Válasz #21065. hozzászólásra
Maradjunk abban a tudatban, hogy Bagodi ekével szántunk és ezért olyan érzetünk lesz, hogy nagyon szépen forgat, meg könnyen húzza a trakesz.
Azt írja a hirdetésben, hogy youtube-on ez a video az ekéről:
Multkor valaki már belinkelte, téma is volt hogy kínozzák szegény kis Yanmart. Leírásban ott van is hogy bagodi, meg fel is lehet ismerni arról a csavart laposacél támasztóról.
Az én véleményem meg az,hogy azok az ekék nem teljesen Bagodiak.Az ekefej a kormánylemez viszont nagyon hasonlít.
Amennyiben lenne rá piacom és tőkém,én lerendelném a Bagodi ekefejeket,majd készíttetnék hozzá vázat.Amit aztán jó forintért eladogatnék.Az nem tudom,hogy a hirdető is így csinálja e,de nem lehetetlen.A nem zöld ekék ,nem is hasonlítanak,inkább lovas ekefejnek tűnnek,vagy az RS-09 gyári ekéjére hajaznak talán.
Válasz #21057. hozzászólásra
Az enyém is, csak vélemény. Úgy tudom, hogy a gyártói jog védettségét, időről-időre meg kell újítani és komoly anyagi vonzata van. Több cég sem tudta vállalni a fenntartását e-miatt.
Az is jó eke, amit a hirdető árul, csak nem bagodi. Aki pénzt ad érte, abban a hitben él, hogy egy "drágább" terméket vett. Most hogy a BEA felirattól drágább-e abba ne menjünk bele.
Egy étteremben is, ha szegedi halászlét kérsz, és dunai módon elkészítettet kapsz, akkor ha direkt szegedit akartál enni, lehet megkérded a pincért hogy miért szegedi van az étlapon ha nem is az.
Nem kötözködésből írom, csak vélemény.
Sziasztok! A 3.-nál és az utolsó előttinél elég érdekes a hirdetés. Írja hogy bagodi, de mellette ott van, hogy bármilyet legyártanak belőle. Hacsak nem ő a Bagodi Mezőgép egy családi ház udvaron berendezkedett telephelye, akkor érdekesen gyárthat bagodit Veszprém megyében. Ennek ellenére pofás kis eke, csak a leírásban a név megtévesztő.
Érdekes lehet ez a reklámfilozófia. Ha valaki bagodit keres, akkor így hamarabb rátalál erre. De aki célirányosan bagodit keres, az valszeg élből tovább is lép, mert látja, hogy ez nem a gyári.Aki hallomásból keres annak lehet jó, de manapság bárminek utána lehet járni információs világunkban. Akinek meg nem számít a név,az úgyis megveszi ha pászol neki.
Üdv!
olyan kérdésem lenne,hogy láttam itt valakinek a belinkelt képén,az eke után szögvasból volt csinálva valami fogasféle!Nekem erre lenne szükségem(képre)
elég érthető voltam ??
Az én tetőfámat is olyannal fűrészelték,csak azt zetor hajtotta.Még most is dolgozik vele a kis öreg,de most már inkább csak tűzifát darabol vele bérmunkába.
Bencsiki a kúltúr előtti találkozót én is szorgalmaznám. Már csak azért is mert általában a közelében mindíg van kocsma,ott pedig minden fajta sérelemre van gyógyír.
Válasz #21041. hozzászólásra
Nem elabortált ötlet. Sok-sok évvel ezelőtt egy traktorhajtású szalagos gatter fürészelete ki a komplett épületfámat, gerendákat, deszkákat, léceket. Ha jól emléxem, egy UE-28 hajtotta.
Szóval nem biztos, hogy rossz ötlet.
Szia!A kerekeim tömlősek!A feltöltés azért nem olyan egyszerű de az én módszeremmel is meg volt egy fél óra alatt egy db.A kerekek szelepét a legfelső pontra állítottam és egy szivattyúval nyomatni kezdtem bele a fagyállót,amikor úgy gondoltam hogy nagy a nyomás akkor a levegőt kiengedtem teljesen nullára és utána megint szivattyúztam a folyadékot teljesen addig míg a szelepnél nem jelent meg a folyadék!Utána pedig felfújtan a kereket üzemi nyomásra levegővel!!
Sziasztok!
Elég zorall idő volt,az erdőből hallatszott néhány komoly reccsenés..áram nem volt,gyertyafény,fatüzelés és lavórakik vonattal jöttek volna haza csak reggelre értek a faluba 40 km-en..
Ügyeletes voltam az éjszaka éjféltől már szundikálni is tudtam hébe hóba.
Volt olyan erdős rész ahol a hálózatunk ment a fa vágó csak hümmögött egyet és haza ment azt mondta ha várunk egy kicsit kidől az a fa magától is igaza lett. De hál istennek senkinek semmi baja nem lett.
Felénk Pest megyében vasárnap este óta esik, meg fagy is rá a vezetékre, falombra. Tegnap 4 órakor elment az áram, az egész településen reggelre jött vissza.Gyömrő felé már nehezen bírják a fák, tele az út széle félrehúzott, letört gallyakkal. Felénk ilyen az idő, Geresz ha jön meg tudja majd írni, hogy 200 méterrel arrébb milyen .
Legyünk stílszerűek van benzinkút is a faluba, és elég nagy füves szabad terület van körülötte és egy halastó is. Csak azért mondom mert úgy látom nagy lesz a sorban állás Bencsikinél és aki vár a sorára az akár horgászhat is addig.
Remek ötlet!
Azt gondolom, lassan javasolnom kell Misinek, hogy a következő találkozó 2 napos legyen. Mert 1 napot csak a kultúrház előtti kötetlen eszmecsere elvesz.
Bár, ha jobban belegondolok, a másnap csak gyógyul a sok benzin témával ötletelő, tehát a harmadnap marad a traktorozásra.
35470 hozzászólás
Válasz #21068. hozzászólásra

ÁÁ Szamoca neked van az ekéden!! Csinálnál róla 1-2képet meg valami méretezést??
Válasz #21067. hozzászólásra

Jó a videó, toljátok rendesen.Jó az a hattyúnyakas eke!
http://olx.hu/hirdetes/bagodi-eke-21-25-ID27YVw.html#4d0a8cb35c
Egy kis bagodi szántás.
https://www.youtube.com/watch?v=zVPe1cXuBBE
Válasz #21065. hozzászólásra

Maradjunk abban a tudatban, hogy Bagodi ekével szántunk és ezért olyan érzetünk lesz, hogy nagyon szépen forgat, meg könnyen húzza a trakesz.
Válasz #21064. hozzászólásra

Akkor lehet hogy Bagodi ekének látszó szerkezettel előre megfontolt módon haszon szerzés reményében karistolgatjuk a kerteket?
Bencsiki vazze ez nagyon jó kép:)))

74Misi:
most akkor bagodi ekénk van vagy nem?
nem mindegy min ülnek atyúkjaim tavasz óta...
Válasz #21062. hozzászólásra

Ez igazi bagodi.
http://olx.hu/hirdetesfeladas/edit/31455235/?ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=index
Válasz #21053. hozzászólásra
Azt írja a hirdetésben, hogy youtube-on ez a video az ekéről:
Multkor valaki már belinkelte, téma is volt hogy kínozzák szegény kis Yanmart. Leírásban ott van is hogy bagodi, meg fel is lehet ismerni arról a csavart laposacél támasztóról.
Válasz #21059. hozzászólásra

Ebben teljes mértékig egyetértünk.
Sziasztok.

Az én véleményem meg az,hogy azok az ekék nem teljesen Bagodiak.Az ekefej a kormánylemez viszont nagyon hasonlít.
Amennyiben lenne rá piacom és tőkém,én lerendelném a Bagodi ekefejeket,majd készíttetnék hozzá vázat.Amit aztán jó forintért eladogatnék.Az nem tudom,hogy a hirdető is így csinálja e,de nem lehetetlen.A nem zöld ekék ,nem is hasonlítanak,inkább lovas ekefejnek tűnnek,vagy az RS-09 gyári ekéjére hajaznak talán.
Válasz #21057. hozzászólásra
Az enyém is, csak vélemény. Úgy tudom, hogy a gyártói jog védettségét, időről-időre meg kell újítani és komoly anyagi vonzata van. Több cég sem tudta vállalni a fenntartását e-miatt.
Válasz #21056. hozzászólásra

Szia. Ez igaz, csak amiket írtál az egyik sem egy védett márkanév. A bagodi eke az szerintem ez:
http://www.bagodimezogep.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=189&flypage=shop.flypage&product_id=4065&option=com_virtuemart&Itemid=26
Az is jó eke, amit a hirdető árul, csak nem bagodi. Aki pénzt ad érte, abban a hitben él, hogy egy "drágább" terméket vett. Most hogy a BEA felirattól drágább-e abba ne menjünk bele.
Egy étteremben is, ha szegedi halászlét kérsz, és dunai módon elkészítettet kapsz, akkor ha direkt szegedit akartál enni, lehet megkérded a pincért hogy miért szegedi van az étlapon ha nem is az.
Nem kötözködésből írom, csak vélemény.
Válasz #21055. hozzászólásra
Szia!
Makói hagyma sem, csak Makón terem és szegedi halászlét sem, csak Szegeden lehet főzni és... így tovább.

Sziasztok! A 3.-nál és az utolsó előttinél elég érdekes a hirdetés. Írja hogy bagodi, de mellette ott van, hogy bármilyet legyártanak belőle. Hacsak nem ő a Bagodi Mezőgép egy családi ház udvaron berendezkedett telephelye, akkor érdekesen gyárthat bagodit Veszprém megyében. Ennek ellenére pofás kis eke, csak a leírásban a név megtévesztő.
Érdekes lehet ez a reklámfilozófia. Ha valaki bagodit keres, akkor így hamarabb rátalál erre. De aki célirányosan bagodit keres, az valszeg élből tovább is lép, mert látja, hogy ez nem a gyári.Aki hallomásból keres annak lehet jó, de manapság bárminek utána lehet járni információs világunkban. Akinek meg nem számít a név,az úgyis megveszi ha pászol neki.
Misi erre most jöttél rá?)). Mutatok majd gyári bagodit.Igazzi ritkasság.
Sziasztok Urak!

http://olx.hu/hirdetes/kettes-eke-bagodi-gyari-allapot-ID2DSC7.html#7c56bed873http://olx.hu/hirdetes/japan-mitsubishi-kistraktor-elado-ID2LESP.html#843af9871ahttp://olx.hu/hirdetes/bagodi-kettes-eke-ID1M7vW.html#0378e965bfhttp://olx.hu/hirdetes/bagodi-kettes-eke-tz4k-eke-uj-ID1xFfB.html#0378e965bfhttp://olx.hu/hirdetes/2-es-bagodi-eke-japan-kistraktorhoz-ID2MfZ7.html#0378e965bf
Egy kis fejtörő .
HÁNY FÉLE BAGODI EKE LÉTEZIK?
Úgy néz ki hogy nagyon sok.
Minden olyan embernek aki vágyik egy igenjó kis traktorra szép estét

Válasz #21049. hozzászólásra

Üdv!
??
olyan kérdésem lenne,hogy láttam itt valakinek a belinkelt képén,az eke után szögvasból volt csinálva valami fogasféle!Nekem erre lenne szükségem(képre)
elég érthető voltam
Válasz #21048. hozzászólásra

Szia!
Mi sem egyszerűbb ennél!
Belső fűtés. Garázsra is
Valaki tud adni egy fűtött gatázst?

Válasz #21046. hozzászólásra

Szia!
Sérelem? Ugyan már! Az nincs. Egyszerű kultúrprogramra gondoltam!
Válasz #21044. hozzászólásra

Az én tetőfámat is olyannal fűrészelték,csak azt zetor hajtotta.Még most is dolgozik vele a kis öreg,de most már inkább csak tűzifát darabol vele bérmunkába.
Bencsiki a kúltúr előtti találkozót én is szorgalmaznám. Már csak azért is mert általában a közelében mindíg van kocsma,ott pedig minden fajta sérelemre van gyógyír.

Nem elabortált ötlet. Sok-sok évvel ezelőtt egy traktorhajtású szalagos gatter fürészelete ki a komplett épületfámat, gerendákat, deszkákat, léceket. Ha jól emléxem, egy UE-28 hajtotta.
Szóval nem biztos, hogy rossz ötlet.
Szia, nem hülyeség, áttételezés után kb 760 fordulata legyen a fűrésznek.
Válasz #21039. hozzászólásra
Köszi az infokat!
Sziasztok!

Elméleti síkon kérdezném ha a trakival hajtanám meg a szalag fűrészt az jó lehet vagy eleve hülyeség?
Válasz #21038. hozzászólásra

igen
Válasz #21036. hozzászólásra

Szia!A kerekeim tömlősek!A feltöltés azért nem olyan egyszerű de az én módszeremmel is meg volt egy fél óra alatt egy db.A kerekek szelepét a legfelső pontra állítottam és egy szivattyúval nyomatni kezdtem bele a fagyállót,amikor úgy gondoltam hogy nagy a nyomás akkor a levegőt kiengedtem teljesen nullára és utána megint szivattyúztam a folyadékot teljesen addig míg a szelepnél nem jelent meg a folyadék!Utána pedig felfújtan a kereket üzemi nyomásra levegővel!!
Válasz #21033. hozzászólásra
Mit kellene csinálnom? Tarján?
Sziasztok!
akik vonattal jöttek volna haza csak reggelre értek a faluba 40 km-en..
Elég zorall idő volt,az erdőből hallatszott néhány komoly reccsenés..áram nem volt,gyertyafény,fatüzelés és lavór
Válasz #21006. hozzászólásra
Szia. Tömlős kerék az ami töltve van neked, vagy tömlő nélküli? Csak felöntöd simán, és felnyomod levegővel üzemi nyomásra?

Most látom, hogy nem is nekem címezted a kérdést...
Szia.
Dolgozom. Mert?
Válasz #21032. hozzászólásra

Hál istennek mi csak a szélit kaptuk el.
Szerdán mit csinálsz ?
Válasz #21029. hozzászólásra
Sziasztok!
Misi akkor dologidő van?
Válasz #21026. hozzászólásra
Szia.
Tetszik.
Válasz #21029. hozzászólásra

Ne szundikálj hóba(n).
Biztos voltam benne, hogy jó éjszakátok volt ....
Válasz #21025. hozzászólásra

. De hál istennek senkinek semmi baja nem lett.
Ügyeletes voltam az éjszaka éjféltől már szundikálni is tudtam hébe hóba.
Volt olyan erdős rész ahol a hálózatunk ment a fa vágó csak hümmögött egyet és haza ment azt mondta ha várunk egy kicsit kidől az a fa magától is igaza lett
Válasz #21025. hozzászólásra
.
Felénk Pest megyében vasárnap este óta esik, meg fagy is rá a vezetékre, falombra. Tegnap 4 órakor elment az áram, az egész településen reggelre jött vissza.Gyömrő felé már nehezen bírják a fák, tele az út széle félrehúzott, letört gallyakkal. Felénk ilyen az idő, Geresz ha jön meg tudja majd írni, hogy 200 méterrel arrébb milyen
Válasz #21026. hozzászólásra
* kiotink van
Nekünk egy ilyenvkiotobk van most összel vettük
Szevasztok!
Kinél milyen az időjárás? Itt délvidéken jól vagyunk, eső, sár, szél, semmi egyéb. De amit a neten olvasni lehet, hát az nem semmi.
Válasz #21023. hozzászólásra

Válasz #21022. hozzászólásra

Legyünk stílszerűek van benzinkút is a faluba, és elég nagy füves szabad terület van körülötte és egy halastó is. Csak azért mondom mert úgy látom nagy lesz a sorban állás Bencsikinél és aki vár a sorára az akár horgászhat is addig.
Válasz #21011. hozzászólásra

Remek ötlet!
Azt gondolom, lassan javasolnom kell Misinek, hogy a következő találkozó 2 napos legyen. Mert 1 napot csak a kultúrház előtti kötetlen eszmecsere elvesz.
Bár, ha jobban belegondolok, a másnap csak gyógyul a sok benzin témával ötletelő, tehát a harmadnap marad a traktorozásra.
Válasz #21014. hozzászólásra
király!!!!