem. de ilyen könyv nem volt közte
. ha rosszul tudom majd javítanak
Válasz Myrrdin #3313. hozzászólásáraGépkönyv.
Válasz Myrrdin #3313. hozzászólásáraBiztosan van...magyar-é...az kérdéses... Dojcsét se nagyon találok... asszem ebéjon van 70 juró...
Akkor marad Provásznai Úr...
Válasz csoppika #3306. hozzászólásáralétezett ehhez egyáltalán ilyen?
A gépkönyvön és az alkatrész katalóguson meg a prospektusokon kívül mást nem találtam
ilyen, hogy javítási
könyv
Válasz medikus #3311. hozzászólásáraJó...majd megkeresem öreganyám rózsafüzérjét...hátha viszi...
Bár nem értek hozzá...hegyestérdű vagyok
Válasz csoppika #3310. hozzászólásáraValami olvasóba!
Válasz medikus #3309. hozzászólásáraOszt a CDt hova tegyem??? A bakelites lejátszó is viszi??? Netbookom van... cdak usb van benne...

Válasz csoppika #3308. hozzászólására5000 körül kínálják CD-n!!És még tesznek rá neked valamit,pl kuki
Válasz medikus #3307. hozzászólásáraMost pl pdf ben sem lenne olyan jó... Gondolom nem akarod azt a 300 oldalt lemásoltatni

A múltkor kinyomtam a szuper nyomtatóval 170 oldalt egy szuszra: Azzal reagált, hogy két nap múlva a következő akció előkészületeikor bekakilt... Persze a gari 6hónapja lejárt...tervezett avulás...megy a levesbe... nyomott vagy 900-1200 oldalt összesen...
Asszem megkérdem Provásznai urat...vagy esetleg Myrrdint előtte...hátha a faszbukon van vmi
Válasz csoppika #3306. hozzászólásáraPedig könyvem is van!Nyomtatott formában!
Magyar javításija nincs valakinek? Most nem állok úgy anyagilag, hogy Medikust főállásban alkalmazzam, mint állandó szaktanácsadót

Válasz Magister #3300. hozzászólásáraHirdetésekben benne van
Válasz medikus #3303. hozzászólásáraSajna még kint áll...
Válasz csoppika #3299. hozzászólásáraNem ragad az be,ha nem locsolod agyon!!!
Válasz csoppika #3301. hozzászólásáraSajna azt nem tudom, én csak az út mellett láttam, hogy rajta az eladó tábla...
Válasz Magister #3300. hozzászólásáraNem hirdetik???
Üdv!
Mátészalkán láttam egy E512-t eladót, ha valakit érdekel akkor megszerzem a telefonszámot.
Válasz medikus #3298. hozzászólásáraEnnél nem ragad be?
Válasz csoppika #3295. hozzászólásáraMit akarsz a kuplunggal?
Válasz csoppika #3296. hozzászólásáraAkkor te tényleg nagy ember vagy,ha már T-150-esben sem bírsz elférni....

Gondolom az nem is érte el az ingerküszöböt,hogy a kormány jobboldalt van.
Válasz csoppika #3295. hozzászólására1x majdnem vettem T-150-est...abban is sikerült a nagy fülke ellenére kis helyet kialakítani a vezetőnek...
Moderátor által módosítva: 2017-04-07 09:12:31
Válasz medikus #3294. hozzászólásáraMindegy...ez nem szanatórium...szerintem támla nélküli pad lesz...Lehet kiműtöm az eredetit aljat az udvaron veszteglőből... Most vmi Ifa ülés maradvány van benne...a támla értékes helyet visz el...

Ma jutott eszembe kiékelni a kuplungot...még nincs meg a helye a vasnak...letakarni is félig sikerült, mert egy b@szott nagy D10-es légszűrő van a tetőre applikálva
Lehet teszek vmi szivacspárnát a hátam mögé a lemezre...meg lehet a kormányt is ki kéne váltani vmi kisebbel... vagy leadok 40 kilót....de ez a legutolsó forgatókönyv alatt van...
Válasz csoppika #3291. hozzászólásáraAkkor még nem ültél Dominator fülkében!!Azt kellett volna venned!!
Válasz csoppika #3292. hozzászólásáraVagy sípcsont alatt még egy ízületet fordítva beépíten
Válasz csoppika #3291. hozzászólásáraÉs támla nélkül beépíteni

Válasz csoppika #3290. hozzászólásáraA fülkét nem tudom, kire tervezték(lehet egyeztettek a "púpos" mtz alkotójával), de hely nincs sok... Már értem, miért kellene bontott lehajtható mozi-széket guberálnom

Válasz Bandita29 #3289. hozzászólásáraHehe... Vágom majd...ha megy...

Válasz csoppika #3288. hozzászólásáraOtt nem volt... Másfél heki búza,16 hesston bála.Csak hitegették a helyiek,már össze vissza sodorta,de persze senki nem szedte össze.Én vonultam érte oda vissza 40km-t.
Grúberral húztam a földeket,de volt ami ragadt,4km-el arrébb meg pattog a föld tetején a kapa,egyszerűen nem bír belekapni.
Megint szét offoljuk a topicot...
Csak azért hogy ne kössön belém senki,és témánál maradjunk...Ha majd vágod a szójád a 12-essel,szólhatnál...Megnézném.Jövőre lehet nekem is lenne egy kisebb darab.
Válasz Bandita29 #3287. hozzászólásáraSokáig nem báláztál akkor...elég hamar megeredt... Nálunk már előtte nap is esett...
Most a 2 szabadnapomon(tegnap-ma) tárcsáztam volna... Így megint marad a hajnali kelés, hogy a du műszak előtt tudjak menni... 7 végén irány Sitke(P-SZ-V)...ennyi "nyaralás" jut nekem idénre...
Válasz csoppika #3286. hozzászólásáraNem...én mint a kisgyerek csüngök a kerítésen,és ujjongok ha erre téved egy gép...
Akkor elvoltam bálázni bérbe valami szalma maradványt.
Itt volt a szomszéd faluban a kombájn évekig,de közelről nem láttam egyszer sem.Még a végén el kell ugranom hozzád megnézni!
Válasz Bandita29 #3285. hozzászólásáraMiért kellet volna látnod??? Netán egész nap kint ülsz a padon, mint az öregek???

Felétek mentünk, 10 óra körül(talán)...
Válasz csoppika #3284. hozzászólásáraMerre vonultatok,hogy nem láttam?
Válasz medikus #3283. hozzászólásáraEsett az eső...meg amúgy is mentem aludni, éjszakásból mentem... Haver jött vele haza, mert én kihasználtam a 3/4 úttestet...a szembeforgalomnak kicsi esélye volt
Válasz csoppika #3282. hozzászólásáraFotók??????????????????????????
No...
Ma hazajött a teknyika... egyben, ez már jó pont
Válasz Gyurkesz1 #3279. hozzászólásáraHa széthullik benne vmi...az lesz igazán érdekes
Nézegettem én is...
Válasz Zetor6340 #3278. hozzászólásáraKöszi. Úgylátom olyan szögben(és ott) van a felfogatás, mint ahogy a 14-es seggén az U profil. Vennem kell egy olyant...az lesz a legegyszerűbb
A terelő lemezek meg egyebek helyét majd lelesem a faluban...ide hozták azt a kombinót, amiről való...(ha le nem festik addig)
Hydro meghajtásu 12es . Érdekes lehet .
https://stroje.bazos.sk/inzerat/63510308/fortschritt-e512.php
Válasz csoppika #3272. hozzászólásáraItt vannak a képek, az enyémen itt van a felfogatás.

Válasz csoppika #3276. hozzászólásáraMi lemezeléssel és kukorica kosárral megyünk.
Srácok! A 514 és a 516 napra tálcája ugyanolyan lehet???(516-os van raktáron...) Naprához a szalmarázót be kell lemezelni?
A többit már kihámoztam(gabona kosár, dob lemezelés nélkül, lassítóval, OK)
Gondolom nem árt, ha előtte a kaszát megreparálom...
Válasz bogec76 #3269. hozzászólására
Válasz csoppika #3268. hozzászólásáranem
Válasz csoppika #3272. hozzászólásáraAkkor holnap lefényképezem
Válasz Zetor6340 #3271. hozzászólásáraJó lenne....Bár nekem 514-re való lesz(van)... Lehet meg kellene vennem egy 514 seggéről az U-profilt... Azon rajta van az összes furat(elvileg)...
Válasz csoppika #3263. hozzászólásáraNekem meg van a szecskázó felfogatásának a helye a gépen ha gondolod lefényképezem.
Válasz bogec76 #3269. hozzászólásáraKözben még van egy-két hely,amin át kell emelni a végét!!!Vagy ha nincs lenn a szelelő,azon is átemelni!
Válasz Myrrdin #3267. hozzászólásáraa gép eleje fele lehet kihúzni.ha kiveszed a kosarat könnyebben kijön,ha nem akkor a váltó tetejénél kicsit feszíteni kell,hogy ne akadjon.
Válasz Myrrdin #3267. hozzászólásáraVettél kombájnt?
Uraim, a rázóasztalt /vagy ahogy a gépkönyv írja lépcsős fenék 14-s/ hogyan lehet legegyszerűbben kivenni belőle? és melyik irányba kellene?