Lökjél rá egy kristály túrbót nekem van egy zsÍr állapotu. Vettem 1x egy újat mert egy okos azt mondta hogy azért nem megy me nem jó a túrbó.(ugynúgyment az újjal is)
Mondjuk pont egy évig volt meg a fortschritt ,akkor kuplungoztam mikor megvettem ,és mikor adtam el akkor megint megkellett ,500 óra után,meg elég szar volt szerelni ,meg elég leharcolt volt ,én is 8500 órával vettem már,de azért is adtam el mert az egyik közeli erdészet kínálta a t-150-et 400-ért kevés órával ,ők meg katonaságból vették,de mondom nem sokat kellet eddig szerelni.
Bolygómű,lendkerék ,kuplungszerkezet,váltóba fogaskerék ,még Miskolcon se volt úgy rendeltek azt hiszem kecskemétről,de már rég volt kb 5 éve......A legközelebi alkatrészes tőlem kb 85km-re volt ,és ha sűrgősen kellett egy fél nap volt az alkatrészbeszerzés ,mtz-hez ,meg t-150 hez,15-20km kell autóznom csak .
Nekem a zetor után ilyen gépem is volt ,de fele annyira sem nyúzható mint a T-150,meg alkatrészért kell szaladgálni napokat ,meg ha mélyebben szántottam és előtte feltorkollott az eke a traktor hasa már -már felakadt ez a legnagyobb baja hogy alacsony az alja ,meg a dombokat amin nekem is van javarészt nem bírja a kuplung 1 évet bírt ki és 90 ha-om van aminek 60%-a lejtős a t-150-nek kibír 4-5 évet a kuplungja pedig teljes töltésen dolgozok vele ,egyszóval nekem a t-150 az bevállt,de nagyon ,emellé csak egy 820.2-esem van és elég a 90ha-ra ,pedig ebből mondom 50 ha olyan domb hogy mtz-vel csak 3.al tudok még vegyszerezni is,amíg a zetor meg a fortschritt volt addig 3 mtz-m is volt 82-es.,mert nem 4x4-es szóba sem jöhet nálunk.
Válasz #219. hozzászólásra
Nem tom így neked megmondani. Látni kéne! Lehet, hogy a motorba van v.mi rosszul összerakva, bár nem tom mi! De ez semmiképpen nem normális, amit leírtál. Amúgy a kupung összefogató csavarnál vannak L-alakú lemezek szerelve, de ezek hiányában még nem rázza szét a mot.tartóbakkot.
Hali.
Én kb 1600 1900 as fordulaton használom de nem rázkódik,most épp szántok vele.Szerintem is a kuplunggal van a gondd,sajnos pedig ahhoz ki kell venned a motort,az enyém most lett vízpumpás szántás közben a barázdában állt be a vízpumpatengely,örültem neki én is,de még jó,hogy ifa és van hozzá mindenhol cucc:)
4222 hozzászólás
Válasz #270. hozzászólásra
Paldoo! Mennyi a krisztus max feltöltési nyomása???
Válasz #269. hozzászólásra
Jársz a határon erülre?
Válasz #268. hozzászólásra
1 100-as.
Válasz #268. hozzászólásra
A 1-es régebbi a 2-es újabb műszakilag semmi
Válasz #267. hozzászólásra
mi a külömbség a 16245 és a 16145 között????
Válasz #266. hozzászólásra
Az új van a Krisztin a régi a polcon
Válasz #264. hozzászólásra
Szemilyené.
Vaddi új.
Válasz #264. hozzászólásra
16245
Válasz #263. hozzászólásra
Milyen krisztálé?
Annyitadnék is érte!:))
Válasz #262. hozzászólásra
Neked ingyi úgyis csak foglalja a helyet
Válasz #261. hozzászólásra
mennyiért adod?
Válasz #260. hozzászólásra
Lökjél rá egy kristály túrbót nekem van egy zsÍr állapotu. Vettem 1x egy újat mert egy okos azt mondta hogy azért nem megy me nem jó a túrbó.(ugynúgyment az újjal is)
Válasz #258. hozzászólásra
Külömben meg rakok rá turbót.... Azé is!
Válasz #258. hozzászólásra
Kicsit...
Válasz #257. hozzászólásra
Te tényleg nagyon unatkozol:-))))))))))
Ki turbósított már ilyen gépet???
Válasz #254. hozzászólásra
Ahogy leírod, hogy mennyi minden kellet hozzá sztem volt abban már 18000 ü.ó. is.
Válasz #254. hozzászólásra
Mondjuk pont egy évig volt meg a fortschritt ,akkor kuplungoztam mikor megvettem ,és mikor adtam el akkor megint megkellett ,500 óra után,meg elég szar volt szerelni ,meg elég leharcolt volt ,én is 8500 órával vettem már,de azért is adtam el mert az egyik közeli erdészet kínálta a t-150-et 400-ért kevés órával ,ők meg katonaságból vették,de mondom nem sokat kellet eddig szerelni.
Válasz #253. hozzászólásra
Bolygómű,lendkerék ,kuplungszerkezet,váltóba fogaskerék ,még Miskolcon se volt úgy rendeltek azt hiszem kecskemétről,de már rég volt kb 5 éve......A legközelebi alkatrészes tőlem kb 85km-re volt ,és ha sűrgősen kellett egy fél nap volt az alkatrészbeszerzés ,mtz-hez ,meg t-150 hez,15-20km kell autóznom csak .
Válasz #251. hozzászólásra
Milyen alkatrészekért kellet szaladgálnod?
Válasz #251. hozzászólásra
Nekem is van néha egy kis szaga a kuplungnak, de bírja. Sztem az se mindegy, hogy milyen anyagból van felujjítva a tárcsa.
Nekem a zetor után ilyen gépem is volt ,de fele annyira sem nyúzható mint a T-150,meg alkatrészért kell szaladgálni napokat ,meg ha mélyebben szántottam és előtte feltorkollott az eke a traktor hasa már -már felakadt ez a legnagyobb baja hogy alacsony az alja ,meg a dombokat amin nekem is van javarészt nem bírja a kuplung 1 évet bírt ki és 90 ha-om van aminek 60%-a lejtős a t-150-nek kibír 4-5 évet a kuplungja pedig teljes töltésen dolgozok vele ,egyszóval nekem a t-150 az bevállt,de nagyon ,emellé csak egy 820.2-esem van és elég a 90ha-ra ,pedig ebből mondom 50 ha olyan domb hogy mtz-vel csak 3.al tudok még vegyszerezni is,amíg a zetor meg a fortschritt volt addig 3 mtz-m is volt 82-es.,mert nem 4x4-es szóba sem jöhet nálunk.
Válasz #249. hozzászólásra
Nem tudom mennyit bír, nekem még nem ment szét a motor egyikbe se, de nem is hajtottam beléjük 5000 órát.
Válasz #248. hozzászólásra
Ennél köbcentiből ninncs hiány!
Legalább sok órát kibír a motor?
Válasz #243. hozzászólásra
100 lovas gyárilag minden zt., és 6500ccm.
Válasz #241. hozzászólásra
Nagyon polír a gép! Mennyiért vetted? Nem szántasz teljes gázon?
Válasz #243. hozzászólásra
Minden ZT-esek, 100-125 le között van. Adagoló beállitani lehet is, nem számít 5-10 le növelni.....
Válasz #244. hozzászólásra
Mennyit fogyaszt a járgány?
http://www.youtube.com/watch?v=5M-Hya3BwmI
Jani x itt a videó az éjjel felment,ennél jobb minőségű volt de lebutították
Válasz #242. hozzászólásra
Hány lovas pontosan a ZT-d Jani?
Mennyi köbcentisek ezek?
Válasz #241. hozzászólásra
Oks! Jó éjt!
5 kor kelés mentem aludni csákó,ha fennt lessz a videó belinkelem
jó éjt
Válasz #239. hozzászólásra
Szépen viszi, pont jó hozzá. Itt elkaparna 4 fejjel.
3,2 es nehéztárcsát hogy viszi?
Mert nekem azért a 4×40 es ekét kötött talajon a motor nehezelli,a 3,2 es xt tárcsát meg vitte mint a rongyot
okés habár szerintem csak reggelre lessz fennt kb 100 mega elég hosszú
Válasz #233. hozzászólásra
Linkeld be, ha fent van!!!!
oké jó lessz később is
Válasz #233. hozzászólásra
Van egy 3.2-es elöl hátul csipkés nehéztárcsám, egy 3fejes lajtám, meg egy 4.2-es kombinátorom. Ezeket nagyon kötött talajon.
Válasz #232. hozzászólásra
Most nem tudok, de majd mutatok, ha még érdekel.
és milyen gépekkel dolgozol vele ?mekkora területen?most töltök fel 1 szántós videót a youtubra
kép róla?
Válasz #230. hozzászólásra
Van bizony!:))
Nem kellett,kaptam tippet kollégámtól,gumisnál besütötték,most már jó lett.Amúgy neked is van zt 323 ad?
Válasz #226. hozzászólásra
Kaptál üllésrugót?
Válasz #226. hozzászólásra
Kaptál üllésrugót?
Válasz #219. hozzászólásra
Nem tom így neked megmondani. Látni kéne! Lehet, hogy a motorba van v.mi rosszul összerakva, bár nem tom mi! De ez semmiképpen nem normális, amit leírtál. Amúgy a kupung összefogató csavarnál vannak L-alakú lemezek szerelve, de ezek hiányában még nem rázza szét a mot.tartóbakkot.
Hali.
Én kb 1600 1900 as fordulaton használom de nem rázkódik,most épp szántok vele.Szerintem is a kuplunggal van a gondd,sajnos pedig ahhoz ki kell venned a motort,az enyém most lett vízpumpás szántás közben a barázdában állt be a vízpumpatengely,örültem neki én is,de még jó,hogy ifa és van hozzá mindenhol cucc:)
Válasz #224. hozzászólásra
Akkor Te ALUL is meg HÁTUL is gázolsz 1időben!!!
Nem semmi, ez ám a csalafinta húzás!
Már ha jól értem. :-)))
a pedál miatt, meg a babot is szeretem
Válasz #222. hozzászólásra
Én meg SzelesSzaby vagyok! :))))