Az esztergályos ha esztergálni akar akkor neki is kell ezt a járulékot fizetnie.
Ezért utálnak minket, mezőgazdászokat.
Vállalkozóként gazdálkodj. Nincsen ebben semmi rossz kaptunk haladékot, kaptunk kedvezményeket, amiket most sem vesznek el, csupán szeretnék azt elérni , hogy akit támogatnak egy 40 millás gép beszerzésében az most már befelé is csengessen valamit.
Az előzőleg beírt négy sorban minden benne van ! válj vállalkozóvá és kapsz támogatást. 114 000 Ft minimálbér havi járuléka 74 000 fT. Ha ezt leperkázod akkor már nem is biztos hogy kell a kertészeti gép támogatás !
Fazekas Sándor a foglalkoztatásról, önfoglalkoztatásról, valamint a vállalkozóvá válásáról szóló fórumon hangsúlyozta: a kormány és a vidékfejlesztési tárca is elkötelezett a családi, valamint a kis- és közepes gazdaságok támogatása mellett, ennek jegyében készítik elő az új pályázati lehetőséget is.
* a kertészeti termelő tevékenységet szolgáló létesítmények építése, korszerűsítése és a hozzá kapcsolódó, telepen belüli infrastrukturális beruházások megvalósítása (pl. üvegházak, fóliasátrak építése, épületgépészet kialakítása, felújítása és korszerűsítése, telepi út, térburkolat, kerítés építése, felújítása)
* a kertészet energiaellátását és az energiaellátás fenntarthatóságát biztosító beruházások megvalósítása
* kazánok, biomassza hő termelő berendezések, napenergia és geotermikus energia előállítás és hasznosítás gépei;
* a hőenergia előállításhoz kapcsolódó tüzelő-, biogáz-, termálkút-, valamint napenergia-hasznosító berendezéssel funkcionális egységet képező tartozékok, szerelvények beszerzése;
* a hőtermelő berendezés elhelyezéséhez, működéséhez kapcsolódó építési beruházás.
A támogatás mértéke 40-60% vissza nem térítendő támogatás.
A pályázati kiírás 3 év megvalósítási időt ír elő.
A pályázat beadható: 2011. március 1. és március 31.
Magyarországon a 2013 végéig rendelkezésre álló körülbelül 8.000 milliárd forint európai uniós forrásból 2010 első félévéig 4200-4300 milliárd forintot kötöttek le támogatási szerződéssel. Azonban az odaítélt támogatásból csak 1300 milliárd forintot fizettek ki – mondta Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elnöke csütörtökön.
Petykó Zoltán a Nemzetközi Projektmenedzsment Nap alkalmából rendezett sajtótájékoztatón kifejtette: ennek megfelelően körülbelül 6.700 milliárd forintnyi pályázat lesz folyamatban a következő három évben, amelyet meg kell valósítani, ebben pedig a projektmenedzsmentnek óriási feladatai lesznek.
Hangsúlyozta: 2011-ben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség minél több pályázati kiírást szeretne megjelentetni, majd 2013-ig fokozatosan csökkenne a pályázatok száma.
hirdetés
Na akkor számold úgy hogy 141 kezdő árfolyam 28760 ft részlet és a legmagasabb árfolyamnál 212! Ja és 1 hónapban konkrétan az május be kell fizessek 300 ezret egy összegben, persze ez is 141-es árfolyammal van számolva na de majd küldik a felszólítást hogy fizessek be még vagy jó pár tíz ezrest!
Na így mennyi?
Ha már ennyire bele akarsz menni a részletekbe!!!!!!!!!!!
Reggel azt kiabálta a telefonom hogy:ÖNNEK SMS-E ÉRKEZETT MOST MOST MOST és tényleg!MEGJÖTT A 35% GÉP PÁLYÁZATOS LÓVÉ . AZÓTA KIFINOMULTABBAN VESZEM A LEVEGŐT!DDDDD+
Az ügyészségen voltam kihallgatáson, mert állítólag valakinek a személyi adataival visszaéltem, és homokos
oldalra feltettem.
De kiderült, hogy az ember tényleg meleg titokban, és rám akarta kenni az egészet.
Miért kérded, láttál?
2966 hozzászólás
Az esztergályos ha esztergálni akar akkor neki is kell ezt a járulékot fizetnie.
Ezért utálnak minket, mezőgazdászokat.
Vállalkozóként gazdálkodj. Nincsen ebben semmi rossz kaptunk haladékot, kaptunk kedvezményeket, amiket most sem vesznek el, csupán szeretnék azt elérni , hogy akit támogatnak egy 40 millás gép beszerzésében az most már befelé is csengessen valamit.
Válasz #1964. hozzászólásra
Az előzőleg beírt négy sorban minden benne van ! válj vállalkozóvá és kapsz támogatást. 114 000 Ft minimálbér havi járuléka 74 000 fT. Ha ezt leperkázod akkor már nem is biztos hogy kell a kertészeti gép támogatás !
Fazekas Sándor a foglalkoztatásról, önfoglalkoztatásról, valamint a vállalkozóvá válásáról szóló fórumon hangsúlyozta: a kormány és a vidékfejlesztési tárca is elkötelezett a családi, valamint a kis- és közepes gazdaságok támogatása mellett, ennek jegyében készítik elő az új pályázati lehetőséget is.
Válasz #1962. hozzászólásra

Kis kerti kapálo gép-- ROBI-50
Elolvastam az agroinformon, azt írja kertészeti kisgépekre lehet majd pályázni tisztelettel kérdezem mi számít kisgépnek

Válasz #1960. hozzászólásra
NEM MŰKÖDIK AZ EMAILBEN LÉVŐ LINKETEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Íme a hivatalos bejelentés híre:
GépTámogatás cikk az Agroinformon
Válasz #1958. hozzászólásra
akkor az őstermelők megint kiesnek.
Én úgy tudom, hogy majd az pályázhat aki visszamenőleg 2 évvel már kertészkedett
A korábbi pályázatokra csak az jelentkezhetett, akinek adott év január elsején már vállalkozása volt, vagy induló vállalkozás is pályázhat?
Válasz #1955. hozzászólásra
köszi
Válasz #1953. hozzászólásra
Kösszönöm,
Szerintem a szőlő is kertészetnek minősül
a szőlős is pályázhat a kertészeti gépekre?
Válasz #1952. hozzászólásra
kertészetigép
Tudna valaki küldeni korábbi kertészeti géptámogatásnak a közleményét vagy pályázati kiírását?
Elég egy link is!
köszönöm
Válasz #1949. hozzászólásra
Pályázhat ha lesz mire!!!!
Kérdezném, hogy a ki fokhagymázik az kertészetnek minősül és pályázhat kertészeti gépekre vagy nem?
Válasz #1946. hozzászólásra
FaXXXa.:-(
Moderálta: BNC (4849) 2012-12-12 08:43:52
Köszi az infót!!
Pedig kezdtem reménykedni hisz tavaly sem volt semmi géptámogatás.
Jó éjt mindenkinek!!!
A projekt területei a következőek:
* a kertészeti termelő tevékenységet szolgáló létesítmények építése, korszerűsítése és a hozzá kapcsolódó, telepen belüli infrastrukturális beruházások megvalósítása (pl. üvegházak, fóliasátrak építése, épületgépészet kialakítása, felújítása és korszerűsítése, telepi út, térburkolat, kerítés építése, felújítása)
* a kertészet energiaellátását és az energiaellátás fenntarthatóságát biztosító beruházások megvalósítása
* kazánok, biomassza hő termelő berendezések, napenergia és geotermikus energia előállítás és hasznosítás gépei;
* a hőenergia előállításhoz kapcsolódó tüzelő-, biogáz-, termálkút-, valamint napenergia-hasznosító berendezéssel funkcionális egységet képező tartozékok, szerelvények beszerzése;
* a hőtermelő berendezés elhelyezéséhez, működéséhez kapcsolódó építési beruházás.
A támogatás mértéke 40-60% vissza nem térítendő támogatás.
A pályázati kiírás 3 év megvalósítási időt ír elő.
A pályázat beadható: 2011. március 1. és március 31.
Válasz #1944. hozzászólásra
úgy tudom a gép nem lesz benne,csak épület,technológia,stb
Sziasztok!

Ki mit hallott lessz ebből idén valami ????
Az uniós pénzek felének már van gazdája
* MTI
2010. november 4., csütörtök 13:44
Magyarországon a 2013 végéig rendelkezésre álló körülbelül 8.000 milliárd forint európai uniós forrásból 2010 első félévéig 4200-4300 milliárd forintot kötöttek le támogatási szerződéssel. Azonban az odaítélt támogatásból csak 1300 milliárd forintot fizettek ki – mondta Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elnöke csütörtökön.
Petykó Zoltán a Nemzetközi Projektmenedzsment Nap alkalmából rendezett sajtótájékoztatón kifejtette: ennek megfelelően körülbelül 6.700 milliárd forintnyi pályázat lesz folyamatban a következő három évben, amelyet meg kell valósítani, ebben pedig a projektmenedzsmentnek óriási feladatai lesznek.
Hangsúlyozta: 2011-ben a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség minél több pályázati kiírást szeretne megjelentetni, majd 2013-ig fokozatosan csökkenne a pályázatok száma.
hirdetés
Mi ez a sok valami? :)
Válasz #1936. hozzászólásra
Igaz!Így nem egy év hanem 2 év alatt kell kivitelezi :)
Igaz-e hogy a kertészetigép beruházás megvalósítását meghosszabbították egy évvel?
Válasz #1934. hozzászólásra
Na akkor számold úgy hogy 141 kezdő árfolyam 28760 ft részlet és a legmagasabb árfolyamnál 212! Ja és 1 hónapban konkrétan az május be kell fizessek 300 ezret egy összegben, persze ez is 141-es árfolyammal van számolva na de majd küldik a felszólítást hogy fizessek be még vagy jó pár tíz ezrest!
Na így mennyi?
Ha már ennyire bele akarsz menni a részletekbe!!!!!!!!!!!
Válasz #1913. hozzászólásra
az utaláskori árfolyammal (148 körül) osztd el a 28ezret, a mostani árfolyammal (193) szorozd meg
37 e jön ki, nem 44 ezer
Válasz #1932. hozzászólásra
Elég lassan küldik a lóvét nekem már megjött vagy 1 hete!
Válasz #1928. hozzászólásra
Reggel azt kiabálta a telefonom hogy:ÖNNEK SMS-E ÉRKEZETT MOST MOST MOST és tényleg!MEGJÖTT A 35% GÉP PÁLYÁZATOS LÓVÉ . AZÓTA KIFINOMULTABBAN VESZEM A LEVEGŐT!DDDDD+
Válasz #1930. hozzászólásra
Mer izgat ám, h. mit gondolnak rólam:DDDDD
Válasz #1929. hozzászólásra
Csak válaszolok normálisan, hogy ne tartsanak bunkónak:)))
Válasz #1927. hozzászólásra
akkor még sincs béke ! vagy most mi a pi..a van már !? végképp nem értem.
ma megkaptam a határozatot ,hogy tartoznak és elismerik(MVH)
Válasz #1925. hozzászólásra
Az ügyészségen voltam kihallgatáson, mert állítólag valakinek a személyi adataival visszaéltem, és homokos
oldalra feltettem.
De kiderült, hogy az ember tényleg meleg titokban, és rám akarta kenni az egészet.
Miért kérded, láttál?
Válasz #1925. hozzászólásra
Beki !!!
OFFFFF !!!!!!!!!!!!
(írtam)
Válasz #1919. hozzászólásra
Ma mit csináltál Orosházán?
Válasz #1923. hozzászólásra
Kétlem!
Hát ideje volt már, hogy befejezd majd ha tőled akarunk valamit hidd el neked címezzük a kérdést!
Válasz #1921 hozzászólá
Keversz valakivel.
Befejeztem az offolást
Moderálási elveink miatt törölve.
2009-05-27 17:49:30
Válasz #1919. hozzászólásra
Oda is elmegyek és én nem te vagyok hogy leveleket küldözgessek és vissza éljek az emberek személyes dolgaival én személyesen szeretem elintézni!
Válasz #1918. hozzászólásra
Hátha egyszer azt csinálod!
Válasz #1917. hozzászólásra
Nem írom meg, mert elkezdenél leveleket küldeni, és azt utálom.
Amúgy meg már pesten lakom:))))))))
Válasz #1916. hozzászólásra
misike!
Nem kéne csúnyán beszélned, azért mert nem érted a kérdést és segítettem!
Gondolom "beleugatás" nem illik az oldal színvonalához!
Válasz #1915. hozzászólásra
Mond a címed holnap megyek Csabára elmék megköszönöm!