OK. Ettől függetlenül láttam néhány teljesen irreális (olcsó) árat is más hirdetőktől. És vannak köztük "valósabbnak" (legalábbis az eladót tekintve) tűnők..
Pl. http://stroje.bazar.sk/6285644-kubota-bl34-2007-s-celnym-nakladacom
Szóval nem értem a dolgot.
Üdv!
Hátha van valaki, aki Szlovákiából fórumozik, vagy netán érti a nyelvet.
Megköszönném, ha ránézne pl. erre a hirdetésre:
http://stroje.bazar.sk/6116200-kubota-b2320-s-celnim-nakladacem
Az ár mire vonatkozik? Mert kétlem, hogy ennyi lenne a traktor.
Válasz #11959. hozzászólásra
Misi!
Szép kör volt na és bírta a TOLEDO a 200 km/h-t,hogy mindent sikerült meg nézned?Ja és mért nem néztetek be hozzánk?Amúgy szoktam ilyen távot vezetni,nekem bemelegítő ennyi.
Ja parafa csemete még mindég érdekel.
Válasz #11960. hozzászólásra
El árulom de csak neked Szarvason az arborétumba van egy " Maket" Magyarországról és a nevezetes épületek ki vannak állítva azt néztük meg.
Az apóhirdetésekben olvastam,hogy sorközművelő kocsikat keresel.Itt a falumban van még 9 db eladó 20 000 ft/db irányáron.Összesen 13 db volt,én a múlt héten elhoztam négyet.Jó masszív,erős szerkezet benne van az anyag.Egyszer voltak használva,még a festék sincs lekopva a kapákról.Igy néznek kién ezt csináltam a négyből.
Ma voltunk a családdal kirándulni, elég sok mindent sikerült futtában megnézni,Pl Gyulai Vár, Debreceni nagy templom Egri Vár, Lánchíd, operaház Hősök tere Megyeri híd, Országház, Esztergomi Bazilika, Turul emlékmű, Fertődi Esterházy Kastély, Jáki templom, Hévizi Tófürdő, Tihanyi Apátság, Kaposvári Csiky Gergely Színház, Pécsi Dzsámi,Kecskeméti Cifra palota. Szegedi Dóm, és a Szolnoki Szigligeti színház.. Jó nagy kör volt de megérte.
Szia Ati, én az Oraker kft től szoktam venni Hatvanbanvan, igaz nem hosszú életú sajna! szépek a szamócáid, mijen fajta? palántát nem adsz el? csak itthonra kellene , nem piacozok, köszi!
Válasz #11949. hozzászólásra
Nagyon szépen köszönöm,nekem böven elég egy vagy kettö.Megnézem a motoros boltban ha nem kapok akkor élnék a lehetöséggel.Köszönöm mégegyszer Balázsnak is.
Igen, tudom, hogy jeleztél, de azért vettelek 1 főre, mert biztos ami biztos, Ha néhánnyal többen jövünk az kisebb gond, mint ha lerendelnénk ennyi - annyi helyet, aztán meg kevesebben leszünk.
Gyertek, várunk szeretettel.
Azzal a kultúr projekttel meg vigyázz!
A múltkor akkrát ütöttem, hogy a lendülettől leszakadt a csuklómról az óra!
Szia!
Nem terítek, a 4 tárcsás 160-as kasza olyan 120 szélesen egyenletesen leteríti a cuccot (a kis videómon pár pillanatra látszik is). Többek közt ezért is szeretem ezt a kaszát.
Az elterített cucc nagyon gyorsan szárad. általában 1-2 nap szárítás után sordrom és általában még aznap bálázunk is.
Most pl. kedden délelőtt kaszáltam, csütörtökön reggel harmattal sodortam és ha nem késik a bálázó, akkor be is tudtuk volna bálázni a cuccot. De du.4-ig nem ért oda, az eső jött helyette. Megázott csütörtökön és pénteken is.
Ma reggel még harmattal újra átfordítottam a cuccot, délben báláztunk, Be is hordtam a szénát. Most kezd el esni.
Na megkerestem az izzókat ,és nem tudok adni olyan sokat mert összesen van 4 db szóval max 2 db van pluszba.Azt hittem,hogy még tele van a doboz de sajnos nem.Egyébként Balázsnak 1994 -nek igaza van, jó bele a robogó izzó, szerintem nekem is az van.
Nekem van ilyen izzóm kb 400 ft ra jött ki darabja anno amikor vettem a traktoromhoz.De a márkája nem az eredeti Japán inkább valami utángyártás lesz ez,persze szépen világít a watt is stimmel 35/35w 12v.Amennyiben nem találsz izzót a fórumtalálkozóra el tudok vinni párat persze nekem is kellhet ezért max 5-6 db-ot tudok eladni.Úgy emlékszem más is keres izzót csak azt nem tudom,hogy pont ilyet e.Na mennem kell sziasztok majd este vagy dél körül elolvasom amit írtok.
Szép estét mindenkinek
Mostanság keveset vagyok fórum közelben,mert tombol a szamóca szezon és leköti az idöm.A héten 5 éjszakát töltöttem a nagybanin.Nem mondom a mai pihenés jól esett,de viszont van egy problémám mert a mitsu egyik izzója kiégett és segítséget kérnék hol lehetne venni hozzá.Máris teszek képet róla,és egy szamóca guinis méretröl.Ez nálunk termett és az én tenyeremben látható magában majd egy szokványos méretü társával.
Én nem ismerem azt a gépet amit említesz ,viszont ami nekem van Yanmar az elfogadható igaz 1 lóval kevesebb van benne,mint amit te kérdeztél.Nyilván mindenki a saját lovát dicséri,viszont annyit azért illik hozzátenni,hogy minél nagyobb lóerejű,és összkerékhajtás is legyen a gépben.Aztán,hogy neked melyik a szimpatikusabb és árban is a megfelelő az már egyéni.A modernebb gépekben plussz hidraulika kör is lehet, ,szintező,több fokozatú kihajtás stb.Persze ezek drágábbak.
Majd elfelejtettem a lényeget. Nem eladó,persze van az az ár amiért megválnék tőle de nem szívesen.
segítséget szeretnék kérni tőletek japán kistraktort szeretnék venni.mit tudnátok ajánlani? és mi a véleményetek a Iseki TU170F-röl?? elöre is köszi a segítséget és szép napot mindenkinek.
Üdv.
A Kelet-Agronál japán traktorokhoz csak függesztett permetező van, ugyanis elmondásuk szerint nincs a vontatottra igény (gondolom teljesítmény, ár). A kisgép amúgy köszöni szépen jól van.Tényleg nem kell hozzányúlni, eddig hiba nélkül dolgozott.
Sziasztok!
Szegeden is szakad,dörög és fotóznak fentről.
Bencsiki:Én jeleztem,hogy mi ketten megyünk a fiammal és ha a Mesi egészsége úgy alakul akkor hárman megyünk:IRGUM-BURGUM !
Sziasztok.
Akkor a találkozóról:
Remélhetőleg jól vezetett összesítésem szerint a találkozóra a következő jelentkezések köttek össze. A vonalak után zárójelben, hogy hány fővel érkezik a társunk.
Misi ennek megfelelően rendeli meg az ebédet és a helyet.
Nem kell feladni. Én is most veszek használatba egy 1000 öles területet. 6 éve "pihen".
Május végén kap egy nagy totál gyomírtást, rá 2 hétre egy trágyát és egy szántást a haverpom MTZ-jével. Aztán boronálás és valam zöldtrágya novemberig. Akkor újra szántás és jövő tavasszal megy bele (egy részébe) a krumpli. Remélem bejön.
Az krumpli projekt meg állt. Tegnap ki akartam szántani. le engedtem az ekét és meg állt a traki az eke a horgony szerepét játszotta. Tényleg pihent a föld szerintem több éves szorgos munkával a tarackot is kibírják irtani. Borzalmas egy terület volt.
Misi!
800 ölre 2 mázsa vetőkrumpli szerintem kicsit nagyon kevés.
A pihent föld az nagyon jó, de figyelj arra, hogy a krumpli alá nagyon jól előkészített (mélyen, morzsalékosra művelt, lehetőleg gyommentes) talaj kell.
Értekezz itt a gyakorlott burgisokkal, mielőtt belevágsz.
35470 hozzászólás
Válasz #11969. hozzászólásra
OK. Ettől függetlenül láttam néhány teljesen irreális (olcsó) árat is más hirdetőktől. És vannak köztük "valósabbnak" (legalábbis az eladót tekintve) tűnők..
Pl. http://stroje.bazar.sk/6285644-kubota-bl34-2007-s-celnym-nakladacom
Szóval nem értem a dolgot.
Válasz #11968. hozzászólásra
így is nézzed
http://www.bazar.sk/inzerent/eyJvAqGL_uKEDGmydNqx-XEeN06JOEbFKxwIkHFYBNo./?ref=6116200
ha ide beteszed, akkor rég elviszik előled, ha egyáltalán valós hirdetések.
Üdv!
Hátha van valaki, aki Szlovákiából fórumozik, vagy netán érti a nyelvet.
Megköszönném, ha ránézne pl. erre a hirdetésre:
http://stroje.bazar.sk/6116200-kubota-b2320-s-celnim-nakladacem
Az ár mire vonatkozik? Mert kétlem, hogy ennyi lenne a traktor.

Misi!
Szép kör volt na és bírta a TOLEDO a 200 km/h-t,hogy mindent sikerült meg nézned?Ja és mért nem néztetek be hozzánk?Amúgy szoktam ilyen távot vezetni,nekem bemelegítő ennyi.
Ja parafa csemete még mindég érdekel.
Válasz #11960. hozzászólásra

El árulom de csak neked Szarvason az arborétumba van egy " Maket" Magyarországról és a nevezetes épületek ki vannak állítva azt néztük meg.
A második képen van egy kis érdekesség is.
Sziasztok!

Agilis 22:Bocs úgy emlékszem,hogy árultak.Jó egészséget kívánok és sok szerencsét hozzá.
Ati:Gratula a terméshez!Paláta még saját részre érdekel ha meg oldható.Szerintem is robogó izzó ez.
Bencsiki:OK!(De ne fenyegess mert meg iszom előled majd az összes bort és viszem anyám palota pincsijét)
Szóval:
ésd ne =és nem

Misiiiii!
Itt voltál Pécsett ésd ne néztél be?
Válasz #11961. hozzászólásra
Kösz, de már nem aktuális. Lásd az adatlapomat!
bt66!

Az apóhirdetésekben olvastam,hogy sorközművelő kocsikat keresel.Itt a falumban van még 9 db eladó 20 000 ft/db irányáron.Összesen 13 db volt,én a múlt héten elhoztam négyet.Jó masszív,erős szerkezet benne van az anyag.Egyszer voltak használva,még a festék sincs lekopva a kapákról.Igy néznek kién ezt csináltam a négyből.
Sziasztok!

Misi 1 nap alatt ennyi mindent megnézni,még otthon a TV-ben is sok lenne nekem.
Sziasztok !

Ma voltunk a családdal kirándulni, elég sok mindent sikerült futtában megnézni,Pl Gyulai Vár, Debreceni nagy templom Egri Vár, Lánchíd, operaház Hősök tere Megyeri híd, Országház, Esztergomi Bazilika, Turul emlékmű, Fertődi Esterházy Kastély, Jáki templom, Hévizi Tófürdő, Tihanyi Apátság, Kaposvári Csiky Gergely Színház, Pécsi Dzsámi,Kecskeméti Cifra palota. Szegedi Dóm, és a Szolnoki Szigligeti színház.. Jó nagy kör volt de megérte.
SZIASZTOK! tud valaki véleményt mondani a német axiál permetezőről?köszi!
http://www.startapro.hu/hirdetes/auto_jarmu_gep-egyeb_auto_jarmu_gep/mitsubishi_mt16_4x4/tompa/1614506
Válasz #11945. hozzászólásra
Szia Ati, én az Oraker kft től szoktam venni Hatvanbanvan, igaz nem hosszú életú sajna! szépek a szamócáid, mijen fajta? palántát nem adsz el? csak itthonra kellene , nem piacozok, köszi!
Válasz #11954. hozzászólásra

Csak vigyázz! Velem lesz a vak komondor!
Válasz #11952. hozzászólásra

Nekem is volt ilyen Kínai gyártmányú órám.
Válasz #11949. hozzászólásra

Nagyon szépen köszönöm,nekem böven elég egy vagy kettö.Megnézem a motoros boltban ha nem kapok akkor élnék a lehetöséggel.Köszönöm mégegyszer Balázsnak is.
Válasz #11933. hozzászólásra

Igen, tudom, hogy jeleztél, de azért vettelek 1 főre, mert biztos ami biztos, Ha néhánnyal többen jövünk az kisebb gond, mint ha lerendelnénk ennyi - annyi helyet, aztán meg kevesebben leszünk.
Gyertek, várunk szeretettel.
Azzal a kultúr projekttel meg vigyázz!
A múltkor akkrát ütöttem, hogy a lendülettől leszakadt a csuklómról az óra!
Válasz #11939. hozzászólásra

Szia!
Nem terítek, a 4 tárcsás 160-as kasza olyan 120 szélesen egyenletesen leteríti a cuccot (a kis videómon pár pillanatra látszik is). Többek közt ezért is szeretem ezt a kaszát.
Az elterített cucc nagyon gyorsan szárad. általában 1-2 nap szárítás után sordrom és általában még aznap bálázunk is.
Most pl. kedden délelőtt kaszáltam, csütörtökön reggel harmattal sodortam és ha nem késik a bálázó, akkor be is tudtuk volna bálázni a cuccot. De du.4-ig nem ért oda, az eső jött helyette. Megázott csütörtökön és pénteken is.
Ma reggel még harmattal újra átfordítottam a cuccot, délben báláztunk, Be is hordtam a szénát. Most kezd el esni.
Válasz #11940. hozzászólásra
Nekem TU180F van.
Lajo_bá-nak van 170F-je.
Na megkerestem az izzókat ,és nem tudok adni olyan sokat mert összesen van 4 db
szóval max 2 db van pluszba.Azt hittem,hogy még tele van a doboz de sajnos nem.Egyébként Balázsnak 1994 -nek igaza van, jó bele a robogó izzó, szerintem nekem is az van.

Válasz #11945. hozzászólásra Ati ez robogó égö hakiég én mindig ilyet veszek .
Válasz #11945. hozzászólásra

Nekem van ilyen izzóm kb 400 ft ra jött ki darabja anno amikor vettem a traktoromhoz.De a márkája nem az eredeti Japán inkább valami utángyártás lesz ez,persze szépen világít a watt is stimmel 35/35w 12v.Amennyiben nem találsz izzót a fórumtalálkozóra el tudok vinni párat persze nekem is kellhet ezért max 5-6 db-ot tudok eladni.Úgy emlékszem más is keres izzót csak azt nem tudom,hogy pont ilyet e.Na mennem kell sziasztok majd este vagy dél körül elolvasom amit írtok.
És az izzó.

Szép estét mindenkinek

Mostanság keveset vagyok fórum közelben,mert tombol a szamóca szezon és leköti az idöm.A héten 5 éjszakát töltöttem a nagybanin.Nem mondom a mai pihenés jól esett,de viszont van egy problémám mert a mitsu egyik izzója kiégett és segítséget kérnék hol lehetne venni hozzá.Máris teszek képet róla,és egy szamóca guinis méretröl.Ez nálunk termett és az én tenyeremben látható magában majd egy szokványos méretü társával.

Szia
Én nem ismerem azt a gépet amit említesz ,viszont ami nekem van Yanmar az elfogadható igaz 1 lóval kevesebb van benne,mint amit te kérdeztél.Nyilván mindenki a saját lovát dicséri,viszont annyit azért illik hozzátenni,hogy minél nagyobb lóerejű,és összkerékhajtás is legyen a gépben.Aztán,hogy neked melyik a szimpatikusabb és árban is a megfelelő az már egyéni.A modernebb gépekben plussz hidraulika kör is lehet, ,szintező,több fokozatú kihajtás stb.Persze ezek drágábbak.
Majd elfelejtettem a lényeget. Nem eladó,persze van az az ár amiért megválnék tőle de nem szívesen.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3677098/Eladó_Mitsubishi_MT16_kistraktor_-Keletagros_adásvételivel!_.html
Válasz #11940. hozzászólásra VAN egy jó állapotu Yanmar 1500d trakim eladó friss müszakival ha érdekel .
üdv mindenkinek.
segítséget szeretnék kérni tőletek japán kistraktort szeretnék venni.mit tudnátok ajánlani? és mi a véleményetek a Iseki TU170F-röl?? elöre is köszi a segítséget és szép napot mindenkinek.
Bencsiki!
Te kaszálás után rögtön szét teríted,vagy megvárod,hogy megszáradjon a teteje és utána forgatsz egyet ?
Válasz #11383. hozzászólásra
Üdv.
A Kelet-Agronál japán traktorokhoz csak függesztett permetező van, ugyanis elmondásuk szerint nincs a vontatottra igény (gondolom teljesítmény, ár). A kisgép amúgy köszöni szépen jól van.Tényleg nem kell hozzányúlni, eddig hiba nélkül dolgozott.
Válasz #11935. hozzászólásra
Ja.Majd a kultúr előtt tartunk neki egy közös eligazítást.Reszkess Bencsiki.
Válasz #11927. hozzászólásra
.
Én is jobbulást kívánok , és remélem nem komoly. Első az egészség , Második a Fórum tali
Képeket majd csinálunk és majd valahogy eljuttatjuk.
Válasz #11933. hozzászólásra

Csak keményen Laci, Szerintem te is jössz a Kultúr elé
Remélem nem komoly dolog miatt.JOBBULÁST KÍVÁNOK!
Sziasztok!
Szegeden is szakad,dörög és fotóznak fentről.
Bencsiki:Én jeleztem,hogy mi ketten megyünk a fiammal és ha a Mesi egészsége úgy alakul akkor hárman megyünk:IRGUM-BURGUM !
Válasz #11931. hozzászólásra
Volt Változó De semmi komoly
Válasz #11930. hozzászólásra
Szél az volt?
Bocsi nem 300 csam 30mm !!

Remélem semmi komoly.
Köszi a vebcímet.
Sajnálattal tudatom hogy a találkozóra nem tudok elmenni.
Kórházban leszek azon a héten.
Remélem semmi rosszat nem találnak.
Balu!
Elnézést, teljesen elfelejtettem a matrica ügyet.
Ez a web oldaluk: http://gungldekor.hu/htmls/fooldal.html
Szevasztok!
Ma kaszáltam megint de most füvet,ez már sokkal jobban ment.Még egy kis alakitgatás meg beállítás és hibátlan lesz a szerkezet.
Válasz #11918. hozzászólásra

Köszönöm Barátom!Nagyon szuper!Jól dolgozik!Tetszik!!
Sziasztok.

Akkor a találkozóról:
Remélhetőleg jól vezetett összesítésem szerint a találkozóra a következő jelentkezések köttek össze. A vonalak után zárójelben, hogy hány fővel érkezik a társunk.
Misi ennek megfelelően rendeli meg az ebédet és a helyet.
76Ati_____(3)
76Béci_____(4)
Agrokid_____(1)
Balu2_____(3)
Bencsiki_____(2)
Bitt78_____(2)
Dimitrij_____(2)
Geresz_____(2)
Hspityu_____(5)
Ilokos_____(3)
Laxa_____(2)
Misi74_____(3)
Plútó_____(3)
Szamóca1_____(4)
Szegedi Laci_____(1)
Szem_____(3)
Zoli82_____(2)
Ez összesen 45 fő.
Válasz #11922. hozzászólásra

Nem kell feladni. Én is most veszek használatba egy 1000 öles területet. 6 éve "pihen".
Május végén kap egy nagy totál gyomírtást, rá 2 hétre egy trágyát és egy szántást a haverpom MTZ-jével. Aztán boronálás és valam zöldtrágya novemberig. Akkor újra szántás és jövő tavasszal megy bele (egy részébe) a krumpli. Remélem bejön.
Válasz #11921. hozzászólásra

Az krumpli projekt meg állt. Tegnap ki akartam szántani. le engedtem az ekét és meg állt a traki az eke a horgony szerepét játszotta. Tényleg pihent a föld szerintem több éves szorgos munkával a tarackot is kibírják irtani. Borzalmas egy terület volt.
Válasz #11901. hozzászólásra
Misi!
800 ölre 2 mázsa vetőkrumpli szerintem kicsit nagyon kevés.
A pihent föld az nagyon jó, de figyelj arra, hogy a krumpli alá nagyon jól előkészített (mélyen, morzsalékosra művelt, lehetőleg gyommentes) talaj kell.
Értekezz itt a gyakorlott burgisokkal, mielőtt belevágsz.