Ez nem az én resszortom.
Én nem szeretem a saját lovamat dicsérni, a másikkal szemben. Amit egyedül hozzá tudok fűzni: vesd össze az önsúlyokat és a megengedett legnagyobb össztömegeket. Ezek a lóerővel együtt határozzák meg a mit-mivelt.
Apropó: Üdv Prágából! Barátkoztunk egy kicsit a Strom-osokkal :o)
Válasz #2576. hozzászólásra
Szia szabolcs! Igazad van!!Néhány éve még nevetünk azon a sok buta oroszon akik nálunk ugráltak mindenféle használhatatlan mg gép után.. Most meg tesék!! Ez nem semi Lasan onan kell majd hozni nem németböl.. A világ álandoan változik!! Mi meg hát?..
A Deere meghódítja Oroszországot?
2009. augusztus 31. 16:50:00
Az amerikai Deere & Co, a világ legnagyobb mezőgazdasági gépgyártójának igazgatótanácsa jóváhagyta azt a tervet, hogy Oroszországban is gyártani kezdi termékeit. A Deere beruházásának pénzügyi részleteit nem ismertették.
A Moszkva közelében létrehozandó Deere-központ a John Deere termékek széles skáláját lesz képes előállítani, a traktoroktól a betakarító gépeken át az építkezéseken és erdőművelésben használt berendezésekig. A Deere azzal számol, hogy a jövőben jelentősen bővülő piac lesz az oroszországi.
A júniussal záródott pénzügyi harmadik negyedévben a Deere adózott eredménye 420 millió dollár volt. Ez 27 százalékos csökkenés az egy évvel korábbihoz képest. A cég bevétele 24 százalékkal 5,89 milliárd dollárra esett a negyedévben, mert a gazdasági világválság miatt csökkent a kereslet a termékei iránt.
Amire lehet gyárilag tenni, és még lehet a gyárban módosítani, az gyárival jön.
Gyakorlatilag ez elhanyagolható mennyiség (évi 3-5 darab), tulajdonképpen csak az egyedi rendelésű amerikai gépek ilyenek, azok jellemzően a megrendeléstől számított 5-8 hónap alatt vannak itthon, tehát kevesen várják meg.
(az európai 6/7ezresre nincs gyárilag szerelt fronthidraulika)
Azt, hogy egyre kevesebb típust lehet gyárilag szerelt fronthidraulikával rendelni.
Mondjuk ez nekünk nem olyan nagy gond, nem olyan nagy kaland JD-re utólag felszerelni az alvázas felépítés miatt.
Mire gondolsz pontosabban?
Az európai traktorokra (tipustól függően) a LaForge és a Zuidberg a gyári beszállító (bár a gyári szerelés/szerelhetőség egyre jobban visszaszorul). Mi itthon szoktunk Zuidberg-et szerelni.
korzo.
Ha a 7830-nak nyomnak egy chipet, akkor meddig bírja ??? (De azt mondják akinek jd-e van nem igazán szokot chippelni, mert ott meg van amit rá írnak. :-))))
De a kérdést ettől még fent tartom.
Most lesz szeptember 2-3-án Telekgerendáson egy nagy bemutató, logisztika/kiszolgálás témakörrel (pótkocsik, rakodógépek, keverő-kiosztó-almozók, stb-stb-stb)
25235 hozzászólás
Válasz #2586. hozzászólásra
Tán dugni jársz dubi-ba dugiba !? :-DDDD
Vagy olyan közel vagy hozzá, hogy látod fényeit ???
Válasz #2581. hozzászólásra
Ha már a Cseheknél vagy , tudom ajánlani a Dubi nevű községet!!! PIROSLÁMPÁS ENYHÉN!!!!!!!!:) Látni kell!!!!!
Válasz #2584. hozzászólásra
Nem is. Ez is teljesen véletlen, hogy a Strom olyan szállást foglalt nekünk, ahol van net.
Na jóccak! Hosszú napok következnek...
Válasz #2583. hozzászólásra
Valamit akartam tőled kérdezni, de elraktároztam, mert gondoltam a héten nem leszel és most nem ugrik be.
Válasz #2582. hozzászólásra
Holnap délben indul a műsor Berlinben.
Válasz #2581. hozzászólásra
Épp akartam írni, hogy neked már rég kint kéne lenned.........
Válasz #2580. hozzászólásra
Ez nem az én resszortom.
Én nem szeretem a saját lovamat dicsérni, a másikkal szemben. Amit egyedül hozzá tudok fűzni: vesd össze az önsúlyokat és a megengedett legnagyobb össztömegeket. Ezek a lóerővel együtt határozzák meg a mit-mivelt.
Apropó: Üdv Prágából! Barátkoztunk egy kicsit a Strom-osokkal :o)
Válasz #2579. hozzászólásra
Bocs !
353-as.
korzo !
Ajánlom figyelmedbe : Milyen traktort érdemes venni 383 hsz-t.
No, holnap hajnalban indulok a 8R, 5G, 5M európai premierjére, szombaton jövök :o)
Csinálok képet.
Válasz #2576. hozzászólásra
Szia szabolcs! Igazad van!!Néhány éve még nevetünk azon a sok buta oroszon akik nálunk ugráltak mindenféle használhatatlan mg gép után.. Most meg tesék!! Ez nem semi Lasan onan kell majd hozni nem németböl.. A világ álandoan változik!! Mi meg hát?..
Igyekezni kell JD-t venni.......:
A Deere meghódítja Oroszországot?
2009. augusztus 31. 16:50:00
Az amerikai Deere & Co, a világ legnagyobb mezőgazdasági gépgyártójának igazgatótanácsa jóváhagyta azt a tervet, hogy Oroszországban is gyártani kezdi termékeit. A Deere beruházásának pénzügyi részleteit nem ismertették.
A Moszkva közelében létrehozandó Deere-központ a John Deere termékek széles skáláját lesz képes előállítani, a traktoroktól a betakarító gépeken át az építkezéseken és erdőművelésben használt berendezésekig. A Deere azzal számol, hogy a jövőben jelentősen bővülő piac lesz az oroszországi.
A júniussal záródott pénzügyi harmadik negyedévben a Deere adózott eredménye 420 millió dollár volt. Ez 27 százalékos csökkenés az egy évvel korábbihoz képest. A cég bevétele 24 százalékkal 5,89 milliárd dollárra esett a negyedévben, mert a gazdasági világválság miatt csökkent a kereslet a termékei iránt.
Válasz #2572. hozzászólásra
Amire lehet gyárilag tenni, és még lehet a gyárban módosítani, az gyárival jön.
Gyakorlatilag ez elhanyagolható mennyiség (évi 3-5 darab), tulajdonképpen csak az egyedi rendelésű amerikai gépek ilyenek, azok jellemzően a megrendeléstől számított 5-8 hónap alatt vannak itthon, tehát kevesen várják meg.
(az európai 6/7ezresre nincs gyárilag szerelt fronthidraulika)
Válasz #2570. hozzászólásra
Semennyire. Még az ikerbe kapcsolt sorbanjáró se túl gyakori, de olyan azért akad (ilyeneket lehet még sokat látni amerikai oldalakon)
Válasz #2569. hozzászólásra
Azt, hogy egyre kevesebb típust lehet gyárilag szerelt fronthidraulikával rendelni.
Mondjuk ez nekünk nem olyan nagy gond, nem olyan nagy kaland JD-re utólag felszerelni az alvázas felépítés miatt.
Válasz #2568. hozzászólásra
Rendeltetek egyáltalán már gyári szerelésű front hidraulikát, vagy mindre itthon kerül rá a cucc?
Válasz #2570. hozzászólásra
inkább otthon
Ez a hármas cucc mennyire kelendő errefele???
(fogadjunk h. semennyire... )
Válasz #2568. hozzászólásra
Pontosan erre.
Mi az h. visszaszorul?
Válasz #2567. hozzászólásra
Mire gondolsz pontosabban?
Az európai traktorokra (tipustól függően) a LaForge és a Zuidberg a gyári beszállító (bár a gyári szerelés/szerelhetőség egyre jobban visszaszorul). Mi itthon szoktunk Zuidberg-et szerelni.
Korzó, miféle frontos cuccok vannak mostanában rájuk pakolva?????
ne lihegjetek má annyit !!!
(biztos nagyon MELEGük van )
Válasz #2564. hozzászólásra
( arcára fagyott a vigyor!!!!! hehehheehehhehehheehee )
Válasz #2563. hozzászólásra
hahahahahahahahahaha
Válasz #2561. hozzászólásra
Téged nem.
De talán jobb is!!!!!
heehheheheheheeheheheheeeeheheeeeeeeeee
Válasz #2560. hozzászólásra
még nálam is szélesebbek...:-)))
Válasz #2560. hozzászólásra
nem LÁTSZ ??:D
Mekkorák a gumik?
Válasz #2557. hozzászólásra
ja nemttok helyesen írni..mindig úgy írom hogy ládtam?akkor boccs..
Válasz #2556. hozzászólásra
komoly az ára is !!!!
irreális!!
Válasz #2556. hozzászólásra
Simán láttam.
Ne rakjál D-ket waze......
Válasz #2551. hozzászólásra
ez itt van a basánál..komoly gép..már ládtam..
Válasz #2553. hozzászólásra
az hogy drága meg hazudik a tulaj pár témában
évjárat
lóerö
meg szerintem Üórában is
Cimbika nézegette, lebeszéltük róla,azttán meg más is kérdezgette őt meg Cimbika beszélte le róla
Válasz #2552. hozzászólásra
És mi a vége?
JA !!
Erről már dumáltatok?
Válasz #2549. hozzászólásra
A hannóveri feri.
Mit akarsz csodálni annyira???????????
majd Hannoverben megnézem, legalább kezd gyűlni a megcsodálandók listája...
Válasz #2545. hozzászólásra
Ez az, amit úgy sem.
A 6 és 7ezresről nincs még hír.
Válasz #2546. hozzászólásra
Az Európai (+Észak-Afrika, +Közel-Kelet) premier szeptemberben lészen, én 8-án megyek ki rá.
Válasz #2544. hozzászólásra
Tudom, hogy tudod az emilem !!!!!............
Amúgy a 7000 széria mikor frissül meg ?
Válasz #2543. hozzászólásra
Tudod, hogy erre nem mondhatok semmit.
korzo.
Ha a 7830-nak nyomnak egy chipet, akkor meddig bírja ??? (De azt mondják akinek jd-e van nem igazán szokot chippelni, mert ott meg van amit rá írnak. :-))))
De a kérdést ettől még fent tartom.
Válasz #2539. hozzászólásra
Most lesz szeptember 2-3-án Telekgerendáson egy nagy bemutató, logisztika/kiszolgálás témakörrel (pótkocsik, rakodógépek, keverő-kiosztó-almozók, stb-stb-stb)
Válasz #2540. hozzászólásra
Tud ő, csak nem fitogtatja! :-)
Válasz #2539. hozzászólásra
De nem a magyar bakki!
:D
nyelvtudás pluszpont pipa... :)
Hol lesz bemutatótok? Mostanában nem hallottam róla...
Olyan nagyobb Jamborie, mint tavaly nyáron volt?
Válasz #2536. hozzászólásra
LEHETNE GYORSABBAN IS VÁLASZ !!
VAGY MIKET NÉZEGETÜNK KÖZBEN HÉ .DDDDDD