Gázolaj árak 653 Ft Benzin árak 641 Ft EUR 393.86 Ft USD 369.14 Ft CHF 403.71 Ft GBP 459.77 Ft

Fórum

Becenév: Magister
Csatlakozott: 2014-10-19 19:12:08
Utolsó belépés: 2024-01-02 10:19:36
Fórum hozzászólás: 1490

Fórumhozzászólásai

Előzmény: brautigamrobert2 #7163 hozzászólása


Szia. Látom megtaláltad!smile thumbup

Sziasztok! Hol tudnék 15 db olaszrizling oltványt vásárolni, olyant ami el is küldi futárral?

Előzmény: .Richard. #3688 hozzászólása


Igen is meg nem is. Még nem láttam iparost tűntetni mert sok az adó kevés a bevétel...azt szokták mondani., hogy akkor nem kell csinálni. En is vállalkoztam, tudom mit beszélek. Ott mimimális a támogatá, a rendszeres meg ismeretlen fogalom.

Előzmény: UE-28 #3686 hozzászólása


Végre valaki jól látja a helyzetet...
Ki mondta a parasztnak hogy akármilyen áron átveszik a terményét? Mi jogosítja fel a parasztot hogy követeljen???????????
SEMMI!!!
Ennyi erővel követelhetne a pék, az asztalos, a vízszerelő..stb.
A jelenlegi helyzetben nem az egyszerű ember "hozta be' az olcsóbb terményt, hanem a fidess hold udvara, az ő tulajdonukban lévő raktárakban van, ők dolgozzák fel ők értékesítik!!
Azon kellene elgondolkodni, hogy miért ilyen sok a költsége a gazdáknak??
Az ukrán mezőgazdaságilag lenyeli európát ..és jól teszi.
Jó a terménye az Usának és Európának is!!
Az üzlet diktál és a haszon.
Megjegyzem a ruszki is ugyanezt fogja csinálni ha győz, csak még erőszakosabban!!
Nem kell az európai Unió..rendben. Majd lesz akkor szovjetúnió, be lehet vonulni.. a gulágra.

Előzmény: Zetoros Gyerök #2000 hozzászólása


Egy csap két szemmel vagy két csa egy-egy szemmel legyen?

Sziasztok, véleményeteket szeretném kérni. Van tavalyi telepítésű Olaszrizling tőkéim, amin van két vessző, inkább csak vesszőcske. Most tavaszi metszésnél hogyan metszem? Kordonra szeretném felhúzni. Hagyjak az egyik vesszőből két szemet és akkor megerősödik?

Előzmény: matarka #14 hozzászólása


Büntetni!! Igazából csak rakodógép és kézzel kiszedni minden darabját nekem így sikerlült..de nem volt olcsó....

Előzmény: Praetor #3671 hozzászólásaDehogy. Nekem dolgozni kell, sokan nem tudják..de itt a tavasz???????? a parasztnak ez llegfontossab évszak. Kint kell lenni a türületen.

Mindenki menjen tűtetni!..a fidess ellen..isten haza pedofilia...ez a mai regnáló hatalom.Hajrá parasztok! Remélem a faluban ahol laktok van : posta, ügyelet, ovoda, iskola, gyógyszertár...stb. A komcsiknál vol!! Tamogassátok a patáyt és lassan ti sem lesztek...

Azok a föld és erdőtulajdonosokat akiknek elborítja a területüket a bálványfa bírságolni kellene! Súlyosabb gondmint a parlagfü! Nagyon invazív faj.

Előzmény: rongyos #3588 hozzászólása


Vajon miért? Sok mezőgazd. vállalkozó kutya számba veszi az embereit....azt csodálkozik, hogy azok lelépnek vagy szét hajtják a gépeit. Nagyon jól van ez így! Majd, ha emberhiány miatt nem műveli meg a földjeit akkor a patás meg a haverikör occsón megvesziktőle, akár még törvényi segítséggel is...jól van ez így..

Előzmény: Bobi82 #7150 hozzászólásaSzia. Ha, már ennyire bontasz, akkor érdemes lenne levenni a váltó fedelét és a nyelestengely behajtása alá kézzel benyúlni. Mer elszokott törni a nyelestengely öntvén csapágyháza. A darabja ott van alul...az meg nem jó!

Előzmény: gabika82 #7147 hozzászólásasmile thumbupsmile thumbupakkor nem csak én törtem le..???????? Igen lehet kapni.De éppen vissza lehet hegeszteni is

Előzmény: gabika82 #7143 hozzászólásaNézd meg a szívócsövet a karterban, ill. szedd szétt a centrifugál szűrőt..

Előzmény: gabika82 #7136 hozzászólása


Igen, csak hátul van...????????

Előzmény: Gyalogkakukkk #3380 hozzászólásaÉrtem, és jogos is felvetés!! De képzeljük el(mert ez már van), hogy a magyar gazdák kimaradnak a játékból. Kinek, fogja értékesíteni a terményét a magyar gazda??? Eltüzeli, elássa, nem termel?? Jelenpillanatban többlet van a piacon, tehát az árak lefelé mennek. Ennek a játéknak a magyar vagy bármilyen nemzetiségű gazda csak a mellékszereplője. A PIAC diktál!!
magyarán nincs szükség ennyi megtermelt árúra. Tök jó hogy a modern gazdálkodási tecnólogiákkal egyre többet és többet lehet termelni, de ennek az az ára hogy felesleg halmozódik fel. Ezzel a felesleggel kellene valamit csinálni!!
Ha, nekem lenne értékesítési gondom, mihamarább nyomott áron is de túl adnék rajta, Vagy,--állatokkal feletetném. Ha, a piaci horizont ködbe veszik, akkor sajnos meg kell lépni bizonyos dolgokat. A jelenlegi állapot nem fog rövidtávon javulni. Az unió letette a voksát Ukrajna mellet és az orbáni rezsim ellen ---EZ TÉNY!! A gazdák ebben mellékszereplők(sajnos)

Előzmény: rtamas76 #3379 hozzászólása


Én igazából a nem a földből élek, bár van vagy 250 gyümölcsfám, meg kb 1000 tőke szőlőm Meg "némi" veteményes, de már nincs energiám többet dolgozni. Fő állásban hivatalnok vagyok pesten, napi ingázással. De katasztrófa az ami ebben az országban megy.

Előzmény: rongyos #3373 hozzászólásaAbszolút igazad van!! Én is ezt mondom évek óta. Nyüglödünk a termény árakon, de kérem mindig a piac diktál! Egy szerű közgáz. Ha olyan rossz az ukrán termény akkor az únió sem venné. A magyar paraszt meg hoppon maradt. Kérdem én, hogy az idén mi lesz? Megsúgom: ugyan ez. Ez kicsit piac is meg politika is. Piac mert: nem itthon van feletetve a termény tehát nem itt hasznosul/disznót vágtam, én már réóta nem tartok, alig találtam az egész városban- és ez nem vicc/ a másik meg a köszönjük a vezíreinknek azbúniós hidiótaságukat. A MAGYAR GAZDÁKAT RÁÜLTETTÉK A SZOPÓ ROLLERRA.

Előzmény: Praetor #3196 hozzászólásaFELCSÚT...PARLAMENT...STB.

Előzmény: rtamas76 #3180 hozzászólása


Na végre.. valaki megmondta az igazat..

Előzmény: Ohaza63 #3166 hozzászólásaNeked van igazad!!

Olcsó ukrán kukoricát vennék.

Előzmény: Bobi82 #7118 hozzászólása


Tőlem is kérdezhetsz!

Előzmény: ttetudod #2977 hozzászólásaÉn sem..DE én ennek örülök...smile lolsmile lolsmile lol

Előzmény: hashtag #2975 hozzászólása


Látom van aki kapisgálja.....

Gazda tüntetés..Miért, kiért??? Esetleg mi jogon??
Ilyen jogon tüntethetne a pék, az autószerelő, a könyvelő..stb..NE higgye senki, hogy a társadalom támogatni fogja a tüntetést.. elég megszellőztetni egy kis ármelést a mezőgazd. termékek terén, vagy hiány a boltokban a nép rögtön a tüntetők ellen fordul.
Persze nem okvetlen jogosan. De a regnálóhatalomnak érdeke a feszültség növelése, mert arra "nála van a megoldás" kinél lenne másnál?? A vezír külföldön fotózkodik a gazdákkal.. itthon miért nem teszi..??? Megmondom én: Legfőbb érdeke a káosz, addig is többet lophat, hazudhat a haverjaival. Az egész társadalom szintjén bevette magát a korrupció és végelláthatatlan bürokrácia. Féreg az összes, humusznak való.

Előzmény: JOSEY #2773 hozzászólásaMire fel gyújtogatnak? Innét től kezdve szándékos..ott már engedélyezett a fegyvrrhasználat a karhatalomnál...

Előzmény: László Fodor #145 hozzászólásaPécs Targoker Kft..

Előzmény: Maszek Zs #7110 hozzászólása


Értem én, de én egyszerre szeretnék kormányozni és hidraulikát is használni...szerinted elég az ns20? Vagy ns..?

Előzmény: hashtag #2014 hozzászólásaVégre érti valaki a matekot. Jah és orbánék ehhez lelkesen asszisztálnak!! mee csak akkor lesz nyugatról segély--lölönek..

Előzmény: Maszek Zs #7104 hozzászólása


Még az is lehet, hogy elbírná.. de ez ns10..lehet, hogy egy ns20 jobb lenne. Én ezt a trakit főleg szállításra használom és vagyok olyan "öreg" már hogy jó lenne egy szervó kormány..

Előzmény: .Richard. #7106 hozzászólása


Hát... amit bizti nem szeretnék...a motort leszedni, bal féltengelyt lehajtással együtt levenni, váltót megkezdeni..legalább is én erre így emlékszem...már a gondolattól is agyfasz kapok...lehet hogy egy nagyobb szivattyút faragok inkább rá és teszek az orbit nyomókörébe egy nyomóági szűrőt. vagy a szívó ágba egy ami mindent szűr. Mondjuk nem koszos az olaj.Előzmény: Schlepper #1999 hozzászólásaMi az a 'szocska'?

Takarjátok le az üveget azt könnyebb lesz le takarítani...meg legyen rendes szélvédőfütés akkor semmi gond. Már létezik fólia is rá amiben van fűtő szál.

Takarjátok le az üveget azt könnyebb lesz le takarítani...meg legyen rendes szélvédőfütés akkor semmi gond. Már létezik fólia is rá amiben van fűtő szál.

Előzmény: Maszek Zs #7101 hozzászólásaNekem négybordás balos kellene, de olyan nincs neki...ami van az meg 170.000! Gondoltamrá, hogy egy ns 20 vagy ns32 szivattyúhoz csinálok tartókonzolt és közbetétet . Olcsóbbnak tünik. Csak az a kérdés jó lesz -e. Van Zil szervószivattyúm is, de macerás hozzá a konzol, na meg a feszítő...

Sziasztok. Van valakinek NS10-10-3B szivattyúja? Ez való a szervókormányos géphez.

Előzmény: Gyoszor #7093 hozzászólásaSzervósítanám.Ez gyárilag még nem az..

Sziasztok! nyűglődöm a szervó kormánnyal, van Zil szervó szivattyúm, de talán a gyári hidraulika szivattyú megfejelése lenne jobb. Van valakinek eladó? Mi a típusa?
Boldog Karácsonyt kívánok minden mezőgazdasággal foglalkozónak!!

Előzmény: Maszek Zs #7079 hozzászólásaKöszi! Most márcsak a tengely bordák fontosak..

Sziasztok! Tudja valaki, hogy a T-16 szivattyúja merre forog?

Sziasztok! Vett valaki már dupla
szervó szivattyút?

Sziasztok! Ollyan gondom van, hogy rengdteg a venturiás varasodás levélen és a termésen is. Sajnos tavasszal nem tudtam lemosózni, időjárás miatt illetve külföldön voltam. Chorus-rézkén keveréket kapott 10 naponta. Má területemen gyönyörű az alma. De most úgy nézki hogy még lének sem lesz.... Viszont a mellettem lévőterületen van egx öreg alma fa az mindig is varasosásos volt lehet hogy arról terjed? Ti milyen szereket ajánlotok?

Előzmény: Zetoros Gyerök #1977 hozzászólásaOk.

Előzmény: Gyoszor #7043 hozzászólásaNekem vannak képeim a váltóról..ha kell valami akkor írj rám.

Sziasztok! Szépen hajtanak a friss ültetései. az lenne a kérdésem hogy hány hajtást hagyjak?

Sziasztol! Pótoltam pltvánnyal a szőlömben..kedene hajtani. Esetlegesen milyen vegyszerrel szoktátok permetezni a telepítést?

Sziasztol! Pótoltam pltvánnyal a szőlömben..kedene hajtani. Esetlegesen milyen vegyszerrel szoktátok permetezni a telepítést?

Előzmény: csabahegeszt #611 hozzászólása


Így van!!

Alkatrész katalógusok

Cikkajánló


Sajtóközlemény
AM: Megkezdődtek az átütemezett terület- és állatalapú támogatás kifizetések
AM: Megkezdődtek az átütemezett terület- és állatalapú támogatás kifizetések
Egyes országok az uniós jogszabályban rögzített június 30-ig véghatáridőt sem...
Ezzel a munkával akár egymilliót is kereshetsz. Ilyen a luxuskertészek élete.
Ezzel a munkával akár egymilliót is kereshetsz. Ilyen a luxuskertészek élete.
Ebben a szakmában a tapasztalat és a munkában eltöltött évek száma hatással van...
KUXMANN GOLIATH 2 SOROS BURGONYA KIRÁZÓ,  HAGYMAKIRÁZÓ
KUXMANN GOLIATH 2 SOROS BURGONYA KIRÁZÓ,...

980.000 Ft

FELLA TS 295 RDF RENDSODRÓ,  RENDKÉPZŐ ELADÓ
FELLA TS 295 RDF RENDSODRÓ, RENDKÉPZŐ...

490.000 Ft

Körbála etető,  12 férőhelyes köretető
Körbála etető, 12 férőhelyes köretető

100.000 Ft

Mezőgazdasági célú térinformatikai alkalmazások képzés (kreditpontos)
Mezőgazdasági célú térinformatikai...

100.000 Ft

Minden jog fenntartva.
© 2024 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]