Válasz #2676. hozzászólásra
Mi is törjük a kukit,van még egykis kései napra ami várat magára,a rizst is lenyomtuk,vágtam a gumissal is.Meg tarlóhántás a rövidtárcsával.Volt nálunk a Gaspardo-Attila.Hát,nagyon baba munkagép!!!!
Válasz #2674. hozzászólásra
A "szem" azért ment ki sűrűbben,mert meg volt nyúlva már a furata.Utolsó javításkor felfúrattam,húztak bele egy persely,ami majdnem szűk is volt.Azután az is kibírt annyit,mint a szilentek.Csak azért tudom,mert a szomszéd faluban van az eszköz.Mi újság felétek?
Válasz #2667. hozzászólásra
Szeva Pityu! Jó az avatarod!! ;)
Minden 2 évente,a hajtókar közepén a "szemet" meg minden évben.De cak a hajtórúdban kellett,a másik oldalt,ami a végét tartotta,azt nem cseréltem.
évig hajtottam a szekeret,a 4-ik szezonra felkészítés után lett cserélve.Ha jól emlékszem,még van is egy garnitúra a raktárban. :)
Hengerfej tömítés csere, kicsit bedolgozik a motor a vízbe azért van ez de előtte húzasd síkba a hengerfejet és úgy ragd össze, és ha a hatodik hengernél van a vízgomba akkor azon léktelenícs mert betud a levegő szorulni, én ez miatt cumiztam meg!!!!!
Üdv mindenkinek. JD 4755-ösöm hidegen a hűtő szintje a beöntő alatt van kb 8-10 cm-rel.Melegen ez a szint emelkedik 2-3 cm-t de munka közben (ha nyitva van a termosztát)és teljes gázt adok a szint feljön a beöntőig,ill.kinyom egy is fagyállót.Ezt addig csinálja míg már nem is látszik a szint a beöntőnél.Van-e valakinek valamilyen tippje erre a hibára?
Válasz #2663. hozzászólásra
Bingó! Ez jó ötlet!!! Ilyen gumicsöves történetem is vt már,a külseje ép volt,csak a belső részből vált fel egy darab,az szivatott.
Válasz #2657. hozzászólásra
De mielőtt bontasz egy kannából csinálj próbát meló közben hogy úgy müködik-e a redszer és csak az utolsó szűrőt hagyd a rendszerben!! Még az is lehet hogy nagy fordulaton valahol összeszívja az üzemanyag rendszer gumi csövét!!
Üdv mindenkinek!
Fújd meg a szívócsövet a tank felé kompresszorral.
A tankban,a szivattyú alatt van egy szűrőkosár,az szokott "betaknyosodni",és nem jön elég nafta.
Vedd le a üzemanyag tankot és pucold ki. A havernak régen az ARO tankjában rogy volt és mindig mikor rosz úton ment vele beszívtza a búvárcsőbe én megált,lehet nekedis valami van a tankban és azért csinál így mert mikor megálsz vele van ideje a rendszert telenyomni kis fordulaton kajával majd mikor terheled már kevésneki!!!!!!
Szia Korzo!
Engem az érdekelne hogy van olyan 8030-as JD aminek az első lámpái között van az embléma és van olyan aminek a hűtőrács közepén van és 5 lámpája van. Ez mitől függ?
Üdv Mindenki!
JD 6920-6930 chip tuningról tud valaki valami tapasztalatot???Vagy egyéb trakiról???
Kérem írjátok le mi a vélemény,tapasztalat!!!!
Köszönöm!!!
25276 hozzászólás
Válasz #2677. hozzászólásra
Azt itt gyártják Ro-ba, láttam a munkáját, nagyon fasza
Válasz #2676. hozzászólásra
Mi is törjük a kukit,van még egykis kései napra ami várat magára,a rizst is lenyomtuk,vágtam a gumissal is.Meg tarlóhántás a rövidtárcsával.Volt nálunk a Gaspardo-Attila.Hát,nagyon baba munkagép!!!!
Válasz #2675. hozzászólásra
Kukiszedés ezerrel , meg lazitózás napra után
Válasz #2674. hozzászólásra
A "szem" azért ment ki sűrűbben,mert meg volt nyúlva már a furata.Utolsó javításkor felfúrattam,húztak bele egy persely,ami majdnem szűk is volt.Azután az is kibírt annyit,mint a szilentek.Csak azért tudom,mert a szomszéd faluban van az eszköz.Mi újság felétek?
Válasz #2672. hozzászólásra
köszi ,nálam 250 ha akkor ehhez igazodok
Válasz #2671. hozzászólásra
köszi
kb hány heki ment le évente vele?
Most néztem vissza,hogy hektárban kérdeztél! Egy szezon átlag 400 hektár volt.
Szeva Pityu! Jó az avatarod!! ;)
Minden 2 évente,a hajtókar közepén a "szemet" meg minden évben.De cak a hajtórúdban kellett,a másik oldalt,ami a végét tartotta,azt nem cseréltem.
évig hajtottam a szekeret,a 4-ik szezonra felkészítés után lett cserélve.Ha jól emlékszem,még van is egy garnitúra a raktárban. :)
Válasz #2668. hozzászólásra
hogy néz ki az a légtelenítő?
Válasz #2666. hozzászólásra
Remélhetőleg csak hf. tömítés.
Válasz #2666. hozzászólásra
Hengerfej tömítés csere, kicsit bedolgozik a motor a vízbe azért van ez de előtte húzasd síkba a hengerfejet és úgy ragd össze, és ha a hatodik hengernél van a vízgomba akkor azon léktelenícs mert betud a levegő szorulni, én ez miatt cumiztam meg!!!!!
Válasz #2664. hozzászólásra
Szeva Lajos!
írtad régebben , hogy dolgoztál 1188-al is
az lenne a kérdésem,hogy kb. hány heki után cserélted a rázóasztal gumiszilentjeit ?
Üdv mindenkinek. JD 4755-ösöm hidegen a hűtő szintje a beöntő alatt van kb 8-10 cm-rel.Melegen ez a szint emelkedik 2-3 cm-t de munka közben (ha nyitva van a termosztát)és teljes gázt adok a szint feljön a beöntőig,ill.kinyom egy is fagyállót.Ezt addig csinálja míg már nem is látszik a szint a beöntőnél.Van-e valakinek valamilyen tippje erre a hibára?
Válasz #2664. hozzászólásra
Ha megoldódik a probléma a vörösborocskát az "öltözömben " isszuk meg. HE HEEEEEEEE.
Válasz #2663. hozzászólásra
Bingó! Ez jó ötlet!!! Ilyen gumicsöves történetem is vt már,a külseje ép volt,csak a belső részből vált fel egy darab,az szivatott.
De mielőtt bontasz egy kannából csinálj próbát meló közben hogy úgy müködik-e a redszer és csak az utolsó szűrőt hagyd a rendszerben!! Még az is lehet hogy nagy fordulaton valahol összeszívja az üzemanyag rendszer gumi csövét!!
Üdv mindenkinek!
Fújd meg a szívócsövet a tank felé kompresszorral.
A tankban,a szivattyú alatt van egy szűrőkosár,az szokott "betaknyosodni",és nem jön elég nafta.
Válasz #2660. hozzászólásra
Igy jártam én is! A tankban volt egy kb 3-4mm átmérőjű kerek kukorica szem! Szopatott rendesen,3x szereltem le a tankot!
Vedd le a üzemanyag tankot és pucold ki. A havernak régen az ARO tankjában rogy volt és mindig mikor rosz úton ment vele beszívtza a búvárcsőbe én megált,lehet nekedis valami van a tankban és azért csinál így mert mikor megálsz vele van ideje a rendszert telenyomni kis fordulaton kajával majd mikor terheled már kevésneki!!!!!!
Miért nem hivod ki servicét??
Ötlet az lenne.
Moderálási elveink miatt törölve.
2011-01-05 15:11:31
Válasz #2653. hozzászólásra
Äkos irtam mailt!!
Válasz #2636. hozzászólásra
A haver is megtáltísotta a pacit csak jó véleménye van.Faggasd a LEXION 420-ast itt a fórumon.
Válasz #2652. hozzászólásra
Nem tudok róla.
(az azért hozzá tartozik a dologhoz, hogy eléggé el vagyunk szeparálva a "területi" emberektől/hírektől)
Válasz #2648. hozzászólásra
fonyad.akos@freemail.hu
Válasz #2649. hozzászólásra
van hírük a KITE-nél?
Válasz #2649. hozzászólásra
igen ők azok. Van egy pár JD-jük.
Válasz #2647. hozzászólásra
Ezért jár egy írásbeli vállveregetés! :-)
Válasz #2646. hozzászólásra
Azokat, akik az elmúlt 1-2 évben vettek egy csomó traktort?
személyesen nem. Én általában nem találkozom a vevőkkel.
Válasz #2636. hozzászólásra
Irj egy E-mailt küldök telefonszämot
Válasz #2640. hozzászólásra
Vágom, ugye !!!????? :-))))
Válasz #2644. hozzászólásra
a balafőkajári céget ismered?
Válasz #2643. hozzászólásra
SZIA !!
széppen halad a szántással az öreg Vida
nem mondom széppen birja a krisztitek !!!
renault is szánt ???
Válasz #2642. hozzászólásra
Termékmanáger.
Válasz #2641. hozzászólásra
Persze. És nem olcsó. (többszázezres nagyságrend)
Te mit dolgozol a KITE-nél?
Szia! Az opció?
Válasz #2639. hozzászólásra
Ott a pont.
Válasz #2638. hozzászólásra
Xenon szettes ????????????
Válasz #2637. hozzászólásra
5 lámpás az a küklopsz.
Szia Korzo!
Engem az érdekelne hogy van olyan 8030-as JD aminek az első lámpái között van az embléma és van olyan aminek a hűtőrács közepén van és 5 lámpája van. Ez mitől függ?
Üdv Mindenki!
JD 6920-6930 chip tuningról tud valaki valami tapasztalatot???Vagy egyéb trakiról???
Kérem írjátok le mi a vélemény,tapasztalat!!!!
Köszönöm!!!
Válasz #2634. hozzászólásra
rendben !
Válasz #2633. hozzászólásra
Majd még teszek vlm.kor, mikor írtózatosan nem lesz dolgom....
Válasz #2632. hozzászólásra
igen olyasmi :)
Válasz #2631. hozzászólásra
... nem szokványos.
Válasz #2602. hozzászólásra
NA VÉGRE !!
jó fej vagy te koma csak ...
Válasz #2629. hozzászólásra
Azok mennyire állnak le?
Leállnak vlm.kor?
Mondjuk augusztusban?
Tehát 1 nap mennyi jön ki?
Válasz #2627. hozzászólásra
No, ezt nem tudom. Utána kéne nézni.
De pl. Mannheim több mint 45ezer trakit csinál évente.