Válasz JD 4630 #3069. hozzászólásáraOk. Hasonló teljesítményű gépet tervezek venni, de szűk a pénztárca... Ezért ez is képben van, lehet, az első helyen. Tudom, ha váltógenerálra kerül a sor, az zsebbenyúlós. Kb mennyire?
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
4650-es váltó felújítás után, felújított főszivattyú, melegen, alapjáraton 11 bar-os feltöltőnyomás mellett 2-3 órás munka után a kormány akad, a hidraulika csak magas fordulaton, és csak nehezen emel. Ahogy olvastam a korábbi
hozzászólásokat nem csak nekem vannak ilyen problémáim. Ha valaki eljutott a megoldásig, vagy van ötlete szívesen vennék egy kis segítséget.
Köszi.
Egyébként banki felszámolásos gép, az utsó percig ment, mielőtt lefoglalták, csak a hosszú állás miatt ment szét a hajlékony tengely szimeringje, meg trutyis lett a tank, eltűntek az aksik stb, de eddig nagyom nem bánom, hogy megvettük.
Az volt a szerencse, hogy tesóm le tudta nyomozni és beszélt az előző tulajjal és a második hívásnál már mindent elmondott.
Válasz JD 4630 #3029. hozzászólásáraÉn csak így mozgatom az üzemképtelen gépet.
Ha nem lehet összeakasztani a tréleren így,akkor annyit húzúnk rajta rúddal,hogy meg lehessen fogni és utána hajrá!
Ha nagyon szűk helyre kell betenni,akkor ledobjuk a súlyokat,és csak 4 db.-ot hagyunk fenn,így élesebben is lehet vele fordúlni,meg jobban be lehet tolni a szűkebb helyekre.
Válasz Mf-es #3011. hozzászólásáraNekiálltunk a németnek és eddig amit megcsináltunk öröm volt rajta dolgozni ez tényleg annyi órás amennyinek adták, és csak jó minőségű alkatrésszel javították, ha minden jól megy holnap próbakör, egyébként 2 éve ősszel még használták csak állásában elengedte az olajat meg eltűntek belőle az akuk, eddig azt mondom lehet jobb vétel volt mint a másik.
TLT nincs benne de nem is kell nekem.
Válasz Gépesített paraszt #3028. hozzászólásáraIgen ismerem a módszert csak a trélerről így nem jött volna le, nagyon nagyot bukott a gép az eleje égnek állt, nem tudtuk volna így leemelni, meg aztán a szűk helyek és a meredek utca miatt inkább vittünk át olajat a kormányra fékre és lánccal húztuk be.
2 y kanyar is volt a 100 méteres úton.
Válasz JD 4630 #3024. hozzászólásáraÜdv!
Sajna nekem is csak egy angol nyelvü kezelésim van 55-ös trakihoz,de azt szívesen odaadom Neked!
Folyamatban van egy magyar nyelvü is,de még nem kézzelfogható.
Alkatrészkatalógusom Nekem is csak akkor van hozzá,ha kinyomtatom,de ezt Te is meg tudod csinálni.
Válasz Gépesített paraszt #3019. hozzászólásáraBasszus a 30-assal húztam le a trélerről a mozgásképtelent, hát megszenvedtem vele, aztán meg úgy belendűlt, hogy a vonórúd eltört mint a ropi, eseménydús volt a nap
A dán gépben nagyon pöpec a motor, abban nemrég cserélt rövid motor van nagyon szépen ketyeg, a másiknál meg talán bejött a füles 1-2 nap és kiderül, a kosz alatt egyébként szebb, mint a másik, és tényleg látszik, hogy 1 gazdás gép aaa héten be szeretném indítani, csak kell cseréni benne szimeringet a 3. pont alján meg olajakat aztán mehet is.
5220 hozzászólás
Válasz JD 4630 #3069. hozzászólásáraOk. Hasonló teljesítményű gépet tervezek venni, de szűk a pénztárca... Ezért ez is képben van, lehet, az első helyen. Tudom, ha váltógenerálra kerül a sor, az zsebbenyúlós. Kb mennyire?
Válasz Berente Antal #3068. hozzászólásáraÉn inkább a munkagép munkaszélességét venném le a helyedben.
Érdeklődöm a hozzáértőktől 4650-es motorján lehet- e erősíteni, érdemes-e?
Válasz vasist #3063. hozzászólásáraIlyenkor mindíg eszembe jut a több hétig tartó scannelés
Válasz vasist #3063. hozzászólásárairtam, varom
Válasz vasist #3063. hozzászólásárairok imail cimet
Válasz vasist #3063. hozzászólásárahelló
át tudnád küldeni nekem is?
ha igen,köszi
Válasz Paulik52 #3061. hozzászólásáraKüld át a címedet van róla magyar nyelvű leírásom...
Válasz Paulik52 #3061. hozzászólásárasemmi extra nincs a szétszedésében, összerakni már érdekesebb, főleg ha a tengelyről nem veszed le az agyat
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy 4650-eshez van e valakinek veglehajtashoz abraja, vagy know-how-ja a szetszereléshez.
Jobb hatulja problemas.
Válasz csoppika #3058. hozzászólásáraTetszene mi?

Válasz Gépesített paraszt #3057. hozzászólásáraSajnos csak ez volt
Válasz JD 4630 #3056. hozzászólásáraKend át téglavörösre, aztán irány a szakfórum

Válasz JD 4630 #3056. hozzászólásáraNe csúfitsd el a vezérgépet!

Csak lett egy mtz a portán, ráadásul 82-es
Válasz szabi112 #3053. hozzászólásáraSzupi!

Örömmel hallom!
Válasz *** HM *** #3052. hozzászólásáraA süsü erö még jobb,nem olan sivatagi...
Válasz Gépesített paraszt #3046. hozzászólásáraÜdv Kolléga,Szarka Szabolcs vagyok,a gép összeállt,eddig szépen muzsikál! Jól sikerült!
Küldök róla pár képet:

Válasz JD 4630 #3051. hozzászólására
jympát neki meg e van a dír lóerő
Megvan a műszaki
Nagyon király a szekér és a motorja nagyon izmos, kíváncsi vok már rá mit tud, ha lemegyünk az aszfaltról.
Jövő héten már élesbe nyúzzuk.
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
4650-es váltó felújítás után, felújított főszivattyú, melegen, alapjáraton 11 bar-os feltöltőnyomás mellett 2-3 órás munka után a kormány akad, a hidraulika csak magas fordulaton, és csak nehezen emel. Ahogy olvastam a korábbi
hozzászólásokat nem csak nekem vannak ilyen problémáim. Ha valaki eljutott a megoldásig, vagy van ötlete szívesen vennék egy kis segítséget.
Köszi.
Válasz Gépesített paraszt #3046. hozzászólásáraA váltó is bemérve pöpec, a hidraulika is tutti.
Egyébként banki felszámolásos gép, az utsó percig ment, mielőtt lefoglalták, csak a hosszú állás miatt ment szét a hajlékony tengely szimeringje, meg trutyis lett a tank, eltűntek az aksik stb, de eddig nagyom nem bánom, hogy megvettük.
Az volt a szerencse, hogy tesóm le tudta nyomozni és beszélt az előző tulajjal és a második hívásnál már mindent elmondott.
Válasz JD 4630 #3044. hozzászólásáraÉn sem úgy gondoltam! Köszi!
Válasz Gépesített paraszt #3046. hozzászólásáraAz egyiken jó, a másikat nem próbáltam, de az kocsizni fog szóval mindegy.
Válasz JD 4630 #3042. hozzászólásáraHidraulikája megy rendesen???
Mert az szeret szórakozni,főleg némi állás után.
Válasz JD 4630 #3041. hozzászólásáraÖrömmel hallom,és remélem így is marad minden.
Válasz Horváth Róbert_55088 #3043. hozzászólásáraIdőben nem most lesz, hogy ráérjek, de ha nem sürgős megoldható.
Válasz JD 4630 #3040. hozzászólásáraÉrdekelne ha be lehetne szkennelni és el küldené/d/!
Válasz JD 4630 #3041. hozzászólásáraJa meg némi kábel, sarú, és áramtalanító kapcsolók.
Pöccre indult két kis aksival és ennek is nagyon szép a hangja, járása.
Válasz Gépesített paraszt #3033. hozzászólásáraNa már nem üzemképtelen a szekér és eddig 2 szimering, olaj, aksi, szűrők kellettek.
Válasz Horváth Róbert_55088 #3039. hozzászólásárategeződjünk, apámnak van úgy emlékszem
Válasz JD 4630 #3035. hozzászólására4630-hoz magyar nyelvű kezelésije van-e?
Válasz Horváth Róbert_55088 #3036. hozzászólásáraRemek este írok mailt, köszi
Nekem 6200-ashoz kellene kezelési!
Válasz JD 4630 #3024. hozzászólására76misimokus@gmail.com kezelésije van
Válasz Gépesített paraszt #3032. hozzászólásáraKár, hogy nem tudod, na majd kiderítem és megosztom.
Válasz Gépesített paraszt #3033. hozzászólásáraAhány ház annyi szokás

Mi nem olyan nagyipari szintem űzzük ezt a sportot, mint te
Válasz JD 4630 #3029. hozzászólásáraÉn csak így mozgatom az üzemképtelen gépet.
Ha nem lehet összeakasztani a tréleren így,akkor annyit húzúnk rajta rúddal,hogy meg lehessen fogni és utána hajrá!
Ha nagyon szűk helyre kell betenni,akkor ledobjuk a súlyokat,és csak 4 db.-ot hagyunk fenn,így élesebben is lehet vele fordúlni,meg jobban be lehet tolni a szűkebb helyekre.
Válasz JD 4630 #3030. hozzászólásáraAz elsőhajtásnál van a kézifékje,de magam sem tudom hogy működik,mert még nem szedtem szét ezt a részét.
Válasz Mf-es #3011. hozzászólásáraNekiálltunk a németnek és eddig amit megcsináltunk öröm volt rajta dolgozni ez tényleg annyi órás amennyinek adták, és csak jó minőségű alkatrésszel javították, ha minden jól megy holnap próbakör, egyébként 2 éve ősszel még használták csak állásában elengedte az olajat meg eltűntek belőle az akuk, eddig azt mondom lehet jobb vétel volt mint a másik.
TLT nincs benne de nem is kell nekem.
Válasz Gépesített paraszt #3027. hozzászólásáraKöszi lefényelem szerintem.
Még egy kérdés, mennyire ismered a kéziféket ezeken, csak mert megyek műszakira és az egyiken halovány, hol fogja meg a gépet?
Válasz Gépesített paraszt #3028. hozzászólásáraIgen ismerem a módszert csak a trélerről így nem jött volna le, nagyon nagyot bukott a gép az eleje égnek állt, nem tudtuk volna így leemelni, meg aztán a szűk helyek és a meredek utca miatt inkább vittünk át olajat a kormányra fékre és lánccal húztuk be.
2 y kanyar is volt a 100 méteres úton.
Válasz JD 4630 #3023. hozzászólásáraMi mindig emelve vontatjuk,és akkor nincs semmi kaland velük

Így elviheted a világ végére!
Válasz JD 4630 #3024. hozzászólásáraÜdv!

Sajna nekem is csak egy angol nyelvü kezelésim van 55-ös trakihoz,de azt szívesen odaadom Neked!
Folyamatban van egy magyar nyelvü is,de még nem kézzelfogható.
Alkatrészkatalógusom Nekem is csak akkor van hozzá,ha kinyomtatom,de ezt Te is meg tudod csinálni.
Válasz vasist #3025. hozzászólásáraIgen köszi.
Válasz JD 4630 #3024. hozzászólásáraHali gratula a vasakhoz nekem ötveneshez van magyar kezelési, de szerintem már elküldtem...
Válasz Gépesített paraszt #3019. hozzászólásáraAlkatrész katalógusod van hozzá papír alapú?
Meg esetleg magyar/angol nyelvű kezelési, csak mert dánul .... tudok, a német meg saláta lett.
Moderátor által módosítva: 2015-07-21 14:50:46
Válasz Gépesített paraszt #3019. hozzászólásáraBasszus a 30-assal húztam le a trélerről a mozgásképtelent, hát megszenvedtem vele, aztán meg úgy belendűlt, hogy a vonórúd eltört mint a ropi, eseménydús volt a nap
A dán gépben nagyon pöpec a motor, abban nemrég cserélt rövid motor van nagyon szépen ketyeg, a másiknál meg talán bejött a füles 1-2 nap és kiderül, a kosz alatt egyébként szebb, mint a másik, és tényleg látszik, hogy 1 gazdás gép aaa héten be szeretném indítani, csak kell cseréni benne szimeringet a 3. pont alján meg olajakat aztán mehet is.
Válasz Gépesített paraszt #3019. hozzászólására

Válasz Gépesített paraszt #3019. hozzászólására