Válasz #11166. hozzászólásra
Szevasz!
Köszi.
Voltak és lesznek is bikák.
Van 1ha tavalyi telepítésű luci,tavaly nem volt rajta semmi a szárasság miatt,de idén úgy néz ki hogy lesz.
Ez Bencsikinek készült?Szép munka csak a színe Isekis.
Én is vettem egy 160 cm-es román gyártmányú ,a tiedhez hasonló kaszát, de még nem volt időm beüzemelni.Látva a tiedet elküldeném hozzád kozmetikára.
Szia Győző. Sajnos a neten a Yanmar F szériához nem találtam leírást. Hálás lennék, ha tudnál küldeni F15D-hez egy manuált. e-mail: attila.zsigri(kukac)gmail.com Előre is köszönöm!
Van nekem egy 95 oldalas kezelési utasítás yanmar af-es traktorokra de csak japán szöveggel. Van némi műszaki problémám a géppel és ezért kéne fordítani az utasításból. Jobb volna magyarúl is beszélő.
Válasz #11148. hozzászólásra
Egyedül szeretek menni. Az első úton volt tolmács. Annyira voltam elégedett, hogy vasárnapi hazérkezés után hétfőn már nyelviskolában ültem.
Ettől függetlenül angolul és japánul beszélőt tudok két percen belül szerezni. Magyarul viszont nem tud. Ha így is jó, szólj.
Yanmar AF csak AF120. Szerintem más egy darabig nem is igen lesz.
Létezik, de eléggé komoly ára van, 192€ darabja áfával együtt. Nem tudom miért de a 18 meg a 22 colos gumi elég drága. Azt mondják azért mert ritka méret. A 20 colos nekem csak 120€ volt.
Válasz #11121. hozzászólásra Szerinted ez létezik 8.3-22 méretben is mert én vettem egy pár gumit nem mondom hol de ritka szar minőségű és pedig elég drága volt.
Kubota B1600 betegsége, amit nagyon nézzek meg stb ,jó tanácsokat szeretnék kérni. Magántól jönne nem kereskedőtől.
Lehet ,hogy elcserélném az L1500at rá.
Régóta kerestem már ilyen oldalakat, eredménytelenül.
Ennek nagyon örültem volna, de nekem YM-1500-am van és ennek találom sehol a leírását. Ha tudnál segíteni, nagyon megköszönném.
Mindkettő minősége esetleg márkája is azonos volt? Azért nem m1, mert adott alkatrészből a legolcsóbbtól a 3-4x árig lehet találni kereskedőtől függetlenül, attól függ milyen márka és minőség. Csak hogy egy egyszerű példát vegyünk, személyautó első kutyacsont (kis stabilkar), vettem 3800-ért szinte a legolcsóbbat, jó lesz az. 1,5 év után elkezdett kopogni, mikor kivettem, szinte kiestek belőle a csuklók. Akkor vettem 8600-ért márkásat, ami felső közép kategória (ez volt 4 éve), azóta egy hangja nincs.
Üdv mindenkinek.
1kis tájékoztatás ez évre le eset esőről.
Ja Szabolcs Szatmár Bereg Megye legkeletibb csücske.
2013 Év
02.02-29mm
02.20-4mm
02.22-4mm
03.01-5mm
03.09-30mm
03.10-15mm
03.11-4mm
03.13-9mm
03.15-15mm
03.19-13mm
03.20-11mm
03.26-10mm
03.29-22mm
04.01-15mm
04.02-5mm
04.04-15mm
04.05-15mm
04.06 most indult meg
Nem akarok senki pártjára állni, de a gumi Győzőnek eladó.A vevő meg választhat, veszi vagy nem.Lehet hogy az információ amit megadot azt segitségnek szánta,gondolom ezzel nem csapot be senkit!Szerintem inkább az árképzésekkel vannak problémák némeik kereskedőnél!
Én a Keletagrónál egyszer vettem hengerfejtömitést
12500 ft-ért,személyes megrendelés mintával, három nap után ujabb ut nyiregyre/össz 120km/
Oraker kft 5669 ft+1839 ft szállitás két napra futárral
Ugyan ez volt a dugattyugyrükkel közel 25 ezer hejet 9600 ft-ért házhozszállitva!Akár milyen közvetlenek a vevőkhöz, a pénztárcám nem engedi meg hogy ott vásároljak,ha van olcsóbb abban a minőségben!
...mert pl. a 8,3-20-as rizsgumik a mintázatnak köszönhetően 2 cm-rel voltak szélesebbek mint a jelenlegi 8,3-20 Mitas gumik, a rizsgumikkal a traki 101 centi széles volt és az alsó hidraulikaszár mindig beleakadt a mintába, a Mitas-szal a traki csak 97 centi széles és már nincs hidraulikaszár beakadás! De az alapkonstrukció a 8,3-20 as méret az mégis ugyanaz!
35470 hozzászólás
Válasz #11168. hozzászólásra
,csak ilyen festék volt itthon.
Nem isekisnek készűlt
Hozd a tiedet bátran,lefessük pirosra.
Válasz #11166. hozzászólásra
Szevasz!
Köszi.
Voltak és lesznek is bikák.
Van 1ha tavalyi telepítésű luci,tavaly nem volt rajta semmi a szárasság miatt,de idén úgy néz ki hogy lesz.
Válasz #11138. hozzászólásra
Szia Balu!
Ez Bencsikinek készült?Szép munka csak a színe Isekis.
Én is vettem egy 160 cm-es román gyártmányú ,a tiedhez hasonló kaszát, de még nem volt időm beüzemelni.Látva a tiedet elküldeném hozzád kozmetikára.
Válasz #11145. hozzászólásra
Szia Győző. Sajnos a neten a Yanmar F szériához nem találtam leírást. Hálás lennék, ha tudnál küldeni F15D-hez egy manuált. e-mail: attila.zsigri(kukac)gmail.com Előre is köszönöm!
Válasz #11161. hozzászólásra
Sziasztok! Balu2 jó a kaszád. Milyen állattartásba kezdesz, hogy így begépesítesz?
Üdv! Kubota B1502- höz van-e leírásod?
Köszönettel!
Szia Győző!
Írtam egyet a megadott e-mail címedre,hogy megköszönném ha nekem is elküldenéd a leírást.
Yanmar f14d xs-205@freemail.hu
Köszi szépen.
Csatlakozom az előttem irókhoz nekem Hinomoto C 174 van, zsoltdolhai@citromail.hu köszönet.
ezt a nagylelkűséget én sem hagyhatom ki, Győző, kérek Yanmar f165 dokut! meg egy doboz 3 pont függesztést, meg egy ...egyelőre ennyi.
Tisztelet!
Szevasz Győző!
Én is élnék a lehetőséggel.
Yanamar f14d cserkibalu@freemail.hu
Előre is köszönöm!
szia Győző! yanmar 1610d -hez van kezelési ut. ? penzes1964@t-online.hu
köszi előre is!

Úgy látom csináltál magadnak munkát rendesen előre is köszönjük.
Válasz #11154. hozzászólásra

Pálcika nélkül kipróbálnám. Pálcikával meg éhen halnák
Tényleg nagyon gusztán néz ki.
Jó estét!
Győző, esetleg Kubota L2201Dt?
Válasz #11126. hozzászólásra

Ne búsulj jövő hétre már igazi jó idő lesz.
Válasz #11154. hozzászólásra

Ez azért egészen biztosan:
Válasz #11149. hozzászólásra

Ha ezek esetleg valamiért nem csúsznának (bár kétlem, mert isteniek):
Válasz #11150. hozzászólásra
Van nekem egy 95 oldalas kezelési utasítás yanmar af-es traktorokra de csak japán szöveggel. Van némi műszaki problémám a géppel és ezért kéne fordítani az utasításból. Jobb volna magyarúl is beszélő.
Mitsubishi MT16 ?
Egyedül szeretek menni. Az első úton volt tolmács. Annyira voltam elégedett, hogy vasárnapi hazérkezés után hétfőn már nyelviskolában ültem.
Ettől függetlenül angolul és japánul beszélőt tudok két percen belül szerezni. Magyarul viszont nem tud. Ha így is jó, szólj.
Yanmar AF csak AF120. Szerintem más egy darabig nem is igen lesz.
74 Misi
Mitsubishi MT20D az van.

Én még enni sem tudok Japánul.
Ha japóba jártok visztek tolmácsot? Japán tolmácsra gondolok mert most azt hajkurászok.

Mitsubishi MT20 ?
Köszi
Yanmar af-es?
Elég sok japán kistraktor típushoz van 10-15 oldalas kezelési leírás, amit szívesen elküldök bárkinek ha kapok típust és e-mail címet.
Válasz #11138. hozzászólásra

Balu ezzel fogod a rizst aratni?
Amúgy gratula ügyes vagy.
Válasz #11141. hozzászólásra AZ nem is olyan drága mert 2 éve vetem 150ezer ft számla nélkül ami rajt van 2db volt enyiért.
Sziasztok !

Most értem haza kb 6 köbméter fát daraboltam össze engem se kell ma ringatni.
Válasz #11137. hozzászólásra
Létezik, de eléggé komoly ára van, 192€ darabja áfával együtt. Nem tudom miért de a 18 meg a 22 colos gumi elég drága. Azt mondják azért mert ritka méret. A 20 colos nekem csak 120€ volt.
Válasz #11122. hozzászólásra
Hát szó ami szó a K.Agro igen drága mtz alkatrészben is volt már hogy fele annyiért vettem meg ugyanazt máshol.
Válasz #11090. hozzászólásra
én hétfőn, vagy kedden ültetek, ha minden jól megy. milyen fajta, mennyiért? dobd be hozzám is, hátha hamarabb elmegy
Ma üzembe helyeztem a tavaly vett kaszámat.Kicsit kipofoztam,új csapágyak,kések,ékszíjak,meg egy kis festés.

Válasz #11121. hozzászólásra Szerinted ez létezik 8.3-22 méretben is mert én vettem egy pár gumit nem mondom hol de ritka szar minőségű és pedig elég drága volt.
Ha valakit érdekel Kubota kézikönyvek letölthetők.http://kubotabooks.com/AutoIndex
Az oldal ne mindig érhető el,és sajnos nem teljes modellpaletta.
Kubota B1600 betegsége, amit nagyon nézzek meg stb ,jó tanácsokat szeretnék kérni. Magántól jönne nem kereskedőtől.
Lehet ,hogy elcserélném az L1500at rá.
Válasz #11126. hozzászólásra

Üdv urak! Hidd el nem örülünk neki, mert nem vagyunk kárörvendők, csak más meteorológiai előrejelzést néztünk.
Válasz #11106. hozzászólásra
Üdv Ati007!
Esetleg tudnál HINOMOTO E2004-hez servíz manuált?Magyon hálás lenék.Régóta hajkurászom.Köszönöm!
Válasz #11106. hozzászólásra
Régóta kerestem már ilyen oldalakat, eredménytelenül.
Ennek nagyon örültem volna, de nekem YM-1500-am van és ennek találom sehol a leírását. Ha tudnál segíteni, nagyon megköszönném.
Válasz #11122. hozzászólásra
Mindkettő minősége esetleg márkája is azonos volt? Azért nem m1, mert adott alkatrészből a legolcsóbbtól a 3-4x árig lehet találni kereskedőtől függetlenül, attól függ milyen márka és minőség. Csak hogy egy egyszerű példát vegyünk, személyautó első kutyacsont (kis stabilkar), vettem 3800-ért szinte a legolcsóbbat, jó lesz az. 1,5 év után elkezdett kopogni, mikor kivettem, szinte kiestek belőle a csuklók. Akkor vettem 8600-ért márkásat, ami felső közép kategória (ez volt 4 éve), azóta egy hangja nincs.
Beragadt az Enter?
Válasz #11128. hozzászólásra
Válasz #11127. hozzászólásra
Csinos honda
Sziasztok!

kisütött a nap. persze csak kicsir. Remélem most már így is marad.
A hét végi vetés elmarad. Az összeesküvők nyertek!
Üdv mindenkinek.

1kis tájékoztatás ez évre le eset esőről.
Ja Szabolcs Szatmár Bereg Megye legkeletibb csücske.
2013 Év
02.02-29mm
02.20-4mm
02.22-4mm
03.01-5mm
03.09-30mm
03.10-15mm
03.11-4mm
03.13-9mm
03.15-15mm
03.19-13mm
03.20-11mm
03.26-10mm
03.29-22mm
04.01-15mm
04.02-5mm
04.04-15mm
04.05-15mm
04.06 most indult meg
Így néz ki újonnan (bár ez egy kicsit kisebb):

Thaiföldön egy kereskedő barátunk pl. ilyen gumikkal rendeli a traktorokat:

Ezt útközben fényképeztem:
A motorja csak az első a traktornak jár, ennek:
Válasz #11121. hozzászólásra
Nem akarok senki pártjára állni, de a gumi Győzőnek eladó.A vevő meg választhat, veszi vagy nem.Lehet hogy az információ amit megadot azt segitségnek szánta,gondolom ezzel nem csapot be senkit!Szerintem inkább az árképzésekkel vannak problémák némeik kereskedőnél!
Én a Keletagrónál egyszer vettem hengerfejtömitést
12500 ft-ért,személyes megrendelés mintával, három nap után ujabb ut nyiregyre/össz 120km/
Oraker kft 5669 ft+1839 ft szállitás két napra futárral
Ugyan ez volt a dugattyugyrükkel közel 25 ezer hejet 9600 ft-ért házhozszállitva!Akár milyen közvetlenek a vevőkhöz, a pénztárcám nem engedi meg hogy ott vásároljak,ha van olcsóbb abban a minőségben!
Válasz #11120. hozzászólásra

...mert pl. a 8,3-20-as rizsgumik a mintázatnak köszönhetően 2 cm-rel voltak szélesebbek mint a jelenlegi 8,3-20 Mitas gumik, a rizsgumikkal a traki 101 centi széles volt és az alsó hidraulikaszár mindig beleakadt a mintába, a Mitas-szal a traki csak 97 centi széles és már nincs hidraulikaszár beakadás! De az alapkonstrukció a 8,3-20 as méret az mégis ugyanaz!