hemas 93000 euro meg az áfa.1 méteres a dob meg facsapágyon van a szalmarázo,és 4 hengeres 130 loerős perkins motorja van nem is hasonlit a 512 re.1.5 hektárt vág ortánként
Nem vmi jó ötlet. Akombájn hűtő azért nagyobb mert ritkábban vannak a csövek benne, hogy nehezebben rakódjon tele porral. A zt hűtője berakódik sokkal hamarabb. Inkább csináltasd meg, v. 516-osét rakd bele, ha nem tudsz gyárit szerezni, ez kicsit magasabb, és kell hozzá kiegyenlítő tartáj is.
Én is nagyon szerettem a kis 512-esünket. Egyszer beszart az IFA mert ellopták belőle az olajat és csak a harmadik felújitás volt sikeres. A jó motoros szaki nagyon fontos a motorgenerálnál. Amúgy egy valódi német gép volt még ha keleti is. Ma is elégedetten hajtják a románok valahol moldovában.
Hali! Szép lett a gép! Nekem a fülkébe a gyári ventilátoron kivül még egy gyári ventilátor motor és arra a Wartburgnak a motorhütö ventillátorlapátja van ráfogatva! Igy akettövel kibirható a meleg! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
szevasztok.én holnap kezdem az árpát ha nem esik.itt még egy két kép. http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=514998738.jpg http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=833318397.jpg
Lesz róla kép meg videó is aratás közbe,de arra még várni kell ha ilyen idő lesz.Most villamosságilag újítom fel,meg teszek bele valami ventillátor szerűséget is ,mert amikor hoztam haza nyitva volt az ajtó,meg ment a ventillátor is ,de elég meleg volt benne.
4927 hozzászólás
Válasz #175. hozzászólásra
Hát az is elég gyengécske, de én is inkább Claas-ot vennék.
Válasz #174. hozzászólásra
én a hemas farmer 220-asrol,szerintem ő is
Válasz #172. hozzászólásra
A class biztos, hogy jobb!
Válasz #173. hozzászólásra
Ti tropi-val ugyanarról a gépről beszéltek-e.
Válasz #171. hozzászólásra
Szerintem nincs,az + szokott lenni,egyébként ez is hidrohajtású
Válasz #169. hozzászólásra
A Claas Dominator 150-es is kb ennyi vagy még olcsóbb. 150 lovas mocival és hydrohajtással
Válasz #170. hozzászólásra
És ebben van kukorica asztal és átszerelő készlet?
Válasz #169. hozzászólásra
most kérdeztem az agrifert,a farmer 220-as ára 84500eur,szerintem drága
hemas 93000 euro meg az áfa.1 méteres a dob meg facsapágyon van a szalmarázo,és 4 hengeres 130 loerős perkins motorja van nem is hasonlit a 512 re.1.5 hektárt vág ortánként
Válasz #167. hozzászólásra
Ja! Azt hittem az 514-es utóda. Az jó nagy!
Válasz #166. hozzászólásra
De 98-as és szinte 300 lovas.Különben itt van a gép piac első oldalán.
Válasz #165. hozzászólásra
Az nagyon sok érte.(sztem)
Válasz #161. hozzászólásra
A vektornál györben van valami fortschritt/case cucc 5 milláért.
Válasz #163. hozzászólásra
Azért nagyon sz@r nem lehet ahogy nézem.Árat tud valaki?
Válasz #162. hozzászólásra
Értem! Csak kiváncsi lettem volna rá!
Válasz #161. hozzászólásra
én láttam élőbe is az Omékon a szakik azt mondták hogy gyenge konstrukcio
Válasz #160. hozzászólásra
Azt tudom! Magyar oldalra gondoltam! Találtam egyet:
http://www.agrifer.hu/kinalat/2Kombajn/3Hemas/Hemas_Kombajn_220.jpg
Válasz #159. hozzászólásra
hemas.de
Válasz #155. hozzászólásra
Van honlapja a kereskedőnek ahol meg lehet nézni a kombájnt?
Válasz #153. hozzászólásra
Nem vmi jó ötlet. Akombájn hűtő azért nagyobb mert ritkábban vannak a csövek benne, hogy nehezebben rakódjon tele porral. A zt hűtője berakódik sokkal hamarabb. Inkább csináltasd meg, v. 516-osét rakd bele, ha nem tudsz gyárit szerezni, ez kicsit magasabb, és kell hozzá kiegyenlítő tartáj is.
Válasz #156. hozzászólásra
Nekem Vaerstad henger eltört a függőcsapot. Megesztergálni a ZIL-131 féltengelyből, ez nagyon CCCP acélet! :DDD
Válasz #151. hozzászólásra
Nekünk a késhajtó fej szakadt el mindig. aztán esztergáltunk eggyet az S 1800 román dózer munkahengerszárából és megszünt a gond.
Válasz #148. hozzászólásra
98-ig MDW-514-es, de mai van is új HEMAS neve a kombájn Veszprémnél van kereskedőnél, mind újat. 4,2 méteres vágóasztalot.
Válasz #151. hozzászólásra
Az eredetivel mi volt a bajod?
Nem csúszik meg az ékszíj vagy nem szedi föl a szalmát vagy a tarlóról valami gazt?
Az 512-esemen ereszt a hütö.Ha ZT hütöt beleraknák ami 10cm-rel keskenyebb birná az nyáron?
Azt nem tudom, hogy miért nem alkalmaznak olyan kaszahajttást, mint az szk-kon? Az tökéletesen működik, zéró meghibásodással.
zmaj 190 esről származik diferenciálos meghajtás nagyon csendben dolgozik és jol megy
Válasz #145. hozzászólásra
Milyen kasza hajtásod van?
Válasz #148. hozzászólásra
A trabant is valódi német kocsi, még ha keleti is:).
Válasz #145. hozzászólásra
Én is nagyon szerettem a kis 512-esünket. Egyszer beszart az IFA mert ellopták belőle az olajat és csak a harmadik felújitás volt sikeres. A jó motoros szaki nagyon fontos a motorgenerálnál. Amúgy egy valódi német gép volt még ha keleti is. Ma is elégedetten hajtják a románok valahol moldovában.
Tényleg nagyon szép darab !
Látszik hogy van gazdája !!!
Válasz #139. hozzászólásra
Kúrva jó a kombájnod! :) Nagyon szép munka! :)
akkor ott nem kis légáramlat van gondolom:)a klima lenne a tuti de az nem olcso játék.
Hali! Szép lett a gép! Nekem a fülkébe a gyári ventilátoron kivül még egy gyári ventilátor motor és arra a Wartburgnak a motorhütö ventillátorlapátja van ráfogatva! Igy akettövel kibirható a meleg! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Válasz #141. hozzászólásra
Gatula a géphez profi munka .
Válasz #141. hozzászólásra
Ismerem a témát ;).
kőszi.hát volt rajta munka bőven
Válasz #139. hozzászólásra
Gratulálok! :) Ez eddig a leg szebb 512- es, amit láttam.
szevasztok.én holnap kezdem az árpát ha nem esik.itt még egy két kép. http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=514998738.jpg http://kepmegoszto.extra.hu/?kep=833318397.jpg
Válasz #137. hozzászólásra
Én is vágnám már az árpát, de még a gazda nem szólt, hogy viheti már a szárítóba.
Ti mikor kezditek az aratást ,most nálunk süt a nap,ha ilyen idő lesz hétvégén a havernak levágjuk az öszi árpát.
Válasz #104. hozzászólásra
A fülke se gyári. Magfelhordót is javítottad?
Válasz #134. hozzászólásra
Tegyél bele dominátor fülkeszűrőt meg vmi bszott erős ventilátort, mert külömben vakarózhatsz!
Válasz #132. hozzászólásra
Az enyémen 250 es rába szűrőbetét van és E516osnak az egyik hűtője.
Lesz róla kép meg videó is aratás közbe,de arra még várni kell ha ilyen idő lesz.Most villamosságilag újítom fel,meg teszek bele valami ventillátor szerűséget is ,mert amikor hoztam haza nyitva volt az ajtó,meg ment a ventillátor is ,de elég meleg volt benne.
a légszürő egy 200 loerős merci motortol származik.majd nyomok fel rola még képeket.
Válasz #130. hozzászólásra
Mittomén,majd ha ássuk majd akkor bemutatkozik! Személy szerint nem olyan rossz!
Válasz #129. hozzászólásra
és milyen a kurumplid?
Válasz #128. hozzászólásra
Most csak azért írok be mert épp olyan kedvem van,de igazán téma már nincs a számomra itt sem!
Válasz #127. hozzászólásra
Azért jól elvoltál ott minket meg le se szartál! :)
Vége lett annak és visszajöttél ide, de nem baj csak örülük neki! :)