Szevasz, szerintem ne kinlódj azzal a dual gold-al, mert van sokkal jobb és hatásosabb vegyszer az egysziküek irtására állományban, de ezt már 1x valahová leirtam
rdei gras, varza si conopida de toamna-100 ml/50 l apa/830 mp, preemergent; http://sanplant.ro/detalii_produs.php?lang=romana&ID=4&m_catid=1&produsID=40 it irja a varzqa az kaposztat jelent
Szerintem a Dualt hagyd ki a káposztából. Nem tudom nálatok Romániába ki mondja, hogy jó rá, de a hivatalos gyártói leírás szerint nem alkalmazható ilyen kultúrában.
elore is kosz,szerencses helyzet hogy ep te ajnalotad fel a segitseget,mivel olvastam egy par hozaszolasodat es kitunt hogy nagy kaposztatermelo vagy a kerdes az volna jo e a dual gold gyomirto kaposztara........???mert ti magyarok sehol se irjatok a kaposztat meg karfiolt a dualnal....a roman kepviselet meg igen,sot meg sokal tobbet............gyomirtoztal mar vele,vagy hallotal e valakit gyomirtozni kaposzta elot
A jégvert paradicsomomat tegnap fujtam a valagros megafollal.A területi képviselő azt mondta,hogy /csodára/ képes.Probáljátok ki ti is 0.5%-os koncentrácioval.
Hej,mit szoltok az agressor-hoz idén ültetek elöször egyik felét már 1hete kiraktuk de megviseltes az idöjárás miatt. A másik felét 1-2héten belül ki szeretnénk ültetni ,csak szokta valaki permetelni a palántát??
hagyd ra,nemlattod,ez mindenkivel kotozkodik de a kepfeltevesen kivul semitse tud es kepeket is olyanokat tessz fell aminek semmi kozze a temahoz.levegonek kel nezni,az ilyen mast nemerdemel
nesze itt a várvavárt segítség
marózd ki
legközelebb meg járj utána mielőtt parasztkodásba fox,
kevesebbet nyavajogj mert az életed szarabb része még előtted áll................................
946 hozzászólás
Válasz #195. hozzászólásra

kossz,a segitseget,akor legyszi irj le egy parat beloluk mert megyek magyraba es lefujom postemergensen:).elore is kosz.
Válasz #193. hozzászólásra

Megnyugodhatsz, megússza a káposztád
Viszont fölöslegesen juttattad ki, mert a klasszikus graminicidekkel jobb eredményt érhettél volna el
Irja paradicsomban,dohányban.Ezeknek a növényekhez hasonlo szereket lehet használni a káposztában.Viszont a fuzilade forte jobb lett volna.
Válasz #192. hozzászólásra
szerinted kiviszi a kaposztat???es ha igen a csomagolasan miet van feltuntetve a kaposzta a padlizsan meg minden nalatok meg nem??
Válasz #191. hozzászólásra
Nem alkalmazzák a Dualt, csak a magrólvetett állományokban, palántázás után ott a graminicidek
Válasz #190. hozzászólásra
kosz a tanacsot,igazan rendes vagy a baj az hogy mar 5 napja legyomirtoztam esmost latom hogy nalatok nemirjak akaposztat csak tudnam az okat
Válasz #189. hozzászólásra

Szevasz, szerintem ne kinlódj azzal a dual gold-al, mert van sokkal jobb és hatásosabb vegyszer az egysziküek irtására állományban, de ezt már 1x valahová leirtam
http://sanplant.ro/detalii_produs.php?lang=romana&ID=4&m_catid=1&produsID=40
rdei gras, varza si conopida de toamna-100 ml/50 l apa/830 mp, preemergent; http://sanplant.ro/detalii_produs.php?lang=romana&ID=4&m_catid=1&produsID=40 it irja a varzqa az kaposztat jelent
Válasz #184. hozzászólásra
Állítólag jó!
Preemergens kell kijuttatni, lehetőleg pár nappal a palántázás előtt.
Karfiolnál posztemergens gyomirtás tilos!
Válasz #185. hozzászólásra
ERDÉLY!!!!!!!!!
Válasz #181. hozzászólásra
Szerintem a Dualt hagyd ki a káposztából. Nem tudom nálatok Romániába ki mondja, hogy jó rá, de a hivatalos gyártói leírás szerint nem alkalmazható ilyen kultúrában.
Válasz #183. hozzászólásra
jó karfiolra is? be kell dolgozni?
Viszont command 48ec, már használt gazdatárs káposztafélében.
még nem használtuk,nem hallotam.Ilyenkor már mehet vegyszer nélkül.Kedden én is igy fogom.
Válasz #180. hozzászólásra

elore is kosz,szerencses helyzet hogy ep te ajnalotad fel a segitseget,mivel olvastam egy par hozaszolasodat es kitunt hogy nagy kaposztatermelo vagy a kerdes az volna jo e a dual gold gyomirto kaposztara........???mert ti magyarok sehol se irjatok a kaposztat meg karfiolt a dualnal....a roman kepviselet meg igen,sot meg sokal tobbet............gyomirtoztal mar vele,vagy hallotal e valakit gyomirtozni kaposzta elot
Ha tudok segitek.
latom senkise akar segiteni kaposztaval kapcsolatba(::(::(
lenne egy kerdesem,van valaki itt bent???
Mennyiért megy kilója?
Válasz #170. hozzászólásra

Ember, együttérzésem
Amit nem vitt el a viz, majd odafentről megoldják
A jégvert paradicsomomat tegnap fujtam a valagros megafollal.A területi képviselő azt mondta,hogy /csodára/ képes.Probáljátok ki ti is 0.5%-os koncentrácioval.
Válasz #172. hozzászólásra

Ne félj én nemrég takartam le a palántást..Készülök a holnapra..
Válasz #170. hozzászólásra
látom neked is van némi tapasztalatod a jégtémában. majd én is fotografálom az alakulását.
Válasz #171. hozzászólásra

az tuti, most is le lehetett volna, csak hát a lustaság.....
Válasz #169. hozzászólásra
Legközelebb biztos letakarjátok raselal.......
Válasz #167. hozzászólásra

Nézd ezt a krumplit....
Ilyen volt.....
Ilyen lett.....
Válasz #168. hozzászólásra

hát úgy legyen, hál istennek még nincs ilyen tapasztalatom,a fóliát mi is vagy 2 napja huztuk le róla, mert már főtt meg alatta, elbaxtuk
Válasz #167. hozzászólásra
Igen írtam...Helyrejönnek...Az enyém szerintem tavaly dúrvább volt..
Válasz #166. hozzászólásra
van kép az esősbe a karfiolról meg a palántról, szerinted jó lesz még?
Válasz #165. hozzászólásra
Igen fújd le...Gazdaságosabb.......
Persze ugy értem,hogy mielött ki van ültetve.
Hej,mit szoltok az agressor-hoz idén ültetek elöször egyik felét már 1hete kiraktuk de megviseltes az idöjárás miatt. A másik felét 1-2héten belül ki szeretnénk ültetni ,csak szokta valaki permetelni a palántát??
Válasz #161. hozzászólásra

Volt rajta,csak le vettem hogy kiültetés előtte edződjön a palánta..A rasel meg nem lett rárakva akkor még.........
Válasz #161. hozzászólásra
Itt akinek volt ,azt is elvitte mint a sz...t Nekem az üres m-30ast 1 perc alatt végigvitte a 270m hosszu földön.
Válasz #160. hozzászólásra
Hallod ménincs sátrad???????????
Válasz #159. hozzászólásra

Hasonlóra...
Válasz #158. hozzászólásra

ja és a paprikát még nem is láttam, nem volt lelkierőm kimenni, bár sejtem, hogy mire számíthatok
Válasz #157. hozzászólásra
Ha nem törött el a szára helyrejön nyugodj meg..Bár ilen jégverés után nehezen tud nyugodt lenni az ember.........
Válasz #156. hozzászólásra
mi palántuk is hasonló, csak kicsit kevesebb a levéllemez rajta.
Válasz #155. hozzászólásra
Ami nem volt törött ebből azt is kiültettük..Szépen helyrejött.....
Lett..Ha nem törött palánták helyrejönnek...
Válasz #154. hozzászólásra
ezen még nincsenek fejek, most kezdett csavarodni egy része, más része meg kb 2 hete lett kiülteteve.
Ebből lett még valami?
Válasz #153. hozzászólásra

Tavaly nekem így nézett ki........
van valakinek tapasztalata jégverte(agyonverte), karfiollal, ki tudja heverni vagy mehet zöldtrágyának?
és a káposzta palánt(még tálcában van), hogy viszonyul a jéghez?
Hol vannak a káposztások?
Válasz #148. hozzászólásra

hagyd ra,nemlattod,ez mindenkivel kotozkodik de a kepfeltevesen kivul semitse tud es kepeket is olyanokat tessz fell aminek semmi kozze a temahoz.levegonek kel nezni,az ilyen mast nemerdemel
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-05-22 20:49:39
Moderálási elveink miatt törölve.
2010-05-22 20:50:01
Válasz #147. hozzászólásra

NEKED KÉNE MEGMARÓZNI AZT AZ ..............AGYAD
Válasz #146. hozzászólásra
nesze itt a várvavárt segítség
marózd ki
legközelebb meg járj utána mielőtt parasztkodásba fox,
kevesebbet nyavajogj mert az életed szarabb része még előtted áll................................