próbáld meg belépsz és megjelenik a te saját adatlapod melynek a bal felső sarkában ott van az agroyal felirat és arra ráklikkelsz és már benn is vagy,szóval belépsz-bal felső sarok-és kész
Sziasztok Tavaly Motivell Turbo D volt nekem és bejött.
Felénk a fenyércirokkal küszködünk nekem most szép tiszta állományom volt. Eddig Merlint használtunk de már kevésnek bizonyult!
Kinek mi a véleménye a Motivell Turbo D ről???
És pont ezzel csapja be a termelő magát,mikor mindenből egy kicsivel a jobbat,meg drágábbat vesz.Jobb vetőmag,akár +20000 ,jobb vegyszer,+10000,jobb több műtrágya akármennyi,de kb.+20000,ez összesen 50 ropi,ez 15 20 mázsa kuki,de ez csak a plussz anyag.
Ahol sok gyom-gyommag van, pláne, ha évelő is, ott a gyomirtó költsége másodlagos kell legyen. Ahol kezelhető, mert jó a kultúrállapot ott lehet elkezdeni számolgatni
igen , volt hogy még ebben a kombinációban is használtam (Mons. és Mustg.) de azért ha nem túl ferőzött a tábla akkor nem szeretem ilyesmivel stresszelni a kukoricát
8967 hozzászólás
MF-es !
Te próbáltad már a Lumax-ot kissé túlfejlett , gyökeret váltott muharra vagy acat-ra , hogy elbír e vele ?
Igaz hogy nem csak korai post-ba hanem nagyobb kukoricába is mehet ?
Válasz #1665. hozzászólásra:
Plafon,2,5l/ha
Válasz #1663. hozzászólásra
Mennyivel mész?
Válasz #1663. hozzászólásra

Válasz #1661. hozzászólásra
hánemmondomhogyazthasználom
Válasz #1660. hozzászólásra
ammeg nem viszi a szulákot és a baracklevelű keserűfüvet...jó nekem a monsoon egy kis dezormon öntettel.
Válasz #1658. hozzászólásra
foramszulfuron
Principal....
A Jumbo Turbóban van /Kelvin 40 SC/ az állítólag jó rá.
Válasz #1656. hozzászólásra
Nekem az évelő egyszikű,főleg a fenyércirok okozza a legtöbb gondot, arra pedig nem nyerő...
Ez se lesz rossz korai Post-ba. http://www.mahun.hu/hirek/40
Válasz #1654. hozzászólásra
És a többi ellen ?
Túlfejlett 1 szikűek vagy egyáltalán az egyszikűek ellen ?
Kijött már valamelyik cég vegyszerárral?
Válasz #1653. hozzászólásra
Régen igen...a köles ellen jó volt.
Válasz #1652. hozzászólásra
Ott a pont...
Használtad már ?
Most a felébe árulják itt , és lesz hozzá egy választható 1,5 vagy 3 liter/ ha Succesor T is csomagban . Utóbbi korai post , a másik Post...
Válasz #1650. hozzászólásra
Mikádoooooó
Válasz #1649. hozzászólásra
A Mozzillán, nekem sem, de az Expoleren megnyílik.
Nahhh....
http://www.cheminova.hu/en/gyomirtok/shado/
Ehhez mit szólnak a szakértők ?
Találd ki hogy mi volt ez régen...
Válasz #1645. hozzászólásra
máshol meg tudom nyitni a pdf-eket, de itt nem nyilik semmi
Szerintem a legolcsóbb megoldás a pre:acenit 880 ec bö 2 l/ha,majd rámegyek egy DMA-6 al,akárhogy számolok,az acenit is jó szerintem korai posztba...
okés!ha máskor kérdésed van csak írj bátran
Válasz #1641. hozzászólásra
Sikerült!
Válasz #1643. hozzászólásra
Jó az Acrobat readered?
Úgy próbáld, hogy töltsd le a gépedre a pdf-et és akkor nyisd meg, nekem is volt hasonló gondom, de mióta újraraktam a Readert azóta jó.
Válasz #1643. hozzászólásra
próbáld meg feltölteni az adob-ot az lesz a gond
Válasz #1641. hozzászólásra

érdekes, hogy mindent meg tudok nyitni csak az árlistát nem
mf-nek írtam bocs
próbáld meg belépsz és megjelenik a te saját adatlapod melynek a bal felső sarkában ott van az agroyal felirat és arra ráklikkelsz és már benn is vagy,szóval belépsz-bal felső sarok-és kész
Válasz #1635. hozzászólásra
Nekem nem jött be tavaj a motivel, a fejlettebb gyomokat nem vitte és a kukinak is odavágott.
Válasz #1636. hozzászólásra
4 is elég volt, viszont a Merlint tényleg maxon kell, mert különben felül kell kezelni.
Válasz #1636. hozzászólásra
Merlin fleex az 11230/ha.
Válasz #1634. hozzászólásra
Nekem is rafináltan nyílik meg.Regisztrálok,utánna megkell nyitni a honlapot új lapon,és akkor már bejelentkezve vagyok.
Válasz #1633. hozzászólásra
Igen,az 3972 bruttó.Kell 5 liter,az kapásból 20000.
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-02-03 17:01:20
Moderálta: Mf-es (3146) 2011-02-03 17:02:18
Sziasztok Tavaly Motivell Turbo D volt nekem és bejött.
Felénk a fenyércirokkal küszködünk nekem most szép tiszta állományom volt. Eddig Merlint használtunk de már kevésnek bizonyult!
Kinek mi a véleménye a Motivell Turbo D ről???
Válasz #1633. hozzászólásra

ez egy kicsikét már jobban hangzik
amúgy még mindig nem tudom megnyitni az árlistát
3178+áfa
Válasz #1631. hozzászólásra

tavaly 2900 volt
hu!
Válasz #1630. hozzászólásra
Közel 5000 ft
Válasz #1628. hozzászólásra
mennyi most a lumax literje az agroyalnál?
Válasz #1628. hozzászólásra
És pont ezzel csapja be a termelő magát,mikor mindenből egy kicsivel a jobbat,meg drágábbat vesz.Jobb vetőmag,akár +20000 ,jobb vegyszer,+10000,jobb több műtrágya akármennyi,de kb.+20000,ez összesen 50 ropi,ez 15 20 mázsa kuki,de ez csak a plussz anyag.
Válasz #1625. hozzászólásra
Lumax,agroyal szerint 8800 al több /ha.
Válasz #1625. hozzászólásra
igazából a lumaxnak még nagy előnye és ez kifejezhető terméstöbletben, hogy csak simogatja a kukit pl. egy motivell turbóhoz képest
Ahol sok gyom-gyommag van, pláne, ha évelő is, ott a gyomirtó költsége másodlagos kell legyen. Ahol kezelhető, mert jó a kultúrállapot ott lehet elkezdeni számolgatni
Válasz #1624. hozzászólásra
3 ropi a különbbség az 1 q tengeri ha ennyire ki van hegyezve akkor az már inkább oroszrulett, mint termelés.
Válasz #1621. hozzászólásra
2600 ft-os kukinál nemlehet lumaxot szórni.
Próbáltam,de az drága.

Válasz #1620. hozzászólásra
Lumaxot próbáltad már?
Tavaly jobb lett, mint a Merlin nálunk. Igaz a Merlin Pre ment, a Lumax meg kora poszt.
Válasz #1619. hozzászólásra
Felénk jól teljesít a merlin,én azzal kezdek,aztán ha kell,foltozunk.
Válasz #1614. hozzászólásra
Volt akinek tavaly nem jött be a principal,ordax sokkal jobb volt,és az idén is azt vesz.
Válasz #1615. hozzászólásra

lett a mustangból
overdose
igen , volt hogy még ebben a kombinációban is használtam (Mons. és Mustg.) de azért ha nem túl ferőzött a tábla akkor nem szeretem ilyesmivel stresszelni a kukoricát