Én most néztem, de még ide nem jött semmi...Megtennéd, hogy elküldöd nekeim is? (Mégegyszer, ha már 1x megtetted)Az email címem: trakiszaki@vipmail.hu
Köszönöm mégegyszer!
szivesen.van még egy német nyelvü de azt fénymásolni kellene mert van egy pár oldal.de ott az elsü csavartol az utolsoig minden megtalálhato.igen az enyém.üdv
Gondoltam, h nem rajtad múlik, és valami technikai hiba miatt nem jön egyik doksi sem. De bízom benne, hogy hamarosan megoldódik! A freemail télleg egy kalap gané mostanában...MIndegy, várom a küldeményeket!
Tudom h nem kívánságműsor, írták is előttem. Viszont ha elküldenéd nekem is az említett doksit, betömörítve ahogyan azt említetted, nagyon megköszönném!
4927 hozzászólás
Válasz #26. hozzászólásra
Szia Dezső!
Ha adsz egy emil címet, én szívesen elküldöm neked!
Üdv: Trakiszaki
Hello valaki küldje már el nekem is .kösszsi
Válasz #24. hozzászólásra
Szia Tropi!
Igen, megkaptam! Nagyon hálás vagyok érte, sok olyan dolgot megtudtam, ami hasznos lesz a későbbiekben! Mégegyszer Köszi!
UI: MInden tiszteletem a gyors reakcióért!
Hello Trakiszaki.elküldtem még 1 er remélem megkaptad.
Válasz #19. hozzászólásra
Szia Tropi!
Én most néztem, de még ide nem jött semmi...Megtennéd, hogy elküldöd nekeim is? (Mégegyszer, ha már 1x megtetted)Az email címem: trakiszaki@vipmail.hu
Köszönöm mégegyszer!
Üdvözlettel: Trakiszaki
szivesen.van még egy német nyelvü de azt fénymásolni kellene mert van egy pár oldal.de ott az elsü csavartol az utolsoig minden megtalálhato.igen az enyém.üdv
A képen az a te géped?
Köszi tropi megkaptam a mailt leis töltöttem. Most nézegetem!
Végre sikerült elküldenem.igazatok volt a citromail tényleg jo.remélem mindenki megkapta.aki véletlenül nem az szoljon és küldőm még 1xer
Válasz #16. hozzászólásra
Szia Tropi!
Gondoltam, h nem rajtad múlik, és valami technikai hiba miatt nem jön egyik doksi sem. De bízom benne, hogy hamarosan megoldódik! A freemail télleg egy kalap gané mostanában...MIndegy, várom a küldeményeket!
Válasz #16. hozzászólásra
Freemailt használsz? Az mostanában szarakodik. Csinálj citromail címet. Az működik rendesen.
már probálkozok egy ideje elküldeni de valamiért a szerver nem továbbitja a mailt.majd kitalálok valamit ées küldőm.üdv
Hello valki küldje már el még egyszer kitömöritve mert nem tudom megnézni .kösszi.mozesarnold15@vipmail.hu
Tropi!Köszönöm megkaptam.
szia árpi
Jah, az emil címem: trakiszaki@vipmail.hu
Mégegyszer köszi!
Szia Tropi!
Tudom h nem kívánságműsor, írták is előttem. Viszont ha elküldenéd nekem is az említett doksit, betömörítve ahogyan azt említetted, nagyon megköszönném!
Előre is köszönöm!
Üdvözlettel:Trakiszaki
szivesen elküldőm nektek is.de szolok be lesz tőmőritve total commanderban.majd ki kell csomagolnotok.üdv
Igen megkaptam.csak nem tudom megnyitni.te milyen programmal nyitod meg?ja és kösszi szépen
Helló Tropi!Tudom ez nem kivánságmüsor de ha lehet küld el nekem is légyszives!lorik01@t-online.hu.
Köszönettel Tomi.
Válasz #6. hozzászólásra
Helló Tropi!
Az 512-es kezelési utasítását el tudnád küldeni nekem is emailben? Megköszönném!
szaby24@citromail.hu email cimre kérném.
Köszönöm!
megkaptad?
Hello multkor elirtam az e-mail cimemet.mozesarnold15@vipmail.hu erre küldjed majd
.kösszi
szivesen csak várnod kell rá mert be kell scannelnem és van egypár oldal
Hello eltudnád nekem küldeni mind a kettöt e-mailba?kösszi. arnoldka01@freemail.hu
Helo.nekem van de németül,magyarul csak a kezelési utasitás van meg
Hello!Keresek E 512 kombájnhoz gépkönyvet.Ha valaki tud irjon!!