Válasz herry 74 #3115. hozzászólásáraÍgy igaz nekem is adtál 1db 516 gumit felnivel jutányosan mivel hogy az előtti 2db-nál az egyik felni hibás volt ,korrekt vagy részemről csak ajánlani tudlak.
talán ez új:
http://www.baggerteile.de/Hydraulik/Antriebe/Pumpen/Hydraulik-Neu/HydraulikpumpenMotoren/ZT323-Fortschritt-Hydraulikpumpe-Ersatz-f-16-160-110::103436.html
Válasz herry 74 #3116. hozzászólásáraNézzétek meg az eladót 18377 eladása volt már. És 100százalék pozitív a státusza. Ez szerintem elég bizalomgerjesztő. Amúgy a garanciáról annyit, hogy ha nem jó, akkor visszaküldheted neki. Nekem is írták ezt a lehetőséget a főfékhengeremnél.
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKell kis bátorság,hogy itt vásárolj felujított dolgokat.Hogyan érvényesíted a garanciát ha véletlen valami gebasz van?Herryt megtalálod ha baj van.(Ha szerencséd van még a pénzed is visszakapod)
Válasz Berente Antal #3112. hozzászólásáraNekem is feltűnt. Bár szerintem nyugodt szívvel meg lehet vásárolni. Tuti nem lesz vele bajod. A kesőbbiekben nekem is tervben van egy új szivattyú.
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKöszi a segítséget! Azóta az útmutatásod alapján rátaláltam. Érdekes, hogy ugyanaz az eladó ugyanazzal a képpel hirdet 720Euróért is.
Válasz Berente Antal #3109. hozzászólásáraIgen. Az ebay.de nézz körül. Zt 323 hidraulikpumpe. Így keress rá. Vagy esetleg a googléban. Fogsz találni. Olyan 7-800 euróért vannak.
Válasz musits #3103. hozzászólásáraA tervem az, hogy teljesen rendbe vágom. Mondjuk úgy, hogy kis túlzással, de a gyári állapotot szeretném megközelíteni.
Válasz musits #3099. hozzászólásáraHa minden jó megy, akkor hétvégén indítom a traktort. Beletettem egy halom új cuccot, aztán még ki se tudtam próbálni.
Válasz herry 74 #3096. hozzászólásáraSzerencsére nekem nem okoz problémát. Sajnos, mivel nálunk elég rossz az ellátás, ezért keresem a kinti lehetőségeket is.
Válasz musits #3095. hozzászólásáraSokaknak akinek zt-je van tisztelet akivételnek aligha hinném,hogy meg tudna valami alkatrészt rendelni külföldröl mondom Meg 1szer tisztelet akivételnek
ZT 303 hidroszivattyú kapcsoló bordáshüvelyre lenne szükségem. Ha be tudnád szerezni az nagyon jó lenne.
Az elérhetőségem: robert69@freemail.hu
06-30/985-4729
4222 hozzászólás
Válasz herry 74 #3123. hozzászólásáraMég nem várom a tavaszt ,másik gép megy igy ráérek.
Válasz Szabolcsi #3122. hozzászólásáraEmlékszem kupkereket beszerelted már
Válasz herry 74 #3115. hozzászólásáraÍgy igaz nekem is adtál 1db 516 gumit felnivel jutányosan mivel hogy az előtti 2db-nál az egyik felni hibás volt ,korrekt vagy részemről csak ajánlani tudlak.
Válasz csoppika #3120. hozzászólásáraTalán ez???http://www.hypneu.de/shop/16-16-0-110.htmlhttp://www.hypneu.de/shop/16-16-0-110.html
Válasz musits #3117. hozzászólásáraMi a cikkszáma a szivattyúnak?
talán ez új:
http://www.baggerteile.de/Hydraulik/Antriebe/Pumpen/Hydraulik-Neu/HydraulikpumpenMotoren/ZT323-Fortschritt-Hydraulikpumpe-Ersatz-f-16-160-110::103436.html
Válasz musits #3117. hozzászólásáraAz új az új felujitott nem biztos
Válasz herry 74 #3116. hozzászólásáraNézzétek meg az eladót 18377 eladása volt már. És 100százalék pozitív a státusza. Ez szerintem elég bizalomgerjesztő. Amúgy a garanciáról annyit, hogy ha nem jó, akkor visszaküldheted neki. Nekem is írták ezt a lehetőséget a főfékhengeremnél.
Válasz Berente Antal #3112. hozzászólásáraEgy kis festéssel mindenki mondhatja,hogy felujitott én nemfestek semmit
Válasz decsi #3114. hozzászólásáraNem volt még rá példa de csere garancia az van
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKell kis bátorság,hogy itt vásárolj felujított dolgokat.Hogyan érvényesíted a garanciát ha véletlen valami gebasz van?Herryt megtalálod ha baj van.(Ha szerencséd van még a pénzed is visszakapod
)
Válasz Berente Antal #3112. hozzászólásáraNekem is feltűnt. Bár szerintem nyugodt szívvel meg lehet vásárolni. Tuti nem lesz vele bajod. A kesőbbiekben nekem is tervben van egy új szivattyú.
Válasz musits #3111. hozzászólásáraKöszi a segítséget! Azóta az útmutatásod alapján rátaláltam. Érdekes, hogy ugyanaz az eladó ugyanazzal a képpel hirdet 720Euróért is.
http://www.ebay.at/itm/ZT-Fortschritt-IFA-Pumpe-Hydraulikpumpe-Radialkolbenpumpe-ohne-Altteilabgabe-/161917248798?hash=item25b305251e Ezt nézd meg. Igaz, hogy csak felújított. De lehet, hogy csak ez van. 25 euróért egy héten belül elküldik.
Válasz Berente Antal #3109. hozzászólásáraIgen. Az ebay.de nézz körül. Zt 323 hidraulikpumpe. Így keress rá. Vagy esetleg a googléban. Fogsz találni. Olyan 7-800 euróért vannak.
Válasz musits #3108. hozzászólásáraHidraulika szivattyút (nagyot) lehet még újat találni valahol?
Válasz Tanonc #3107. hozzászólásáraFolyamatban.....
Válasz musits #3106. hozzászólásáraÚgy legyen
Válasz Tanonc #3105. hozzászólásáraDe aztán ennyiért lesz egy nagyon jó állapotú gépem. Amihez talán jódarabig nem kell hozzányúlnom
Válasz musits #3103. hozzászólásáraaz még nem is sok,
Válasz musits #3103. hozzászólásáraA tervem az, hogy teljesen rendbe vágom. Mondjuk úgy, hogy kis túlzással, de a gyári állapotot szeretném megközelíteni.
Válasz decsi #3102. hozzászólásáraKb 2.2-2.3 ra tippelem. Persze nincs az a pénz, amit ne lehetne rákölteni. De alakul szépen.
Válasz musits #3100. hozzászólásáraOlvasgatlak benneteket.Mennyibe lesz komplett a zt
mire tip-top lesz?
Válasz musits #3100. hozzászólásáraSzia sz
Válasz musits #3099. hozzászólásáraHa minden jó megy, akkor hétvégén indítom a traktort. Beletettem egy halom új cuccot, aztán még ki se tudtam próbálni.
Válasz herry 74 #3098. hozzászólásáraÓ, hát azzal nem lesz gond.
Válasz musits #3097. hozzászólásáraIgazad van több lábon kell állni de azért néha gondolj rám

Válasz herry 74 #3096. hozzászólásáraSzerencsére nekem nem okoz problémát. Sajnos, mivel nálunk elég rossz az ellátás, ezért keresem a kinti lehetőségeket is.
Válasz musits #3095. hozzászólásáraSokaknak akinek zt-je van tisztelet akivételnek aligha hinném,hogy meg tudna valami alkatrészt rendelni külföldröl mondom Meg 1szer tisztelet akivételnek
Válasz herry 74 #3094. hozzászólásáraNem hiszem, hogy drágább, mint a bajai. Inkább kintről mindent, amit lehet. Mármint új dolgokat.
Válasz musits #3093. hozzászólásáraMajdnem arany árban de mindenki. maga tudja ,hogy áll a pénztárcája
A Wülknitzi céggel beszéltem. Azoknál aztán minden van. Új, régi, bontott. Egyszóval minden.
Van cucc bőven náluk.
Válasz mjm #3090. hozzászólásáraNem pont olyan ez magasitott a varjué meg nem
Válasz herry 74 #3089. hozzászólásáraa 4 ütemü wartburg kormánya pászol rá , autó bontóban még lehet kapni
Válasz musits #3087. hozzászólásáraKormány kicsit sokkalom
Válasz musits #3086. hozzászólásáraKiakadt v eltort
éppen itt nézegetek. Hátha valakit még érdekel.http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-zt-323/k0
Válasz herry 74 #3085. hozzászólásáraAz sajnos nem segít. Lóg a kapcsolókar. Körbe tudnám forgatni. Valami elszállt benne
Válasz musits #3084. hozzászólásáraLehet csak állitani kell a bowdenon
Válasz herry 74 #3083. hozzászólásáraAmúgy az enyém se kapcsol ki. Majd valamikor alámászok, és leszerelem a szívattyút. Megnézem mi a bánata.
Válasz musits #3082. hozzászólásáraNem tudom mîért ide irnak mikor ök is tudták a
Válasz herry 74 #3081. hozzászólásáraOlajozottan mennek a dolgok a zt-esek között. :)
Válasz musits #3080. hozzászólásáraZolikám rendes vagy már postázva is van
Válasz robert69 #3077. hozzászólásáraHeló. Keresd Herry74-et. Kattints a nevére, aztán ott találsz telefonszámot. Ő küld neked postán. Üdv
Válasz csoppika #3078. hozzászólásáraAz enyém elég jól kivan repedezve. Nem akarok vele sokat szórakozni
. Veszek bele újat.
Válasz musits #3076. hozzászólásáraElvileg, gumis besütötte a rugón a lyukat...
Szia!

ZT 303 hidroszivattyú kapcsoló bordáshüvelyre lenne szükségem. Ha be tudnád szerezni az nagyon jó lenne.
Az elérhetőségem: robert69@freemail.hu
06-30/985-4729
Válasz csoppika #3075. hozzászólásáraPontosan mire gondolsz? Bocsi, de nem értem.
Válasz musits #3072. hozzászólásáraHaver az övét megsüttette, amikor ZT-je volt...